Sveikos . Labai reikia jūsų nuomonės
Mano mažylę alergija kankina jau 9mėn. Prieš pora savaitėlių visai šeimai skaudėjo gerkles...dėl mažosios nežinau, nekalba. Praeitą savaitgalį buvo pakilusi jai temperatūra, nei slogos nei kosulio, nu jokių daugiau ligos požymių. Pirmadienį jau temperatūros neturėjo, gal blogai bet pabijojau komplikacijų ir nevežiau pas gydytoją (kadangi temperatūros neturėjo būtų reikėją pačiom vykti).Pati gėriau Umkalor. Pirmadienį (praeitą) atrodė, kad užalergizavo. Iš naujų produktų tik spelta (lietuviški pirmą kartą naudojau, vokiškų esam 7 kg abi suvalgę - tiko), jau negėriau nei vaistų, nei speltos nenaudojom, bet kiekvieną dieną vis labiau alergija plito. Jau maniau, kad padėtį kontroliuojam, per vargus atrinkau tuos kelis produktėlius, kurie jai tiko. + Į savaitę po kartą duodavau grikių, kukurūzų. Maždaug kartą į mėnesį sualergizuodavo, nes duodavau kažką naujo jai paragaut: tai ruginės duonos, mėlynių, slyvų, obuolio ir pan. Pamačius, kad netinka nutraukdavau ir daugiau neplisdavo, o po 3 dienų grįždavo į savo normalią būklę. Gyvenam be antihistamininių preparatų, be hormoninių tepalų, nors turiu du namie, vienas su plomba, o kitas atidarytas, nes LORas buvo paskyręs ausyčių vidų valyti, kai viena "gera" gydytoja nustatė ausų uždegimą ir išrašė lašinti lašiukų, o kai ausys paraudo ir sutino, pridėjo po ketvirtį tavegilio (buvo vėlykos, neturėjau kur daugiau kreiptis), bet ausytes pavaliau tik kartą tada dar nežinojau, kad ten hormoninis tepalas, kai nelašinau lašiukų - praėjo ir be valymo, nors sakė viduj ausyčių dermatitas .
Bet šį kart kažkas ne taip ..., ne tik, kad nepraeina, bet plečiasi, daviau ketvirtį tavegilio . Kai penktadienį pajutau, kad panižo man nosies odą, paskui po nosim, o oda tokia kaip dukrytės- sausa ir kaip apelsino žievelė, dar neramiau pasidarė (aš niekam nebuvau alergiška). Nulėkėm pas odos gydytoją, paėmė tyrimus nuo odelės ir odelės kelias pleiskanytes dukrytei, išžiūrėjo visą, net po sauskelne, viskas kaip ir seniau išbertas tik veidelis. Iki atsakymo savaitgalį liepė tepti tik alyvuogių aliejum.
Tai va šiandien atsakymas, sako paūmėjąs atopinis, bet ir infekcija (kaip grybelis) yra. Sako gal gripu sirgo tai galima komplikacija .
Taip pat dėl mūsų dietų trūksta kai kurių medžiagų mergaitei tokių kaip seleno, mangano ir dar kažkokios . Svarbiausiai trūksta tų medžiagų, kurios atsakingos už odos būklę .
Sako, kad ir man alergija. Aš tai nežinau... veidas kaip nuplikintas ir net patinęs, degina ir kartu niežti, jau išsiplėtė ir skruostai, ir vieną ausį labai niežti. Nu pas mane nėra plėmų, o ištisastas paraudimas. Nežinau kaip būna grybelis, bet aš labiau linkusi sau nusistatyti kitokią degnozę nei alergija . Nusilpęs organizmas suprantu, bet valgant tik eko produktus alergija .
Mums išrašė:
CLARITINE po pusė tabletės vieną kart dienoj, kol kas dar negėriau, o mažytei tai nežinau iš vis ar duosiu, paskaičiau, kad nuo 2 metų jis.
Praustis su LINOLA FETT http://www.100metu.l...ura/linola_fett .
