ačiū, parsisiunčiau ir aš tą stebuklą. Ir, nors siuvinėjimas nėra stipriausia mano pusė, bet pagunda kilo didelė O be to labai gražiai suskirsto spalvomis piešinėlius ir galima išmegzti pagal schemutę. Ačiū, mergaitės
Labai fainas dalykelis. Dabar prie nerimo ir mezgimo dar siuvineti pradeti beliko
O as tai net nesuprantu kaip nuotrauka ikelti nes man kazkaip paprasto JPG formato net neleidzia atidaryti Gal galetumete padeti??
o čia ar tikrai nemokamai?Juk reikia šalį rašyti,beje kokią parašėt,nes Lietuvos ten nėra,ir savo pašto adresą.Kažkaip baugu,gal aš čia ir žinoma perdėdu
Na super programa,vos ne visas savo seimos nuotraukas perdariau i siuvinejimo schemutes,ir atsispausdinau ir jau viena sunaus portreta issiuvinejau.Pasikartosiu:SUPERINE PROGRAMA
QUOTE(tania811214 @ 2008 04 14, 01:15)
Na super programa,vos ne visas savo seimos nuotraukas perdariau i siuvinejimo schemutes,ir atsispausdinau ir jau viena sunaus portreta issiuvinejau.Pasikartosiu:SUPERINE PROGRAMA
Gal galetum parodyti savo darbeli?
O kas galetu smulkiau paaiskinti kaip pasidaryti gera schema siuvinejimui? Mane domina viskas. kaip suzinoti koks bus darbelio dydis? kaip ji padidinti, jei gaunasi per mazas. gal turit kokiu patarimu. Pasidalinkit patirtim su kitomis.
QUOTE(jo-vita7 @ 2008 04 17, 09:21)
Gal galetum parodyti savo darbeli?
O kas galetu smulkiau paaiskinti kaip pasidaryti gera schema siuvinejimui? Mane domina viskas. kaip suzinoti koks bus darbelio dydis? kaip ji padidinti, jei gaunasi per mazas. gal turit kokiu patarimu. Pasidalinkit patirtim su kitomis.
JEI SU pcsTIICH TAI TEN BUS KLAUSIMELIS KOKIO DYDZIO NORI KAD SEITU GAMINYS,o be to priklauso ir nuo paveikslelio kuri siuvinesi dydzio,nes sioje programoje galima nuotrauka ir apkarpyti.o be to priklauso ant kokios kanvos dydzio siuvinesi
as irgi net nesuprantu kaip nuotrauka reikia isikelti?
aš ir turiu šitą programą bet niekaip nesupantu kaip ja naudotis kaip į kelt jau supratau, o kaip nusistatyt dydį?ir kaip tuos paveikslėlius atsispausdinti?beja ar ji tikrai nemokama? ačiū