QUOTE(ausra.rasa@centras.lt @ 2009 11 26, 21:52)
Gydytojai savo diagnozes pagrindžia tyrimais. Kai kurie susirgimai turi labai tipišką kliniką. O jei tiesiog žino, tai jau ekstrasensais kvepia. Na, bet šioje diskusijoje teisios bus tos, kurių vaikai ir namiškiai serga labai retai.
Cia jau prie zodziu kabinejimasis
, jei gydytojai zino tai galvojau, nedurni ir taip suprasit is kur, zinoma ne ekstrasencai
Musu mazylis kai pradejo eiti i darzeli serga daznai, klysta visi, tai ka dabar visus gydytojus apdergti
diana123 Šiandien, 16:35 Paskelbta: #403
Mano 6 metu sunus sirgo siuo gripu, - vakar parsivezem is ligonines, komplikavosi i plauciu uzdegima, toliau gydomes namie antibiotikais. Pries susergant visa nakti sausai prakosejo, sekanti ryta atsikele su auksta temperatura 39.6, kuri jiekaip nenukrito, o kai dar ir apsiveme - iskvietem greitaja. Is karto isveze i ligonine, is pradziu dar ir meningita itarinejo, bet aciu dievui nerado... Kita diena diagnozuotas plauciu uzdegimas. Man tik idomu, kodel mano vaikui nebuvo skirti antivirusiniai vaistai??? Atvyko i ligonine pirmaja ligos diena, nustate gripa, o vaistu neskyre Tik lasaline pastate ir temperatura numusinejo. Kai paklausem gydytojos, kodel jam nebuvo skirti sie vaistai, atsake, kad jie yra normuojami ir ne visiems duodami o be to buvo savaitgalis, ir ne ji tuo metu buvo, o ji butu skyrusi ir t.t. Tai taip ir nesupratau, kokiais atvejais antivirusinius vaistus duoda, kai jau zmogus mirsta, ar kaip cia suprast??? Beje salia gulinciam vaikui juos skyre, nes jie ten pazistamu gydytoju turejo. Dabar galvoju, kad gal ir tos komplikacijos nebutu buve, jei vaistu butu dave. Bet dziaugiames, kad sveikstam, o strioko tikrai buvo...
Beje turim ir jaunesne 1.5metu sesute, kuriai irgi ta pacia diena temperatura uzkilo iki 39.3, bet kazkaip pavyko numusti, ir daugiau nebepakilo, daviau daug skysciu gerti, tai apsiejom kazkaip patys namuose. tik dar pakoseja ir slogyte biski atsirado. Kazkoks kosmaras buvo - vyras su sunum ligoninej, as su dukryte namuose. Bet dabar, aciu dievui, sveikstam
Isivaizduoju koki pragara reikejo pereit .
Sveikit ir stiprybes jums