Ir Aloe vera http://www.aloe-vera...;products_id=29.
Jei tai grybelis ar gali užtekti praustis su LINOLA FETT ir gerti Aloe vera?
Nusiprausėm, išgėrėm Aloe vera, man tai dar labiau dega veidas, nežinau kaip mažei, nesuprantu... Ką daryti ?
QUOTE(Živilkinas @ 2009 12 07, 14:36)
[size=1][/size]
Bet va, kilo man klausimas, tai pas ką geriau tirtis?
Tulčina daro 150 alergenams.
UAB "Gera sveikata" rašo, kad daro 273 produktams (aišku, ir kainelė to ImuPro300 testo).
GAL TURIT PAMĄSTYMŲ IR NUOMONIŲ?
Negi niekas iš mamyčių daugiau čia besilankančių nedarėt testukų? Kodėl?
Kaina didelė? Nepasitikit? Juk tepalams, kiek pažiūriu, sumelės irgi nemažos išeina per metus...
Bet va, kilo man klausimas, tai pas ką geriau tirtis?
Tulčina daro 150 alergenams.
UAB "Gera sveikata" rašo, kad daro 273 produktams (aišku, ir kainelė to ImuPro300 testo).
GAL TURIT PAMĄSTYMŲ IR NUOMONIŲ?
Negi niekas iš mamyčių daugiau čia besilankančių nedarėt testukų? Kodėl?
Kaina didelė? Nepasitikit? Juk tepalams, kiek pažiūriu, sumelės irgi nemažos išeina per metus...
Aš labai jau norėčiau ištirti mergaitę. Skambinau praeitą savaitę UAB "Gera sveikata" , bet paskė, kad vaikučiams nuo 2 metų patiems tiria, o iki tai mamos kraują ima, tai man dėl savęs per brangu (dėl mažės ne), nes kaip maniau iki šiol neesu kam nors alergiška.
O Tulčina daro tyrimus ir mažiems, bet tik 150 alergenų, aš norėčiau iš kart daugiau...
Kažkaip vis atidėliojau tyrimus, man atrodo, kad nepaims iš tokios mažytės rankutės kraujo, aš jos neišlaikyčiau , o tėvelis šiuo atveju dar jautresnis... tai ir eina laikas, tikėjau, kad dieta mums padės, bet dabar jau nežinau ar tas kelias yra geras... jau nieko nežinau
Dar mano mažė labai judri, su ja važiuot tai košmaras, nes jai reikia veiksmo, o man kai nežiūriu į kelia bloga iki Vilniaus mums truputį virš 100 km
Mano mazaji UMCALOR nu taip sualergizavo, visa kuna ir pedsakus naikinom oi oi kaip ilgai...., kad paskui net nezinojau ka su juo bedaryt dabar as pati naudoju ir maziui duodu AFLUBIN - PUIKIAI tinka
QUOTE(Totore @ 2009 12 08, 01:55)
Mano mazaji UMCALOR nu taip sualergizavo, visa kuna ir pedsakus naikinom oi oi kaip ilgai...., kad paskui net nezinojau ka su juo bedaryt dabar as pati naudoju ir maziui duodu AFLUBIN - PUIKIAI tinka
Tai taip, man ir homeopatė sakė, kad tikriausiai Umcalor mano mažytei netiks (dar pavasarį), kad tikriausiai alergizuos, bet man taip skaudėjo gerklę, jau nežinojau ko griebtis.
Aš pradžioj taip ir galvojau, kad pablogėjimas nuo jo. Bet kai man pradėjo perštėt ir niežėt veidą .
Gal kas esat gėrę Aloe vera sultis? Labai gražiai rašo , gal jau esat apie tai kalbėję (tada atleiskit, nelabai seniai prie jūsų prisijungiau), gal kas žinot ir ką bloga apie jas?
Ką daryti su medžiagų trūkumu ?
O žarnyno disbakteriozas tai čia tas pasėlis išmatų?
