Pirmokeli, noreciau as tos knygos . Parasysiu i Az savo emaila
Mamos, kazi ar bakteriofaga galima profilaktiskai pagerti, as niekaip negaliu maziukes kakucio i Zolyno g. nuvezti, nu nekakoja ji tuo laiku, kai reik, pas mus kakojimas vakare o man vaidenasi, kad pas mus gali buti AS, paprasiau vyro, kad parveztu bakteriofago, jis dabar Baltarusijoje, ir mastau, gal be tyrimo ji sugert, ka kitos mamos pasakytumete? As kaip supratau, jo pagrinda sudaro gerosios bakterijos, ar taip?
QUOTE(Olgina @ 2009 12 03, 23:07)
Mamos, kazi ar bakteriofaga galima profilaktiskai pagerti, as niekaip negaliu maziukes kakucio i Zolyno g. nuvezti, nu nekakoja ji tuo laiku, kai reik, pas mus kakojimas vakare o man vaidenasi, kad pas mus gali buti AS, paprasiau vyro, kad parveztu bakteriofago, jis dabar Baltarusijoje, ir mastau, gal be tyrimo ji sugert, ka kitos mamos pasakytumete? As kaip supratau, jo pagrinda sudaro gerosios bakterijos, ar taip?
Maniškė ir tik vakare daro . O dar mes iš Alytaus... kaip pasidomėjau tai priima pas mus tik 12-14 val. ir vietoj nieko nedaro, nes panaikino laboratoriją , tai kaži ką ten gali rasti po to kada nuveš į Vilnių .
O mažylei tikrai paskauda vis pilvelį, ir kažkas ten ne taip , gal jau prisigalvoju...
Parašykit kas naudojot kokia to bakteriofago sudėtis.
Jei tik gerosios bakterijos gal tikrai būtų galima pagerti? Jei aš maitinu, tai gal ir man pagert?
jau išsiunčiau
Jei kas skaito rusiskai aprasymas baktreriofago
http://www.e-lekar.ru/art/1343/
http://www.e-lekar.ru/art/1343/
QUOTE(Amica @ 2009 12 03, 15:55)
Nelabai supratau . Mortele, kai galėsi - paaiškink plačiau
cia tu del siuntimo nesupratai
anokia cia matematika, niu tai paaiskinu:
jei siuntiesi pvz 1 kg tai siuntimo mokestis 6,99 GBP
jei siuntiesi pvz 1,7 kg tai siuntimo mokestis 11,50 GBP
jei siuntiesi pvz 1,8 kg tai siuntimo mokestis 18 GBP
jei siuntiesi pvz 2 kg tai siuntimo mokestis 18 GBP
jei siuntiesi pvz 3 kg tai siuntimo mokestis 22 GBP
tai jei kartu nesisiusi tos pacios prekes, na kad viena dideli poka ale perpus padalinti pvz TS (ant 2 kg gali sutaupyti 8,5 GBP lyginant su tuo, kad siustis 2pokus po 1kg, tai sumele 29 GBP, o jei 1 poka 2kg mases tai bus tik 20,50 GBP),
tai vat kiekviena atskirai uz siuntima sumoketu po 6,99 GBP arba per du siuntinukus 13,98 GBP, o jei viena bendra 2 kg siuntini siustis tai siuntimas iseina 18 GBP arba 4 GBP daugiau nei du atskiri siuntinukai (pvz. cia tokiu atveju jei viena noretu 1kg TS, o kita 1 kg kapkano)
vat jei siustis daug 4-5 kg, tai jau siuntimas ne tiek daug brangsta kiekvienam papildomam kilogramui siuntinuko...
niu nezinau ar aiskiai surasiau
Lawanda, as ir Totorei rasiau, kad siemet nesisiusiu, nes kapkano nera bus tik po nauju... tai jei neparsisiusit iki to laiko kai kapkanas atsiras, paziuresim del apsijungimo
QUOTE(LiloSun @ 2009 12 03, 16:13)
Buvom sian pas Vaiciulioniene, grybas ant odos neauga, uztat yra AS. Israse tepti antibiotiku. O del bakteriofago, sake, kad jei galit gauti gerkit Gefilusa israse, Daktarina nuo Candidos.
Del ImuPro sake, nepatikimas ir pinigu svaistymas.
Del ImuPro sake, nepatikimas ir pinigu svaistymas.
o jums ant odos rado o patikrino kuries antibai(tepaliukas) isnaikins ji nes mums israsytas Vaiciulionienes antibijotinis tepaliukas musiskio AS nenaikino, tik tepem be reikalo, o infekcinej ligoninej nustate kokiekms antibams neatsparus maziuko AS, tuos leido... tuo pat metu ir pasake, kad tepaliuko antibai neveiksmingi maziuko AS
QUOTE(LiloSun @ 2009 12 01, 23:06)
ausru, suprantu kad neagituoji bet dabar pasejai minti ir kankinsiuos ar verta ar ne
Idomu butu rasti paprastu zmoniu atsiliepimus ar padejo ar ne...
NEs jei paprasti kraujo yrimai nera tikslus, kodel sitas turetu buti tikslesnis
Idomu butu rasti paprastu zmoniu atsiliepimus ar padejo ar ne...
NEs jei paprasti kraujo yrimai nera tikslus, kodel sitas turetu buti tikslesnis
Aš šiandien pasiskambinau ir ... dabar ramu , vaikučiams nuo 2 metukų daro tyrimus, o iki ima mamos kraują , aš jai aiškinu, kad aš (ir mes visi kiti) niekam nealergiška, o ji ten savo šneka, kad gerai bus ir iš mano kraujo nustatys, nes čia nepaprastą alergiją nustatinėja...
QUOTE(Mortele @ 2009 12 03, 20:23)
o jums ant odos rado o patikrino kuries antibai(tepaliukas) isnaikins ji nes mums israsytas Vaiciulionienes antibijotinis tepaliukas musiskio AS nenaikino, tik tepem be reikalo, o infekcinej ligoninej nustate kokiekms antibams neatsparus maziuko AS, tuos leido... tuo pat metu ir pasake, kad tepaliuko antibai neveiksmingi maziuko AS
Mum ir ant odos ir zarnyne yra.
Mum padare tyrima net 2se vietose, pas juos ir universitetinei. Tai nustate kokiem atsparus kokiem ne ir israse Duac. Bet nezinia ar tikrai pades, bet uzsisakem bakteriofago, tai kai atkeliaus, pabandysim ir kompresiukus padaryt.
QUOTE(LiloSun @ 2009 12 03, 20:30)
Mum ir ant odos ir zarnyne yra.
Mum padare tyrima net 2se vietose, pas juos ir universitetinei. Tai nustate kokiem atsparus kokiem ne ir israse Duac.
Mum padare tyrima net 2se vietose, pas juos ir universitetinei. Tai nustate kokiem atsparus kokiem ne ir israse Duac.
tada super, tikiuosi pades
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 12 03, 20:18)
Ačiū ausru už inhaliatoriaus nuorodėlę, jau gavau, bet dar nebandžiau, neprisiruošiu išstudijuot kol neprispyrė reikalas. Ar profilaktiškai jūs naudojat su jūros druskos tirpalu? Permečiau ant greičio tai neradau su kuo inhaliuoti profilaktiškai.
Fiziologiniu vandeniu - pili i inhaliatoriu ir inhaliuojiesi. Yra vaistinej.