Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVIII tema

QUOTE(Amica @ 2009 12 05, 14:43)
Ausru, o kokį tą valymą turi omeny? Aš niekaip nevaliau, bet kad reikėtų tai net neabejoju. Tik kokiu būdu? Kinotakara? Šį rytą ant žanduko pamačiau spuogelį su balta virūnėle. Prieš kelias dienas toks pats buvo ant šlaunytės. Pranyko savaime. Bet, mano galva, tai kažką rodo. Gal kad organizmas užterštas?  g.gif . Ką manai, Ausru? Ką kitos manot?

Maniškiui kartais šlaunyčių viršų paberia, bet tie spuogeliai tokie ranka juntami braukiant. Paskui pranyksta patys. Ant vieno žanduko niekaip negaliu išnaikinti sausų plotelių. Nepasiduoda nei už ką (jau šiandien net kilo mintis pritepti su TS ir ant viršaus vos vos hormono uždėti, bet kol kas tik TS pritepiau  biggrin.gif ). Atsirado sausas mažas plotelis ir ant pilvuko netoli pampio. Ausytės tai geriau, tai blogiau. Žodžiu, visumoje sakyčiau normaliai viskas, tfu tfu tfu ir 3k medin. Aišku, reikia paminėti ir tai, kad valgome viską. Neduodu tik to, kas, mano manymu, aplamai nėra sveika tokio amžiaus vaikui.

Zinai kazkur skaiciau, kad nei vienas net ir maziausias spuogutis neiskyla be priezasties.

O valyma tai turiu omeny SISTEMINGA. Neagituoju nei uz viena priemone, kas kam labiau tinka ir patinka, ta ir rinkites, bet valyti reikia sistemingai, apsisarvavus kantrybe, nesitikint labai greito rezultato. Na o kas liecia priemones - as pvz rinkausi Kinotakara, Lince - Detox Kit, viena mama is Siauliu, su kuria bendrauju ir kuriai pavyko visiskai isgydyti vaikui sunku ad (turejo invaliduma) rinkosi Tianshi priemones. Esu tikra, kad tu priemoniu yra ir daugiau, tik reikia netingeti ieskoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 05 gruodžio 2009 - 15:17
QUOTE(lawanda @ 2009 12 04, 23:08)
Nu parsiveziau savo berna, mistika man  unsure.gif  Kraujo tyrimai, nosies sekreto mikroskopija nerodo jokiu alergiju, visur nuliai. Pries metus nebuvo ne vieno nulio, 1-2-3 klases  blink.gif  Pasidariau isvada, kad dabar neaktyvus augalai, tai ir organizmas neuzerzintas  g.gif  Lauksiu vasaros vel kartosiu  ax.gif  Koprologinis tyr.normalus, na biskiuka ten reik virskinimo fermentuku pagert, bet tai niekis, stofilokoko ner, kirminu ner. SCORAD 51 balas. Rado tik grybeli ant pedu. Diagnoze: AD sunki forma. Numuline egzema. Pedu grybelinis susirgimas. Itariama psoriaze. Del psoriazes patvirtinimo-paneigimo reikia pasidaryt odos biopsija. Va tiek naujienu is musu fronto. ****** gyde Baneocini, kaip supratau cia antibijotikas? Oda tepliojo Uriage Emoliente dyyyydeliais kiekiais, na zenkliai grazesnis parvaziavo, bet vat mintis negera kirba, o gal ta Baneocini irgi tepe ant odos ...per 4 dienas taip isgrazet tik su Uriage g.gif  kas dabar patikrins  doh.gif

Lawanda, o tai kaip Cerniauskas aiskina toki pablogejima, juk alergijos nerasta blink.gif Atseit gal psoriaze? O tai jei 51 pagal SCORAD galetumete pabandyti invaliduma susitvarkyti, ka manai, berods, jei virs 50 tada priklauso g.gif Del Baneocini ,kazkada, kai gulejome alergologiniame mus irgi tepe labai storai, jokio pagerejimo mums nedave, gal vis delto maistas turejo itakos?
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 12 05, 12:24)
biggrin.gif  4u.gif ......bet as ne apie Kinotakara, nors kaip valymo budas labai geras, bet yra ir kitu budu valyti organizma - svarbu kaip taip, bet valyti. O po valymo seka kiti dalykai, bet apie tai kada nors veliau.........

