Įkraunama...
Įkraunama...

kiaulių gripas

Nebijojau sio baisybes iki siandien, vis masciau jei kas issikapstysim.. doh.gif
Mazylis serga sinusitu, jau daug dieneliu geria antibijotikus, padetis negereja o blogeja, keiciami vaistai ir gydytoju zodziais- viduje tuno virusas kuris baigus gerti vaistus gali ... tada jei kiltu temperatura turim kuo greiciau vaziuot i ligonine blush2.gif scare.gif (nes vaistu taip greit negausim? ar kas?)
Nuotaika kiauliska.. doh.gif
Atsakyti
sveikos,o tas tamiflu sirupas tik su receptais parduodamas
Atsakyti
QUOTE(aloja @ 2009 11 24, 20:16)
Vaikams yra Tamiflu sirupo, o blogiausiu atveju tamiflu tabletes trinti ir ten instrukcijoje parasyta kiek duoti pagal svori, tik Relenza skirta vaikams nuo penkiu metu.

tamiflu vaistinėse nėra kol kas, atsiras gal kirta savaitė, o be to jie parduodami tik pagal receptus

Papildyta:
QUOTE(lemurmur @ 2009 11 24, 20:34)
Nebijojau sio baisybes iki siandien, vis masciau jei kas issikapstysim..  doh.gif
Mazylis serga sinusitu, jau daug dieneliu geria antibijotikus, padetis negereja o blogeja, keiciami vaistai ir gydytoju zodziais- viduje tuno virusas kuris baigus gerti vaistus gali ... tada jei kiltu temperatura turim kuo greiciau vaziuot i ligonine  blush2.gif    scare.gif  (nes vaistu taip greit negausim? ar kas?)
Nuotaika kiauliska..  doh.gif

gal antibiotikai per silpni. Mes sirgom tai kažkokius parašė, tai nieko jie nepadėdavo, tada iš kart pas giditoja kreipiausi kad paskirrtu kitu, tai ir numuše temperatūra ir pasveiko. jai nekrenta ne kiek nuo antibiotikių tai reiškė jie netinka organizmui
Atsakyti
Jei sinusitas nesibaigia, reiktų paimti pasėlį iš nosytės. Maniškiui irgi taip buvo, gerai, kad pasitaikė gydytoja, kuri paėmė tą pasėlį, paskui patys vežėme į infekcinę, ten yra labaratorija, mokėjom už tyrimą. Nustatė bakteriją ir jos jautrumą antibiotikams, tai va, tie, kuriuos gėrėme buvo atsparus tai bakterijai. Paskyrė tinkamus ir viskas susitvarkė.
Atsakyti
QUOTE(lemurmur @ 2009 11 24, 19:34)
Nebijojau sio baisybes iki siandien, vis masciau jei kas issikapstysim..  doh.gif
Mazylis serga sinusitu, jau daug dieneliu geria antibijotikus, padetis negereja o blogeja, keiciami vaistai ir gydytoju zodziais- viduje tuno virusas kuris baigus gerti vaistus gali ... tada jei kiltu temperatura turim kuo greiciau vaziuot i ligonine  blush2.gif    scare.gif  (nes vaistu taip greit negausim? ar kas?)
Nuotaika kiauliska..  doh.gif

Kuo greičiau augint pasėlį ir nustatinėt kokiam antobiotikui bakterija neatspari, o ne "tručint" vaiką iš eilės visokiais antibiotikais doh.gif Galva neišneša, kokia košė daktarų galvose verda doh.gif Ir pats tyrimas nėr baisiai brangus, šiek tiek virš 20 lt, pasėlį išaugina per kelias dienas.
Sėkmės.
Atsakyti
[quote=selen,2009 11 24, 18:57]
[quote=negriuke,2009 11 24, 14:06]
Mano sūnus, tikiuosi, jau persirgo. Trečia diena be temperatūros, liko tik nedidelis kosuliukas. Visa šeima profilaktiškai geriam Aflubiną.
Linkiu visiems pasveikti. 4u.gif
[/quote]
O jei persergi ,tai vėl nebeužsikrėsi g.gif Juk aplinkui bus dar pilna virusų nešiotojų.Kaip suprantu imunitetas susidaro persirgus infekcinėm ligom,o gripas tai virusinės kilmės,o gal kažką ne taip suprantu?
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2009 11 24, 21:29)
O jei persergi ,tai vėl nebeužsikrėsi g.gif Juk aplinkui bus dar pilna virusų nešiotojų.Kaip suprantu imunitetas susidaro persirgus infekcinėm ligom,o gripas tai virusinės kilmės,o gal kažką ne taip suprantu?

