Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVIII tema

QUOTE(Vynuoge_81 @ 2009 12 04, 17:52)
Sveikos mamytes,

Gal galite trumpai informuoti, koki papildomi mokesciai nusiskaito atsisiuciant TAUKMEDZIO SVIESTA ir kt. produktus is akoma.com puslapio?  ax.gif

Jis mums labai tiko - tad norime pasipildyti atsargas  4u.gif Kaip suprantu apmokejimas ten vyksta per visa clasik ar kitas kreditines korteles?  blush2.gif

Is anksto labai dekoju!

I Lietuva be papildomo mokescio keliauja siuntinukas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Va ka radau alergiuku forume
http://www.supermama...?...4100&st=228
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 12 04, 18:01)

Nelabai pasitikiu naujokais su 2 zinutem ax.gif Gali buti kad cia reklama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 12 04, 19:06)
Nelabai pasitikiu naujokais su 2 zinutem  ax.gif Gali buti kad cia reklama smile.gif

Visko gali buti, bet taaaip norisi tiketi, kad yra kazkas, kas galetu palengvinti gyvenima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 12 04, 18:10)
Visko gali buti, bet taaaip norisi tiketi, kad yra kazkas, kas galetu palengvinti gyvenima smile.gif

Man irgi labai norisi surasti iseiti, kad palengvetu bent kiek tas gyvenimas.
Bet kazkaip nesitiki kad jau toks stebuklingas tas tyrimas.

Pamaciau siandien musu bemiegiu naktu kaltininka biggrin.gif virsutini iltinuka, o kitas jau beveik pasiruoses. Tai kazkaip pastebejau kad paumejimai mum su dantim biskiuka susije.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 12 04, 19:17)
Man irgi labai norisi surasti iseiti, kad palengvetu bent kiek tas gyvenimas.
Bet kazkaip nesitiki kad jau toks stebuklingas tas tyrimas.

Pamaciau siandien musu bemiegiu naktu kaltininka  biggrin.gif virsutini iltinuka, o kitas jau beveik pasiruoses. Tai kazkaip pastebejau kad paumejimai mum su dantim biskiuka susije.

thumbup.gif sveikiname sulaukus iltinuku, gal dabar naktys bus ramesnes g.gif
Atsakyti
Niu, pasiguosiu ir jums mamytes. Snd dar nuvaziavau pas Vaiciulioniene (nes reikejo Fenkaroli pakeist i ketotifena), aisku, apie turimus Zveryno naturalios medicinos cente ir apie homeopatus nieko nepasakojau. Tai gydytoja, man is karto. Gulkit i ligonine, kas cia taip jums atsitiko???? Sakau, ka as toj ligoninej, je musu zarnynas normalus, o ir tie alergenu tyrimai jau padaryti. Niu tai sako, jei negers, tai tikrai guldysiu. Tai va , pagalvojau, kol nepradejau homeopatinis, tada mums buvo vidutinio sukumo AD, o tik isgerem homeopatinius is kart sunkus AD verysad.gif Kaip mane viskas uzkniso, na tikiuos pades ta Tulcinos dieta, nes jau man paciai stoga rauna, kai nieko negalima normalaus valgyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 12 04, 20:06)
Niu, pasiguosiu ir jums mamytes.  Snd dar nuvaziavau pas Vaiciulioniene (nes reikejo Fenkaroli pakeist i ketotifena), aisku, apie turimus Zveryno naturalios medicinos cente ir apie homeopatus nieko nepasakojau. Tai gydytoja, man is karto. Gulkit i ligonine, kas cia taip jums atsitiko???? Sakau, ka as toj ligoninej, je musu zarnynas normalus, o ir tie alergenu tyrimai jau padaryti. Niu tai sako, jei negers, tai tikrai guldysiu. Tai va , pagalvojau, kol nepradejau homeopatinis, tada mums buvo vidutinio sukumo AD, o tik isgerem homeopatinius is kart sunkus AD verysad.gif  Kaip mane viskas uzkniso, na tikiuos pades ta Tulcinos dieta, nes jau man paciai stoga rauna, kai nieko negalima normalaus valgyt doh.gif

