Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVIII tema

Lince, ko sukauji taip garsiai biggrin.gif . A pastrigo siuntinys? Taiva ir beda su ta Akoma, kad labai uzvilkina, o kartais ir visai neatsiuncia (pinigus, zinoma, pagrazina, jeigu paprasai hihihi.gif - bent jau mums taip buvo) .
Atsakyti
Niu va, mums sudare Tulcina mitybos programa, ziuresiu ar pasiteisins tas jos metodas. Pruduktus, kuriuos dazniausiai vaikui duodavau ir pasirode, kad kunas netoleruoja. Tikiuos pasiteisins sitas metos. Betkokiu atveju papasakosiu po menssio, kaip mums sekasi.
Atsakyti
Labas rytas. Na jau Jurate spejot pasidaryt? smile.gif Daret 300 produktu? Idomu o kokius galima jum dabar? Kaip ten viska aiskino? Papasakok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 12 04, 13:22)
Niu va, mums sudare Tulcina mitybos programa, ziuresiu ar pasiteisins tas jos metodas. Pruduktus, kuriuos dazniausiai vaikui duodavau ir pasirode, kad kunas netoleruoja. Tikiuos pasiteisins sitas metos. Betkokiu atveju papasakosiu po menssio, kaip mums sekasi.

O pagal ką jums nustatė tuos produktus?
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 12 04, 11:25)
Labas rytas. Na jau Jurate spejot pasidaryt? smile.gif Daret 300 produktu? Idomu o kokius galima jum dabar? Kaip ten viska aiskino? Papasakok  mirksiukas.gif

Jau spejau, nes mane vaiko bukle ir tas blogejimas odos jau i nevilti veda verysad.gif Nezinau, ar cia buten tas testas (cia 150 produktu), kur vakar aprasinejot, bet mums nustate kokius produkus neteoleruoja kunas. Ir pasirodo, sitos nelemtos kruopos ir viska gadino gun_bandana.gif Taip pat is mesu nustate, kad tinka tik kalakutiena. Sita as jau ir pati buvau atrinkus. Taigi mums iko darzoves+ kalakutiena ir vaisiai (apart obuoli).

Niu zyresiu, ar pasiteisins cia jos tas metodas. Rode ji man vakar net apie 70 nuotrauku, kuriose vaikai ir suauge su tokiomis problemomisodos, kad baisu doh.gif ir paskum , koku rezultatu pasiekta. Tiek viskuom nusivyliau, kad kol nepagers, tol niekuom nepatikesiu, kad gali padet. Sakau isgydyk man vaika, tai as tau tokia reklama padarysiu lotuliukas.gif Tai jau snd man ryte i namus net du kart skambino, kad vis pakonsultuot del mitybos.
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 12 04, 10:38)
Jau spejau, nes mane vaiko bukle ir tas blogejimas odos jau i nevilti veda verysad.gif  Sakau isgydyk man vaika, tai as tau tokia reklama padarysiu  lotuliukas.gif Tai jau snd man ryte i namus net du kart skambino, kad vis pakonsultuot del mitybos.

Svarbu tik kad padetu drinks_cheers.gif
O del reklamos esi teisi, juk jei padetu manau atsirastu dar norinciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2009 12 04, 10:55)
per kiek laiko gavot iš Akomos siuntinius?

per dvi savaites
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 12 04, 11:50)
Svarbu tik kad padetu  drinks_cheers.gif
O del reklamos esi teisi, juk jei padetu manau atsirastu dar norinciu smile.gif

taip taip taip,mes pirmoje eileje leksime, as irgi labai pavargus jauciuosi nuo sios ligos verysad.gif ko gero, mes cia visos tokios.
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 12 04, 13:38)
Jau spejau, nes mane vaiko bukle ir tas blogejimas odos jau i nevilti veda verysad.gif  Nezinau, ar cia buten tas testas (cia 150 produktu), kur vakar aprasinejot, bet mums nustate kokius produkus neteoleruoja kunas. Ir pasirodo, sitos nelemtos kruopos ir viska gadino gun_bandana.gif  Taip pat is mesu nustate, kad tinka tik kalakutiena. Sita as jau ir pati buvau atrinkus. Taigi mums iko darzoves+ kalakutiena ir vaisiai (apart obuoli).

Ar pagal vaiko kraują nustatė? Kiek kainavo tyrimas + konsultacija? Kiek laiko reikėjo laukti kai užsiregistravot? Gal aš ne čia skambinau blush2.gif , galit kontaktus duot?
Aš ir noriu kažkuo tikėt... tikrai pavargau...
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 12 04, 11:01)
Lince, ko sukauji taip garsiai  biggrin.gif . A pastrigo siuntinys? Taiva ir beda su ta Akoma, kad labai uzvilkina, o kartais ir visai neatsiuncia (pinigus, zinoma, pagrazina, jeigu paprasai  hihihi.gif - bent jau mums taip buvo) .