Stebiuosi, Ausru, is kur tu semiesi kantrybes ir stiprybes. As dabar jau stengiuosi kuo naturaliau tepti maziuke, minimaliai naudoti chemija ir hormonus, bet, prisipazinsiu, vis dar naudoju. As ant tiek pati jauciuosi pavargus moraliskai nuo ligos ir vaiko kanciu, kad neiskesdama kartais uztepu hormonu, kad isimiegotu, kad ramiai pazaistu, o ne liptu ant ranku zirzdama mama kasosi, pakasyk...Antihistamininiu vaistuku negeriame, mums jie nepadeda, tiesa bandziau tik zyrteka ir ketotifena, daugiau nebandziau, kartais, kai apima neviltis pagalvoju Fenkaroli isbandyti unsure.gif
Tiesa pasakius sunkiai isivaizduoju kaip jus ten laikotes, o tu kartais nepagalvoji, kad jus gal po truputi po truputi isauginejate, o ne del to, kad naudojamos vien naturalios priemones? Nes iki siol sunkaus AD be hormonu nelabai isivaizduoju, galite dabar mane uzmetyti akmenimis fear.gif
Atsakyti
Ausru, kazkada gal ir raset, bet neberadau, kur jus to korticepso perkate, is kokios firmos? nupirkau is TIENS 100 kapsuliu pakuote, sako 10 men vaikui galima duoti po puse kapsules i diena, kiek jus duodat savo vaikui? tiesa kazka girdejau, kad yra skystas korticepsas, idomu gal toks geriau? ar salia korticepso dar kazka is netradicines medicinos ar duodat?
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 12 05, 16:25)
Stebiuosi, Ausru, is kur tu semiesi kantrybes ir stiprybes. As dabar jau stengiuosi kuo naturaliau tepti maziuke, minimaliai naudoti chemija ir hormonus, bet, prisipazinsiu, vis dar naudoju. As ant tiek pati jauciuosi pavargus moraliskai nuo ligos ir vaiko kanciu, kad neiskesdama kartais uztepu hormonu, kad isimiegotu, kad ramiai pazaistu, o ne liptu ant ranku zirzdama mama kasosi, pakasyk...Antihistamininiu vaistuku negeriame, mums jie nepadeda, tiesa bandziau tik zyrteka ir ketotifena, daugiau nebandziau, kartais, kai apima neviltis pagalvoju Fenkaroli isbandyti unsure.gif
Tiesa pasakius sunkiai isivaizduoju kaip jus ten laikotes, o tu kartais nepagalvoji, kad jus gal po truputi po truputi isauginejate, o ne del to, kad naudojamos vien naturalios priemones? Nes iki siol sunkaus AD be hormonu nelabai isivaizduoju, galite dabar mane uzmetyti akmenimis fear.gif

