Sergu as ir visi trys vaikai. Nu tiesa sakant pati jau neprisimenu kada taip sunkiai sirgau. Vaikai visada pasveikdavo per viena diena, viena karta uzkildavo temperatura ir viskas. Serga jau trecia. Taigi tikrai galiu pasakyt, kad ligos eiga sunkesne, taciau labai tikiuos bus be pasekmiu.
Man paskirtas Tamiflu (turiu chroniska bronchita, gydytoja pasake kad man tie vaistai butini).
Neteisybe, kad ju nera pirkti, cia tik sejamos panikos dalis, nebetieka Tamiflu kapsuliu, bet vaistines veza ir veza Tamiflu sirupa, kuris tinka ir vaikams ir suaugusiems. Mano vaikams jis nepaskirtas, nes pasak gydytojos, labai daug pasaliniu poveikiu pas ta vaista. As pati pasijauciau nuo Tamiflu geriau jau sekancia diena, bet man nuo vaistu labai skauda galva, pykina, tik isgerus ju apie trejeta valandu pila saltas prakaitas ir visai neturiu jegu. Sugert butina visa kursa, nutraukt negalima.
Beje, del CRB nesutikciau - man dar nebuvo kad gydytoja atsisakytu daryti si tyrima, be to galima nuvaziuoti ir bet kurioj mokamoj laboratorijoj pasidaryti sita tyrima. Beje, mano ziniomis, jis padaromas geriausiu atveju per para, gal ir todel neskiriamas, nes dazniausiai gydytojams gydyma reikia skirti cia ir dabar, o ne po paros. Kazkas rase, kad poliklinika padare CRB per 15 minuciu - net nezinau apie koki tyrima ejo kalba, gal bendra krauja, nes net kraujo nusedima daro apie 1,5 valandos privacios laboratorijos.
Deja, bet teisybė. Vilniuje apskambinau galybę vaistinių
. Sakė atsiveš trečiadienį. Tą patį ir per TV sakė.