Įkraunama...
Įkraunama...

kiaulių gripas

Sveikos visos, neaisku kuo sergancios wink.gif

Prisiduodu. Savijauta nesikeicia... Temperatura svyruoja 35,7-36,1. Gerkle vis dar skauda. Labiau uzule nosi. Lauzo kaulus, skauda nugara plauciu vietoje unsure.gif Planuoju vaziuoti daryti kraujo tyrimu... Beje, vakar pykino, skaudejo pilva rolleyes.gif Sakau, gal nuo 3l arbatu, kuriuos isgeriau...

Kaip jus?

Beje, Tamiflu nepirksiu, jau keli gydytojai patare negerti nei profilaktiskai, nei vos pajutus simptomus unsure.gif Skaiciau, kad dalis serganciu isvis nejaucia jokiu to gripo simptomu (uzsienio saudoje) - idomu, kodel LT nepateikia tokios info unsure.gif Ir dar. Idomu ar kaip nors po persirgimo imanoma issitirti ar jau persirgai???
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2009 11 26, 11:13)

Prisiduodu. Savijauta nesikeicia... Temperatura svyruoja 35,7-36,1. Gerkle vis dar skauda. Labiau uzule nosi. Lauzo kaulus, skauda nugara plauciu vietoje  unsure.gif  Planuoju vaziuoti daryti kraujo tyrimu... Beje, vakar pykino, skaudejo pilva  rolleyes.gif  Sakau, gal nuo 3l arbatu, kuriuos isgeriau...

Kaip jus?

Beje, Tamiflu nepirksiu, jau keli gydytojai patare negerti nei profilaktiskai, nei vos pajutus simptomus  unsure.gif Skaiciau, kad dalis serganciu isvis nejaucia jokiu to gripo simptomu (uzsienio saudoje) - idomu, kodel LT nepateikia tokios info  unsure.gif  Ir dar. Idomu ar kaip nors po persirgimo imanoma issitirti ar jau persirgai???

šendien gydytojai sakambinau dėl recepto Tamifliu,(na jai kartais prireiktu) tai patarė jų negerti, nes jie mutuoja ir dar daugiau sudaro komplikacijų. Tai kaip dabar ka gerti ka ne

o man vandenukas kakoks bėga iš nosies , kitokių simptomu nėra.

Na tikrai nuo proto nušokti galima
Atsakyti
QUOTE(pievutė @ 2009 11 26, 09:30)
Koki straipsneli radau blink.gif
anti heomopatija
http://www.soft.lt/H...aiLietuvoje.htm

oho blink.gif . šiaip labai logiškai ir paprastai viskas išaiškinta.

mano mažius žiauriai sloguoja antra doh.gif diena. dar ir akys paraudę nuo ryto ir kažkokios lyg apsiašaroję. nekarščiuoja. unsure.gif . nu tikrai nuo proto nušokt galima iš tos nežinios. juolab kad vyresnėlis galėjo užkrėst tuo gripu. bet ar gali taip keistai pasireikšt jis mažyliui? pas gydytoją vest bijau, nes ten tai baisu pagalvot kokios zarazos skraidžioja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2009 11 26, 10:21)
šendien gydytojai sakambinau dėl recepto Tamifliu,(na jai kartais prireiktu) tai patarė jų negerti, nes jie mutuoja ir dar daugiau sudaro komplikacijų. Tai kaip dabar ka gerti ka ne

Vaistai tai tikrai nemutuoja. Pats gripas gali mutuoti ir tapti atsparus vaistams.
Atsakyti
QUOTE(pievutė @ 2009 11 26, 11:30)
anti heomopatija

Kadangi mano vaikui homeopatiniai vaistai labai padeda tai aš už homeopatiją. O čia man rodos kova už būvį - sumažėjo perkančių cheminius vaistus ir pradėjo rašinėti tokius straipsnius prieš homeopatiją kad tik mažiau perkančių tų vaistų būtų.
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2009 11 26, 10:13)

Prisiduodu. Savijauta nesikeicia... Temperatura svyruoja 35,7-36,1. Gerkle vis dar skauda. Labiau uzule nosi. Lauzo kaulus, skauda nugara plauciu vietoje  unsure.gif  Planuoju vaziuoti daryti kraujo tyrimu... Beje, vakar pykino, skaudejo pilva  rolleyes.gif  Sakau, gal nuo 3l arbatu, kuriuos isgeriau...