Gerai butu, kad isauginetume, bet apie tai nera net kalbos ir duok dieve, kad isvis kada savo alergijas isaugtume. Cia pries kelias dienas uzdaviau vaikui tokios nesamones, tai po keliu valandu buvo visas raudonas kaip vezys ir oda atrodo akimirksniu taip issausejo, net nezinau su kuo palygint - isdziuvo tarsi vidury Sacharos buvusi balute doh.gif . Aisku visa diena zirze, draskesi, ikibes i klesne niekur nepaleido, bet as nieko nedariau - ta prasme nesigriebiau nei hormonu, nei tavegiliu - nieko. Daviau daug vandenuko, siek tiek druskytes, nebedaviau daugiau nieko, kas galetu ji sualergizuoti (nes kartais nusileidziam ir leidziam paskanauti obuoliuko ar slyvos) ir leidau organizmui paciam tvarkytis. Ir vat ka esu paskutiniu metu pastebejusi, kad kuo maziau kisuosi i jo organizma cheminemis priemonemis (hormonu seniai nenaudojam, bet ilga laika gerem antihist.), tuo geriau jam sekasi paciam tvarkytis - sekancia diena jau buvo daug grazesnis, o dar po dienos praktiskai vel atsistate i musu, kaip as sakau, apynormalia bukle - t.y. kai berimu beveik nera, neraudonas, tik tos apysausis, o kai kur ir visai normali oda. Ir va tokia apynormale bukle pakolkas yra mano didziausias pasiekimas, nes esu labai laiminga netepdama hormonu, dar laimingesne, kad negirdau antihistaminu ir praktiskai visai normaliai miegam naktimis (na buna, kad 1-2 kartus i nakti atsikelia, suverkia, pasikaso biski, bet gauna vandenuko ir toliau pucia i aki). Diena praktiskai nesikaso, nebent koki kakliuka kartais. Didziausi musu kasymaisi vyksta tepimo metu - gal is iprocio, o gal, kad tepdama sudirginu ir ima labiau niezeti, bet kadangi as grieztai seku, kad naguciai butu visiskai nukirpti ir pries tepima nuplaunu rankytes, tai leidziu siek tiek ir pasikasyti.
Dabar dar vienas argumentas, kad tai ne isaugimas: juk netiki, kad isaugimas ateitu per viena diena ar per savaite? Jeigu sakykim buvote apybaisiai, o emus kazka naudoti labai nugrazejote, tai kas tai - isaugimas ar tos priemones teikiama nauda?
Is kur semiuosi stiprybes? Man stiprybes teikia suvokimas, kad su savo vaiko liga po truputi, bet einu teisingu keliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 05 gruodžio 2009 - 17:41
QUOTE(ausru @ 2009 12 05, 15:08)

Mamos, jus man dabar taip saziningai pasakykit - vat skaitot skaitot tuos mano patarimus, o ar kuri emetes nuoseklaus vaiko organizmo valymo?

Aš pati valiau vartodama(jei tai galima pavadint valymu) Bional. Kol maitinau mažylę. Nes bėrė ją nuo trijų savaičių gimimo (kažkur 7 mėn išaugom tas bėdas).
Dičkio-sąžiningai-nedariau organizmo valymo.
QUOTE(ausru @ 2009 12 05, 17:16)
viena mama is Siauliu, su kuria bendrauju ir kuriai pavyko visiskai isgydyti vaikui sunku ad (turejo invaliduma) rinkosi Tianshi priemones.

Aš taip pat esu iš Šiaulių, ar galima būtų tos mamytės kontaktus gauti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Issute @ 2009 12 05, 17:14)
Ausru, kazkada gal ir raset, bet neberadau, kur jus to korticepso perkate, is kokios firmos? nupirkau is TIENS 100 kapsuliu pakuote, sako 10 men vaikui galima duoti po puse kapsules i diena, kiek jus duodat savo vaikui? tiesa kazka girdejau, kad yra skystas korticepsas, idomu gal toks geriau? ar salia korticepso dar kazka is netradicines medicinos ar duodat?

Siaip tai butu buve labai gerai pries tokia priemone kaip kordicepsas kazkiek apvalyti organizma. Ir pries girdydama isitikinkit, kad jis jums tinka ant odos. Tokiam mazam vaikui ne daugiau ketvirtis kapsules per diena.
As tai uz Tiens kordicepsa, nes jis labai grynas, o skysto tai nezinau, kad butu vien tik kordicepsas - ten buna ir kitu grybu.
Siaip tai geriau, kad gydyma kordicepsu priziuretu koks nors gydytojas. Ar turit toki gydytoja?
Papildyta:
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 12 05, 17:45)
Aš taip pat esu iš Šiaulių, ar galima būtų tos mamytės kontaktus gauti? rolleyes.gif

Veliau parasysiu.
Atsakyti
del organizmo valymo esu visom keturiom UZ ir TIK UZ drinks_cheers.gif ir jei mano vaikas butu 100 % priklausomas tik nuo manes ir mano noru tikrai valyciau organizma, bet kaip ta padaryti kai vaikui 11 metu ir jis puse savo laiko praleidzia ne salia manes doh.gif as valyciau o jis apsisukes terstu unsure.gif

