Amica, nezinau ar zinojai, bet negalima organizmo valymo nuo kepenu pradeti, nes iskart tokia bukle prisisaukti galima, kaip tu aprasei. Kaip ten buvo su tavo kepenais, aa? Iskart ju griebeisi ar palaipsniui priejai?
O organizma valyti yra butina - tai vienintelis budas islikti sveikam ir susilaukti sveiku palikuoniu. Tik kas nesugeba to padaryti vandens, pasninko ir sveikos mitybos pagalba, tam gali ir spec tam skirtu preparatu prisireikti. Bet velgi, juos ne taip lengva pasirinkti teisingai - tam reikia daug ziniu ir sveikos nuovokos, o ja ne kiekvienas apdovanotas
QUOTE(ausru @ 2009 12 07, 00:19)
Amica, nezinau ar zinojai, bet negalima organizmo valymo nuo kepenu pradeti, nes iskart tokia bukle prisisaukti galima, kaip tu aprasei. Kaip ten buvo su tavo kepenais, aa? Iskart ju griebeisi ar palaipsniui priejai?
O organizma valyti yra butina - tai vienintelis budas islikti sveikam ir susilaukti sveiku palikuoniu. Tik kas nesugeba to padaryti vandens, pasninko ir sveikos mitybos pagalba, tam gali ir spec tam skirtu preparatu prisireikti. Bet velgi, juos ne taip lengva pasirinkti teisingai - tam reikia daug ziniu ir sveikos nuovokos, o ja ne kiekvienas apdovanotas
Baik tu, koks palaipsniui . Aš tiek ir težinojau apie tą valymą. Tai vat prisivaliau.
Tik vat vandenį gerti kaip sunku man - pamirštu . Geriu aplamai labai mažai. O tai blogai . O dėl spec. preparatų pasirinkimo tai pilnai sutinku
QUOTE(Amica @ 2009 12 06, 18:50)
Supratau , jei nesunku - mestelk dar kartą tikslų pavadinimą tos knygos ir autorių . Beje, mama nupirko Taunytės knygą "9/10 laimės". Prieš siųsdama man dar pati perskaitė , tai sakė nemažai kas iš to, ką rašo Taunytė, mano mamai buvo žinoma . Dabar jau aš skaitysiu
- jo,ir aš kai perskaičiau pirmą knygą,supratau,kad daug jau žinojau,bet nesinaudojau . Aš turiu "Vanduo ir druska: Jūsų sveikatos šaltinis",bet,matyt ir kita nelabai daug skirsis - Jūsų kūnas šaukiasi vandens", autorius dr. Fereydoonas Batmanghelidjas.
QUOTE(lawanda @ 2009 12 06, 19:14)
Grizo Otaip ir vel nespeju skaityt
Otaip oi oi kazkaip pagalvojus buvau ar ne gripas jus uzpuole, kad nesirodai Sveikit Nu ramiau kai tyrimus vaikui padare, bent zinau kad stafilokoko ner, grybelis tik ant padu, koprologinis normoj, o tos ju gydymo pasakos tai man ir nerupejo
Mano dickis labai daug vandens geria, anksciau net morala skaitydavau, kad TIEK geria, bet vat dabar deka ausru leidziu i valias gerti matyt pats organizmas jo reikalauja daug, o knyga tai reikes nusipirkti, bet iki jos skaitymo dar eilute knygu laukia, Taunytes, Jansones, Popovo va tada ir eile druskai su vandeniu prieis
Amica pas Taunyte ten daug ka zinomo perskaitysi, bet vat kad visa tai pamirsta ir tipo nepopuliaru siais technikoje ir medicinoje pazengusiais laikais
Otaip oi oi kazkaip pagalvojus buvau ar ne gripas jus uzpuole, kad nesirodai Sveikit Nu ramiau kai tyrimus vaikui padare, bent zinau kad stafilokoko ner, grybelis tik ant padu, koprologinis normoj, o tos ju gydymo pasakos tai man ir nerupejo
Mano dickis labai daug vandens geria, anksciau net morala skaitydavau, kad TIEK geria, bet vat dabar deka ausru leidziu i valias gerti matyt pats organizmas jo reikalauja daug, o knyga tai reikes nusipirkti, bet iki jos skaitymo dar eilute knygu laukia, Taunytes, Jansones, Popovo va tada ir eile druskai su vandeniu prieis
Amica pas Taunyte ten daug ka zinomo perskaitysi, bet vat kad visa tai pamirsta ir tipo nepopuliaru siais technikoje ir medicinoje pazengusiais laikais
jo.. daug pliurpiu.
Popovą gali prišokdama skaityt - ten nereik taip visko - tik trumpas įvadas, o po to jau aprašymai - pati visvien sunkiai ką pasiskirsi pagal tuos trumpinius . Aš daugiau "pagavau" iš V.Sinelnikovo homeopatijos knygos rusų kalba (apie 86 Lt kainavo ji) .
Jansonės nieko neturiu,bet vis sakau, kad reiktų ir man ją perverst bent knygyne - sako-protinga žolininkė, kaip supratau - ale mūs Taunytė , bet ji plius - homeopatė, ane?
O ką dabar planuoji sūnui keist mityboj/gydyme? Kuom grybelį gydysit?
Labas rytas. Prasausi i jusu bury. Tikiuosi priimsit . Reiketu jusu patarimo. Gyvenam Airijoj, o cia gydytojams bet koks rimtesnis berimas yra egzema , kuria vaikas tikrai isaugs . tai stai situacija butu tokia. Mano mazylei zandukus pradejo berti mazdaug nuo 1 men. Gydytoju nuomone tai buvo kudykiu berimas, kuris praeis. Kadangi pati turiu problemu su oda, nusprendziau patepti zandukus lelytei bepantenu -padejo. kai po 2 savaiciu nuejom pas GP, ji net issiziojo kai pasakiau kuo vaika isgydziau. deja dziaugemes neilgai. Po 2-3 sav vel pradejo berti ir berimai plisti i galvyte. Teko gydytis hormonais.kadangi maitinu MP, paklausiau kokio maisto tureciau vengti, atsakymas buvo, kad tai visiskai neturi jokios itakos kudykiui ir galiu valgyti viska ,tik proto ribose. . Pati pradejau ieskoti informacijos, daug patarimu radau jusu skyrelyje. Didelis ACIU. Siuo metu situacija nera bloga ir tu biauriu, sausu, raudonu demiu kurios jau buvo isplitusios po visa kuneli nebeturim, bet atsirado kazkoks smulkus berimas. Sakyciau panasus i prakaitine. daugiausia ant pilvuko ir nugarytes, siek tiek ant zanduku. tai vat klausimas butu toks : kas tai galetu buti ir kaip su tuo kovoti. gal kuri is mamyciu buvot su tuo susidurusios...