Kaip jus?

Beje, Tamiflu nepirksiu, jau keli gydytojai patare negerti nei profilaktiskai, nei vos pajutus simptomus  unsure.gif Skaiciau, kad dalis serganciu isvis nejaucia jokiu to gripo simptomu (uzsienio saudoje) - idomu, kodel LT nepateikia tokios info  unsure.gif  Ir dar. Idomu ar kaip nors po persirgimo imanoma issitirti ar jau persirgai???

Vienas prie vieno as taip pat jauciausi. Tempos aukstos nebuvo, skaudejo akis, kaulus lauze, o gerkle kaip skaudejo - nei gert valgyt... Pykino, pilva skaidejo - kaip apsinuodijus vaiksciojau, visai seimai taip buvo, ir viskas praejo po kokiu 5 dienu...
Kazi tai KG buvo ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2009 11 26, 10:37)
Kadangi mano vaikui homeopatiniai vaistai labai padeda tai aš už homeopatiją. O čia man rodos kova už būvį - sumažėjo perkančių cheminius vaistus ir pradėjo rašinėti tokius straipsnius prieš homeopatiją kad tik mažiau perkančių tų vaistų būtų.

Aiškiai konkurentų užsakytas straipsnis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukai @ 2009 11 26, 08:59)
Per ka tuos vaistus, ir kam reikia, ir kam ne, o kas blogiausia, kai net nepatvirtinus diagnozei, vistiek juos GERIA, ir dar vaikams duoda...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 26 lapkričio 2009 - 10:58
QUOTE(pievutė @ 2009 11 26, 09:30)
anti heomopatija

man tai aplamai labai įtartini straipsnio autoriai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukai @ 2009 11 26, 09:59)
*Per ka tuos vaistus, ir kam reikia, ir kam ne, o kas blogiausia, kai net nepatvirtinus diagnozei, vistiek juos GERIA, ir dar vaikams duoda... Paskui virusas mutuoja, ir tas pats Tamiflu tuoj neveiks... Siaubas...
*Vakar vyro klausiuau, gal kur yra pirkti kostiumu, skirtu deveti chemines atakos metu... pajamciau 3, is ju viena vaikiska... doh.gif

* Nepirkčiau juos jei ir pigesni būtu savo šeimos aš nenuodysiu schmoll.gif .Pas mus kad ir pedijatrijos skyrius pilnas kur mano dukra guli bet gydytojai net nesiūlo to vaisto schmoll.gif
* lotuliukas.gif oi geras būtu jei dar ir tuos skafandrus reklamuoti pradėtu kaip apsauga nuo gripo lotuliukas.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Mygy @ 2009 11 26, 00:29)
keisti gi žmonės, prisiperka Tamiflu, o kam tikrai reikia tie negauna  verysad.gif , tiesiog lietuviška. man tai sažinę graužtų jei kas nors numirtų dėl šio vaisto trūkumo o mano spintelėj jis stovėtų a maža ką  doh.gif

bAISU ta vaista gerti nezinant tikslios diagnozes, o jos gi niekas ir nepasako. Taip kad atsargiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsyte @ 2009 11 25, 16:52)
bet kaip jus cia kiekviena zodi savaip interpretuojat, man net keista..prasyt, ar pasitarti del antibu.. koks skirtumas..tai va musu kraujas nekoks leukocitu apie 8, tai sake, jei tempa kils,pradeti duoti, vis del to jau savaite kaip serga

g.gif Leukocitai 8 - kraujas nekoks? jei tik tiek, o ypač vaikui, tai suabejočiau tokiu teiginiu. Mano dukros leukocitai visada 7-8 būna, ir niekas dėl to niekada vėjo nekelia ir nekėlė. 4-7 m. vaikui leukocitų norma -5-15, mažesniems - dar daugiau. Nebent kiti kraujo rodikliai irgi negeri (nusėdimas? formulė? eozinofilai?)
Atsakyti