QUOTE(ausru @ 2009 12 07, 01:19)
Amica, nezinau ar zinojai, bet negalima organizmo valymo nuo kepenu pradeti, nes iskart tokia bukle prisisaukti galima, kaip tu aprasei. Kaip ten buvo su tavo kepenais, aa? Iskart ju griebeisi ar palaipsniui priejai?
O organizma valyti yra butina - tai vienintelis budas islikti sveikam ir susilaukti sveiku palikuoniu. Tik kas nesugeba to padaryti vandens, pasninko ir sveikos mitybos pagalba, tam gali ir spec tam skirtu preparatu prisireikti. Bet velgi, juos ne taip lengva pasirinkti teisingai - tam reikia daug ziniu ir sveikos nuovokos, o ja ne kiekvienas apdovanotas
O organizma valyti yra butina - tai vienintelis budas islikti sveikam ir susilaukti sveiku palikuoniu. Tik kas nesugeba to padaryti vandens, pasninko ir sveikos mitybos pagalba, tam gali ir spec tam skirtu preparatu prisireikti. Bet velgi, juos ne taip lengva pasirinkti teisingai - tam reikia daug ziniu ir sveikos nuovokos, o ja ne kiekvienas apdovanotas
o nuo ko reikia pradeti valyma? mano mazei homeopate prirase zirniuku butent kepenims valyti daugiau nieko nesiule del valymo dabar pati domiuosiu bet radikaliu naturalistiniu budu su badavimais ir panasiai tai negaliu taikyt dar tokiam vaikui, kinotakara nelabai kazkaip mane itikino o daugiau ko imtis tiesiog nezinau ?
beje, ausru, jus kazkur raset kad jusu drauge isgyde savo vaika tianchi produkcija, ka butent dave? gerasiais bakterijas, gryba? ar dar kazka? taip pat idomu ar jum nebuvo zarnyne as jei taip, kokiu budu gydete? aciu
http://www.akomaskin...e_oil__organic_
radau kad sito augalo (raktazoliu arba primuliu) aliejus labai tinka prie ad, nes turi linolininiu ar dar kazkokiu specifiniu rugsciu. gal kas bandete???
radau kad sito augalo (raktazoliu arba primuliu) aliejus labai tinka prie ad, nes turi linolininiu ar dar kazkokiu specifiniu rugsciu. gal kas bandete???
QUOTE(jurhea @ 2009 12 08, 13:44)
http://www.akomaskin...e_oil__organic_
Čia ne raktažolių, čia nakvišų aliejus jis tikrai yra naudingas ypač gydant odos susirgimus, nors pas mus labiau jį rekomenduoja moteriškėms gert reiktų daugiau info intike pasieškot apie išorinį naudojimą.
QUOTE(LiloSun @ 2009 12 07, 21:01)
Jurate, mu liepe negert homeopates pasiulytu Mega Acidophilus bakteriju, nes ir is tyrimo matesi, kad ne velnio nepadeda Ir pasiule Gefilus, siaip mum nebeauga laktobakterijos, tai gal pades jis. Geriam du kart dienoj, kol laukiam baktreiofago
O ka jum dar sake homeopate? O kokiu kitu zirniuku israse?
Nemanai, kad geriau butu padaryt pertrauka su homeopatija? Nes tada bus ryskesnis rezultatas su dieta Nes jie tikrai homeopatij jum blogyna, tai ir dieta netures tokio gero rezultato.
O ka jum dar sake homeopate? O kokiu kitu zirniuku israse?
Nemanai, kad geriau butu padaryt pertrauka su homeopatija? Nes tada bus ryskesnis rezultatas su dieta Nes jie tikrai homeopatij jum blogyna, tai ir dieta netures tokio gero rezultato.
Na, mes tai gerem Bifoval, nes mus labai beria ir nuo tu bakteriju. O ypac, kai ten dar vaikams viskokiu skanestu prideda. Bifoval suaugusiems skrta duodu, po labai nedaug. Bakteriofagas jums bus issigelbejimas.
