Dėkui mamytės už atsakymus. Iš tikro esu jau beveik puolus į neviltį, nes šįryt dar blogesnis vaizdas mano zuikiaus. Labai tikiuosi, kad padės mums TS ir emu, labai tikiuosi, nes nenoriu tų hormonų tepti daugiau.
ausru mums hormonu netepa, tik drekina odele, taip uztikrino gyd,
QUOTE(LiloSun @ 2009 12 03, 21:18)
norėjau paklausti ar čia šitą bakteriofagą reik pirkti?
QUOTE(Jokūbo mama @ 2009 12 04, 15:54)
norėjau paklausti ar čia šitą bakteriofagą reik pirkti?
Mamos vilnietes, jei kam reik bakteriofago, tai galiu vyro paprasyti, kad parveztu is Baltarusijos
QUOTE(lawanda @ 2009 12 04, 14:53)
Skamba taip labai jau nekaltai sakyciau .
QUOTE(lawanda @ 2009 12 04, 15:53)
Lawanda, laukiame tyrimu rezultatu, ar ka nors rado?
Mano panele visiskai atsisako savo kosiu ir sriubos atsibodo jai matyti, tai as panikoje, ka daryti gal kas koki nauja recepteli atrado savo vaikiukui ir gali pasidalinti?
QUOTE(Olgina @ 2009 12 04, 17:21)
Mamos vilnietes, jei kam reik bakteriofago, tai galiu vyro paprasyti, kad parveztu is Baltarusijos
mes ne vilniečiai, bet pasiimtume iš Vilniaus iki kada reik pasakyti dėl parvvežimo? mes antradieni turėsim rezultatus tyrimų....
QUOTE(Aliira @ 2009 12 04, 18:10)
mes ne vilniečiai, bet pasiimtume iš Vilniaus iki kada reik pasakyti dėl parvvežimo? mes antradieni turėsim rezultatus tyrimų....
Tai, kad mano vyras dabar vos ne kas savaite vazines i Baltarusija, tai kada reikes tada ir pasakykite, parves
QUOTE(Olgina @ 2009 12 04, 16:56)
Mano panele visiskai atsisako savo kosiu ir sriubos atsibodo jai matyti, tai as panikoje, ka daryti gal kas koki nauja recepteli atrado savo vaikiukui ir gali pasidalinti?
O ka jus galit valgyt? Gal kokia uzkepele padaryk? Ar balandelius?
QUOTE(LiloSun @ 2009 12 04, 18:35)
O ka jus galit valgyt? Gal kokia uzkepele padaryk? Ar balandelius?
Del balandeliu tai labai gera mintis Aciu reikes pasimokyti kaip ten juos daryti, niekada nedariau, vyras ju nemegsta, o del saves vienos tingejau daryti.
O kaip uzkepele darai?
Sveikos mamytes,
Gal galite trumpai informuoti, koki papildomi mokesciai nusiskaito atsisiuciant TAUKMEDZIO SVIESTA ir kt. produktus is akoma.com puslapio?
Jis mums labai tiko - tad norime pasipildyti atsargas Kaip suprantu apmokejimas ten vyksta per visa clasik ar kitas kreditines korteles?
Is anksto labai dekoju!
Gal galite trumpai informuoti, koki papildomi mokesciai nusiskaito atsisiuciant TAUKMEDZIO SVIESTA ir kt. produktus is akoma.com puslapio?
Jis mums labai tiko - tad norime pasipildyti atsargas Kaip suprantu apmokejimas ten vyksta per visa clasik ar kitas kreditines korteles?
Is anksto labai dekoju!