Otaip ne pliurpalus didelius omeny turejau o jusu su ausru debatus
Dabar skaitau parsipumpavau i kompa Pinto "Gomeopatia dlia detei", jau baigineju, po to reik dabaigt Taunytes pradeta ir padeta "Kiek sveria siela". Popovo tik ivada ir skaitysiu, o kitus tik perzvelgsiu jei ka, kad zinot kur ieskot Jansone kaip supratau tik zolininke
Kol kas dickiui nieko nekeisiu, sventes arteja, nenusaugosiu, va pati tik pradejau kitaip maista gamint, naudojuos ta proga kad maziuke reik pratint, tai ir seimynai visai tenka prisitaikyt, nelabai linkus kiekvienam atskirai gamint, tai gal tokiu budu kazkiek pasivalys organizmas. O del grybelio nezinau, kol kas teplioju pagal Cerniausko nurodymus emoliantas+clotrimazolum+baneocin Gal gali pasidalint ziniomis kaip ji gydyt Na griebiausi to antibijotiko, bijau kad vidurinelio neuzkrestu jei dar neuzkrete, gi abu sulipe istisai namuose
Papildyta:
Renrich o gal tai ir yra prakaitine? Pabandyk vesiau rengti ir stebet, gal pamaudyk kokioj zoliu vonioj berzu, lakisiaus
Dabar skaitau parsipumpavau i kompa Pinto "Gomeopatia dlia detei", jau baigineju, po to reik dabaigt Taunytes pradeta ir padeta "Kiek sveria siela". Popovo tik ivada ir skaitysiu, o kitus tik perzvelgsiu jei ka, kad zinot kur ieskot Jansone kaip supratau tik zolininke
Kol kas dickiui nieko nekeisiu, sventes arteja, nenusaugosiu, va pati tik pradejau kitaip maista gamint, naudojuos ta proga kad maziuke reik pratint, tai ir seimynai visai tenka prisitaikyt, nelabai linkus kiekvienam atskirai gamint, tai gal tokiu budu kazkiek pasivalys organizmas. O del grybelio nezinau, kol kas teplioju pagal Cerniausko nurodymus emoliantas+clotrimazolum+baneocin Gal gali pasidalint ziniomis kaip ji gydyt Na griebiausi to antibijotiko, bijau kad vidurinelio neuzkrestu jei dar neuzkrete, gi abu sulipe istisai namuose
Papildyta:
Renrich o gal tai ir yra prakaitine? Pabandyk vesiau rengti ir stebet, gal pamaudyk kokioj zoliu vonioj berzu, lakisiaus
QUOTE(jurate_k @ 2009 12 04, 11:22)
Niu va, mums sudare Tulcina mitybos programa, ziuresiu ar pasiteisins tas jos metodas. Pruduktus, kuriuos dazniausiai vaikui duodavau ir pasirode, kad kunas netoleruoja. Tikiuos pasiteisins sitas metos. Betkokiu atveju papasakosiu po menssio, kaip mums sekasi.
Ar labai "žiauri" mitybos programa gavosi? Paliko ką nors valgomo?
Kažkaip ir aš bręstu testą pasidaryt: ir dėl vaiko, ir dėl savęs, nu nebegaliu jau...
Bet va, kilo man klausimas, tai pas ką geriau tirtis?
Tulčina daro 150 alergenams.
UAB "Gera sveikata" rašo, kad daro 273 produktams (aišku, ir kainelė to ImuPro300 testo).
GAL TURIT PAMĄSTYMŲ IR NUOMONIŲ?
Negi niekas iš mamyčių daugiau čia besilankančių nedarėt testukų? Kodėl?
Kaina didelė? Nepasitikit? Juk tepalams, kiek pažiūriu, sumelės irgi nemažos išeina per metus...
QUOTE(lawanda @ 2009 12 07, 11:03)
O del grybelio nezinau, kol kas teplioju pagal Cerniausko nurodymus emoliantas+clotrimazolum+baneocin Gal gali pasidalint ziniomis kaip ji gydyt Na griebiausi to antibijotiko, bijau kad vidurinelio neuzkrestu jei dar neuzkrete, gi abu sulipe istisai namuose
O kas is to, Lawanda, kad pasidalinu ziniomis ir patarimais? Cia mano postai tai kaip balsas tyruose - nesugebancios padeti savo vaikams mamos "rekia" daug garsiau. Nedekingas cia darbas duoti patarimus .
QUOTE(ausru @ 2009 12 07, 13:19)
O kas is to, Lawanda, kad pasidalinu ziniomis ir patarimais? Cia mano postai tai kaip balsas tyruose - nesugebancios padeti savo vaikams mamos "rekia" daug garsiau. Nedekingas cia darbas duoti patarimus .
