Įkraunama...
Įkraunama...

kiaulių gripas

Pagal užsienio spaudą (nebepamenu kur skaičiau berods cnn puslapy) 10-50% sergančiųjų serga be temperatūros.
Atsakyti
man buvo, kad para kaulus lauze ir kelias dienas siaubingai galva skaudejo. Kadangi dukrytei kiauliu gripas, kaip vakar daktare sake, tai ir man tas pats. Bet abi jau jauciames geriau. Liko tik kosulys, bet dar sia ir kita savaite i darzeli neisim.

Dabar daktare liepe stebeti temperatura. Jei vel pakils darys plauciu nuotrauka ir kitus tyrimus, o jei nepakils, turetumem greitai pasveikti.

Nuo kaulu lauzymo mums buvo israsiusi aflubin lasiuku. Labai neskanus, bet man padejo. Ir dukrytei liepe ju duoti.

Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ievka* @ 2009 12 01, 13:54)

o šiaip jau girdėjau gydytojų komentarų, kad antivirusiniai vaistai padeda ne tik pirmas dvi dienas, tiesiog jie efektyviausi tomis pirmomis dienomis, bet nereiškia, kad neveiks vėliau, galbūt efektas mažesnis, bet tikrai nėra taip, kad dvi dienos ir stop... vaistai nebeveikia smile.gif

Ištikrųjų jau antrą parą pradėjus vartot poveikis gali būt per mažas, o dėl trečios, tai labai abejočiau..
Profesoriaus Raugailės knygoj plačiai aprašyta apie antivirusinių vaistų poveikį-efektyvūs pradėjus naudot kone profilaktiškai arba bent jau pirmas 24 valandas, na farmacininkai pratęsė iki 48, nors tai jau irgi gana abejotina riba..

Pasitarkit su kitais gydytojais, jei turit galimybę..Mažiems vaikams aplamai rizikinga duot tuos vaistus..
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2009 12 02, 10:57)
Ištikrųjų jau antrą parą pradėjus vartot poveikis gali būt per mažas, o dėl trečios, tai labai abejočiau..
Profesoriaus Raugailės knygoj plačiai aprašyta apie antivirusinių vaistų poveikį-efektyvūs pradėjus naudot kone profilaktiškai arba bent jau pirmas 24 valandas, na farmacininkai pratęsė iki 48, nors tai jau irgi gana abejotina riba..

Pasitarkit su kitais gydytojais, jei turit galimybę..Mažiems vaikams aplamai rizikinga duot tuos vaistus..

Kodėl pavojinga? Koks šalutinis poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Izoldute @ 2009 12 02, 11:52)
Kodėl pavojinga? Koks šalutinis poveikis?

Trumpai ir gana iš rimtų šaltinių pateikta info ir dar čia.
Atsakyti
[quote=Jurgutėlė,2009 11 30, 23:06]
taigi aiškiai rašė ,kad uždegimo kraujas nerodė g.gif tai kam tokie antibai?
Papildyta:

Pas mano vaikus kraujas irgi neparode uzdegimo, bet net namo neisleido po apziuros, iskarto pagulde i ligonine ir pradejo leisti stiprius antibiotikus i vena, nes ir pas viena ir pas kita buvo stiprus plauciu uzdegimas.
Atsakyti
Siandien su saviskiais susigincijome. Siuo metu neleidziu didziojo i darzeli del gripo. Na bet kiek gi galima jo neleisti. Manau visvien reikes persirgti. Neleidziame gal ne del jo, bet labiau, kad mazoji nesusirgtu. Tada pasipyle "kokia tu motina, kisi vaikus mirciai i nasrus.... Jeigu vaikai susirgs mano pagalbos nesitikek..." ir pan... Tokie dalykai i sazine apeliuoja.
Ir staigai zinot, ka supratau????
Supratau, kad pavargau bijoti. Pavargau eiti i parduotuves ne piko laiku, pavargau bijoti eiti i poliklinika, pavargau bijoti vesti i darzeli, pavargau skaityti kaip kasdiena vis kazkas numire, pavargau nuo priekaistu, jog savo vaikus statau i pavoju. Supratau, kad noreciau persirgti ta liga, nes nereiketu bijoti. Jeigu nebemaitinciau savo maziosios ir tureciau kur palikti vaikus, tai tikrai tyciau uzsikresciau ir persirgciau tuo gripu kur nors atskirai. VIEN TAM, kad NEBEREIKETU BIJOTI.
Nezinau, gal man emocijos verda, sorry, bet kaip jauciates jus? As pavargau.
Atsakyti
QUOTE(begemotica @ 2009 12 02, 11:08)
Pagal užsienio spaudą (nebepamenu kur skaičiau berods cnn puslapy) 10-50% sergančiųjų serga be temperatūros.

labai buciau tuomet norejusi, kad tai butu kiauliu gripas, nes jau tuomet buciau prasirgusi ir igujusi sioki toki imuniteta, nes jokiu antivirusiniu vaistu negeriau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaine @ 2009 12 02, 02:41)
Visur pagrinde raso, kad kiauliu gripo pagrindinis pozymis auksta temperatura. O jei temperatura krenta, lauzo kaulus , skauda akis ir gerkle g.gif Gydytoja telefonu konstatavo gripa, nesileido i detales ar cia KG ar kitas. unsure.gif Gal kas sirgote tokiais pozymiais? ar cia gali buti kiauliu gripas, ar kas? I komplikacijas pfu pfu pfu lyg ir neiname, gydomis Influicid, arbatomis ir ciulpiam tabletes nuo skausmo gerkles  ax.gif

Vyras persirgo grypu su maza temperatura, rytais budavo 35,8, diena vel normali, labai skaudedavo akis, ismusdavo prakaitu. Gydytojas apziurejus pasake, kad persirgo grypu.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti