Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVIII tema

QUOTE(ausru @ 2009 12 03, 14:43)

Papildyta:
Maitinancios mamos, ziurekit kokiu idomiu faktu apie mp zurnale "Tavo vaikas" radau:
"Mokslo tyrimais irodyta, kad kaip tik 15-ta menesi zindyves organizmas ima gaminti tam tikru medziagu, kurios padeda sustiprinti vaiko imunine sistema, virskinamaji trakta."

"Nujunkant dar tenka palaukti 2-3 menesius (ta prasme kai maitinama 1-2 kartus i para) - jie ypac svarbus, mat per si laika moters organizmas tarsi su nauja banga ima gaminti piena, turinti labai daug naudingu medziagu. Savo kokybe jis prilygsta priespieniui, kuri zindo naujagimis. Baigus nujunkyti sis pienas dar puse metu saugo vaiko organizma nuo ligu."

Dekui 4u.gif Pirmaji maitinau iki 2 metu 2 men, tikiuos antraji taip pat.
Atsakyti
laba dienelė
skaičiau skaičiau vis gundausi piirkti tą emu...
Ausru noriu paklaust kiek + siuntimas kainuoja?
ir dar... ieškodama dovanų sau radau (pagal etikete turėtų būti tas pats) emu keliais svarais brangiau bet siuntimas nekainoja... tai gal kam pravers...
o ir weledos produkcijos radau ir gerokai piogiau tam paciam psl
http://www.feeluniqu...oil-w...&s=&pr=
Atsakyti
Sveikos, aš vėl patarimo noriu blush2.gif nežinau ką daryt, labai stipriai po pietų miego sušlapiavo mūsų žandukai, su kuo galėčiau tepti?beje, kai šlapiuoja ar galima tepti taukmedžio sviestą?
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2009 12 03, 18:14)
Sveikos, aš vėl patarimo noriu blush2.gif nežinau ką daryt, labai stipriai po pietų miego sušlapiavo mūsų žandukai, su kuo galėčiau tepti?beje, kai šlapiuoja ar galima tepti taukmedžio sviestą?

Vaistus gaminanciose vaistinese yra pirkt toks melis, tik su juo atsargiai, oda pripranta, o labai daug info gali rasti sios temos pirmam puslapi ir ji visa vienoj vietoj mirksiukas.gif

Papildyta:
Mamytes, tai kaip ten yra su tais vitaminais alergiukus MP maitinancioms mamoms. Gal buvo ankstesnese temose daug kalbeta, bet duoduos per paieskas, kazkaip nieko nerandu. Jauciu jau meslungis kojas pradeda sukti sad.gif
Atsakyti
ausru geras del MP bigsmile.gif o as jau galvojau "ant pavasario" bandyt nutraukinet, tai kaaa reikes dar patempt iki vasareles rolleyes.gif

Totore as aplamai del ivairiu spec. vitaminu maitinanciom, nestukem ir pan. nekokios nuomones esu blush2.gif Geriu tik vit. C, ziedadulkes su biciu pikiu ar duonele, kai meslungis ir tirpimai pasijaucia, magnio miltelius Magnesium Diasporal tirpinuosi ir kalcio kompleksa is homeopatines vaistines, viskas, neskaitant daug darzoviu ir vaisiu naturaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2009 12 03, 13:52)
dar norėjau paklausti pas mus odytė labai sausa. Šiuo metu tepu emu aliejuką tris kartus, tačiau odytė reikauja daugiau, labai sausa yra, ką dar galėčiau į tarpus tepti?kad ją labiau sudrėkintų.