stiprybės tau, ir linkim kuo greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 12 04, 20:06)
Niu, pasiguosiu ir jums mamytes.  Snd dar nuvaziavau pas Vaiciulioniene (nes reikejo Fenkaroli pakeist i ketotifena), aisku, apie turimus Zveryno naturalios medicinos cente ir apie homeopatus nieko nepasakojau. Tai gydytoja, man is karto. Gulkit i ligonine, kas cia taip jums atsitiko???? Sakau, ka as toj ligoninej, je musu zarnynas normalus, o ir tie alergenu tyrimai jau padaryti. Niu tai sako, jei negers, tai tikrai guldysiu. Tai va , pagalvojau, kol nepradejau homeopatinis, tada mums buvo vidutinio sukumo AD, o tik isgerem homeopatinius is kart sunkus AD verysad.gif  Kaip mane viskas uzkniso, na tikiuos pades ta Tulcinos dieta, nes jau man paciai stoga rauna, kai nieko negalima normalaus valgyt doh.gif

Laikykites 4u.gif puikiai tave suprantu, AD labai bjaurus susirgimas, o jau atsikratyti jo kaip sunku doh.gif Labai ir mes daug vilciu dedame i jusu pasirinkta gydymo buda, seksime kaip jums sekasi ir jei pades irgi leksime ten pat. Dideliausios jums sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 12 04, 19:06)
Tai gydytoja, man is karto. Gulkit i ligonine, kas cia taip jums atsitiko???? Sakau, ka as toj ligoninej, je musu zarnynas normalus, o ir tie alergenu tyrimai jau padaryti. Niu tai sako, jei negers, tai tikrai guldysiu. Tai va , pagalvojau, kol nepradejau homeopatinis, tada mums buvo vidutinio sukumo AD, o tik isgerem homeopatinius is kart sunkus AD verysad.gif  Kaip mane viskas uzkniso, na tikiuos pades ta Tulcinos dieta, nes jau man paciai stoga rauna, kai nieko negalima normalaus valgyt doh.gif

Tai labai isbertas leliukas kad nori guldyt i ligonine? unsure.gif
O ka homeopate jum sake, kad pablogejo? Gal kas netinka?
Mes tai atmetem koralu kalci ir emu, ir Vaiciulioniene labai nepalankiai atsiliepe apie musu vartojamus probiotikus. Tai va liko kalcis ir 2 homeopatiniai preparatai.
Nenusiminkit, gal pades jum ta dieta ir sukontroliuosit ta AD.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 12 04, 20:21)
Tai labai isbertas leliukas kad nori guldyt i ligonine?  unsure.gif
O ka homeopate jum sake, kad pablogejo? Gal kas netinka?
Mes tai atmetem koralu kalci ir emu, ir Vaiciulioniene labai nepalankiai atsiliepe apie musu vartojamus probiotikus. Tai va liko kalcis ir 2 homeopatiniai preparatai.
Nenusiminkit, gal pades jum ta dieta ir sukontroliuosit ta AD.

Niu moms zymiai daugiau padaugejo ir veidas, toks kaip luobele uzsidejo. Israse mums advantan su kazkuo ten ir ketotifena. Tai va, tepsiu snd jau, ka darysi. Man dar toks itarimas, kad TS nelabai padeda. O Vaiciulioniene norejo guldyt, del tyrimu, kad issiaiskinti, kas ir del ko. Aisku, ir as paskutiniu metu nelabai kontroliavau savo maista.... bet apmasciau, kad mano tada dietos ir NM centre bus ismesti pinigai bereikalingos, nes niekas musu nemaitins pagal musu sudaryta meniu. Tai ji sako: jei nepageres, ar bloges tada iskart skambini ir guldom. Vakare dar man skambino Tulcina, tai sakeir patare negulti i ta ligonine, nes viskas per niek bus.
O del homeopates, tai ji mums pakeite vaistukus., t.y calciumkarbonicum pakeite potencija. Snd tiek susinervinau, kad net pamirsau ir tai savo homeopatei paskambint doh.gif
Atsakyti
Jurate, tai is homeopatiniu tik calci geriat? Ar dar kazka? Tai padarykit pertrauka su homeopatiniais ir bus matyt ar i juos reaguoja.
Na jei nekontroliavai maisto, tai tikiu kad galejo tik blogyn eit g.gif Na dabar lauksim jusu dietos rezultatu 4u.gif
Atsakyti