QUOTE(Amica @ 2009 11 17, 22:36)
Otaip, o tą kremą tau iš Vokietijos parvežė privačiai?
mum pabandymui davė pusę dėžutės, o papildymui jau siuntėmės per ebay iš europos. Manau šita serija pas jus yra - nes LT gerais produktais kažkodėl nuskriausta -
vien jau pampersų istorijos kiek parodo,kai iš užsienių gryžę žmonės žiobčioja,praplėšę Pampers firmos sauskelnių pakuotę,ir radę na,
nerealiai skirtingos kokybės pamperius
- o mum gerai, mes įpratę, ir dar kainą mokam nežmonišką
. Mūsų kremukas jum gal netiks - nes su cinku jis (nors jie savo serijoj visokių turi, aš tik - konkrečiai su cinku pirkau,mum juk ir Vitellos Ictamas laaabai gerai tinka, kur cinko daug). tiesiog žiūrėk kur pantenolio yra apie 5-6 procentus... nors
- bepantenas su 5kiais procentais, kurio pilna visur pas mus, mum visai netinka
. Pabandyk gaut pas save gal
dautan minėto - ten žymi firma,manau turėsit ir jūs - gal dar ir mėginuką kokį gaut pavyks.
Mortelės mažiukams
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 18, 01:46)
Na mum su miegu tai tikras kosmaras, vos uzmiega pradeda kasytis
o tada jau galima keltis nes su tokiu kasymusi jokio miego. Nebezinau ka ir daryt..
.
O tai ką dabar vartojat, naudojat?
QUOTE(Olgina @ 2009 11 18, 01:56)
suprantu,pas mus panasiai,jau druska nebepadeda...
gal cia mum gabaliukas suvalgyto surio sitaip atsiliepe
o kokio sūrio davei? Aš pradėjau nuo "Džiugo",ir taip jau labai nedaug. Varškės sūrio tai jau vėlai ragavom, kai jau ir pieną su vandeniu skiestą vaikas gėrė. Jo,gal jum ir netiko. Bet man kitaip jau nesigavo - kai suėjo dveji kur tai, pradėjom įvedinėt naują maistą,nes vaikas jau baltas kaip sūris buvo,o reakcija iššokdavo nuo beveik visų "visad tikusių" produktų . Na, bet, kaip minėjau -čia mum taip tiko - kitiem nedrįstu rekomenduot nieko, gal kam su švytuokle/svareliu gausis atsirinkt produktus, gal kam kraujo tyrimas puikiai kelią parodys.