Įkraunama...
Įkraunama...

kiaulių gripas

QUOTE(lemurmur @ 2009 11 26, 22:27)
Cia jau prie zodziu kabinejimasis  doh.gif , jei gydytojai zino tai galvojau, nedurni ir taip suprasit is kur, zinoma ne ekstrasencai  user posted image
Musu mazylis kai pradejo eiti i darzeli serga daznai, klysta visi, tai ka dabar visus gydytojus apdergti  blush2.gif

Isivaizduoju koki pragara reikejo pereit . unsure.gif    Sveikit ir stiprybes jums  4u.gif

Šiaip nenoriu jokių gydytojų apdergti. Nepabaigiau minties. Šiuo metu ligonių kasos apmoka tik bendrą kraujo ir šlapimo tyrimus šeimos gydytojams (dar gliukozės, cholesterolio esant tam tikroms indikacijoms). Taigi, jei gydytojas norėtų nuodugniau pacientą patyrinėti, reiktų tai atlikti už papildomą mokestį. Viešosios poliklinikos to nelabai skatina, nes papildomas vargas, o privačiose jei pasiūlai, dažnai manoma, kad pinigų išplėšti nori. Todėl ir skiria antibiotikus, kad ko nepražiopsoti.

Didelė užuojauta mamytei ir sergančiam vaikučiui. Sveikite... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 26, 20:36)
Matant, kad turit tik vieną vaiką ir dar tokį mažą, aišku, kokia yra jūsų asmeninė praktika smile.gif Katram bute yra pakankamai drėgmės ir kuriame bute galima reguliuoti oro temperatūrą? Utopijos...

Kodel jus bet koki "kitoki poziuri" nei jusu, nurasote nepatyrimu ir vaiku skaiciumi, Nejaugi galvojate, kad jei Jus uzauginote 3 vaikus, tai esate teisesne uz ta, kuri augina pirmaji?
Ne kiekybeje esme... O kokybes siuo atveju nera.... Kaip mama ismano, taip ir gydo.. O kad ji turi 1 vaika, tai nereiskia,kad ji elgiasi blogai....

QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 26, 21:08)
Va būtent. O kai nėščioji geria nežinia kokį vandenį, kvėpuoja užterštu oru, valgo maistą, pilną nuodų, tai jau vaikas gimsta su visokiais nukrypimais, kurie tik vėliau išlenda...Ir nepadės nei reguliarūs pasivaikščiojimai lauke, nei sureguliuotas mikroklimatas bute...Ir darželyje vaikai kaip silkės sukišti mažame plote...
Man visai nenuostabu, kad dabar vaikai tokie silpni, taip serga, ir kad suaugusieji pilni ligų. Va todėl visi ir bijo to gripo...
Papildyta:
Matosi, kad dar nesirgai. Linkiu ir nesusirgti...

