Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVIII tema

QUOTE(ausru @ 2009 12 05, 15:16)
Zinai kazkur skaiciau, kad nei vienas net ir maziausias spuogutis neiskyla be priezasties.

O valyma tai turiu omeny SISTEMINGA. Neagituoju nei uz viena priemone, kas kam labiau tinka ir patinka, ta ir rinkites, bet valyti reikia sistemingai, apsisarvavus kantrybe, nesitikint labai greito rezultato. Na o kas liecia priemones - as pvz rinkausi Kinotakara, Lince - Detox Kit, viena mama is Siauliu, su kuria bendrauju ir kuriai pavyko visiskai isgydyti vaikui sunku ad (turejo invaliduma) rinkosi Tianshi priemones. Esu tikra, kad tu priemoniu yra ir daugiau, tik reikia netingeti ieskoti.

Tikiu, kad taip. Tik va spėliok dėl ko iškilo g.gif

Aš šiaip viena pati bijau imti ir valyti vaikui organizmą. Jau užtenka pati valiausi kepenis. Gyvenime daugiau nebandysiu savavališkai valytis organizmo. Norėčiau prieš pradėdama konsultuotis su gydytoja kažkokia ir pan. Lince, kaip jums tas Detox Kit? Ausru, o Kinotakara dar naudojat? Kiek pleistrų sunaudojot?

QUOTE(Otaip @ 2009 12 06, 10:01)
Aš ant savęs bandausi - pasakysiu - jaučiu poveikį  bigsmile.gif .

Amica dėl pūlinikų - gal kokį stafilokoką ant odos pagavo taviškis  unsure.gif  ,kol nedaug yra, gal ir natūraliai išsigydys. Stebėk, jei daugės, tai jau kažkokių stipresnių preparatų, paplidų gali prireikt. Savo pastebėjimu galiu pasakyt,kad mum, pardžioj aptikus pūlinukus, padeda paprasčiasi dalykai- česnakas (kapsules girdau), vit C ir pan.

4u.gif . mano abi pandeminį pasigavę buvo  doh.gif . Jau baigiam išsikapstyti.

mes dabar su vyru puikiai tą kordicepsą geriam, ir dar dasipirkom,

Otaip, parašyk kaip tiksliai tu geri, kokius kiekius ir pan. Žodžiu, smulkiai viską biggrin.gif 4u.gif

*****, negąsdink unsure.gif . Šiandien ryte žiūriu vėl maytis spuogutis su balta viršūnėle ant tos pačios šlaunytės, kur jau vienas iškilęs buvo. Tai jau trečias toks spuogutis. Bet jie pranyksta patys ir gana greitai, aš tepu tik su TS. Vit C daviau gal savaitę profilaktiškai, nuo šiandien vėl duosiu kokią savaitę. Padauginti irgi nesinori. O česnako kapsulių neturiu. Papasakok apie jas plačiau - kieno gamybos, kokiais atvejais tinka ir pan. 4u.gif . Gal aplamai verta turėti tokį dalyką namuose g.gif

blink.gif Ojei unsure.gif . Na, svarbiausia, kad jau baigiat pasveikti 4u.gif . Ale gi "pasisekė" čia jums doh.gif . Aš su vaiku stengiuosi niekur neiti, lauke būnam kasdien, bet tik savam kieme, į pardes stengiamės važiuoti tuo laiku, kai jose mažai žmonių. Profilaktiškai dar į nosytę jūros vandens papurškalioju. Tfu tfu tfu ir 3k medin, gal prašoksim rolleyes.gif

O kordicepsą geriate dėl ko? Profilaktiškai ar su konkrečiu tikslu?
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 12 06, 14:25)

Otaip tu jau visa filosofija issivysius  biggrin.gif Dziaugiuosi kad pasveikot visi  4u.gif

4u.gif . Oi,nea lotuliukas.gif - aš vis dar tokia pat cool.gif . papraščiausiai gal dabar daugiau pasakau (nes supratau, kad nelabai mane suprato kai kurie žmonės - na, kai konclagerio prižiūrėtoju palaiko, tai, vadinas, kažko nedasakau ar pan. lotuliukas.gif ). nebesiguodžiu čia - ir iškart viskas ok pasidarė biggrin.gif . Aš vis dar sakau, kad mum natūralizmas labai padėjo ir padeda, kad daug reikia skaityt ir domėtis, kad naudot tiek papildus, tiek med. prepatus, kaip antibai ar hormonai ir t.t. .Taip, pradžioj aš puoliau vykdyt visus gydytojų nurodymus, bet kai tai tik pablogino mūsų padėtį, .. mano nuomone labai laiku susipirkau visas Taunytės knygas, gryžau prie savo ankščiau turėtos info ir patirties kitų ligų gydyme (ne AD) - ir viskas mum gerėjo, homeopatija buvo mum labai gerai tuo momentu. Nieko nepaneigsiu iš to, ką kalbėjau. bet kai tavo vaikas atrodo taip, kaip mūsiškė neseniai - tai, patikėk -jei tau sako, kad susilaikykit nuo natūralizmo (kuris nėr patikrintas laboratorijoj , apie ką čia neseniai buvo diskutuota) -visas žalias maistas buvo išimtas, drabužiai ir patalynė kasdien virinama - cool.gif nesiplėsiu žodž. Antihistamininių šiam momentui mum prireikė - ir aš esu prieš juos,bet dar kart pasikartosiu - mum tiesiog to jau labai prireikė, nes ištvėrus tris metus be jų, ir toliau būtumėm puikiai tvėrę, jei ne bjauri liga, prikibus prie vaiko.
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2009 12 06, 14:38)
Otaip, parašyk kaip tiksliai tu geri, kokius kiekius ir pan. Žodžiu, smulkiai viską  biggrin.gif  4u.gif
*****, negąsdink  unsure.gif . Šiandien ryte žiūriu vėl maytis spuogutis su balta viršūnėle ant tos pačios šlaunytės, kur jau vienas iškilęs buvo. Tai jau trečias toks spuogutis. Bet jie pranyksta patys ir gana greitai, aš tepu tik su TS. Vit C daviau gal savaitę profilaktiškai, nuo šiandien vėl duosiu kokią savaitę. Padauginti irgi nesinori. O česnako kapsulių neturiu. Papasakok apie jas plačiau - kieno gamybos, kokiais atvejais tinka ir pan.  4u.gif . Gal aplamai verta turėti tokį dalyką namuose  g.gif
O kordicepsą geriate dėl ko? Profilaktiškai ar su konkrečiu tikslu?

4u.gif . taip gavos,kad mum kaimynė užnešė pati nežinodama doh.gif (gi trys dienos yra "tyluma", kai pats žmogus dar nežino ar užsikrėtęs, o jin - trumpam užbėgus tik buvo doh.gif ). Kas link papildų - gi sakau, kad niekam nesakau pačiam pasiskyrinėt - cool.gif visad tep sakiau. NA, kordicepso tokią dozę mum profilaktiškai pasiūlė gert (iki 6), o pikį tai mes su B po 9 dienoj, o vaikam po 3-5dienoj kol pas mus epidemija namie buvo biggrin.gif 9( geriam Forever firmos,kaip ir česnakų kapsules , bet, manau ir kitos firmos jų turi). Jei žiūrėt kas ant etiketės parašyta, tai sakysi - "žudomės" biggrin.gif , nes rekomenduojami kiekiai yra daaaug mažesni, bet čia jau yra nebe profilaktika, o gydymasis,tai va po tiek ir gėrėm (10 dienų) . be abejo, pas man dar daug kur namie česnako pilna,pvz. pritraiškau bliūdelin ir pastatu miegamajan (pabrėžiu,mumnė vienam reakcijos nėr į jį), su citrina,imbieru ir žaliaja arbata darau gėrimą, daug sulčių natūralių geriam, pas mus daug daržovių, vaisių racione. dabar pagrinde čiobrelių,liepžiedžių, jonažolių, raudonėlio arbatos. Bet, kai maniškės nealergiškos (dičkei jaulabai daug kas tinka )jom - tai paprasčiau be vaistų. Pikį aš ir kaitinu su vandeniu, jei kosulys kabinas. Vitaminą c tai tą skystą (cevikapą) pagrinde naudojom.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 12 06, 13:18)
4u.gif . Oi,negaliu teigt,kad kordicepsu apsisaugojom  rolleyes.gif - mes daug daugiau bičių pikio vartojam šiuo metu, o kordicepso tai ne tiek ženkliai (po 4-6šias kaps. dienoj,bet žinau, kad esant reikalui-daugiau jo rekomenduoja), be to, kordicepso kiekį padauginom tik pastarosiom dienom,kai jau mažių liga pabaigoj buvo. Gal tas, o gal tas. Kas dabar pasakys  biggrin.gif ?

Po kiek po kiek kord kapsuliu geriat? blink.gif Cia vienam zmogui tiek ar per abu su vyru?
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2009 12 06, 13:18)
mes irgi, Issute,su gydytojos patarimais pvz. kordicepsą, pikį ir pan. aktyviai veikiančius papildus didesnėm dozėm naudojam, gal ir galima pačiam visą info "susigraibyt",bet aš jau "parisibandžiau"  doh.gif - kol kas nesijaučiu tokia profė,kad pati skirčiausi.

O tai kaip cia dabar, Otaip, tu tos gydytojos patarimais pasitiki? Is tavo ankstesniu postu supratau, kad gydytojais tu is viso nepasitiki. Ir siaip , kaip tu sakai jau "prisibandei" su kordicepsu, o cia dabar staiga imi ir geri tokiom dozem cool.gif

Ir vistiek nesuprantu, kaip cia tas kordicepsas visiems gryeli gydo, o jums atvirksciai cool.gif . Zinau zinau ka pasakysi - "nuo organizmo priklauso", "reikia pazinti savo vaika" ir bla bla bla tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
O bent pasake tau ta gydytoja kuriuo paros metu kordicepsa reikia gerti?
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 12 06, 15:18)
Po kiek po kiek kord kapsuliu geriat?  blink.gif  Cia vienam zmogui tiek ar per abu su vyru?

vienam cool.gif
O tai kaip cia dabar, Otaip, tu tos gydytojos patarimais pasitiki? Is tavo ankstesniu postu supratau, kad gydytojais tu is viso nepasitiki. Ir siaip , kaip tu sakai jau "prisibandei" su kordicepsu, o cia dabar staiga imi ir geri tokiom dozem  cool.gif

aš ir tau AZ sakiau ir temoj - kad kordicepsą mes planuojam gert,kad jo aprašymas man tiko ir patiko - AŠ NIEKAD NEATSIŽEGNOJAU kordicepso.
kas link gydytojų - o iš kur jūs žinot su kokia gydytoja aš bendrauju?? Pvz. F. Taunytė - irgi gydytoja ir aš visad sakiau, kad aš ja pasitikiu cool.gif . taigi - aš lieku prie savo nuomonės.
Ir vistiek nesuprantu, kaip cia tas kordicepsas visiems gryeli gydo, o jums atvirksciai  cool.gif . Zinau zinau ka pasakysi - "nuo organizmo priklauso", "reikia pazinti savo vaika" ir bla bla bla  tongue.gif  biggrin.gif

na - ir ką čia taip "visus" su grybeliu išgydo? nea, tikrai nesakysiu tų visų bla bla bla - nes visviena tikiu , kad GRYBAIS GRYBĄ GYDYT NETINKA - ir tai ir skaičiau. Pvz. rusu žymus gydytojas.P.Neumivakinas savo knygose tai dažnai pabrėžia.

