Įkraunama...
Įkraunama...

kiaulių gripas

QUOTE(Mazule @ 2009 11 24, 00:54)
Va kokia info:

Kaip pranešė ESCMID, gripo atvejų yra "neįprastai daug šiam metų laikui", o A (H1N1) virusas sudaro 99 proc. visų susirgimų.

Taip kad formos įvairiausios - nuo paprastos slogytės  4u.gif

Tai kad kaip suprantu A (H1N1) yra sezoninis gripas, o jo atmaina A (H1N1)v yra pandeminis gripas.. g.gif
Atsakyti
O as va ka radau... http://homosanitus.lt/ tiksliau ilgai ieskojau.
Ir dar bandau surast, kokia statistika, kiek pvz mire zmoniu 2007 ir 2008 nuo gripo komplikaciju, bet nerandu.
Gal kas zino kur ieskot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2009 11 23, 23:10)
O as va ka radau... http://homosanitus.lt/ tiksliau ilgai ieskojau.
Ir dar bandau surast, kokia statistika, kiek pvz mire zmoniu 2007 ir 2008 nuo gripo komplikaciju, bet nerandu.
Gal kas zino kur ieskot?  g.gif

Ačiū už įdomią info 4u.gif
Atsakyti
[quote=agute07,2009 11 23, 23:50]
Mus irgi ta bjaurastis pagavo pries val doh.gif nors po PC ir kt vietas vaiksciojom su kaukytemis, net mazasis maloniai su ja jauciasi thumbup.gif
Zmones dar ne panikoje, nes jei visame akropolyje daugiau su apsaugytem nesimate, tai reiskia dar niekas nepanikuoja mirksiukas.gif
[/
Kai matau mamas su maziais parduotuvese, tai mane siutas suima, o jus taip suprantu dar ir i Akropoli nusigrudot?.. doh.gif
cia kaip mano MB bendradarbis, pasieme biuleteni ir i darba atvaziavo, sedi, dejuoja, kaip jam bloga, vaidina staxanovieti..
Atsakyti
QUOTE(ingalim @ 2009 11 23, 22:34)
Tamiflu nebutinai numusa temperatura, bet jis stabdo viruso plitima organizme, tode mazina komplikaciju rizika.

Tai as irgi taip isivaizduoju, panasiai kaip kad geriant antibiotikus - jei ju prireikia, temperatura juk vis vien musama paracetamoliu ar ibuprofenu, nes skirtingi vaistai kovoja su skirtingais simptomais. Tai todel nesupratau, kodel su tamiflu turetu buti kitaip, t.y.: jo isgerus, temperatura turetu nebekilti g.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 11 23, 23:51)
O aš kažkur buvau radus, kad Tamiflu kaip tik neveikia sezoninio gripo  doh.gif

blink.gif viskas nebesidomėsiu gripo tema,be to čia nėra reikalo panikuoti,prieš tris maždaug metus buvo daug baisiau buvo net 40 savivaldybių paskelbę gripo epidemija dabar tik 28 ,o niekas taip nepanikavo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liwita: 24 lapkričio 2009 - 00:21
Gyvenam uzsieny, galvojom sventem vaziuosim i Lt, bet dabar tokia situacija su tuo gripu....tai net ir nezinom ka ir daryti unsure.gif nes turime leliuka, kuris neturi dar ir puses metuku.baisu fear.gif
Atsakyti
visais laikais buvo protrukiai gripo blink.gif
Atsakyti
http://www.vtv.lt/na...antiems-va.html
Atsakyti
QUOTE(Liwita @ 2009 11 24, 00:18)
blink.gif viskas nebesidomėsiu gripo tema,be to čia nėra reikalo panikuoti,prieš tris maždaug metus buvo daug baisiau buvo net 40 savivaldybių paskelbę gripo epidemija  dabar tik 28 ,o niekas taip nepanikavo  schmoll.gif

galbut ir buvo baisu ,bet ne taip,kad butu uzdaromos mokyklos ir dazeliai, tikrai neatsimenu g.gif ,epidemija buna kas metai,bet cia yra tikrai bjaurus gripas ir si karta labai bijau del vaiku ir zinoma del saves,nes pries 10 metu esu sirgusi gripu kuris komplikavosi i encefalita ,todel tik zodis gripas jau mane varo i nevilti verysad.gif
Atsakyti
pasakykt man kas nors tuos tyrimus daro kam?tik tada kai mano kad jau tikrai reikia ar cia ir as galiu nueit paprasyt ir padarys?ir po kiek laiko buna jau atsakymas?
Mano mazasai sianakt labai blogai miegojo sake skauda kojytes ryte buvo 37tem..o dukrai 37,5 tai nezinau ka daryt duot cia jiem kokiu vaistu ar dar ne?
Atsakyti
QUOTE(Lazdinija @ 2009 11 23, 17:52)
Gal kuri turejo patirties su susisrgusiais 1 - 2 metu vaikais??tikriausiai tokiems negalima jokiu Tamiflu??

Maniske serga. is visu triju vaiku (12, 7 ir 1,5 m.) butent mazyle serga lengviausiai. Trumpiausiai ir lengviausiai (tfu tfu tfu, nes dar nebaige visai visai).

Tamiflu vaikams nedaviau, nors tokia galimybe turejau. g.gif Na, nezinau, jei jie butu dar kazkuo sirge (sirdeles, insktas, kazkas), tai buciau davus, o dabar tai neitikino manes sitas vaistas...
Atsakyti