Na homeopate pasake, kad mums biski su kepenim negerai, tai dave nuo kepenu virskininmui zirniuku ir nuo alergijos. Dabar as pas kita homeopate pradejau vaiskciot, nes kazkaip pries tai buvusi man tokia abejinga musu ligom. Klausiau ir del kalcio, tai sako kalcis 200 potencijos viena kart menesi geriamas. Nors kaip sita homeopate sako, jis mums neabai tiko. Tai man tokia nuomone dabar, kad kai ismano kiekviena taip ir gydo. Nors , pavyzdziui, as jei apie vaiko disbakterioz nieko nesakiau, nei apie AS. Bet va, ji vakar iskart pasake, kad storojoje zarnoje dar yra disbakterioze. Niu dabar pas mus toks amzius, kad viska i burna kisa. Tai grybas augt pradejo. Vakar dar karta disbakteriozes tyrima nuveziau padaryt, ziuresiu kaip cia bus.
O Tucina tai kaip tik mums rekomendavo, kad homeopatija dar gydyt. Sako, mes taip daug vaiku pagyde. Ir dar mes tuos ziniukus skiedziam 100 ml. vandens.
O jums kada bakteriofaga zada atvezt?
Mamos, gal kuri girdejote, kad kazkas vaziavo prie Negyvosios juros su AD serganciais vaikuciais, ar pacios vaziavote, as seniai rezgu minti apie sia kelione, man atrodo, kad efektas turetu buti neblogas
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 12 08, 11:15)
Gal kas esat gėrę Aloe vera sultis? Labai gražiai rašo , gal jau esat apie tai kalbėję (tada atleiskit, nelabai seniai prie jūsų prisijungiau), gal kas žinot ir ką bloga apie jas?
Viena mano pažįstama yra Aloe vera produkcijos platintoja. Tik išgirdus apie mūsų alergijas, iškart pradėjo siūlyt tas sultis. Nusipirkau vieną butelį pabandymui, bet mano panelei nepatiko skonis ir kategoriškai su klykimais atsisakė gert. Mažius gertų, bet kažkaip bijau dar jam duot tokių dalykų. Aišku, platintoja dievagojosi, kad šitos sultys alergizuoti tiesiog negali, bet jei vaiką beria nuo ryžių, avižų ir t.t., kodėl gi alijošius turėtų būt šventa išimtis. Gal vėliau pabandysim. Tad šiuo metu tuštinam buteliuką patys ir apie poveikį AD galim tik spėlioti
Sveikos mamytes,
Man ir vel labai reikalingas jusu patarimas.
Mudvi su maziuke guldo i ligonine.
Mamytes, kurios su vaikuciais gulejote Antakalnio alergologiniam, gal galite pasakyti ar indus (sakute, lekstute, sauksta ir pan.) savo reikia vestis ar visgi ten vietoj viska duoda?
Aciu labai
Papildyta:
Jergau o ir mastau - nuo ko mums vel taip sukilo niezuliukai ir alergija!!!
Kaip tik siomis dienomis naudojom sios vaistukus
Man ir vel labai reikalingas jusu patarimas.
Mudvi su maziuke guldo i ligonine.
Mamytes, kurios su vaikuciais gulejote Antakalnio alergologiniam, gal galite pasakyti ar indus (sakute, lekstute, sauksta ir pan.) savo reikia vestis ar visgi ten vietoj viska duoda?
Aciu labai
Papildyta:
QUOTE(Totore @ 2009 12 08, 00:55)
Mano mazaji UMCALOR nu taip sualergizavo, visa kuna ir pedsakus naikinom oi oi kaip ilgai....,
Jergau o ir mastau - nuo ko mums vel taip sukilo niezuliukai ir alergija!!!
Kaip tik siomis dienomis naudojom sios vaistukus
Gavom savo tyrimų rezultatus, rado pas mus AS vidutiniškai. Skambinau mūsų pediatrui, tai sakė gert gerąsias bakterijas. Tai kaip dabar su tuo bakteriofagu? Ar verta mum jį gerti? Gydytojas neturėjo nuomonės apie šį vaistą...