O bent pasake tau ta gydytoja kuriuo paros metu kordicepsa reikia gerti?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif vis dar galvoji,kad aš "iš lempos" viską naudoju?
smagu skaityt, kai rašai rašai - kad su gydytojo priežiūra naudoji, o tavęs vis klausia -" tai tu čia pati taip sugalvojai ???" lotuliukas.gif . taip - mes tam tikrom valandom geriam.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 06 gruodžio 2009 - 14:35
ax.gif tai va,kad temoj ir nereik rašyt "per daug", kad kas aklai nekopijuotų kokios nors gydymo/si schemos, savo nuožiūra pritaikydamas ją sau, kai neturi pakankamai žinių apie mediciną. Aš visad pasakojau ką valgom, kokias arbatas geriam ir pan., bet visad sakiau, kad būtent mum tai tinka. Aš atradau,kad maniškę beria nuo neekologiškų produktų, ir tas mum padėjo. Visad rašau ką mes naudojam, bet niekad "nestumiu" to kitiems. Labai nenoriai rašiau ir kas mum iš homeopatinių padėjo - nes ne aš juos paskyriau/pasiskyriau. Bet ir kedrų aliejus, kuris maniškei labai tinka, ir TS ir kt. panašūs dalykai man patiko dėl geros info apie juos, pradžioj gal ir su kiek mažai info "užsikabini" už kažkokio produkto,bet kai domiesi, tai randi vis daugiau ir daugiau info - kaip ir su kordicepsu - aš jau asmeniškai pažįstu keturis tenši platintojus ( biggrin.gif ) ir visą kordicepso info senokai turiu (beja, kas link grybelio gydymo,tai tik viena galėjo kažką pasakyt daugiau) - o papildų gėrimo laikus, dažnumą ir t.t. aš ir be to žinau (ne tik dėl to, kad mano darbas buvo su tuom susijęs, bet esu perskaičius kelias ajurvedos knygas bei pora netradicinės medicinos,bet ne rytų, kur taip pat aprašoma apie vaistų gėrimo geriausius laikus, kada geriausiai pasisavinama). Nors kaip konkrečiai kordicepsą gert - aš su pirma jo bonkute gavau tiek žodžiu info, tiek atspausdintus 2 A4 formato lapus, bet apie tepimą juo - ten nebuvo nieko pasakyta, kaip ir apie gydymą esant, pvz. grybeliui.Taigi, išklausyt info reik, ką sako gydytojai, bet... savo sveiko proto nereik "atpalaiduot" ir viską atiduot kitų žinion. Man būt buvę labai jau paprasta pvz. gydytojus ar kad ir tave kaltint,kad prisiklausius info apie hormonų ar kordicepso gerumą mano vaikui,ėmiau ir pabloginau situaciją - kad visi kiti kalti,bet tik ne aš, nes aš tik klausiau kitų "gerų norų patarimų' - lotuliukas.gif , nea.. aš manau, kad atsakomybę reik pačiam prisiimt, ką darai, ką pats renkiesi. Niekas tau su šautuvu prikišęs nei vaiko prievarta nepaskiepys, nei kokiu blogu tepalu išteps ar sugirdys ar pan. cool.gif - "nenusiplaukim" rankų,bet niekad reik nepamiršt kitos pusės - kas rašoma ant buteliukų, sako gydytojai - išties yra labai "apdrausta" - nenumirsi, jei laikysies visko, kas parašyta. kaip ir skiepai - mes juk VISAD pasirašom prieš skipą, ar ne? tai va, prieš pasirašant,juk galim pasiskaityt namie, jei tik netas yra, ar bibliotekoj kokioj- kokia to skeipo sudėtis ir pašaliniai poveikiai, nemanau,kad kas sugebėtų kuom nors apkaltint medikus,jei po skiepo kažkas laabi blogo atsitiktų. Visi apsidraudžia - nei tepalai,nei tabletės ar pan., nepakenks, jei vartosit , skaitydami etiketes (neviršyt dozės, nebūt alergiškam tam ir tam, ten paprastai rašoma) - bet tos dozės retai ir ką išgydo ax.gif . Gydymui,yra kitokios dozės, bet pats tokias dozes pasiskirt, tikrai ne kiekvienas gali. Aš, kiek esu naudojusis , kad ir lietuvių liaudies med. patarimais - visad receptus dariau pagal nusakytas proporcijas - ar kirmėlių valymui, ar gerklės skalavimui ax.gif , nors šiaip, tai nesu skrupulinga - pyragai ir sausainiai,troškiniai man visad skirtingi gaunas doh.gif ,niekad tiksliai nematuoju. Taigi, savo nuomonės nepakeičiau,ir dar kart sakau - būt labai SUPER,kad temoj atsirastų žmogus su medicininiu išsilavinimu ir galėtų daugiau pakomentuot,patart - nes be to - galim laaaabai ne kaip prisieksperimentuot,kai vienam vaikui laaaaaaaabai tinka, nebūtinai kitam tas bus taip jau gerai.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 12 06, 14:34)
vienam  cool.gif

