Įkraunama...
Įkraunama...

kiaulių gripas

QUOTE(Karina123 @ 2009 11 25, 11:03)
na simptomai panašus kaip kiaulių  gripo g.gif  gal pas gydytoja kreipkitės

taigi kreipemes mes i tuos gydytojus, bet kaip ir visada, pasiulymai gydytis panasus doh.gif sake kol neuzkils iki 40 arba neatsiras papildomu simptomu, pvz vemimo, net neskambinti lotuliukas.gif zodziu, kai jau laikas bus i reanimacija, tada kreiptis...
Atsakyti
QUOTE(Perla1 @ 2009 11 24, 22:05)
Jei sinusitas nesibaigia, reiktų paimti pasėlį iš nosytės. Maniškiui irgi taip buvo, gerai, kad pasitaikė gydytoja, kuri paėmė tą pasėlį, paskui patys vežėme į infekcinę, ten yra labaratorija, mokėjom už tyrimą. Nustatė bakteriją ir jos jautrumą antibiotikams, tai va, tie, kuriuos gėrėme buvo atsparus tai bakterijai. Paskyrė tinkamus ir viskas susitvarkė.

O mano mazajam jau trecia savaite sloga doh.gif jau atsibodo juodai.pirma savaite nieko nedariau nes tik biski bego antra savaite israse gyditoja purskt i nosyte nepadejo tai dabar israse kitokiu vaistuku i nosite ir aktifeda jei ir tie nepades tai nezinau ka reiks daryt schmoll.gif nes bega zali snargliukai ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2009 11 25, 11:15)
Sveikos mamos, gal sirgo jūsų vaikiukai gripu kurie turi bronchine astmą? unsure.gif
Jau vyresnėlis prasirgo, aš bandau kapstytis, o vat naktį mažiukui pakilo temp. iki 38,5, bet jis dar bronchine astma serga. Žiauriai bijau dėl jo, nes pas jį ir taip jautrūs plaučiukai. Skambinausi gydytojai tai liepė atvažiuot ir spręs ar iškart antibijotikus duot ar dar laukt g.gif

mano mažiukė turi astmą, apie jos sirgimą rašiau praitam puslapy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2009 11 25, 13:26)
O mano mazajam jau trecia savaite sloga doh.gif jau atsibodo juodai.pirma savaite nieko nedariau nes tik biski bego antra savaite israse gyditoja purskt i nosyte nepadejo tai dabar israse kitokiu vaistuku i nosite ir aktifeda jei ir tie nepades tai nezinau ka reiks daryt schmoll.gif nes bega zali snargliukai ir viskas doh.gif

Pbandyk vistinėj kur gamina vistus protargolį nupirkti ir laikyti po septynis minutes tame protrgolyje sumirkytus tamponėlius keturis kartus per dieną. Tik jei pirksi - pirk dugiau. Taip pat duok cinabsino. Mano sūnui taip išgydžiau sinusitą be antibiotikų.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2009 11 25, 13:30)
Pbandyk vistinėj kur gamina vistus protargolį nupirkti ir laikyti po septynis minutes tame protrgolyje sumirkytus tamponėlius keturis kartus per dieną. Tik jei pirksi - pirk dugiau. Taip pat duok cinabsino. Mano sūnui taip išgydžiau sinusitą be antibiotikų.

tai as protrgoli ir turiu dabar tik man sake kad lasint i nosite jo 3k i diena.vakar vakare tik pradejau lasint tai ziuresiu dar kelias dienas gal pageres.
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2009 11 25, 11:15)
Sveikos mamos, gal sirgo jūsų vaikiukai gripu kurie turi bronchine astmą? unsure.gif
Jau vyresnėlis prasirgo, aš bandau kapstytis, o vat naktį mažiukui pakilo temp. iki 38,5, bet jis dar bronchine astma serga. Žiauriai bijau dėl jo, nes pas jį ir taip jautrūs plaučiukai. Skambinausi gydytojai tai liepė atvažiuot ir spręs ar iškart antibijotikus duot ar dar laukt g.gif

mano mažiukas serga BA. tai aš jau irgi laukiu kada jam šita bjaurastis pasireikš verysad.gif . turiu pasidėjus tamiflu, bet žiauriai bijau komplikacijų, nes mums dažniausiai visi sirgimai baigias dusulio priepuoliais. negana to prieš 2 sav baigė bartot antibus dėl stipraus bronchito. nu žodžiu, panika man, bet privalom tikėt kad viskas bus gerai unsure.gif
šiaip pažįstama medikė sakė, kad BA vaikučiams privalo skirt tamiflu iš karto, o jei nėra pirkt, varyt į ligoninę ir ten turėtų duot.
QUOTE(Soni @ 2009 11 25, 11:26)
mano mažiukė turi astmą, apie jos sirgimą rašiau praitam puslapy  4u.gif

neduso?
Atsakyti
Skaitau ir graudu darosi doh.gif Reziumė, viena kitą gąsdinat, ir pačios panikuojat doh.gif
Taigi, ne KIEKVEINA liga yra GRIPAS.

http://www.alfa.lt/v...p;showID=180253

Pakartosiu, ką jau viena mama buvo įdėjus, gal prieš pradedant psichuot, nors viena mama paklausys ir susimąstys.

