QUOTE(carramele @ 2009 12 09, 16:27)
Po kelių gėrimo dienų man pasijuto didesnis žvalumas, nieko blogo nepastebėjau. Smagu, kad ne blogiau tavo mergytei nuo jo. Gerasis poveikis (jei tikrai vaikučiams su AD jis būna), manau, tik po ilgesnio naudojimo turėtų pasirodyt.
Neaišku, ar per maža, ar ne per maža jinai. Aloevera.lt rašo, kad rekomenduojama "
Ketinančioms pastoti, nešiojančioms ar maitinančioms kūdikį, sprendžia odos problemas (mini psoriazės ir egzemos)" ir t.t. O tinklapyje vaistai.lt tokių sulčių anotacijoj rašo, kad
nepatartina vartoti nėščioms moterims ir žindyvėms. Netinka kūdikiams." Ir apie poveikį egzemoms nieko neužsimenama. Beje, dar norėjau paklaust - jūsų vaistinėj pirktų sulčių sudėtyje nėra konservantų? Nes kur iš tos platintojos pirkau, tik paskui pastebėjau, kad yra ten ir to "gėrio"
Ir dar ne į temą - gal kas žinot, kur būna pirkt ekologiškų kukurūzų kruopų?
Tai taip
aš ir prisiskaičiau apie jas. Tai kaip suprantu mums labiau tinka tos iš Aloevera.lt, nes ten kaip jie rašo: "Skirtumas nuo kitu sulčių yra tas, kad šiose nėra žievės - pagrindinio dirgiklio, kuris gali sukelti įvairius neigiamus reiškinius organizme".
Aha... kur vaistinėj pirkau sudėtis: tikrųjų alavijų sultys (99,41 %), askorbo rūgštis, citrinos rūgštis, kalio sorbatas, natrio benzonatas
.
Nežinau jau nei ko griebtis
, toks jausmas, kad kažkoks užburtas ratas... Galvojau gal pavartoti česnakų ir čiobrelių kapsules
, bet vėl gi... jaučiu alergizuos mažę. Mano gydytoja sako, kad organizmas jau pervargęs turiu valgyt, miegot... bet kaip? Kaip tą padaryt nežinau
. Nu negeria maniškė vandens nors tu jei ką, niekaip, o kadangi nieko kito negali tai lieka tik mp. Jei dieną aš jai neįsiūlau vandens tai kaip tą padaryti naktį? Pradžioj prašo, o paskui jau rėkia visa gerkle mama mama pa pa pa pa. Tai kaip galėtų MB apseiti be manęs neįsivaizduoju. O keliasi paskutiniu laiku dažniau nei kas valanda
(jau gal kokios 3 savaitės).
Aš tai neradau niekur ekologiškų kukurūzų kruopų, tai perku ekologiškus maltus kukurūzų polentus (nors nežinau kas tie polentai
), košė gaunasi kaip iš paprastų kruopų nu gal šiek tiek smulkesnė. Perku internetu
http://www.ekoeko.lt...d...NBOW.-500g , jie turi ir ekologiškų sorų kruopų, kurių ir daugiau nežinau kas prekiauja.
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 12 09, 14:59)
Susimoki 6 litus i diena (nebent pabrango nuo vasaros, kai gulejau) ir duoda ta maista, netgi pritaiko hipoalergine dieta, jei mama maitina.
Ačiū už informaciją, o tai galvoju šakės
, kaip čia daryti.