aš ir tau AZ sakiau ir temoj - kad kordicepsą mes planuojam gert,kad jo aprašymas man tiko ir patiko - AŠ NIEKAD NEATSIŽEGNOJAU kordicepso.
kas link gydytojų - o iš kur jūs žinot su kokia gydytoja aš bendrauju?? Pvz. F. Taunytė - irgi gydytoja ir aš visad sakiau, kad aš ja pasitikiu  cool.gif . taigi - aš lieku prie savo nuomonės.

na - ir ką čia taip "visus" su grybeliu išgydo? nea, tikrai nesakysiu tų visų bla bla bla - nes visviena tikiu , kad GRYBAIS GRYBĄ GYDYT NETINKA - ir tai ir skaičiau. Pvz. rusu žymus gydytojas.P.Neumivakinas savo knygose tai dažnai pabrėžia.
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  vis dar galvoji,kad aš "iš lempos" viską naudoju?
smagu skaityt, kai rašai rašai - kad su gydytojo priežiūra naudoji, o tavęs vis klausia -" tai tu čia pati taip sugalvojai ???"  lotuliukas.gif . taip - mes tam tikrom valandom geriam.
Keista, kad neatsizegnojai, po tokios patirties kaip tu pasakoji.

Nezinau as to rusu gydytojo, bet rusu medikais patikejusi bandziau pries savaite vaikui dar karta Transfer faktoriaus sugirdyti, tai pasekmiu jau nei pasakoti nenoriu (mano zodzius cia galetu paliudyti Amica). Pacioj JAV, kur TF yra gaminami, jie nepraejo Maisto ir Vaistu kontroles patikrinimo, o stai Rusijoj praejo cool.gif . O vieno tokio rusu "profesoriaus" prisiskaite ne viena is mano pazistamu bande kepenis valytis, tai procesa baige ligoninej hihihi.gif . Netgi galvoju, kazin ar Amica kartais ne ta buda su alyva bande?

Na, as galiu pasakyti kas man rekomendavo duoti vaikui kordicepsa:
1. Musu ligonines suaugusiu priemimo vedeja gerb. Danute Voveriene, kuri taip pat dirba ir Natura Mundoj - ju psl gali rasti jos visa cv.;
2. Musu ligonines vaiku skyriaus vedeja, taip pat ir musu pediatre G. Asijaviciene.

Kaip matai ne "belenkokie" gydytojai tongue.gif . Todel as kazkaip labiau pasitikiu ju nuomone, nei kazkokiu rusu ale zymiu gydytoju biggrin.gif . Bet net kad ir pasitikiu siomis gydytojomis, kuri laika delsiau ir nedrisau duoti jo vaikui - cia tas filmukas Fohow puslapyje gal itakos turejo. Pirmiausia isbandziau ant odos - po pablogejimo atejo lb didelis pagerejimas - vadinasi mums tiko. Po kiek laiko labai nedrasiai emiau girdyti - velgi buvo pablogejimas, bet po jo seke ir tebeseka pagerejimas. Dabar tikrai dziaugiuosi, kad atradau si preparata thumbup.gif

