Įkraunama...
Įkraunama...

kiaulių gripas

NEteko maitinant gripuot, bet mano giliu įsitikinimu, gripas per pieną neperduodamas. TIk, kaip ten vadinasi, oro-lašeliniu būdu. Sunkiau bus, jei netyčia tektų antibiotikais pradėt maitintis, bet ir tų, man atrodo yra maitinančiom g.gif Linkiu, kad neprireiktų. Ir berods, paracetamolio, tai pat tik maža dalis į pieną patenka. Maitinant mažiuką, siūlau, kaukę užsidėt, kad ir kaip juokingai tai atrodytų, ir be maitinimo, daugiau vengt kontakto su mažuliu. Tegul jau tėtis pasirūpina. Sėkmės ir sveikit kuo greičiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 22 lapkričio 2009 - 20:17
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 11 22, 20:15)
Patarimas, kaip "triju vaiku pediatres"-keiskit homeopate ir greiciau, matosi, kad chemijos pamokose muses tegaude 4u.gif

Ar pati gydytoja?
Aš nesigydau pas jokius medikus, tiesiog paskaitoje buvau prieš porą savaičių.
Atsakyti
QUOTE(varlius2007 @ 2009 11 22, 20:00)
Gal kuri esat buvusi panasioje situacijoje, kaip gydytes? Ar alima maitinti vaika sergant gripu, ar neuzkresiu, ar per piena jis nepasigaus gripo?

Kadangi pati maitinu, tai klausiau ax.gif Maitinti sergant gripu nedraudžiama. Gydytis paracetamoliu irgi nekenksminga, tinka ir homeopatiniai preparatai, ir kai kurie žoliniai.
Bet gyd. būtinai liepė dėtis veido kaukę, nes maitinant krūtimi kūdikis/vaikas yra pakankamai arti mamos veido, labai glaudus kontaktas veidu į veidą..
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 11 22, 21:17)
Maitinant mažiuką, siūlau, kaukę užsidėt, kad ir kaip juokingai tai atrodytų

Kas čia juokingo? Pas mus parduotuvėse pardavėjos kasose su kaukėm sėdi.

O dėl homeopatijos šitame reikale ...ai, pacituosiu kažkur interneto platybėse rastą vertinimą - "ateik prie kūdros ir įlašink į kūdrą lašą spirito. Tada tą kūdros vandenį gerk kaip vaistą lašais. Štai visa homeopatijos esmė"

Tik nemuškit, čia ne agitacija už antibus (nors kai reikia nesispyrioju) - nieko panašaus, yra visas spektras kitų medikamentų, kurie mane kiek labiau įtikina nei lašu spirito skiesta kūdra...
Visi turim savo vertinimus ir pasirinkimo kriterijus.
Sveikit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 22 lapkričio 2009 - 20:39
Aciu mamytes uz atsakymus. Gydytoja ir man liepe uzsideti kauke kai maitinsiu, bet as sugalvojau is vis nekontaktuoti su mazium- nusitraukineju piena pientraukiu, o vyras priziuri vaika ir maitina ji mano pienu is buteliuko.
Atsakyti
QUOTE(varlius2007 @ 2009 11 22, 21:14)
Aciu mamytes uz atsakymus. Gydytoja ir man liepe uzsideti kauke kai maitinsiu, bet as sugalvojau is vis nekontaktuoti su mazium- nusitraukineju piena pientraukiu, o vyras priziuri vaika ir maitina ji mano pienu is buteliuko.

Labai rizikinga- pradės mažėti pienas, vaikas paskui gali nebenorėti žįsti, nes iš buteliuko gerti kur kas paprasčiau...
Atsakyti
smile.gif+2009 11 22, 21:38-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 11 22, 21:38)
O dėl homeopatijos šitame reikale ...

Jei žmonės išpirko iš vaistinių homeopatinį oscillococcinum (kaip čia kažkas minėjo ), tai siūlau jiems alternatyvą mirksiukas.gif
O dėl kiekvieno asmeninio pasirinkimo tai sutinku - kas vienam padeda ir priimtina, kitam nė pro kur neįkiši...
Atsakyti
Nelabai suprantu, kodėl šioje temoje, o ir išvis tiek kalbama apie antivirusinius vaistus.
Mano trečias vaikas baigia pasveikti, bet man nė į galvą neatėjo domėtis kokiais nors antivirusiniais vaistais. Ibuprofenas, paracetamolis, vaistažoliniai vaistai nuo kosulio ir daug arbatų bei nugaros masažai su eukalipto aliejum du kartus per dieną aukštai temperatūrai nukritus. Viskas.
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2009 11 21, 16:16)
CRB per 15 min tikrai nepasidaro. Reikia apie 1,5 valandos.
Papildyta:

CRB , kaip ir bendras kraujo tyrimas, padaromas per kelias minutes 4u.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 22, 22:33)
Nelabai suprantu, kodėl šioje temoje, o ir išvis tiek kalbama apie antivirusinius vaistus.
Mano trečias vaikas baigia pasveikti, bet man nė į galvą neatėjo domėtis kokiais nors antivirusiniais vaistais. Ibuprofenas, paracetamolis, vaistažoliniai vaistai nuo kosulio ir daug arbatų bei nugaros masažai su eukalipto aliejum du kartus per dieną aukštai temperatūrai nukritus. Viskas.

gal Jusiskiams pasiseke - lengva forma serga.
Ne visos ligos isgydomos zolemis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 22, 21:53)
Ne visos ligos isgydomos zolemis  mirksiukas.gif

Pats normaliausias gripas: karščiavimas 39-39.5 tris paras, kosulys, pilvo skausmas.
Nuo kada ibuprofenas ir paracetamolis- žolės?
Aišku, gydžiau ne tik žolelėmis, bet ir savais metodais.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 22, 21:33)
Mano trečias vaikas baigia pasveikti, bet man nė į galvą neatėjo domėtis kokiais nors antivirusiniais vaistais.

O kodėl jūs visus vaikus pagal savo 'kurpalių' matuojat ir lyginat su saviškiais? g.gif

A.a. kaunietis berniukas mirė, paklauskit jo artimųjų ar ne per daug panikavo, juk jūsų trys jau sveiksta. Jūsų akimis žiūrint - paprasta, bet nei jūs visagalė, nei jūs visažinė. Ne vienas vaikas dabar gydomas intensyviosios terapijos skyriuje, tai ko jie nesveiksta kažin, jei su jūsiškiais jau gerai?

Jūs negalit žinoti kuom sirgo ir dar be gripo serga vaikai mamų, kurios girdo tais vaistais. Vaistus išrašo gydytojai, kitaip jų negausit. O kodėl gyd. išrašo, tai jų ir reikia klausti. Toli gražu ne iš karto ir ne taip lengvai skiria, kaip jums atrodo.
Ne internetu ir ne vaižgante, ir ne Rasma, ir ne dar kažkokiu virtualiu žmogumi reikia pasikliauti, o medikais.
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 22, 22:53)

o tai kuo tada reiktų? g.gif Homeopatiniu "vandenėliu" ar antibais ar kuo? Ar tiesiai ligoninėn? Klausiu, nes tikrai nelabai supratau kur link lenkiama ir kas tame kas pasakyta yra negerai?

Kažkaip man Vaižgantės aprašyme viskas gana logiška pasirodė...nelabai supratau kodėl šiuo atveju pykstama.

Kad geriausia kreiptis į medikus savaime suprantama. Internetu diagnozės nenustatinėjamos ir vaistai neskiriami. Nesupratau ne to, o kodėl šiuo atveju atsirado šiokia tokia trintis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 22 lapkričio 2009 - 22:28