Įkraunama...
Įkraunama...

kiaulių gripas

QUOTE(TeQuiLa @ 2009 11 22, 15:41)
tegul neisizeidzia tokios bendradarbes, bet gripas ir antibiotikai nieko bendro neturi  doh.gif  doh.gif neskaitant to, kad imunitetopo ju vartojimo liks lygiai nulis,o gal ir i minusa  doh.gif  doh.gif o va tada net menkiausia virusiukas pasigavus pasekmes gali buti liudnos.

gripas neturi, tai tikrai, bet gripo komlikacijos be antibiotių nepraeis, čia ir faktas.
o kad sakote dėl imuniteto...tai ką aš žinau, kada reikia, tada reikia, kai nereikia, tai nereikia ir nėra jokių liūdnų pasekmių.
nėra joks baubas tie antibiotikai ir organizme jie nenusėda.
Atsakyti
QUOTE(Dajevu @ 2009 11 22, 15:05)
gripas neturi, tai tikrai, bet gripo komlikacijos be antibiotių nepraeis, čia ir faktas.
o kad sakote dėl imuniteto...tai ką aš žinau, kada reikia, tada reikia, kai nereikia, tai nereikia ir nėra jokių liūdnų pasekmių.

kai reikia delkomplikaciju tai taip, bet nemazai zmoniu pacio gripo pradzioje puola ryti antibiotikus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2009 11 22, 14:44)
o tai tu manai, kad jau viena karta persrigsi tuo gripu ir daugiau niekada nebesirgsi?? smile.gif juk imunitetas, nors ir naturaliai susiformaves, nera ilgalaikis. Kitais metais gali juo vel sirgti, nebutinai kitu saliu gyventojai.

pritariu,nes kiekvienais metais virusas vis igauna kita forma,todel zmones ir serga gripu kiekvienais metais.Juk imuniteta igiji tik tai gripo formai.O skiepus daro tik speliodami kokia forma bus kitais metais-tai todel ir pasiskiepije suserga,nes niekas sausio menesi dar nezino kokia gripo forma atsiras lapkriti.Nors skiepai nuo kiauliu gripo jau yra,taciau jie visiskai nesaugus(tai pamastykim kas geriau;ar prasirgti ir igauti imuniteta,ar laukti skiepu salutiniu poveikiu).Dabar jau rado mutavusi kiauliu gripa,tai reiskia ,kad jei dabar prasirgai kiauliu gripu,tai dar nereiskia,kad su mutavusia jo forma nesusidursi po kokiu 2-3 men...Cia tik mano nuomone.Nepanikuokit ir sveikit 4u.gif
Atsakyti

zinoma, kai reikia tai reikia. bet tik ne pirmasias 3 dienas, kai gripas reiskiasi su visais jam budingais pozymiais. o jos pareiske, kad sitas gripas jau nuo pirmos denos turi buti gydomas antibiotikais blink.gif . bet zinau, kad griebiasi ju ir per bet koki kita virusa doh.gif .

nors imk ir nunesk koki straipsni, bet nesinori pyktis schmoll.gif
Atsakyti
Na kas per protas sergant gripu gerti antibijotikų. Taigi dar labiau nusilpninamas imunitetas doh.gif doh.gif doh.gif
Kažin ar žmonės kurie puola už antibijotikų žino kuom skiriasi virusas nuo bakterijos g.gif doh.gif
Atsakyti

Labai klysti. Po antibiotikų vartojimo organizmas atsigauna tik po pusės metų, o kai kurios sudedamosios dalys nepasišalina iš organizmo visą gyvenimą...Negi manai, kad apie tai rasi parašyta vaisto vartojimo lapeliuose? smile.gif
Antibiotikai sumažina vaiko imunitetą ir dažnai būna, kad jis ir tos pusės metų nesulaukia ir vėl reikia antibiotikų... Sakau tai iš savo asmeninės patirties. Kažkada buvau kvaila mama ir šventai vykdydavau visus medikų nurodymus, kol tai baigėsi disbiozėmis abiems sūnums...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 22, 15:47)
Labai klysti. Po antibiotikų vartojimo organizmas atsigauna tik po pusės metų, o kai kurios sudedamosios dalys nepasišalina iš organizmo visą gyvenimą...Negi manai, kad apie tai rasi parašyta vaisto vartojimo lapeliuose? smile.gif

Kurios?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 11 22, 14:11)
mane taip izeide bendradarbes, pareiskusios , kad rizikuoju vaiko gyvybe neduodama dukrai antibiotiku nuo pirmos dienos  susirgus siuo gripu  blink.gif  niekaip negalejau apsiginti sakydama , kad gripo antibiotikais negydo ir komplikaciju nestabdo , o tik pakenkia normaliai jo eigai  g.gif .  tiesiog ju akyse dabar esu kaip kokia aborigene  doh.gif  .o jos dar baigusios medicinos mokykla g.gif

o dukra jau sveikutele, jokiu antibu ne neprireike  thumbup.gif

tik sunelis susirgo  unsure.gif

blink.gif , taigis galima su tais antibais kaip tik pakenkt, bent tris dienas tai paprastai nereikia gert antibų, o ar reik ar ne išlenda 4 dieną doh.gif
šaunuolė tu 4u.gif , galėčiau būt kuo tik kas nori, kad ir aborigene biggrin.gif , svarbu vaikiui gerai būtų
Papildyta:
QUOTE(TeQuiLa @ 2009 11 22, 14:41)
mano trimete mergyte irgi susirgo sad.gif tris dienas  laikesi 38.1-38.6 temperatura, nusimusdavo lengvai, bet po 1,5-2h lygiai taippat lengvai sukildavo, skudesi gerklytes skausmu tai naudojom angi-heel ir gerkels raudonumas pranyko, gerem grynas avieciu sultis, naudojom pakaitomis ibufena ir paracetamolio zvakutes, kadangi antra dienalyg kosulys pradejo lysti pradejau girdyti stodali, siandien 4 diena, temperaturos nei kvapo, kosulio nei kvapo, sloga irgi dingo, tai net ir nzn ar ciamums gripas ar koks velnias buvo  doh.gif rytoj aisku i darzeli jos negaliu vesti, teks imti biuleteni, tai mastau tysti man ja pas gydytoja ar vienai nueiti biuleteni pasiimti  g.gif nes jei mums buvo ne gripas, tai pasedeje eileje garantuotai ji pasigausime  doh.gif ka daryyyyyttttttttttt?????????