Na, o jus pablogejimo neistveret - labai gaila. O gal jums ir tikrai netinka - kas ten zino. Be to, juk as pati buvau ikelusi nuoroda apie kordicepso pasalinius poveikius - ten rasoma, kad kordicepsas gali alergizuoti. Bet aciu dievui, maniskio, kuris net orui yra alergiskas, nealergizuoja. Nors ta pablogejima pradejus ji vartoti pilnai galejau susieti su alergija, bet ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 06 gruodžio 2009 - 16:20
QUOTE(Otaip @ 2009 12 06, 13:54)
Kas link papildų - gi sakau, kad niekam nesakau pačiam pasiskyrinėt -  cool.gif  visad tep sakiau. NA, kordicepso tokią dozę mum profilaktiškai pasiūlė gert (iki 6), o pikį tai mes su B po 9 dienoj, o vaikam po 3-5dienoj kol pas mus epidemija namie buvo  biggrin.gif 9( geriam Forever firmos,kaip ir česnakų kapsules , bet, manau ir kitos firmos jų turi). Jei žiūrėt kas ant etiketės parašyta, tai sakysi - "žudomės"  biggrin.gif , nes rekomenduojami kiekiai yra daaaug mažesni, bet čia jau yra nebe profilaktika, o gydymasis,tai va po tiek ir gėrėm (10 dienų) . be abejo, pas man dar daug kur namie česnako pilna,pvz. pritraiškau bliūdelin ir pastatu miegamajan (pabrėžiu,mumnė vienam reakcijos nėr į jį), su citrina,imbieru ir žaliaja arbata darau gėrimą, daug sulčių natūralių geriam, pas mus daug daržovių, vaisių racione. dabar pagrinde čiobrelių,liepžiedžių, jonažolių, raudonėlio arbatos. Bet, kai maniškės nealergiškos (dičkei jaulabai daug kas tinka )jom - tai paprasčiau be vaistų. Pikį aš ir kaitinu su vandeniu, jei kosulys kabinas. Vitaminą c tai tą skystą (cevikapą) pagrinde naudojom.

Otaip, aš turėjau omeny vandenį, nes iš tavo ano posto supratau, kad tu vandenį naudoji ir jauti pagerėjimą. O gal negerai supratau? g.gif . Tai vat ir norėjau info kaip, kiek geri ir pan.

Dėl kordicepso ar kitų dalykų naudojimo... Tai vat todėl ir nenoriu savavališkai vaikui organizmo valyti. Paskui neprisižaisti kad. Manau, kad savavališkai tokių dalykų geriau nedaryti. Aš jokių arbatų vaikui neduodu, sulčių irgi retai geriam (bet vaisius valgom įvairius), pas mus tik vanduo trąsoje. O gal ir reikėtų pabandyti kokių žolelių arbatos duoti g.gif . Turiu naminių liepžiedžių. Gal jas pabandyti, tokią silpną arbatą duoti? g.gif . Bet kažin ar ji reikalinga jei vaikas neserga? g.gif

QUOTE(ausru @ 2009 12 06, 16:08)
Nezinau as to rusu gydytojo, bet rusu medikais patikejusi bandziau pries savaite vaikui dar karta Transfer faktoriaus sugirdyti, tai pasekmiu jau nei pasakoti nenoriu (mano zodzius cia galetu paliudyti Amica). Pacioj JAV, kur TF yra gaminami, jie nepraejo Maisto ir Vaistu kontroles patikrinimo, o stai Rusijoj praejo  cool.gif . O vieno tokio rusu "profesoriaus" prisiskaite ne viena is mano pazistamu bande kepenis valytis, tai procesa baige ligoninej  hihihi.gif . Netgi galvoju, kazin ar Amica kartais ne ta buda su alyva bande?

Ausru, o gal ir TF čia jums buvo pablogėjimas prieš pagerėjimą, kaip su kordicepsu? Gal reikėjo bandyti ir toliau duoti gerti? g.gif . Bet čia tik mano pamąstymai, tau, aišku, geriau matyti kai vaikas prieš akis.

Oi, ne ne, Ausru schmoll.gif . Aš kepenis valiausi Kaune, Rotušės vaistinėje pirktais homeopatiniais lietuviškais žirniukais. Tiesiog sugalvojau prasivalyti kepenis. Tai prasivaliau doh.gif . Kelėnais žemę ariau, nei stovėt, nei sėdėt, nei gulėt, kepenys išsipūtusios, o skausmai kokie buvo, tai nemoku net apsakyti blink.gif . Tris dienas kankinausi, paskui pažįstamų ukrainiečių medikų patarimu gavau rusiškų vaistų, jie žoliniai kažkokie, tai vat su jais susigydžiau. Ir, aišku, gavau barti nuo tų medikų už savavališką valymąsi ax.gif . Sakė, kokių atvejų baisių būna, kai žmonės pvz sugalvoja savavališkai iš tulžies akmenukus išsivalyti unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 12 06, 17:43)
Otaip, aš turėjau omeny vandenį, nes iš tavo ano posto supratau, kad tu vandenį naudoji ir jauti pagerėjimą. O gal negerai supratau?  g.gif . Tai vat ir norėjau info kaip, kiek geri ir pan.

