Įkraunama...
Įkraunama...

kiaulių gripas

QUOTE(exDaiva @ 2009 11 21, 14:21)

Beje, del CRB nesutikciau - man dar nebuvo kad gydytoja atsisakytu daryti si tyrima, be to galima nuvaziuoti ir bet kurioj mokamoj laboratorijoj pasidaryti sita tyrima. Beje, mano ziniomis, jis padaromas geriausiu atveju per para, gal ir todel neskiriamas, nes dazniausiai gydytojams gydyma reikia skirti cia ir dabar, o ne po paros. Kazkas rase, kad poliklinika padare CRB per 15 minuciu - net nezinau apie koki tyrima ejo kalba, gal bendra krauja, nes net kraujo nusedima daro apie 1,5 valandos privacios laboratorijos.

Teisiog laboratorijos renka ėminius( ty laukia, kol bus paimti keli ar keliolika) ir tik tuomet atlieka tyrimą, todėl laikas iki gauto rezultato ir užtrunka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dange: 21 lapkričio 2009 - 15:59
QUOTE(dange @ 2009 11 21, 15:47)
Teisiog laboratorijos renka ėminius( ty laukia, kol bus paimti keli ar keliolika) ir tik tuomet atlieka tyrimą, todėl laikas iki gauto rezultato ir užtrunka  mirksiukas.gif

Galbut - nesigincysiu smile.gif Tiesiog pries menesi Northway dariausi bendra krauja ir ENG, tai pirmaji padare per 40 min, o antrojo laukiau gal 1 val. 20 min.

O griztant prie temos - labai linkiu visiems kuo lengviau ivekti sita bjaurybe, beje kai susirgom kazkaip daug maziau panikuoju nei iki tol g.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 11 21, 12:00)
Turiu galimybę, vaikus laikyt namie ir nevest į darželį, bet niekaip neapsisprendžiu kaip elgtis  g.gif Tiesa, dar visas savaitgalis apmąstymams. Bet ar tai išeitis, jei uždarysiu ir laikysiu vaikus tarp keturių sienų, taigi nieks nežino kiek ilgai ta zaraza tarp mūsų klaidžios...
Kaip elgiatės?

tai va aš irgi daug apie tai masčiau ir nusprendžiau vest i darželį, nes jei laikyt namie tai teks iki vasaros, o dar neaišku ar pats i tuos namus neparneši doh.gif , nusprendėm stiprint imuniteta ir elgtis natūraliai, nes sako šitas gripas nesitrauks jau ilgai ir per tris metus visi persirgs, taip kad saugojam vaikus ir tikimės nesusirgt, na jei susirgsim tada tikimės kuo lengviau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sviliukas @ 2009 11 21, 14:39)
Mums CRB privacioj klinikoj, padare per 15 minuciu, pirma karta girdziu, kad jam padaryti reikia paros

mums per 2 valandas padarė
Papildyta:
O tas vaistas Tam... turi būt naudojamas tik labai tikslingai, su gydytojų leidimu, jei nori kad susidarytų imunitetas ir ateity organizmas atpažinyų virusą jis jį turi sudorot be šitų vaistų, aišku kai nėra kitos išeities kas belieka, bet tik ne taip kaip dabar prisipirko ir geria profilaktiškai. man tai išvis siaubinga kažkam jo labai reikia, o sveiki spinteles užsikrovę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2009 11 21, 15:27)
Deja, bet teisybė. Vilniuje apskambinau galybę vaistinių  schmoll.gif . Sakė atsiveš trečiadienį. Tą patį ir per TV sakė.

Bandykit Užupio vaistinę užklaust ir rezervuot, jei turit receptą aišku. Niekur neradau Vilniuje, kol viena SM mamytė nepasakė, kad dar yra Užupio g. 20 ar tai 28 vaistinėje 4u.gif
Atsakyti
Jums Relenza tiktų, jo turi beveik visos Euro vaistinės.

Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2009 11 21, 14:21)
Beje, del CRB nesutikciau - man dar nebuvo kad gydytoja atsisakytu daryti si tyrima, be to galima nuvaziuoti ir bet kurioj mokamoj laboratorijoj pasidaryti sita tyrima. Beje, mano ziniomis, jis padaromas geriausiu atveju per para, gal ir todel neskiriamas, nes dazniausiai gydytojams gydyma reikia skirti cia ir dabar, o ne po paros. Kazkas rase, kad poliklinika padare CRB per 15 minuciu - net nezinau apie koki tyrima ejo kalba, gal bendra krauja, nes net kraujo nusedima daro apie 1,5 valandos privacios laboratorijos.

kai mano mergyte sirgo, tai ta CRB padare musu akivaizdoje per 5 minutes. is pirsto paeme kraujuka, idejo i kazkoki aparateli ir tas aparatelis isspjove popieriuka su tyrimo rezultatais.
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2009 11 21, 21:56)
kai mano mergyte sirgo, tai ta CRB padare musu akivaizdoje per 5 minutes. is pirsto paeme kraujuka, idejo i kazkoki aparateli ir tas aparatelis isspjove popieriuka su tyrimo rezultatais.

Mums irgi taip greit padare, ir nesuprantu, kad raso, kad negali taip padaryti, na nebent tikslesni duomenys buna kai ji ilgiau daro, ar dar kaip??
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 11 21, 21:38)
Jums Relenza tiktų, jo turi beveik visos Euro vaistinės.

Mums? Ar Do do do? blush2.gif

Nes mes "Relenza" ir gydomės cool.gif
Jis beje kiaulių gripui gydyti ir labiau efektyvesnis ir šalutinis poveikis ne toks grėsmingas ir retesnis. O ir sergantiems lėtinėmis kvėpavimo ligomis jis labiau tinka, nes yra inhaliuojamas tiesiai į plaučius. Labai gaila, kad netinka mažiukams... verysad.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2009 11 20, 21:33)
mamos pienukas.. kuo dazniau prie kruties laikyti..viburkolis, paracatamolis.. gal tiek uztektu..

Neserganciam maziukui tikrai nereiketu viburcolio ir paracetamolio... sakyciau padetu kauke, lasiuku eukalipto arba arbatmedzio aliejaus galima uzlasint ten kur miega .
Asmeniskai man labiau nei oscillococinum tinka homeopatiniai lasiukai Aflubin,jie tinka ir visai maziukams
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 11 21, 13:00)
Turiu galimybę, vaikus laikyt namie ir nevest į darželį, bet niekaip neapsisprendžiu kaip elgtis  g.gif Tiesa, dar visas savaitgalis apmąstymams. Bet ar tai išeitis, jei uždarysiu ir laikysiu vaikus tarp keturių sienų, taigi nieks nežino kiek ilgai ta zaraza tarp mūsų klaidžios...
Kaip elgiatės?

As vaiku jau antra savaite niekur neleidziu. I darzeli ir taip neinam, tik eidavom i mokyklele. Ir isvis apribojom visokius isejimus. T.y. i parduotuves neinam, i gatves neinam. Bunam savo kaime, kur isejus galime tik katina sutikt biggrin.gif Apsipirkti eina tik vyras ir tai i vietine krautuvele, nes i tokias ateina maziau zmoniu, nei visokias maximas ir norfas. Darbas vyro irgi palankus tuo atzvilgiu, su klientais bendravimas minimalus.
I svecius stangiames neiti, nors ir patys nesergam. Bet baisu kita uzkrest, jei butume pasigave virusa.
Vakar su vyru emem 50 gr cool.gif Sakom gi tu pijoku zarazu gi joks brudas neima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mygy @ 2009 11 21, 16:53)
O tas vaistas Tam... turi būt naudojamas tik labai tikslingai, su gydytojų leidimu, jei nori kad susidarytų imunitetas ir ateity organizmas atpažinyų virusą jis jį turi sudorot be šitų vaistų,

Čia ką rimtai jei vartosi vaistus tai nesusidarys imunitetas? Tai kaip tada didžioji dalis amerikonų ir kitų labiau apsirūpinusių šalių gyventojai - ir toliau t.y. pakartotinai sirgs? Man įdomu čia moksliniai teiginiai ar šiaip išvedžiojimai, kuriuos mum labai dosniai dalina kadangi vaistų nedaug yra?
Atsakyti
QUOTE(begemotica @ 2009 11 22, 10:22)
Čia ką rimtai jei vartosi vaistus tai nesusidarys imunitetas?

Aš taip skaičiau, kad patikimiausias imunitetas įgaunamas, kai gripu persergama natūraliai, t. y. nevartojant priešvirusinių vaistų.
Atsakyti