doh.gif Negaliu skaityti - kraujas verda.. "jums nenuostabu, kad vaikai dabar serga".. "Kokia didi mintis" doh.gif
Nu tikite jus visais tais "tiesa slypi anapus", visais burtais, zolem, nestandartiniais gydymais, dvasiom, sielom, masazais ir dar bala zino kuom... Ok, gerbiu jus uz tai 4u.gif ... Bet kodel tai brukate mamos tokioje temoje, kurioje reikia skubiu ir kvalifikuotu patarimu... doh.gif
Valgykite Jus ka norite - tam yra ekologijos temos.. Cia renkasi mamoms, kuriu vaikai DABAR serga gripu ir joms reikia patarimu, kaip ta liga iveikti....Vaistais, o ne pamastymais, kur gauti gryno oro arba nenuodingo maisto doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 26 lapkričio 2009 - 22:09
labai būtų gerai kad pasidalintų savo patirtim mamos kurių 2-3metų ir jaunesni vaikai sirgo jau ar dabar serga 4u.gif
Ištiesų tai mes kaip nors, bet neramu dėl mažiausių.
Labai laukiu tokių mamų pasisakymų kaip sekėsi gydyt, kuo gydė, kas vaikam darėsi, įdomu visi gydymo būdai . Teorija ir išvedžiojimai bei rekomendacijos nedomina, nes jų pilnas internetas ir nieko naujo, tiesiog norisi išgirsti tai iš žmonių kurie visa tai patyrė su tokiais mažučiais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mygy: 26 lapkričio 2009 - 22:15
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 26, 23:07)
Kodel jus bet koki "kitoki poziuri" nei jusu, nurasote nepatyrimu ir vaiku skaiciumi, Nejaugi galvojate, kad jei Jus uzauginote 3 vaikus, tai esate teisesne uz ta, kuri augina pirmaji?
Ne kiekybeje esme... O kokybes siuo atveju nera.... Kaip mama ismano, taip ir gydo.. O kad ji turi 1 vaika, tai nereiskia,kad ji elgiasi blogai....
doh.gif Negaliu skaityti - kraujas verda..  "jums nenuostabu, kad vaikai dabar serga".. "Kokia didi mintis"  doh.gif
Nu tikite jus visais tais "tiesa slypi anapus", visais burtais, zolem, nestandartiniais gydymais, dvasiom, sielom, masazais ir dar bala zino kuom...  Ok, gerbiu jus uz tai  4u.gif ... Bet kodel tai brukate mamos tokioje temoje, kurioje reikia skubiu ir kvalifikuotu patarimu...  doh.gif
Valgykite Jus ka norite - tam yra ekologijos temos.. Cia renkasi mamoms, kuriu vaikai DABAR serga gripu ir joms reikia patarimu, kaip ta liga iveikti....Vaistais, o ne pamastymais, kur gauti gryno oro arba nenuodingo maisto  doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif , jau ir man koktu buvo skaityti...

QUOTE(Mygy @ 2009 11 26, 23:14)
labai būtų gerai kad pasidalintų savo patirtim mamos kurių 2-3metų ir jaunesni vaikai sirgo jau ar dabar serga 4u.gif
Ištiesų tai mes kaip nors, bet neramu dėl mažiausių.
Labai laukiu tokių mamų pasisakymų kaip sekėsi gydyt, kuo gydė, kas vaikam darėsi, įdomu visi gydymo būdai . Teorija ir išvedžiojimai bei rekomendacijos nedomina, nes jų pilnas internetas ir nieko naujo, tiesiog norisi išgirsti tai iš žmonių kurie visa tai patyrė su tokiais mažučiais 4u.gif

mes mušėm temperatūrą paracetamoliu, kartais tarpe ibufenu, po to gėrė antibiotikus dėl komplikacijų 10d. jau savaitė negeria jų, bet vis dar šokinėja temperatūra, iki 37,5, pati nukrinta ramybės būsenoje, dar lauksim, jei ir toliau laikysis, tai žiūrėsim, ieškosim priežasties.
ligos eigoje buvo vėmimo, atrodė skrepliais, bet kai paskaitai kiaulių gripo simptomus, tai gali būti, kad ne tik skrepliai tai įtakojo.
vis buvo ant ribos vežimo į ligoninę, bet išlaukėm, pagerėjo, nes tai jau kraštutinis atvejis, mano šeimoje keli gydytojai yra, tie patys kur klinikose dirba, vienas ir vaikų skyriuje, bet savo vaikus vežtų kraštutiniu atveju, nes dar gali su kitom ligom namo grįžti, o ten lašelinę pastatys atstatinėti, nebent rimtas reikalas, tada jau aišku reikia vežti, nepaisant nieko.
tai tiek.
o dėl nuomonių, tai ir gydytojų nuomonės skiriasi, papildomai dar ir šeimos išsikviečiau, nes kuo daugiau nuomonių, tuo geriau.
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 26, 22:07)

