Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVIII tema

4u.gif
Olgina , jo ,maniškei pienui reakciją rodė, tik nepamenu kiek - nedidelė pagal skaičius buvo,bet akivaizdžiai doh.gif - užteko, kad paragaut duodavau mažą šaukščiuką natūralaus jogurto, kai veidas tiesiog "užsidegdavo" tik jį nurijus blink.gif . Aš pradėjau įvedinėt po truputį - po kartą savaitėj vieno produkto - pvz. sūrio kartą duodavau, kartą grikių ir pan. - labai bijojau "susikaupimo" ,nes skaičiau , kad taip "susipliusuot" gali visi tie "maži" paragavimai alergenų, ir tada kai jau "trenks", tai kaip žaibu - antifilaktiniu. Tai vis bijojau, kad gi jau ta riba mum, kada susipliusuos ir trenks biggrin.gif , ale kažkaip, regis - neveikia mum šitas (tfu tfu tfu..).

Tiesa, dėl vandens ir druskos. Nagi, vėl perverčiau savo mylimos ( tongue.gif ) F.Taunytės knygas ir ką, tikrai neklydau - ji irgi šį ausru atrastą autorių gan stipriai citavo kalbėdama apie vandenį ax.gif . O man , kai skaičiau pirmą, antrą kartus tą knygą ten įstrigdavo tik viena - kad ji reabilituoja druską, kai aš, prisiskaičius visai kitokios literatūros druską labai apmažinus buvau šeimos valgio racione. Daug info visai po ranka guli,bet tiesiog "nepamatai" doh.gif .

O kas link švytuoklės,apie ką čia paskutiniuose postuose diskutavot - aš ja tikiu tongue.gif . Tik pati nemoku jos "valdyt". Manau,kad reik labai tame išmanančio žmogaus, kad galetų pasinaudot šiuo būdu .
Atsakyti
Tai nieks nezino to metodo pavadinimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2009 11 16, 19:24)
burtai tai burtai, bet kaip paaiškinti, kad žiedas "neleidžia" valgyti produktus, kuriuos jau seniau pastebėjau kaip alergenus  g.gif

o ziedas i kuria puse turi suktis, jei produktas tinka? smile.gif pries laikrdzio rodykle? idomu pasibandyt tongue.gif

nepamenu, ar kuri minejot, gal praleidau, bet kaip alergisko vaiko VIDURIAI, ar pastebejot sasaju su isberimu piku ir pagerejimu?

as nesuprantu, kodel gydytojai man guzcioja peciais ir tiesiog liepia pavartoti bifolac, jei nuo jo jei ne blogiau, tai bent jau negereja viduriukai - kakoja skystai, su gleivem ir zaliai, dabar jau kaip agurkas zalumo blink.gif sako, kad neturi buti taip,. bet guzcioja peciais ir geruju bakteriju sake duot ir tiek.
Dar pastebejau, kad kai koks maistas jai netinka, ji po maitinimo atpila, tada labai pilvuka suskausta, po kiek laiko pakakina zaliai zaliai, (retsykiais buna normali spalva), ir po to pablogeja berimas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2009 11 17, 11:06)
mum taip pat sita patare metoda  bet kad veiktu manau reikia juo labai tiketi, tai mum nelabai veike o ir kantrybes man pritruko pas kokia homeopate buvot?

nežinau ar veikia mane toks tikėjimas, nepasakyčiau, kad įtikėjus, tiesiog bandau ir viskas. Niekad negalvojau, kad tokie metodai kažko verti doh.gif Bet jaučiu be reikalo buvau nusistačius doh.gif Buvom pas Vaidilutę Zakarauskienę.
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 17, 11:50)
Ar gali kas paaiskinti kokia sio metodo esme? Pagal ka nustato tuos alergenus? Ir kuo cia detas tikejimas? Ar tikesiu ar ne juk vaikas tai vistiek alergiskas produktams 