Atvirkščiai, imunitetą įgauname persirgę virusinėmis ligomis 4u.gif O infekcija gali kartotis ir kartotis doh.gif

Gal čia kas iš medicininės pusės gudriau paaiškins, aš tik iš bendro išprusimo žinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 24 lapkričio 2009 - 20:52
QUOTE(Karina123 @ 2009 11 24, 20:53)
tamiflu vaistinėse nėra kol kas, atsiras gal kirta savaitė, o be to jie parduodami tik pagal receptus

Praneša, kad rytoj jau bus prekiaujama drinks_cheers.gif
http://www.alfa.lt/s...009-11-24_19-46
Atsakyti
skaitineju kaip gydotes, mano mazasis neturiu 2 metuku, bet greiciauisai serga tuo neleptu gripu, 5 dienos temperatura laikosi 37 ir kelios dalys, duodu influcido,umcalorio, vutamino c, ryt jau reikes pas gyd vaziuoti, neramu...gal kieko vaikelis sirgo panasiai ir laikesi zema temperatura kokius vaistus vartojote?
Atsakyti
QUOTE(pupsyte @ 2009 11 24, 22:07)
skaitineju kaip gydotes, mano mazasis neturiu 2 metuku, bet greiciauisai serga tuo neleptu gripu, 5 dienos temperatura laikosi 37 ir kelios dalys, duodu influcido,umcalorio, vutamino c, ryt jau reikes pas gyd vaziuoti, neramu...gal kieko vaikelis sirgo panasiai ir laikesi zema temperatura kokius vaistus vartojote?

mano mažiukė 2 m. jau serga 8 dienos doh.gif iš pradžių labai kosėjo, tempė buvo iki 37,7. Bet septintą ligos dieną pakilo, dvi dienas mušiau su paracetamoliu ir ibufenu pakaitom , bet nenukrito mažiau 38,2 doh.gif kreipiaus į gydytoją- plaučiai švarūs, gerklė nėra labai baisi, bet labai nosytė užgulta doh.gif išrašė antibiotikus ZINAT, geriam antra diena, šiandien vakare jau tempės nėra, tikiuosi nekils daugiau doh.gif

Ddar noriu paklaust- ar tokiu atveju jai dabar galiu duoti ocsilococsinum, nes visa mūsų šeima profilaktiškai pradėjo gerti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 11 25, 00:36)
mano mažiukė 2 m.  jau serga 8 dienos  doh.gif  iš pradžių labai kosėjo, tempė buvo iki 37,7. Bet septintą ligos dieną pakilo, dvi dienas mušiau su paracetamoliu ir ibufenu pakaitom , bet nenukrito mažiau 38,2  doh.gif  kreipiaus į gydytoją- plaučiai švarūs, gerklė  nėra labai baisi, bet labai nosytė užgulta  doh.gif  išrašė antibiotikus ZINAT, geriam antra diena, šiandien vakare jau tempės nėra, tikiuosi nekils daugiau  doh.gif 

Ddar noriu paklaust- ar tokiu atveju jai dabar galiu duoti ocsilococsinum, nes visa mūsų šeima profilaktiškai pradėjo gerti  4u.gif

aciu kad pasidalinai savo patirtimi, jetau jetau baisu man, reikes ryt prasyti gyd antibiotiku
Atsakyti
QUOTE(ruta19 @ 2009 11 24, 16:50)
Sveikutes. nu perskaiciau visa tema, kadangi vakar ir mano mergaitei pakilo temp. Ir nustebau, kad visos raso, kad nera nei aflubino, nei oscilo, nei influcido. Na nuejau siandien Kalvariju g. i Gintarine vaistine ir nusipirkau visu vaistuku, kokiu tik man reikejo  g.gif

Gal tik šiandien gavo,t.y vakar??? Tikrai negalėjau rasti oscilococociną.Pati dabar geriu Influcidą,bet vaikams noriu duoti profilaktiškai Oscilo...Vieną kartą į savaitę,man taip patare gydytoja.Rytoj lieksiu į vaistines.
Bet man taip įdomu dėl to gripo sušikto blush2.gif tai ką gali būti jeigu sergi gripų temperatūra gali būti tik 37...Visada maniau kad gripui būdinga laaabai aukšta tempa kartu su kosiuliu ir sloga??? g.gif Mano mažiukas susirgo nežinia kuo prieš dvi savaitės,nei kosiulio nei slogos tik temperatūra virš 38. Duodavau Ibufeno ir Umkalorio,tempa praėjo tik po geros savaitės,bet darėm kraują du kartus nieko nerado? Taip pat po pora dienu susirgo vyresnėlis,pakilo aukšta temperatūra 39 ,irgi nuo tempos daviau Ibufeno ir Umckalorio nuo viruso,po trijų paru sveikas kaip ridikas,tik kosuliukas nestiprus ir viskas. Dabar tfiu tfiu tfiu vaikai pasveiko. Bet man nuo šeštadienio laikosi neaukšta tempa 37,2... Nejaugi tai gali būti gripas???
Atsakyti