QUOTE(exDaiva @ 2009 11 23, 18:26)
GAILE, gali buti, kad vaikui galva skauda butent nuo Tamiflu, cia vienas is jo salutiniu poveikiu. Man pirmas pora paru, kai pradejau gerti Tamiflu, ziauriai skaudejo galva, beje dar ir pykino. Bet kokiu atveju ir man mazdaug per pusdieni po pirmos Tamiflu dozes neitiketinai pagerejo. Tik nepulkit flaminti - cia nereklamuoju Tamiflu, o tik dalinuosi patirtim. Kaip jau rasiau, man jis buvo indikuotinas del letinio bronchito.
Dar GAILE, jei po Tamiflu vartojimo taip greitai vel auksta temperatura, tai tiketina, kad pas jus visai ne virusas arba ne tik virusas. Gal dar kokia angina vaikui. Jums labai naudinga butu pasidaryti CRB kraujo tyrima ir matytume koks pas jus susirgimas - bakterinis ar virusinis. Jei bakterinis, Tamiflu jums nepades, tik apsaugos dar ir nuo galimos virusines infekcijos.
Dar GAILE, jei po Tamiflu vartojimo taip greitai vel auksta temperatura, tai tiketina, kad pas jus visai ne virusas arba ne tik virusas. Gal dar kokia angina vaikui. Jums labai naudinga butu pasidaryti CRB kraujo tyrima ir matytume koks pas jus susirgimas - bakterinis ar virusinis. Jei bakterinis, Tamiflu jums nepades, tik apsaugos dar ir nuo galimos virusines infekcijos.
tai kad galvą jam skaudėt pradėjo dar kai nevartojo jų
ir tempa kaip tik po tamiflu ilgai nepakilo, kokias 5 valandas, tik tada pradėjo kilt.
nemanau kad bakterinis, nes pas jį m-kloj daug vaikų ir mokytojų tuo pačiu serga, o ir simptomai klasikiniai - sausas kosulys, aukšta t, raumenų skausmas, galvos skausmas, baisus silpnumas ir nuovargis. gerklė neskauda.