eik jau viena i polikiniką mirksiukas.gif , galėjo būt gripas, visiem jis skirtingai eina, priklauso nuo imuniteto ir ....t.t., bet po ligos ka žinai kas toj poliklinikoj gali prikibt doh.gif
miela skaityt tokius ligos atvejus ir pasveikimus, teikia optimizmo ir ramybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausree @ 2009 11 22, 15:14)
pritariu,nes kiekvienais metais virusas vis igauna kita forma,todel zmones ir serga gripu kiekvienais metais.Juk imuniteta igiji tik tai gripo formai.O skiepus daro tik speliodami kokia forma bus kitais metais-tai todel ir pasiskiepije suserga,nes niekas sausio menesi dar nezino kokia gripo forma atsiras lapkriti.Nors skiepai nuo kiauliu gripo jau yra,taciau jie visiskai nesaugus(tai pamastykim kas geriau;ar prasirgti ir igauti imuniteta,ar laukti skiepu salutiniu poveikiu).Dabar jau rado mutavusi kiauliu gripa,tai reiskia ,kad jei dabar prasirgai kiauliu gripu,tai dar nereiskia,kad su mutavusia jo forma nesusidursi po kokiu 2-3 men...Cia tik mano nuomone.Nepanikuokit  ir  sveikit 4u.gif

Nu ir suvartėt abi su skruzdėda lotuliukas.gif , klausiau apie būtent dabar vaikštantį kiaulių gripą. Nešnekėjau nei apie mutavusį gripą (kuris dar šio ryto PSO duomenimis net ir mutavęs vis dar pasiduodantis tiem patiem vaistam ir tie patys skiepai tinka, apie skiepus nuomonės skirtingos- nekalbėsiu), nei apie sezoninį -žinoma, kasmet kitokį gripą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begemotica: 22 lapkričio 2009 - 16:34
QUOTE(Mygy @ 2009 11 22, 16:16)
eik jau viena i polikiniką mirksiukas.gif , galėjo būt gripas, visiem jis skirtingai eina, priklauso nuo imuniteto ir ....t.t., bet po ligos ka žinai kas toj poliklinikoj gali prikibt doh.gif
miela skaityt tokius ligos atvejus ir pasveikimus, teikia optimizmo ir ramybės  4u.gif

siaip ji pas mane tokia imunitetiskai sakyciau stipri, cia buvo pirmas sirgimas nuo pavasario, iki sios ligos net slogos nera per ta laikotarpi turejusi.
Atsakyti
QUOTE(begemotica @ 2009 11 22, 17:30)
Nu ir suvartėt abi su skruzdėda lotuliukas.gif , klausiau apie būtent dabar vaikštantį kiaulių gripą. Nešnekėjau nei apie mutavusį gripą (kuris dar šio ryto PSO duomenimis net ir mutavęs vis dar pasiduodantis tiem patiem vaistam ir tie patys skiepai tinka, apie skiepus nuomonės skirtingos- nekalbėsiu), nei apie sezoninį -žinoma, kasmet kitokį gripą.

lotuliukas.gif na as pritariau sruzdedos minciai biggrin.gif ...Bet vis tiek esme tai ta pati g.gif Kitais metais jau to kiauliu gripo nebus,jau kitais metais begsim gydytis nuo zasu ar musiu gripo(idomu kaip kitais metais farmacininkai pavadins gripa?).Man atrodo,kad imuniteta siai atmainai(kiauliu gripui)igausime visam gyvenimui,juk neveltui kazkur skaiciau,jog siuo gripu dazniausiai serga jauni zmones,nes vyresni jau galejo kada nors juo persirgti g.gif
P.S beje as ir vyresnysis vaikas taip pat juo sergame dabar(bet kol kas labai nesunkiai)Ir tikrai nieko blogo neturejau omenyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausree @ 2009 11 22, 16:47)
lotuliukas.gif na as pritariau sruzdedos minciai biggrin.gif ...Bet vis tiek esme tai ta pati g.gif Kitais metais jau to kiauliu gripo nebus,jau kitais metais begsim gydytis nuo zasu ar musiu gripo(idomu kaip kitais metais farmacininkai pavadins gripa?).Man atrodo,kad imuniteta siai atmainai(kiauliu gripui)igausime visam gyvenimui,juk neveltui kazkur skaiciau,jog siuo gripu dazniausiai serga jauni zmones,nes vyresni jau galejo kada nors juo persirgti g.gif
P.S beje as ir vyresnysis vaikas taip pat juo sergame dabar(bet kol kas labai nesunkiai)Ir tikrai nieko blogo neturejau omenyje smile.gif

o aš kaip tik girdėjau kad dabar šitas gripas jau ilgam. Atsiranda naujas gripas ir kyla pandemija kas 10-50 metų, buvo pandemijos 1918 metais, 1958 metais ir dabar. Ir nuo šiol tik kaip čia minėjo tokį žodį jis "mutuos" ir vis igaus kitą kryptį , ir kad kitais metais jis jau bus eilinis sezoninis gripas smile.gif
Atsakyti