4u.gif . Aišku biggrin.gif , jo,ne apie tai parašiau. Žinok,nė nežnau ką ir pasakyt, reikt pačiai pasiskaityt- ta knyga apie vandenį,kur pirkau - su visokiom dabartinėm LT nuolaidom - apie 15 Lt kainuoja, geriau nuspirkt - žnok, labai suprantamai kai kurius organizme vykstančius procesus aprašo, vien dėl to jau verta mirksiukas.gif , na o aš tiesiog padidinau (gana žymiai) išgeriamą vandens kiekį - tai jau jaučiu net keliose vietose pagerėjimą, kad ir tame,kad geriant tuos pačius papildus - pradedu jaust "kada suveikia jie" bigsmile.gif - tai jau "kažkas", sakyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 12 06, 16:43)
Ausru, o gal ir TF čia jums buvo pablogėjimas prieš pagerėjimą, kaip su kordicepsu? Gal reikėjo bandyti ir toliau duoti gerti?  g.gif . Bet čia tik mano pamąstymai, tau, aišku, geriau matyti kai vaikas prieš akis.

Nu ne, dilgeline yra akivaizdi alergine reakcija, kuri gali baigtis net anafilaksiniu. Paziureciau ar galvotum, kad pablogejimas, kai vaikas akimirksniu puslemis nueina. Siaip tai as kazkaip jau skiriu kur pablogejimas, o kur alergine reakcija ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2009 12 06, 16:43)
Dėl kordicepso ar kitų dalykų naudojimo... Tai vat todėl ir nenoriu savavališkai vaikui organizmo valyti. Paskui neprisižaisti kad. Manau, kad savavališkai tokių dalykų geriau nedaryti.

Kai daktarai priskiria hormonus ir antihistaminus ir antibus ir tt., kurie turi konkreciai ivardinta pasalini poveiki, yra cheminiai preparatai ir akivaizdziai griauna visa organizmo sistema, tai viskas ok - visi naudoja ir susimasto dazniausiai tik tada, kai pamato akivaizdzia zala. O imti naudoti kordicepsa, kuris jau tukstantmecius naudojamas kinu medicinoje kaip visokeriopa nauda, o ne zala teikiantis naturalus gamtinis preparatas, tai cia jau kyla "prisizaidimo" baime? doh.gif Vat uztai tiek atopiku ir alergiku ir kitomis autoimuninemis ligomis serganciu, kad mums lietuviams su smegenimis ne viskas gerai (saves neisskiriu, nes prasviesejimas visai neseniai atejo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 06 gruodžio 2009 - 17:18
QUOTE(Otaip @ 2009 12 06, 17:01)
4u.gif . Aišku  biggrin.gif , jo,ne apie tai parašiau. Žinok,nė nežnau ką ir pasakyt, reikt pačiai pasiskaityt- ta knyga apie vandenį,kur pirkau - su visokiom dabartinėm LT nuolaidom - apie 15 Lt kainuoja, geriau nuspirkt - žnok, labai suprantamai kai kurius organizme vykstančius procesus aprašo, vien dėl to jau verta  mirksiukas.gif , na o aš tiesiog padidinau (gana žymiai) išgeriamą vandens kiekį - tai jau jaučiu net keliose vietose pagerėjimą, kad ir tame,kad geriant tuos pačius papildus - pradedu jaust  "kada suveikia jie"  bigsmile.gif  - tai jau "kažkas", sakyčiau.