Argi veltui daktarai kartoja, kad vaikams temperatūra iki 38 laipsnių nemušama vaistais. Ką jau kalbėt, kai vaikui 37 ir kellios dalys doh.gif daugelis vaikų prei tokios tempos dar galvom eina ir ligoniu nesijaučia. Nekalbu apie suaugusius, ypač apie vyrus, tie jau prei 37 temperatūros mirtini ligoniai, o 38 - jau koma doh.gif
APie mažiulius kalbant, gal paprasčiausiai dantys kalasi, o ne gripas....Jėzau mieliausias, mažiau panikos, taip ir nuo proto nušokt galima ir vaikus saviveikliškai nugydyt.
Sėkmės ir nesirkit.
Atsakyti
QUOTE(pupsyte @ 2009 11 24, 23:51)
aciu kad pasidalinai savo patirtimi, jetau jetau baisu man, reikes ryt prasyti gyd antibiotiku
ax.gif
QUOTE(pupsyte @ 2009 11 25, 12:07)
na ne tau spresti ar mano gyd kompetetinga ar ne, snd padare kraujo tyrimus, bus atsakymai ir spres ar duoti antibus ar ne

Bereikalo pykstat ant ruta19 parasyto posto, as taip pat susidariau tokia nuomone.., nes jus raset kad reikes prasyt.. o tai reikstu kad gydytoja neturi supratimo ir remesi jusu prasymais. ax.gif Teko mums tureti tokia gydytoja tai pakeitem ir labai dziaugiames. 4u.gif

Kai turesit atsakymus, parasykit kaip sekesi su tyrimukais, sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 11 25, 11:47)
mano mažiukas serga BA. tai aš jau irgi laukiu kada jam šita bjaurastis pasireikš verysad.gif . turiu pasidėjus tamiflu, bet žiauriai bijau komplikacijų, nes mums dažniausiai visi sirgimai baigias dusulio priepuoliais. negana to prieš 2 sav baigė bartot antibus dėl stipraus bronchito. nu žodžiu, panika man, bet privalom tikėt kad viskas bus gerai  unsure.gif
šiaip pažįstama medikė sakė, kad BA vaikučiams privalo skirt tamiflu iš karto, o jei nėra pirkt, varyt į ligoninę ir ten turėtų duot.

neduso?

duso, mano visuomet dūsta, bet nebuvo labai blogai, ventoliną purškiauapie 5 dienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2009 11 25, 12:26)

Musu maziui taip ir buvo.. visa menesi gydem sloga, dabar gydom sinusita. doh.gif Antibijotikus skyre, sloga dingo, ausytes skaudet pradejo, vaistus pakeite, nustatyt koks brudas neber kaip- slogos neber.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 11 25, 11:48)
Skaitau ir graudu darosi  doh.gif Reziumė, viena kitą gąsdinat, ir pačios panikuojat  doh.gif
Taigi, ne KIEKVEINA liga yra GRIPAS.

Argi veltui daktarai kartoja, kad vaikams temperatūra iki 38 laipsnių  nemušama vaistais. Ką jau kalbėt, kai vaikui 37 ir kellios dalys  doh.gif daugelis vaikų prei tokios tempos dar galvom eina ir ligoniu nesijaučia. Nekalbu apie suaugusius, ypač apie vyrus, tie jau prei 37 temperatūros mirtini ligoniai, o 38 - jau koma  doh.gif
APie mažiulius kalbant, gal paprasčiausiai dantys kalasi, o ne gripas....Jėzau mieliausias, mažiau panikos, taip ir nuo proto nušokt galima ir vaikus saviveikliškai nugydyt.
Sėkmės ir nesirkit.

o jei vaikui traukuliai? neteikit taip vienareišmiškai 4u.gif aš visada mušu temperatūrą jei ji yra ir 37,7, turiu patirties, kaip , berods, vaižgantė sakė, esu gydytoja-praktikė , nebaigus mokslų biggrin.gif nes matau kad vaikui sunku, nors jis ir žaidžia ir laksto 4u.gif o paskui sukilus virš 38 jau ir sunkiau numušt 4u.gif na, kiekviena mama, manu pasirenka pagal save smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 25 lapkričio 2009 - 12:01
QUOTE(femme_fatale @ 2009 11 25, 12:25)
taigi kreipemes mes i tuos gydytojus, bet kaip ir visada, pasiulymai gydytis panasus  doh.gif  sake kol neuzkils iki 40 arba neatsiras papildomu simptomu, pvz vemimo, net neskambinti  lotuliukas.gif  zodziu, kai jau laikas bus i reanimacija, tada kreiptis...

Virusui nugalabit vaistu nera, o kol jusu organizmas su juo susidoroja gydymas nereikalingas mirksiukas.gif
Kaip veliau jusu organizmas reguos niekas net nuspet negali, nepanikuokit mirksiukas.gif 4u.gif As taip pat laukiu zinios kokia kiaule mane kabina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemurmur: 25 lapkričio 2009 - 12:22