Nesutinku, kad aš taip garsiai čia šūkauju . O gal
Taip,pripažįstu, kad mano vaikas dar vis nepagijęs nuo AD, deja.. . Ir tikrai labai džiugina mane tavo gera patirtis, kad rašai,jog tu sugebėjai išgydyt savo vaiką. Tik "VALIO !Č čia galima pasakyt. Puiku,kad parašei savo "receptus" . O tai kas dar negerai? Kodėl tokia pikta esi? Ar ne todėl,kad ne visiem tavo būdai padeda? Bet argi tai nėra normalu? Jei taip paprasta būt,tai ar būt dar AD ir pan. ligas turinčių vaikų, žmonių? Juk,kaip pati rašai - ir kordicepsas ir kiti tavo minėti dalykai jau ne vieną šimtmetį naudojami. O kiniečiai, iš kur daug geros produkcijos atkeliauna, juk irgi serga, ar ne? Aš tai manau,kad ne tik fiziniam plane gydymas turi vykt. Na,bet nesiplėsiu - kad vėl neužgošt ko nors .
QUOTE(Živilkinas @ 2009 12 07, 11:36)
[size=1][/size]
Kaina didelė? Nepasitikit? Juk tepalams, kiek pažiūriu, sumelės irgi nemažos išeina per metus...
Pradejom neseniai gilintis, bet matyt neuzkabino mamyciu visi tie Imunoglobulinai
Nes man tai didelis klausimas ar vertas tas tyrimas tokiu pinigu
QUOTE(Otaip @ 2009 12 07, 12:59)
Nesutinku, kad aš taip garsiai čia šūkauju . O gal
Taip,pripažįstu, kad mano vaikas dar vis nepagijęs nuo AD, deja.. . Ir tikrai labai džiugina mane tavo gera patirtis, kad rašai,jog tu sugebėjai išgydyt savo vaiką. Tik "VALIO !Č čia galima pasakyt. Puiku,kad parašei savo "receptus" . O tai kas dar negerai? Kodėl tokia pikta esi? Ar ne todėl,kad ne visiem tavo būdai padeda? Bet argi tai nėra normalu? Jei taip paprasta būt,tai ar būt dar AD ir pan. ligas turinčių vaikų, žmonių? Juk,kaip pati rašai - ir kordicepsas ir kiti tavo minėti dalykai jau ne vieną šimtmetį naudojami. O kiniečiai, iš kur daug geros produkcijos atkeliauna, juk irgi serga, ar ne? Aš tai manau,kad ne tik fiziniam plane gydymas turi vykt. Na,bet nesiplėsiu - kad vėl neužgošt ko nors .
O pagal ka tu nusprendi mano nuotaika? Juk sedint kitapus kompo nesimato nei zmogaus veido israiskos, nesigirdi jo balso tono. As tai greiciau nusiteikus filosofiskai, o ne pikta. Kazkurioj Robin Sharos knygoj esu radus toki posaki: "Kai mokinys pasiruoses, pasirodo mokytojas". Na gal ne visai tiksliai pacitavau, bet esme tokia. Tai vat ir mastau nuo vakar ta linkme, kad mano patarimams sito forumo publika dar nepribrendusi. Jokie cia piktumai . Gal atvirksciai - tu esi pikta, kad niekaip is kriziu neisbrendat? As galeciau tau padeti, pasakyk kai busi pasiruosus ne tik klausyti, bet ir girdeti.
O is kur istraukei, kad as jau isgydziau savo vaika? Rasiau, kad didziausias mano pasiekimas pakolkas, kad jau labai ilga laika nenaudojam hormonu, o paskutiniu metu ir antihistamininiu, ir tikiuosi prie ju jau niekada negrisim. Tai nereiskia, kad esam sveiki, o tik tai, kad ismokau kontroliuoti padeti be cheminiu vaistu - man tai didelis laimejimas, turint omenyje alergologu diagnoze, kad vargiai yra mate didesni alergiuka. Astrauskaites zodziais tariant "Tokiems vaikams yra daroma VISKAS" - ta prasme gydoma ne tik hormoniniais tepalais, bet skiriami ir leidziami kortikosteroidai. Ir ne jos vienos tokia nuomone buvo, bet as sau irodziau, kad jie klysta. Gaila, bet pakolkas tik sau - net forumo mamoms nepavyksta irodyti, kad ju vaikai gali gyventi be hormonu, todel nesiryztu imtis sviesti ir gydytoju - matomai neturiu talento itikinamai kalbeti.