Olgina Cerniauskas nieko neaiskino, jam paciam musu berimai pasirode "nestandartiniai, keisti, protu nepaaiskinami" blink.gif Kad alergijos nera - nesake, tik kam tyre, tiem nerode, gi yra begale alergenu kuriu net istirt ner galimybes, tad neaisku. Eilini kart stebet, rasyt dienorasti, drekint bla bla bla jau seniai ismokta pasakele doh.gif kartot tyrimus suzaliavus viskam jei atsirastu simptomu sloga ar berimu paumejimas. Nezinau ka ir begalvot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2009 12 05, 20:36)
del organizmo valymo esu visom keturiom UZ ir TIK UZ  drinks_cheers.gif ir jei mano vaikas butu 100 % priklausomas tik nuo manes ir mano noru tikrai valyciau organizma, bet kaip ta padaryti kai vaikui 11 metu ir jis puse savo laiko praleidzia ne salia manes  doh.gif  as valyciau o jis apsisukes terstu  unsure.gif

maniškiui dešimt
labai sunkus amžius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 12 05, 14:08)
Pakolkas dar ne  blush2.gif, bet gal kada prisiversiu.

Mamos, jus man dabar taip saziningai pasakykit - vat skaitot skaitot tuos mano patarimus, o ar kuri emetes nuoseklaus vaiko organizmo valymo? Nes kai as cia pasiskaitau mamu postus, tai man susidaro ispudis, kad tik hormonais tepat, dar ant virsaus sintetiniu uztepat, antihistamininiu pagirdot ir vsio - zodziu vien tersiat. O gal cia tik toks klaidingas ispudis susidaro?
O gal niekas netikit, kad mes be hormonu gyvenam ir kad be ju is viso, net su sunkiu ad, imanoma gyventi ir dar visai neblogai?

Skaityt, tai skaitau. Aisku, as neseniai prisijungiau prie jusu. Cia kazkurioje tempje galiu pasiskaityt, apie organozmo nuoseklu valyma????

Na mano lelius nera daug gaves hormono, stengiuos as jo visai nenaudot Bet pirmu kart, kai musm buvo didelis pablogejimas, net iki slapiavimo (dar tada nezinojau nei apie mieli), tai ir auksini stafilokoka uzsiauginom, paskum ir gryba ant odos. Labai bijau vel situ "baisybiu"an t vaiko kunelio, todel vakar as ji ir istepiau tuo advantan, Nors, kazkaip po naktirs nematau as cia jokio didelio pagerejimo.
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 12 05, 22:13)
todel vakar as ji ir istepiau tuo advantan, Nors, kazkaip po naktirs nematau as cia jokio didelio pagerejimo.

net ir hormonu patepus rezultatai ne iškart rolleyes.gif kiek mum teko, pagerėjimui, kad jau matytųsi reikia trijų vakarų (mes vienąkart valkarais tepam)
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 12 05, 21:16)
net ir hormonu patepus rezultatai ne iškart rolleyes.gif kiek mum teko, pagerėjimui, kad jau matytųsi reikia trijų vakarų (mes vienąkart valkarais tepam)

O kaip ilgai jus jau tepat hormonais? Man toks itarimas, kan ant kojytes vel auksinis stafilokokas auga, arba cia tokia AD forma, niu toki lyg spuogai raudoni sausoje odoje lenda. ar nebuvo pas nieka taip?
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 12 05, 22:55)
O kaip ilgai jus jau tepat hormonais?

kai jau būna labai labai blogyn-nebepadeda TS, emolientai, dėmės rausta ir didėja jų plotas, tada patepu tris vakarus iš eilės (skiestu su kutibaza), taip pat tom dienom dažniau TS patepu.Čia taip mažylei tepdavau.
O dičkiui šiuo metu tepu - 3 vakarus , paskui kas antrą dieną 3 kartus. taip laikinai sustabdau kuriam laikui.
Atsakyti