Matai, jei tradicinė medicina man negali padėti ir sugeba tik išrašyti baisinių hormonų dozę (kurios vaistinėje net parduot nenorėjo), išleidžia namo su gražia lygia oda, kuri po savaitės išnyksta. ir dar neįgalumo grupę duoda, užuot padėję spręsti problemą doh.gif padarėm kraujo tyrimą kai buvo baisiai išberta ir jis neparodė jokios alerginės reakcijos schmoll.gif Kai darėm mokamą tyrimą 36 maisto alergenam ir neparodė nei vieno netinkamo, ką tada daryti? Kai valgo tik kelis produktus ir vistiek siaubingai beria, gal žinai gersenę išeitį? matai, kai dar vaikas mažas gali jam duoti tai ką reikia, o kai jau didesnė, tai ji viską supranta ir jaučia, tai daug sunkiau maitinti tik virtom bulvėm.
Nežinau sutapimas ar ne, bet daktarė mum pasakė, kad Gerda negali valgyti kruopų, kurį laiką nemaitinam ir matosi pagerėjimas. Dabar savaitgalį prisižaidžiau ko gero su inhaliacijomis, tai visa kaip vėžys buvo doh.gif o va per dvi dienas raudonumas nunyko, nes neduodu maisto, kurio "neleidžia" žiedas biggrin.gif Ir tik ji vienintelė man pasakė, kad tai virškinimo fermentų trūkumo problema, o ne odos ir pan. Ir ji viena klausė apie tai kaip vaikas tuštinasi.
O dar vienas man logiškai nepaaiškinamas ekperimentas, kurį atliko mano anyta. Ji pasistatė dvimergytes, puseseres, dėjo obuolį ir kriaušę, tai nealergiškai mergaitei leido abu valgyti, o maniškei tik obuolį. Kad kriaušė netinkama aš jau ir seniau žinojau biggrin.gif Dar žiedas neleido abiem mergaitėm dešrelės valgyti, matyt tokia brūdna buvo lotuliukas.gif
QUOTE(rieduliukas @ 2009 11 17, 12:10)
o aš kažkaip manau kad galima tą svarelį mintimis valdyt... principas kiek aš suprantu toks: jei tinkamos srovės su tuo daiktu/maisto produktu tai juda vienaip, jei ne tai kitaip...

drinks_cheers.gif
QUOTE(Adeks @ 2009 11 17, 15:29)
Sveikos.
As zinau,kad su situ metodu zuzino,kada istekesi,kiek ir kokius vaikus turesi(mergyte ar berniuka) blush2.gif kiek mes darem,visom issipylde ax.gif bet apie maista negirdejau g.gif bet manau irgi gali parodyt g.gif kaip suprantu,jei pasodini vaika pries kazkoki maista,istiesus rankytes,tarp ju padedi kazkoki produkta ir laikai ziada virs produkto,jei pradeda linguoti i vaika ir atgal,tai tinka,jei i sonus,tai ne Ar ne taip supratau

dėlvaikų ir tekėjimo niekad nebandžiau biggrin.gif netikėjau tokiom nesąmonėm, o dabar gyvenimas privertė patikėt lotuliukas.gif doh.gif
teisingai supratai smile.gif Jeigu judesys tarsi sujungia ranką ir maistą, tai jis tinkamas, o jei tarsi praskiria, tai netinkamas. Ir kažkaip mano mažei labai smarkiai įsisiubuoja, matyt magnetinis ar dar koks laukas stiprus
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 17, 15:37)
tai ir sakau kad burimas. As tai tokiais dalykais netikiu, o ir tokio gyd kompetencija tikrai suabejociau  g.gif Juk cia tikrai ne mokslinis metodas, labiau panasu i babuciu prietarus  biggrin.gif

Šiek tiek apie gydytoją Baigė medicinos studijas Kaune 1975 m. Nuo 1976 m. dirba gyd. dermatologe. 1985-1999 m. - Kauno Odos ir venerinių ligų dispanserio III skyriaus vedėja. Šiuo metu dirba Kauno II -oje klinikinėje ligoninėje odos ligų poliklinikoje.
Gyd. Homeopatė nuo 1994 metų. Dirba klasikinės homeopatijos metodu. Homeopatijos mokėsi ir toliau kelia kvalifikaciją Ukrainos Popovo V. Klasikinės homeopatijos mokykloje. Dalyvavo I.V. Timošenko, Belgų klasikinės homeopatų mokyklos, pasaulinio lygio klasikinės homeopatijos mokslo puoselėtojo dr. A. Geukens [Belgija], JAV homeopato Louis J. Dion seminaruose.
Be praktikinio darbo skaito paskaitas homeopatijos klausimais podiplominėse studijose KMU gydytojams ir farmacinikams, dermatologijos kursą „Femina Bona“ mokykloje, yra tarptautinių klasikinės homeopatijos konferencijų pranešėja.

Kažkaip jos kompetencija man visai įtikinamai atrodo
QUOTE(kycia @ 2009 11 17, 19:27)
o ziedas i kuria puse turi suktis, jei produktas tinka? smile.gif pries laikrdzio rodykle? idomu pasibandyt tongue.gif

jau aprašiau aukščiau smile.gif

Iš Akomos niekas nesulaukiu taukmedžio sviesto doh.gif Jau darbe ir darželyje jo irgi ne ką mažiau laukia doh.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

niu ka apvaiksciojom gydytojus, maziukui panasu kad tik kazkoks virusas, ausytes kiek paraudusios, diena tempos nebebuvo,bet nakti, kilo graudziai man verksleno...
o del dukrytess tai blink.gif nuvarem pas alergologa - labiausiai panasu ne i alergija, o i virusa... viena is n, koki nenustatineja, nes brangu blink.gif isklausinejo viska, apziurejo... aisku, net pagal dabartini zymiai pagerejusi vaizdeli akis ispute, pavarte dar zinyna... sako virusas, labai mazai sansu kad pasikartos, apsisaugoti neimanoma... niu yra kaip yra... bet vazdelis gereja...