labukas, pamačiau, kad jums reikia TS greičiau, nei siųsti iš Anglijos, galiu perleisti gabaliuką pigiau nei iš Kvapų namų, nes kaip tik pirmadienį gavaunaują siuntinį iš JAV. Labai sausai odelei parekomenduočiau pasidaryt mišinio iš TS ir saldžiųjų migdolų aliejaus, aš savo džiaugsmui kremą darau iš TS ir MA 1:1. Švelniai ištirpinu, sumaišau ir išplakus kaip plaktą grietinėlč. gaunasi toks purus kremas, kuris greitai tirpsta delne ir lengvai tepasi. Jei manai, kad tiktų, parašyk, sutarsim kaip tau atsiųst to turto smile.gif
Papildyta:
va dar papasakosiu įdomybių apie TS, aš vertėja, tai prisiskaitaitinėju visokiom kalbom. Tamsių nuosėdų ištirpinus gali pasimatyti dėl to, kiad jums teko gabaliukas iš indo dugno, į kurį buvo supiltas pagamintas produktas. Sviestas verdamas ant malkomis kūrenamos ugnies ten, Afrikoje, ir į jį natūraliai patenka šiek tiek pelenų, žarijų trupinėlių. jei pabandytumėte juodąjį afrikietišką muilą, kuris kaminamas iš sviesto likučių ir laužo pelenų, tai jame būna net anglių gabaliukų, kurie išties visai niekam nekenkia, tik silpnesnių nervų žmonėms gali sukelti šoką biggrin.gif O šiaip, tai kuo labiau buvo paskrudinti taukmedžio riešutai, tuoi geltonesnis bus sviestas ir tuo intensyvesnis jo kvapas. Tiksliai tyrimų duomenų nepamenu, bet geltoname svieste yra daugiau riebių medžiagų, jis ne tik drėkina, bet labiau ir riebina, jame daugiau antimikrobinių elementų. Balzganas ar žalzganas sviestas švelnesnis, jis labiau drėkina negu riebina, jo kvapas švelnesnis, jis imlesnis eterinių aliejų kvapams gaminant kremus. Jei sviestas baltas ir kvapas vos vos juntamas, reiškia jis buvo kaitintas ir dezodoruotas. Jo gerųjų savybių sumažėję maždaug per pus. bet toks tinka tiems, kurie labai jautrūs kvapams. tai va. jei dar kam kokių klausimų kiltų - rašykit, atsakysiu arba parinksiu info ir parašysiu.
Atsakyti
Idomi info pirmokeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokelis @ 2009 12 03, 19:14)
va dar papasakosiu įdomybių apie TS, aš vertėja, tai prisiskaitaitinėju visokiom kalbom. Tamsių nuosėdų ištirpinus gali pasimatyti dėl to, kiad jums teko gabaliukas iš indo dugno, į kurį buvo supiltas pagamintas produktas. Sviestas verdamas ant malkomis kūrenamos ugnies ten, Afrikoje, ir į jį natūraliai patenka šiek tiek pelenų, žarijų trupinėlių. jei pabandytumėte juodąjį afrikietišką muilą, kuris kaminamas iš sviesto likučių ir laužo pelenų, tai jame būna net anglių gabaliukų, kurie išties visai niekam nekenkia, tik silpnesnių nervų žmonėms gali sukelti šoką  biggrin.gif  O šiaip, tai kuo labiau buvo paskrudinti taukmedžio riešutai, tuoi geltonesnis bus sviestas ir tuo intensyvesnis jo kvapas. Tiksliai tyrimų duomenų nepamenu, bet geltoname svieste yra daugiau riebių medžiagų, jis ne tik drėkina, bet labiau ir riebina, jame daugiau antimikrobinių elementų. Balzganas ar žalzganas sviestas švelnesnis, jis labiau drėkina negu riebina, jo kvapas švelnesnis, jis imlesnis eterinių aliejų kvapams gaminant kremus. Jei sviestas baltas ir kvapas vos vos juntamas, reiškia jis buvo kaitintas ir dezodoruotas. Jo gerųjų savybių sumažėję maždaug per pus. bet toks tinka tiems, kurie labai jautrūs kvapams. tai va. jei dar kam kokių klausimų kiltų - rašykit, atsakysiu arba parinksiu info ir parašysiu.

niu, zinokite, jus mane kazkiek apraminote, tikrai i pelenus tos nuosedos panasios, fui, kazkaip ramiau pasidare biggrin.gif
Atsakyti
džiaugiuos galėdama padėti. pamenu kaip pati supanikavau pirmą kartą nusipirkus tikro nerafinuoto sviesto: geltonas, kvapas toks ryškus, trupinukų kažkokių radau jėėėėzau, maniau išdūrė kaip mergą su penktu vaiku. iki to buvau pirkus tik rafinuotą, pasirodė tongue.gif va tada pradėjau dometis, prisikaičiau straipsnių, tyrimų, išstudijavau gamybos procesą. buvo labai įdomu biggrin.gif dabar pasinėriau į naminių kremų ir tepalų gamybios paslaptis, nebenaudojam jokios gamyklinės kosmetikos, tik šampūno pagrindą ir dantų pastą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokelis @ 2009 12 03, 20:10)
džiaugiuos galėdama padėti. pamenu kaip pati supanikavau pirmą kartą nusipirkus tikro nerafinuoto sviesto: geltonas, kvapas toks ryškus, trupinukų kažkokių radau jėėėėzau, maniau išdūrė kaip mergą su penktu vaiku. iki to buvau pirkus tik rafinuotą, pasirodė  tongue.gif  va tada pradėjau dometis, prisikaičiau straipsnių, tyrimų, išstudijavau gamybos procesą. buvo labai įdomu biggrin.gif dabar pasinėriau į naminių kremų ir tepalų gamybios paslaptis, nebenaudojam jokios gamyklinės kosmetikos, tik šampūno pagrindą ir dantų pastą  mirksiukas.gif

Ogo, kokia jus saunuole! O apie gamyba skaitote lietuviskai ar kita kalba? Butu labai idomu suzinoti kaip paciam pasigaminti kosmetika, ikelkite kokiu nuorodu, jei galite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokelis @ 2009 12 03, 20:10)
dabar pasinėriau į naminių kremų ir tepalų gamybios paslaptis, nebenaudojam jokios gamyklinės kosmetikos, tik šampūno pagrindą ir dantų pastą  mirksiukas.gif

bigsmile.gif oho tikrai saunuole bigsmile.gif mane irgi domina koks pasiskaitymas, megstu irgi eksperimentuot rolleyes.gif
Atsakyti
aš vertėja, man užsienio kalba jokių problemų nesudaro, tai daugiausiai info prisirenku iš intiko anglų kalba. turiu ir kelias knygas apie tai, bet irgi angliškai. Turiu ir elektroninė naminės kosmetikos knygą, galiu kam reikia persiųst .pdf formatu, bet ji irgi angliška... tame pačiame Akoma puslapyje yra keletas paprastų receptų
http://www.akomaskin...e_your_own.html
va mano mėgstami receptai
http://www.bathandbo...ody-lotion.html
Atsakyti