Tai va nuo 16d. išsiusta, tai jau baigias trečia savaitė schmoll.gif
Atsakyti
O as 26 uzsakiau, 30 issiunte jie, ir siandien jau lapuka gavau, kad guli musu paste siuntinukas smile.gif Kazkaip greit mum jau 2 karta atsiuncia.
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 12 04, 12:04)
Ar pagal vaiko kraują nustatė? Kiek kainavo tyrimas + konsultacija? Kiek laiko reikėjo laukti kai užsiregistravot? Gal aš ne čia skambinau blush2.gif , galit kontaktus duot?
Aš ir noriu kažkuo tikėt... tikrai pavargau...
Taip, pagal krauja. Tad ir man reikai pagal jo raciona gyvent, nes dar maitinu. Tyrimas kainavo 990 litu (internete didesne kaina), pries tai ejau konsultacijai 150 lt. I kaina 990 litu ieina paskum puse metu konsultacijos, maisto derinimas ir tt.
Nenoriu nei vienos agituoti, tik papasakoju, kur nuejau. O kai prieis koki pora menesiu, tuomet pasakysiu ir pasidainsiu savo ispudziais. http://www.naturalimedicina.lt/
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 12 03, 16:10)
Turiu viena pastebejima i sita tavo posta, arba greiciau pavyzdi: visa vasara (nuo tada kai atsirado) ir rudeni valgem lietuviskas cukinijas ir puikiai tiko, o vat pabaigem musiskes, nusipirkom maksiminiu ir dilgeline ant kaktos vos tik suvalgius. Tai kaip cia dabar man reiketu traktuoti - kad mums isvis cukinijos netinka ar tiesiog, kad netiko butent tos maksimines? Lygiai toks pat atvejis ir su emu gali buti. Noreciau patarti mamoms, kad gal nereiketu suabsoliutinti vienetines patirties  mirksiukas.gif .

Sutinku, tikrai būna ir taip. Draugės mergaitei tiko obuoliai iš savo sodo ir visai netiko iš parduotuvės. Visaip gali būti doh.gif

QUOTE(Jokūbo mama @ 2009 12 03, 17:14)
Sveikos, aš vėl patarimo noriu blush2.gif nežinau ką daryt, labai stipriai po pietų miego sušlapiavo mūsų žandukai, su kuo galėčiau tepti?beje, kai šlapiuoja ar galima tepti taukmedžio sviestą?

Mums šlapiavimus labai gerai užtraukdavo Fuxinas - raudonas skystis, perku vaistinėje.

QUOTE(lawanda @ 2009 12 03, 17:42)
Totore as aplamai del ivairiu spec. vitaminu maitinanciom, nestukem ir pan. nekokios nuomones esu  blush2.gif  Geriu tik vit. C, ziedadulkes su biciu pikiu ar duonele, kai meslungis ir tirpimai pasijaucia, magnio miltelius Magnesium Diasporal tirpinuosi ir kalcio kompleksa is homeopatines vaistines, viskas, neskaitant daug darzoviu ir vaisiu naturaliu  smile.gif

drinks_cheers.gif Kai laukiausi, lankiausi pas genetikus. Tai ir jų nuomone su vitaminais reikia laabai atsargiai, nes jų perteklius gali būti blogiau už trūkumą. O va pas mus Ispanijoje vaikams vitaminų vaistinėje be recepto net nenusipirksi. Ir aplamai vitaminus ten gydytojai skiria laabai atsargiai ir nėra jokių "pagėrimų profilaktiškai".

QUOTE(pirmokelis @ 2009 12 03, 18:14)
va dar papasakosiu įdomybių apie TS,

Liuks info bigsmile.gif , ačiū tau 4u.gif .

QUOTE(pirmokelis @ 2009 12 03, 19:10)
džiaugiuos galėdama padėti. pamenu kaip pati supanikavau pirmą kartą nusipirkus dabar pasinėriau į naminių kremų ir tepalų gamybios paslaptis, nebenaudojam jokios gamyklinės kosmetikos, tik šampūno pagrindą ir dantų pastą  mirksiukas.gif

Gal gali konkrečiai pasidalinti receptais tų gaminių, kuriuos pati namie gamini? 4u.gif

QUOTE(Mortele @ 2009 12 03, 20:23)
cia tu del siuntimo nesupratai  g.gif
anokia cia matematika, niu tai paaiskinu:

Viskas aišku 4u.gif

QUOTE(Lince1 @ 2009 12 04, 12:10)
Tai va nuo 16d. išsiusta, tai jau baigias trečia savaitė schmoll.gif

Lince, parašyk jiems. Man pirmą kartą buvo užlaikę, kai užklausėm kas yra, tai atsakė, kad šiuo metu neturi kokosų aliejaus, todėl ir nesiunčia. Parašius bent jau žinosi ar siuntinys dar neišsiųstas, ar kažkur pakeliui užstrigo g.gif

Ką manote apie tokią sudėtį? g.gif

Glycine Soja (Soybean) Oil, MIPA- Laureth Sulfate, Laureth-4, Cocamide DEA, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Octyldodecanol, Bisabolol, BHT, Parfum, Citric Acid.
Atsakyti