QUOTE(jurate_k @ 2009 12 04, 22:21)
Oi, kokia kancia tas AD, kad negaliu. Snd uzejau pas kaimynka, ji tokio amziaus dukryte turi, ziuriu, kad kemsa mazoji saldainius, tai tap sirdi man suspaude.....
Nu gi radai dėl ko graužtis - dėl saldainių
. Į galvą neateitų man, kad reikia nervintis dėl to, kad tokio amžiaus vaikas negali valgyti saldainių
. Ateis laikas - valgys, tikrai valgys
. Maniškiui dveji, o jis net nežino kas per daiktas tas saldainis. Gauna saldainių ir banke, ir parduotuvėse, ir net vaistinėje kai ką perki duoda saldainiuką, bet jis net nebando lupti jų ir valgyti, atiduoda man
QUOTE(ausru @ 2009 12 05, 13:08)
Mamos, jus man dabar taip saziningai pasakykit - vat skaitot skaitot tuos mano patarimus, o ar kuri emetes nuoseklaus vaiko organizmo valymo? Nes kai as cia pasiskaitau mamu postus, tai man susidaro ispudis, kad tik hormonais tepat, dar ant virsaus sintetiniu uztepat, antihistamininiu pagirdot ir vsio - zodziu vien tersiat. O gal cia tik toks klaidingas ispudis susidaro?
O gal niekas netikit, kad mes be hormonu gyvenam ir kad be ju is viso, net su sunkiu ad, imanoma gyventi ir dar visai neblogai?
Ausru, o kokį tą valymą turi omeny? Aš niekaip nevaliau, bet kad reikėtų tai net neabejoju. Tik kokiu būdu? Kinotakara? Šį rytą ant žanduko pamačiau spuogelį su balta virūnėle. Prieš kelias dienas toks pats buvo ant šlaunytės. Pranyko savaime. Bet, mano galva, tai kažką rodo. Gal kad organizmas užterštas?
. Ką manai, Ausru? Ką kitos manot?
Maniškiui kartais šlaunyčių viršų paberia, bet tie spuogeliai tokie ranka juntami braukiant. Paskui pranyksta patys. Ant vieno žanduko niekaip negaliu išnaikinti sausų plotelių. Nepasiduoda nei už ką (jau šiandien net kilo mintis pritepti su TS ir ant viršaus vos vos hormono uždėti, bet kol kas tik TS pritepiau
). Atsirado sausas mažas plotelis ir ant pilvuko netoli pampio. Ausytės tai geriau, tai blogiau. Žodžiu, visumoje sakyčiau normaliai viskas, tfu tfu tfu ir 3k medin. Aišku, reikia paminėti ir tai, kad valgome viską. Neduodu tik to, kas, mano manymu, aplamai nėra sveika tokio amžiaus vaikui.