Supratau smile.gif , jei nesunku - mestelk dar kartą tikslų pavadinimą tos knygos ir autorių 4u.gif . Beje, mama nupirko Taunytės knygą "9/10 laimės". Prieš siųsdama man dar pati perskaitė biggrin.gif , tai sakė nemažai kas iš to, ką rašo Taunytė, mano mamai buvo žinoma bigsmile.gif . Dabar jau aš skaitysiu rolleyes.gif

QUOTE(ausru @ 2009 12 06, 17:17)
Nu ne, dilgeline yra akivaizdi alergine reakcija, kuri gali baigtis net anafilaksiniu. Paziureciau ar galvotum, kad pablogejimas, kai vaikas akimirksniu puslemis nueina. Siaip tai as kazkaip jau skiriu kur pablogejimas, o kur alergine reakcija  ax.gif
Papildyta:
Kai daktarai priskiria hormonus ir antihistaminus ir antibus ir tt., kurie turi konkreciai ivardinta pasalini poveiki, yra cheminiai preparatai ir akivaizdziai griauna visa organizmo sistema, tai viskas ok - visi naudoja ir susimasto dazniausiai tik tada, kai pamato akivaizdzia zala. O imti naudoti kordicepsa, kuris jau tukstantmecius naudojamas kinu medicinoje kaip visokeriopa nauda, o ne zala teikiantis naturalus gamtinis preparatas, tai cia jau kyla "prisizaidimo" baime?  doh.gif Vat uztai tiek atopiku ir alergiku ir kitomis autoimuninemis ligomis serganciu, kad mums lietuviams su smegenimis ne viskas gerai (saves neisskiriu, nes prasviesejimas visai neseniai atejo).

Pūslėmis ėjo kai tepei, ane? O kai gėrėt tai kitaip pasireiškė juk? Bet, kaip ir sakiau, tau geriau matyti, kai vaikas prieš akis 4u.gif

Kalbėdama apie organizmo valymą kordicepso neturėjau omeny g.gif . Tai viena. Antra. Jau prisižaidžiau su homeopatiniais žirniukais pati. Todėl ant vaiko neeksperimentuosiu šitaip (jau vaikui irgi esu pridirbusi, kai aklai klausiausi pačioje pradžioje čia, temoje, apie vien tik natūralius emolientus ir t.t. ir pan. - apie tai jau esu kartą rašiusi, o ir diagnozių kokių dar mano vaikui buvo prilipdyta doh.gif ). Juk kinotakarą ir tu ne iš lempos ėmei vaikui naudoti - skaitei info, patarė gydytoja. Lince irgi Detox Kit ne šiaip sau pati sugalvojusi nusipirko. Manau jau vien tai, kad mano vaikas geria tik vandenį ir gana daug išgeria per dieną, tai yra gerai ir tai valo organizmą. O dėl kitų valymo būdu - aš už ir tikrai nenusistačiusi prieš, bet savavališkai tuo neužsiimsiu schmoll.gif .
Atsakyti
Grizo Otaip ir vel nespeju skaityt biggrin.gif

Otaip oi oi kazkaip pagalvojus buvau ar ne gripas jus uzpuole, kad nesirodai unsure.gif Sveikit 4u.gif Nu ramiau kai tyrimus vaikui padare, bent zinau kad stafilokoko ner, grybelis tik ant padu, koprologinis normoj, o tos ju gydymo pasakos tai man ir nerupejo biggrin.gif

Mano dickis labai daug vandens geria, anksciau net morala skaitydavau, kad TIEK geria, bet vat dabar deka ausru 4u.gif leidziu i valias gerti lotuliukas.gif matyt pats organizmas jo reikalauja daug, o knyga tai reikes nusipirkti, bet iki jos skaitymo dar eilute knygu laukia, Taunytes, Jansones, Popovo va tada ir eile druskai su vandeniu prieis smile.gif

Amica pas Taunyte ten daug ka zinomo perskaitysi, bet vat kad visa tai pamirsta ir tipo nepopuliaru siais technikoje ir medicinoje pazengusiais laikais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 06 gruodžio 2009 - 18:41

QUOTE(Amica @ 2009 12 06, 19:50)
Supratau  smile.gif , jei nesunku - mestelk dar kartą tikslų pavadinimą tos knygos ir autorių 4u.gif . Lince irgi Detox Kit ne šiaip sau pati sugalvojusi nusipirko. Manau jau vien tai, kad m

ir aš to paties paprašyt norėjau blush2.gif
Atsakyti