Įkraunama...
Įkraunama...

kiaulių gripas

QUOTE(Erinata @ 2009 11 21, 12:02)
as irgi turiu galimybe sedet namie su vaiku, tai ir sedim ir sau galvos nesuku kad sedesim tarp keturiu senu, juk visada galima iseit pasivaiksciuot

Ir kiek laiko taip? Mano bernams vien pasivaikščiojimo neužtenka, jau į antrą dieną stogą nukeltų, ir didysis nelabai suprastų, kodėl į šokius važiuot negali doh.gif Amžius jau toks, kad mieliau renkasi, kolektyvą, nei mamos draugiją. Dėl to ir abejoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2009 11 21, 11:23)
Gydytoja sako gripas, tik neaišku koks, reikia stebėti būtent ketvirtą parą kad nekiltu komplikacijos

Mano mažiui būtent ketvirtą dieną ir pablogėjo. Atrodo jau jautėsi geriau, bet ketvirtos dienos popietę staiga vėl pakilo aukšta temperatūra, prasidėjo kosulys. Padarėme tyrimus, bijodami, kad nebūtų plaučių uždegimas. Viskas gerai. Gyd. sakė, kad galėjo užsikrėsti nauju virusu. Gal brolis ir darželio parnešė. Visai tikėtina, nes vyresnėlis taip pat susirgo. Tik ne gripu, o peršalimu.
Beje vos susirgo mažasis, vyresnėliui iškart pradėjau duoti Umcalor, kad neužsikrėstų. Susirgo peršalimu pentos dienos rytą. Serga stebėtinai lengvai. Manau, kad padėjo Umcalor. Ar dar kas nors vartojate šiuos vaistus? Koks poveikis?
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 11 21, 12:12)
Ir kiek laiko taip? Mano bernams vien pasivaikščiojimo neužtenka, jau į antrą dieną stogą nukeltų, ir didysis nelabai suprastų, kodėl į šokius važiuot negali  doh.gif Amžius jau toks, kad mieliau renkasi, kolektyvą, nei mamos draugiją. Dėl to ir abejoju  doh.gif

as parasiau pagal savo vaiko amziu ka darysiu, o kiek jusu vaikas nezinau tai jei jie jau dideli tai aisku galima leist su kitais vaikais bendraut. tik man kazkaip mano vaiko sveikata brangesne negu kazkokie pasilinksminimai, 2sav apsiribosim viesumus o paskui bus matyt pagal situacija. galima idomiu pramogu ir namie sugalvot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erinata @ 2009 11 21, 12:02)
as irgi turiu galimybe sedet namie su vaiku, tai ir sedim ir sau galvos nesuku kad sedesim tarp keturiu senu, juk visada galima iseit pasivaiksciuot

drinks_cheers.gif as irgi bent pora savaiciu zadu i darzeli dickio nevesti schmoll.gif Aisku, galima uzsikresti ir kieme sutikus serganti zmogu, bet man kazkaip ramiau, kai vaikai namie. Tik va ka daryt su sokiu bureliu, tai vis neapsisprendziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2009 11 21, 12:28)
drinks_cheers.gif as irgi bent pora savaiciu zadu i darzeli dickio nevesti  schmoll.gif Aisku, galima uzsikresti ir kieme sutikus serganti zmogu, bet man kazkaip ramiau, kai vaikai namie. Tik va ka daryt su sokiu bureliu, tai vis neapsisprendziu  g.gif

tai jei ten visi sveiki galima ir nueit smile.gif nors as irgi nezinau ka daryciau, sake galima uzsikrest o ligos simptomai po 2-4d pasireikst g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erinata @ 2009 11 21, 12:22)
as parasiau pagal savo vaiko amziu ka darysiu, o kiek jusu vaikas nezinau tai jei jie jau dideli tai aisku galima leist su kitais vaikais bendraut. tik man kazkaip mano vaiko sveikata brangesne negu kazkokie pasilinksminimai, 2sav apsiribosim viesumus o paskui bus matyt pagal situacija. galima idomiu pramogu ir namie sugalvot smile.gif

Su mažuoju elgčiau lygiai kaip ir jūs, maniškiui per kalėdas 3 bus, bet va didysis doh.gif

QUOTE(Ruti @ 2009 11 21, 12:28)
drinks_cheers.gif as irgi bent pora savaiciu zadu i darzeli dickio nevesti  schmoll.gif Aisku, galima uzsikresti ir kieme sutikus serganti zmogu, bet man kazkaip ramiau, kai vaikai namie. Tik va ka daryt su sokiu bureliu, tai vis neapsisprendziu  g.gif

Tom pačiom ligom sergu doh.gif Šokiai - šventas reikalas

Iš kitos pusės situaciją apverčiant, vaikų nevedu į daržą, bet tėtis vieną dieną iš darbo parneša dovanėlę (labai tikėtina, ypač, kai per dieną su n studentų susitinka). Ir finalas vistiek toks pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 11 21, 12:37)
Su mažuoju elgčiau lygiai kaip ir jūs, maniškiui per kalėdas 3 bus, bet va didysis  doh.gif
Tom pačiom ligom sergu  doh.gif Šokiai - šventas reikalas

tai gal kaip nors jam paaiskint, kad dabar daug kas serga kad bent savaite pasidet namie, aisku jie sunkiai supranta tokius dalykus, bet dabar toks laikas kad geriau apsisaugot, i sita gripa ispradziu rimtai neziurejau, galvojau bus kaip pauksciu, bet kai buvau poliklinikoj, ir pamaciau kiek zmoniu dabar serga blink.gif tai biski issigandau, manau jei nors oras butu kitoks, jei salciai butu gal ne taip zmonies sirgtu g.gif
jus teisi gali ir kitas zmogus namo atsinest sita bacila, tai turbut iseina jei lemta tai susirgsi bet kur g.gif
linkiu niekam nesigt o kas serga greiciau pasveikt 4u.gif
Atsakyti
Sergu as ir visi trys vaikai. Nu tiesa sakant pati jau neprisimenu kada taip sunkiai sirgau. Vaikai visada pasveikdavo per viena diena, viena karta uzkildavo temperatura ir viskas. Serga jau trecia. Taigi tikrai galiu pasakyt, kad ligos eiga sunkesne, taciau labai tikiuos bus be pasekmiu.

