QUOTE(ausru @ 2009 12 05, 15:16)
Zinai kazkur skaiciau, kad nei vienas net ir maziausias spuogutis neiskyla be priezasties.
O valyma tai turiu omeny SISTEMINGA. Neagituoju nei uz viena priemone, kas kam labiau tinka ir patinka, ta ir rinkites, bet valyti reikia sistemingai, apsisarvavus kantrybe, nesitikint labai greito rezultato. Na o kas liecia priemones - as pvz rinkausi Kinotakara, Lince - Detox Kit, viena mama is Siauliu, su kuria bendrauju ir kuriai pavyko visiskai isgydyti vaikui sunku ad (turejo invaliduma) rinkosi Tianshi priemones. Esu tikra, kad tu priemoniu yra ir daugiau, tik reikia netingeti ieskoti.
O valyma tai turiu omeny SISTEMINGA. Neagituoju nei uz viena priemone, kas kam labiau tinka ir patinka, ta ir rinkites, bet valyti reikia sistemingai, apsisarvavus kantrybe, nesitikint labai greito rezultato. Na o kas liecia priemones - as pvz rinkausi Kinotakara, Lince - Detox Kit, viena mama is Siauliu, su kuria bendrauju ir kuriai pavyko visiskai isgydyti vaikui sunku ad (turejo invaliduma) rinkosi Tianshi priemones. Esu tikra, kad tu priemoniu yra ir daugiau, tik reikia netingeti ieskoti.
Tikiu, kad taip. Tik va spėliok dėl ko iškilo
Aš šiaip viena pati bijau imti ir valyti vaikui organizmą. Jau užtenka pati valiausi kepenis. Gyvenime daugiau nebandysiu savavališkai valytis organizmo. Norėčiau prieš pradėdama konsultuotis su gydytoja kažkokia ir pan. Lince, kaip jums tas Detox Kit? Ausru, o Kinotakara dar naudojat? Kiek pleistrų sunaudojot?
QUOTE(Otaip @ 2009 12 06, 10:01)
Aš ant savęs bandausi - pasakysiu - jaučiu poveikį .
Amica dėl pūlinikų - gal kokį stafilokoką ant odos pagavo taviškis ,kol nedaug yra, gal ir natūraliai išsigydys. Stebėk, jei daugės, tai jau kažkokių stipresnių preparatų, paplidų gali prireikt. Savo pastebėjimu galiu pasakyt,kad mum, pardžioj aptikus pūlinukus, padeda paprasčiasi dalykai- česnakas (kapsules girdau), vit C ir pan.
. mano abi pandeminį pasigavę buvo . Jau baigiam išsikapstyti.
mes dabar su vyru puikiai tą kordicepsą geriam, ir dar dasipirkom,
Amica dėl pūlinikų - gal kokį stafilokoką ant odos pagavo taviškis ,kol nedaug yra, gal ir natūraliai išsigydys. Stebėk, jei daugės, tai jau kažkokių stipresnių preparatų, paplidų gali prireikt. Savo pastebėjimu galiu pasakyt,kad mum, pardžioj aptikus pūlinukus, padeda paprasčiasi dalykai- česnakas (kapsules girdau), vit C ir pan.
. mano abi pandeminį pasigavę buvo . Jau baigiam išsikapstyti.
mes dabar su vyru puikiai tą kordicepsą geriam, ir dar dasipirkom,
Otaip, parašyk kaip tiksliai tu geri, kokius kiekius ir pan. Žodžiu, smulkiai viską
*****, negąsdink . Šiandien ryte žiūriu vėl maytis spuogutis su balta viršūnėle ant tos pačios šlaunytės, kur jau vienas iškilęs buvo. Tai jau trečias toks spuogutis. Bet jie pranyksta patys ir gana greitai, aš tepu tik su TS. Vit C daviau gal savaitę profilaktiškai, nuo šiandien vėl duosiu kokią savaitę. Padauginti irgi nesinori. O česnako kapsulių neturiu. Papasakok apie jas plačiau - kieno gamybos, kokiais atvejais tinka ir pan. . Gal aplamai verta turėti tokį dalyką namuose
Ojei . Na, svarbiausia, kad jau baigiat pasveikti . Ale gi "pasisekė" čia jums . Aš su vaiku stengiuosi niekur neiti, lauke būnam kasdien, bet tik savam kieme, į pardes stengiamės važiuoti tuo laiku, kai jose mažai žmonių. Profilaktiškai dar į nosytę jūros vandens papurškalioju. Tfu tfu tfu ir 3k medin, gal prašoksim
O kordicepsą geriate dėl ko? Profilaktiškai ar su konkrečiu tikslu?