del ziedo, tai mano mama su ziedu spaudima matuoja-nuo pirmos rankos rauksles ties riesu dedi centimetra, tada ziedas beje turi buti aukstos aukso prabos ir vestuvinis (kad svoris teisingai pasiskirstytu) tada letai kokio 1 cm aukstyje nuo rankos vedi ziedu link alkunes, dvejose vietose jis pradeda linguoti tai kiek milimetru toks spaudimas ir buna rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif tai vistiek nieks neparase koks to metodo pavadinimas ar mokslinis pagrindimas g.gif
As tai nerizikuociau tokiu metodu remiantis maista rinktis, man kraujo ir tai nepakankamai tikslus, o burejos patarimai man isvis kosmosas. Siaip laisvai galejo atspeti kad kruopos netinka, ot jei atspetu kad viena is tu kruopu tik netinka tada gal dar ax.gif

Papildyta:
Irisas, tai kad tradicine medicina nieko nesiulo yra faktas. Mes irgi homeopatiskai dabar bandom gydytis. Homeopatai daznai mato ne liga o bendra organizmo bukle ir stiprina silpnasias vietas. Tikiuosi ir jum ir mum pades. drinks_cheers.gif
Man tik sitas metodas atrodo visiskai nepatikimas schmoll.gif Kaip ir tradiciniai durio tyrimai tarp kitko
Papildyta:
QUOTE(Mortele @ 2009 11 17, 19:47)
Labukas  4u.gif

niu ka apvaiksciojom gydytojus, maziukui panasu kad tik kazkoks virusas, ausytes kiek paraudusios, diena tempos nebebuvo,bet nakti, kilo graudziai man verksleno...
o del dukrytess tai  blink.gif nuvarem pas alergologa - labiausiai panasu ne i alergija, o i virusa... viena is n, koki nenustatineja, nes brangu  blink.gif isklausinejo viska, apziurejo... aisku, net pagal dabartini zymiai pagerejusi vaizdeli akis ispute, pavarte dar zinyna... sako virusas, labai mazai sansu kad pasikartos, apsisaugoti neimanoma... niu yra kaip yra... bet vazdelis gereja...

del ziedo, tai mano mama su ziedu spaudima matuoja-nuo pirmos rankos rauksles ties riesu dedi centimetra, tada ziedas beje turi buti aukstos aukso prabos ir vestuvinis (kad svoris teisingai pasiskirstytu) tada letai kokio 1 cm aukstyje nuo rankos vedi ziedu link alkunes, dvejose vietose jis pradeda linguoti tai kiek milimetru toks spaudimas ir buna  rolleyes.gif

Tai va taip ir buna su tais virusais, kiekvienais metais vis nauji. Na svarbu kad jau gereja, sveikite greiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2009 11 17, 19:25)
Iš Akomos niekas nesulaukiu taukmedžio sviesto  doh.gif Jau darbe ir darželyje jo irgi ne ką mažiau laukia  doh.gif

Ilgai ir aš laukiau rolleyes.gif . Rašiau į Akomą. Gavau atsakymą, kad gali tekti palaukti, nes ten streikavo pašto darbuotojai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 11 17, 21:02)
Ilgai ir aš laukiau rolleyes.gif . Rašiau į Akomą. Gavau atsakymą, kad gali tekti palaukti, nes ten streikavo pašto darbuotojai doh.gif

ir aš tokį pat atsakymą gavau doh.gif o kiek laiko po patvirtinimo iš parduotuvės atkeliavo sviestukas? man patvirtino užpraeitos savaitės ketvirtadienį
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2009 11 17, 20:05)
ir aš tokį pat atsakymą gavau  doh.gif o kiek laiko po patvirtinimo iš parduotuvės atkeliavo sviestukas? man patvirtino užpraeitos savaitės ketvirtadienį

Man patvirtino 10 22, gavau 11 10.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 11 17, 21:09)
Man patvirtino 10 22, gavau 11 10.

man patvirtino 11.05, bet far iki šiol neturiu nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 11 17, 12:57)
O kur gi Ausru pradingus? g.gif

Nedingus, tik svarelio tema neturiu ka pasakyti rolleyes.gif biggrin.gif

Mortele, dziaugiuosi, kad jums gereja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2009 11 17, 19:47)
del ziedo, tai mano mama su ziedu spaudima matuoja-nuo pirmos rankos rauksles ties riesu dedi centimetra, tada ziedas beje turi buti aukstos aukso prabos ir vestuvinis (kad svoris teisingai pasiskirstytu) tada letai kokio 1 cm aukstyje nuo rankos vedi ziedu link alkunes, dvejose vietose jis pradeda linguoti tai kiek milimetru toks spaudimas ir buna  rolleyes.gif

Nu kaip įdomu bigsmile.gif

Mortele, čia tavo ligoniukams 4u.gif , o čia tau pačiai 4u.gif

Otaip, o tą kremą tau iš Vokietijos parvežė privačiai?

Dautan, tavo anyta sausai odai tą kremą nuorodoje naudojo?
Atsakyti