1. Žaidzia su tais kur dėlioti formeles į atitinkamas skylutes. bet jau senai turi, tai lengvai sudeda.
2. Dabar susidomejus medinemis delionemis.
3. Dar pašokam, muzikėle pasileidę.
4. Bandau mokinti ,,mankstos", kurią darželyje užmačiau: kaip vaikšto meškutė? o kaip kiškutis? o kaip varlytė? galima gi visokių gyvūnėlių prigalvoti. Bet ant meškutės užstrigom, nesiseka kol kas svorio nuo kojos ant kojos perkelti.
5. Visokia buitinė ,,pagalba": lovos paklojimas, atnešk, prašau, nunešk prašau, šluojam, gėlę palaistom, dulkes valom kiekviena su savo skuduriuku. Matau, kad jai smagu.
6. Bokštus visokius su kaladėlėmis statom, griauti patinka.
7. Puoštis patinka. Mano naktinukai jai kaip puošni suknia, skarelės visokios ir pan.
8. Spintos stalčiuje duodu pasikuisti.
9. Slėpynių žaidžiam. Pupa nemoka slėptis, bet mėgsta mane rasti. Aš pasislėpiu ir sakau ku-ku kol mane randa, tada abi paklykiam iš džiaugsmo ir vėl slėpiuosi

10. Į lauką.
11. Dar turim tokį penalą, į kurį susidėjom vieno PC neseniai dalintas monetas su krepsininko atvaizdais, šiaip visokių smulkmenų, tai ji mėgsta viską po vieną išimt ir išmėtyt. Gaila, kol kas nesiseka išmokti sudėti atgal

Dęl šitos priežasties kol kas paslėpiau sagų dėžutę, kur buvo atrinktos didesnes spalvotos sagos. Mielai su jom žaistų, dėliotų ir rūšiotų, bet pamatytumėt kambarį po to