Sveikos visos, neaisku kuo sergancios
Prisiduodu. Savijauta nesikeicia... Temperatura svyruoja 35,7-36,1. Gerkle vis dar skauda. Labiau uzule nosi. Lauzo kaulus, skauda nugara plauciu vietoje Planuoju vaziuoti daryti kraujo tyrimu... Beje, vakar pykino, skaudejo pilva Sakau, gal nuo 3l arbatu, kuriuos isgeriau...
Kaip jus?
Beje, Tamiflu nepirksiu, jau keli gydytojai patare negerti nei profilaktiskai, nei vos pajutus simptomus Skaiciau, kad dalis serganciu isvis nejaucia jokiu to gripo simptomu (uzsienio saudoje) - idomu, kodel LT nepateikia tokios info Ir dar. Idomu ar kaip nors po persirgimo imanoma issitirti ar jau persirgai???
QUOTE(femme_fatale @ 2009 11 26, 11:13)
Prisiduodu. Savijauta nesikeicia... Temperatura svyruoja 35,7-36,1. Gerkle vis dar skauda. Labiau uzule nosi. Lauzo kaulus, skauda nugara plauciu vietoje Planuoju vaziuoti daryti kraujo tyrimu... Beje, vakar pykino, skaudejo pilva Sakau, gal nuo 3l arbatu, kuriuos isgeriau...
Kaip jus?
Beje, Tamiflu nepirksiu, jau keli gydytojai patare negerti nei profilaktiskai, nei vos pajutus simptomus Skaiciau, kad dalis serganciu isvis nejaucia jokiu to gripo simptomu (uzsienio saudoje) - idomu, kodel LT nepateikia tokios info Ir dar. Idomu ar kaip nors po persirgimo imanoma issitirti ar jau persirgai???
Kaip jus?
šendien gydytojai sakambinau dėl recepto Tamifliu,(na jai kartais prireiktu) tai patarė jų negerti, nes jie mutuoja ir dar daugiau sudaro komplikacijų. Tai kaip dabar ka gerti ka ne
o man vandenukas kakoks bėga iš nosies , kitokių simptomu nėra.
Na tikrai nuo proto nušokti galima
QUOTE(pievutė @ 2009 11 26, 09:30)
oho . šiaip labai logiškai ir paprastai viskas išaiškinta.
mano mažius žiauriai sloguoja antra diena. dar ir akys paraudę nuo ryto ir kažkokios lyg apsiašaroję. nekarščiuoja. . nu tikrai nuo proto nušokt galima iš tos nežinios. juolab kad vyresnėlis galėjo užkrėst tuo gripu. bet ar gali taip keistai pasireikšt jis mažyliui? pas gydytoją vest bijau, nes ten tai baisu pagalvot kokios zarazos skraidžioja
QUOTE(Karina123 @ 2009 11 26, 10:21)
šendien gydytojai sakambinau dėl recepto Tamifliu,(na jai kartais prireiktu) tai patarė jų negerti, nes jie mutuoja ir dar daugiau sudaro komplikacijų. Tai kaip dabar ka gerti ka ne
Vaistai tai tikrai nemutuoja. Pats gripas gali mutuoti ir tapti atsparus vaistams.
QUOTE(pievutė @ 2009 11 26, 11:30)
Kadangi mano vaikui homeopatiniai vaistai labai padeda tai aš už homeopatiją. O čia man rodos kova už būvį - sumažėjo perkančių cheminius vaistus ir pradėjo rašinėti tokius straipsnius prieš homeopatiją kad tik mažiau perkančių tų vaistų būtų.
QUOTE(femme_fatale @ 2009 11 26, 10:13)
Kaip jus?
Kaip jus?
Vienas prie vieno as taip pat jauciausi. Tempos aukstos nebuvo, skaudejo akis, kaulus lauze, o gerkle kaip skaudejo - nei gert valgyt... Pykino, pilva skaidejo - kaip apsinuodijus vaiksciojau, visai seimai taip buvo, ir viskas praejo po kokiu 5 dienu...
Kazi tai KG buvo ar ne?
QUOTE(argus @ 2009 11 26, 10:37)
Kadangi mano vaikui homeopatiniai vaistai labai padeda tai aš už homeopatiją. O čia man rodos kova už būvį - sumažėjo perkančių cheminius vaistus ir pradėjo rašinėti tokius straipsnius prieš homeopatiją kad tik mažiau perkančių tų vaistų būtų.
Aiškiai konkurentų užsakytas straipsnis...
QUOTE(Perliukai @ 2009 11 26, 08:59)
Per ka tuos vaistus, ir kam reikia, ir kam ne, o kas blogiausia, kai net nepatvirtinus diagnozei, vistiek juos GERIA, ir dar vaikams duoda...
QUOTE(pievutė @ 2009 11 26, 09:30)
man tai aplamai labai įtartini straipsnio autoriai
QUOTE(Perliukai @ 2009 11 26, 09:59)
*Per ka tuos vaistus, ir kam reikia, ir kam ne, o kas blogiausia, kai net nepatvirtinus diagnozei, vistiek juos GERIA, ir dar vaikams duoda... Paskui virusas mutuoja, ir tas pats Tamiflu tuoj neveiks... Siaubas...
*Vakar vyro klausiuau, gal kur yra pirkti kostiumu, skirtu deveti chemines atakos metu... pajamciau 3, is ju viena vaikiska...
*Vakar vyro klausiuau, gal kur yra pirkti kostiumu, skirtu deveti chemines atakos metu... pajamciau 3, is ju viena vaikiska...
* Nepirkčiau juos jei ir pigesni būtu savo šeimos aš nenuodysiu .Pas mus kad ir pedijatrijos skyrius pilnas kur mano dukra guli bet gydytojai net nesiūlo to vaisto
* oi geras būtu jei dar ir tuos skafandrus reklamuoti pradėtu kaip apsauga nuo gripo
QUOTE(Mygy @ 2009 11 26, 00:29)
keisti gi žmonės, prisiperka Tamiflu, o kam tikrai reikia tie negauna , tiesiog lietuviška. man tai sažinę graužtų jei kas nors numirtų dėl šio vaisto trūkumo o mano spintelėj jis stovėtų a maža ką
bAISU ta vaista gerti nezinant tikslios diagnozes, o jos gi niekas ir nepasako. Taip kad atsargiai
QUOTE(pupsyte @ 2009 11 25, 16:52)
bet kaip jus cia kiekviena zodi savaip interpretuojat, man net keista..prasyt, ar pasitarti del antibu.. koks skirtumas..tai va musu kraujas nekoks leukocitu apie 8, tai sake, jei tempa kils,pradeti duoti, vis del to jau savaite kaip serga
Leukocitai 8 - kraujas nekoks? jei tik tiek, o ypač vaikui, tai suabejočiau tokiu teiginiu. Mano dukros leukocitai visada 7-8 būna, ir niekas dėl to niekada vėjo nekelia ir nekėlė. 4-7 m. vaikui leukocitų norma -5-15, mažesniems - dar daugiau. Nebent kiti kraujo rodikliai irgi negeri (nusėdimas? formulė? eozinofilai?)