QUOTE(naca @ 2009 11 22, 14:11)
mane taip izeide bendradarbes, pareiskusios , kad rizikuoju vaiko gyvybe neduodama dukrai antibiotiku nuo pirmos dienos susirgus siuo gripu
niekaip negalejau apsiginti sakydama , kad gripo antibiotikais negydo ir komplikaciju nestabdo , o tik pakenkia normaliai jo eigai
. tiesiog ju akyse dabar esu kaip kokia aborigene
.o jos dar baigusios medicinos mokykla
o dukra jau sveikutele, jokiu antibu ne neprireike
tik sunelis susirgo
, taigis galima su tais antibais kaip tik pakenkt, bent tris dienas tai paprastai nereikia gert antibų, o ar reik ar ne išlenda 4 dieną
šaunuolė tu
, galėčiau būt kuo tik kas nori, kad ir aborigene
, svarbu vaikiui gerai būtų
Papildyta:
QUOTE(TeQuiLa @ 2009 11 22, 14:41)
mano trimete mergyte irgi susirgo
tris dienas laikesi 38.1-38.6 temperatura, nusimusdavo lengvai, bet po 1,5-2h lygiai taippat lengvai sukildavo, skudesi gerklytes skausmu tai naudojom angi-heel ir gerkels raudonumas pranyko, gerem grynas avieciu sultis, naudojom pakaitomis ibufena ir paracetamolio zvakutes, kadangi antra dienalyg kosulys pradejo lysti pradejau girdyti stodali, siandien 4 diena, temperaturos nei kvapo, kosulio nei kvapo, sloga irgi dingo, tai net ir nzn ar ciamums gripas ar koks velnias buvo
rytoj aisku i darzeli jos negaliu vesti, teks imti biuleteni, tai mastau tysti man ja pas gydytoja ar vienai nueiti biuleteni pasiimti
nes jei mums buvo ne gripas, tai pasedeje eileje garantuotai ji pasigausime
ka daryyyyyttttttttttt?????????
eik jau viena i polikiniką
, galėjo būt gripas, visiem jis skirtingai eina, priklauso nuo imuniteto ir ....t.t., bet po ligos ka žinai kas toj poliklinikoj gali prikibt
miela skaityt tokius ligos atvejus ir pasveikimus, teikia optimizmo ir ramybės