Mano komentuotame poste buvo kalbama ne apie gydymą, o apie profilaktiką. mirksiukas.gif Todėl man tai ir užkliuvo. Būtų labai paprasta, jei užtektų vaiką tik išvesti pasivaikščioti, bute reguliuoti šilumą ir drėgnumą. Deja...
Šioje temoje nė karto neužsiminiau apie netradicinę mediciną. Gripo gydymui tai nelabai tinka... schmoll.gif
Šioje temoje lankausi todėl, kad mano vaikai ir aš ką tik persirgome gripu.
Atsakyti
Mano dukrai 3 metai,j irgi serga,bet negarantuoju,kad tuo gripu. keles dienas kosejo slapiai,po to sausai,po paros pakilo temp 39 tai buvo vakar,visa diena vis kilo temp,ja numusiau ibufenu. visa diena beveik nevalge tik gere arbatas ir vis sake,kad rankyciu riesus skauda. issikvietem gyd i namus,sake labai gerkle raudona israse antibiotiko. siand temp nebuvo pakilusi,bet truputi paviduriavo. dar purskiu i gerklyte heksaspray. linkiu visiems greiciau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liwita @ 2009 11 26, 21:41)
Jaučiu puti burbulą  g.gif

g.gif g.gif
O koks to burbulo pūtimo tikslas, jei jau taip? g.gif g.gif

O iš tikrųjų, tai man irgi pikta, kai atsiranda mamų, kurios optimistiškai aiškina, koks nebaisus šitas gripas mad.gif
Na, o paskui pakiliai praneša, kad ir mano vaikas ligoninėj... g.gif

Žodžiu, tada nuoširdžiai džiaugiuosi, kad jūsų vaikui nėra taip blogai, kaip buvo maniškiui. Bet ponia, pagal savo kurpalių nematuokite schmoll.gif
Vienų vaikai praserga sunkiai, kitų vidutiniškai, trečių lengvai. Vienoms prireikia antivirusinių, kitoms antibijotikų, gydyti vėliau pasireiškusius uždegimus, o kitos išgydo tik su arbatėlėmis ir paracetamoliais. Bet dėl to nereikia kiekvienai įrodinėti, kad jos metodika pati geriausia.
Svarbu dalintis patirtim, o ne visažiniškai viena kitą protinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja: 27 lapkričio 2009 - 00:14

Susirgo ir mažius-iš daržo pasiėmėm su 38,5 verysad.gif. Gydytoja rekomendavo Aflubiną, nes kitų vaistų nebėr, bet ir šitų negavom. Lieka paracetamolis ir arbatos. Gerai, jei padės unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Liwita @ 2009 11 26, 19:41)
Jaučiu puti burbulą  g.gif

tikrai nera burbulas.Yra nemazai ligoniu su sunkiomis komplikacijomis verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 26, 22:18)

Šioje temoje lankausi todėl, kad mano vaikai ir aš ką tik persirgome gripu.

o tyretes,parode,kad butent kiauliu gripas?
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...s.d?id=26164381
Atsakyti
QUOTE(Dajevu @ 2009 11 26, 23:17)
mes mušėm temperatūrą paracetamoliu, kartais tarpe ibufenu, po to gėrė antibiotikus dėl komplikacijų 10d. jau savaitė negeria jų, bet vis dar šokinėja temperatūra, iki 37,5, pati nukrinta ramybės būsenoje, dar lauksim, jei ir toliau laikysis, tai žiūrėsim, ieškosim priežasties.
ligos eigoje buvo vėmimo, atrodė skrepliais, bet kai paskaitai kiaulių gripo simptomus, tai gali būti, kad ne tik skrepliai tai įtakojo.
vis buvo ant ribos vežimo į ligoninę, bet išlaukėm, pagerėjo, nes tai jau kraštutinis atvejis, mano šeimoje keli gydytojai yra, tie patys kur klinikose dirba, vienas ir vaikų skyriuje, bet savo vaikus vežtų kraštutiniu atveju, nes dar gali su kitom ligom namo grįžti, o ten lašelinę pastatys atstatinėti, nebent rimtas reikalas, tada jau aišku reikia vežti, nepaisant nieko.
tai tiek.
o dėl nuomonių, tai ir gydytojų nuomonės skiriasi, papildomai dar ir šeimos išsikviečiau, nes kuo daugiau nuomonių, tuo geriau.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 11 27, 07:28)
o tyretes,parode,kad butent kiauliu gripas?

Kokia prasmė tirtis? Ir koks skirtumas, koks gripas? Nuo pavadinimo gydymas nepriklauso. Simptominis gydymas, ir tiek.
Atsakyti