Bet tai, kad tu rasai, kad as jau "isgydziau" yra puikus pavyzdys to, kad tu neatidziai skaitai mano postus, neisigilini ka noriu pasakyti. Sakai, kad pagrizti keliomis temomis atgal ir skaitai is naujo - kazin ar verta taip gaizti laika, nes jei nesuvoki zmogaus is karto, kazin ar isvis kada besuvoksi. O be to, mano praeities postuose taip pat reikia gebeti susigaudyti - jie rodo mano ieskojimu kelia, kupina atradimu, bet kartais ir klystkeliu. Kaip ir tose knygose kurias skaitai - esi perskaicius sitiek literaturos, bet kokia is to nauda? Situacija ne gereja, o panasu, kad blogeja, jeigu griebeisi net antihistamininiu, kas tau visiskai nebudinga. Zinai, Otaip, knygas skaityti reikia, pasakysiu Robin Sharmos zodziais, "istustinus puodeli" - t.y. atsisakius isankstiniu nuostatu, isankstines patirties, pilnai atverus samone naujiems dalykams, kitaip knygu skaitymas - beprasmis laiko leidimas.
Na, o apie tai kiek kinu serga, kiek ne ir kokiomis ligomis serga gal jau nesigilinkim gerai? Galiu tik tokia situacija papasakoti, po kurios isvadas tikiuosi pasidarysit pacios: brolis isidarbino Londone kinieciu restorane, na ir jam kaip darbuotojui, aisku, maistas nemokamai. Taivat ir pasakoja jis man vakar - sako pasiemim abu su draugu vakarienei kepta anti (visa ta prasme), sedim abu ir kapojam. Tik staiga pastebim, kad prie aplinkiniu staliuku sedintys kinai kazkodel nevalgo, nesisnekuciuoja, o sedi ir nustere spokso i mus. Is pradziu, sako, nesupratom kas negerai? Tik po kurio laiko pastebejom, kad ju lekstutese po vos iziurima gabalyti mesos, kelios kruopeles ryziu ar dar kazko (esme, kad lb mazai), o pas mus tai po puse anties . Nu tai kaip galima lyginti musu kinu ir musu sveikatos lygi? Kurie kaip jus manot sveikesni?
QUOTE(ausru @ 2009 12 07, 13:19)
ausru ne patarimu prasau, o pasidalinti ziniomis o patarimus irgi VISADA perskaitau, labai labai daug info is taves gavau apie ka net nebuciau pagalvojus, to pasekoje pradejau dometis ivairesniais gydymo budais, "gyvenimo palengvinimu", aciu tau tikrai uz tai ir kad daug kur uzvedi ant kelio aciu ir Otaip ir kitoms mamytems bet vat pasinaudot ne visad pavyksta, jau rasiau, kad kai kur nematau KOL KAS prasmes pradet kokius tai budus taikyt, o ir siaip labai daug kas ir i finansus atsiremia, ne viska galiu iskart susipirkt, panaudot, pritaikyt
QUOTE(ausru @ 2009 12 07, 15:41)
Na, tai ir šaunu, kad tu nepikta ir viskas ok yra. Nes tavo žinutės tokios jau "piktai skambančios" buvo. Suklydau - atsiprašau.
Aš pasikartosiu, kad pagalbos neprašau .
lawanda, kas link grybelio gydymo - mum išorinis gydymas irgi panašiom priemonėm buvo,jau viskas ok. galit ieškot ir "saugesnių" būdų,bet, spėju - laikas ilgesnis ir finansai didesni būt