Man paskirtas Tamiflu (turiu chroniska bronchita, gydytoja pasake kad man tie vaistai butini). Neteisybe, kad ju nera pirkti, cia tik sejamos panikos dalis, nebetieka Tamiflu kapsuliu, bet vaistines veza ir veza Tamiflu sirupa, kuris tinka ir vaikams ir suaugusiems. Mano vaikams jis nepaskirtas, nes pasak gydytojos, labai daug pasaliniu poveikiu pas ta vaista. As pati pasijauciau nuo Tamiflu geriau jau sekancia diena, bet man nuo vaistu labai skauda galva, pykina, tik isgerus ju apie trejeta valandu pila saltas prakaitas ir visai neturiu jegu. Sugert butina visa kursa, nutraukt negalima.

Beje, del CRB nesutikciau - man dar nebuvo kad gydytoja atsisakytu daryti si tyrima, be to galima nuvaziuoti ir bet kurioj mokamoj laboratorijoj pasidaryti sita tyrima. Beje, mano ziniomis, jis padaromas geriausiu atveju per para, gal ir todel neskiriamas, nes dazniausiai gydytojams gydyma reikia skirti cia ir dabar, o ne po paros. Kazkas rase, kad poliklinika padare CRB per 15 minuciu - net nezinau apie koki tyrima ejo kalba, gal bendra krauja, nes net kraujo nusedima daro apie 1,5 valandos privacios laboratorijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo exDaiva: 21 lapkričio 2009 - 14:23
QUOTE(exDaiva @ 2009 11 21, 14:21)

Beje, del CRB nesutikciau - man dar nebuvo kad gydytoja atsisakytu daryti si tyrima, be to galima nuvaziuoti ir bet kurioj mokamoj laboratorijoj pasidaryti sita tyrima. Beje, mano ziniomis, jis padaromas geriausiu atveju per para, gal ir todel neskiriamas, nes dazniausiai gydytojams gydyma reikia skirti cia ir dabar, o ne po paros. Kazkas rase, kad poliklinika padare CRB per 15 minuciu - net nezinau apie koki tyrima ejo kalba, gal bendra krauja, nes net kraujo nusedima daro apie 1,5 valandos privacios laboratorijos.

Mums CRB privacioj klinikoj, padare per 15 minuciu, pirma karta girdziu, kad jam padaryti reikia paros
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 11 21, 12:12)
Ir kiek laiko taip? Mano bernams vien pasivaikščiojimo neužtenka, jau į antrą dieną stogą nukeltų, ir didysis nelabai suprastų, kodėl į šokius važiuot negali  doh.gif Amžius jau toks, kad mieliau renkasi, kolektyvą, nei mamos draugiją. Dėl to ir abejoju  doh.gif

Jei mama su vaikais užsiima (ir nesvarbu, kiek jiems metų), vaikams ir jos draugija yra miela smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2009 11 21, 16:39)
Mums CRB privacioj klinikoj, padare per 15 minuciu, pirma karta girdziu, kad jam padaryti reikia paros

CRB per 15 min tikrai nepasidaro. Reikia apie 1,5 valandos.
Papildyta:
QUOTE(Juodkrantė @ 2009 11 20, 22:46)
su vaistai tikrai prastokai parduotuvėse...

Bet vaistai parduodami ne parduotuvėje, o vaistinėje ax.gif Ar jau mūsų liaudžiai tas pats blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2009 11 21, 14:21)
Sergu as ir visi trys vaikai. Nu tiesa sakant pati jau neprisimenu kada taip sunkiai sirgau. Vaikai visada pasveikdavo per viena diena, viena karta uzkildavo temperatura ir viskas. Serga jau trecia. Taigi tikrai galiu pasakyt, kad ligos eiga sunkesne, taciau labai tikiuos bus be pasekmiu.

Man paskirtas Tamiflu (turiu chroniska bronchita, gydytoja pasake kad man tie vaistai butini). Neteisybe, kad ju nera pirkti, cia tik sejamos panikos dalis, nebetieka Tamiflu kapsuliu, bet vaistines veza ir veza Tamiflu sirupa, kuris tinka ir vaikams ir suaugusiems. Mano vaikams jis nepaskirtas, nes pasak gydytojos, labai daug pasaliniu poveikiu pas ta vaista. As pati pasijauciau nuo Tamiflu geriau jau sekancia diena, bet man nuo vaistu labai skauda galva, pykina, tik isgerus ju apie trejeta valandu pila saltas prakaitas ir visai neturiu jegu. Sugert butina visa kursa, nutraukt negalima.

Deja, bet teisybė. Vilniuje apskambinau galybę vaistinių schmoll.gif . Sakė atsiveš trečiadienį. Tą patį ir per TV sakė.
Atsakyti