Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVIII tema

dar norėjau paklausti pas mus odytė labai sausa. Šiuo metu tepu emu aliejuką tris kartus, tačiau odytė reikauja daugiau, labai sausa yra, ką dar galėčiau į tarpus tepti?kad ją labiau sudrėkintų.
Atsakyti
QUOTE(kistex @ 2009 12 02, 22:39)
Mamos, vis kreipiuosi pas jus su klausimais, nes viska jus cia zinot, is Akomos ar bandet kas kokosu alieju, ir ar man rodos, ar anksciau buvo kokosu sviestas?
Papildyta:

O LT neapmokestina?

Dar paklausiu, gal kas atsakysit blush2.gif ? ar buvo akomoj kokosu sviestas, ar tik LT? Ar kas bandet kokosu alieju?
Ir dar, gal kas buvote susidure su medziagu apykaitos sutrikimu tyrimais vaikui? Nes kartais alergijos buna ju pozymis.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 12 02, 23:11)
Merginos, del ko gali daugiau kakoti mano mergina? Jau siandien 5 kartus ir paskutinius kartus toks i zaluma ir su kvapu  g.gif  Kazkaip nieko ypatingai naujo nevalgem, tik churmos gabaliuka vakar ir siandien daviau. Ant skruostu nieko naujo neatsirado.
Tai ir nezinau ko jai taip skrandukas sustreikavo  g.gif Gal jau agurotis nebetinka  g.gif

Laisvai gali nebetikti, maniske alergizuoja ir moliugas, ir cukinija, ir agurotis, ir geltoni patisonai, tik balti patisonai-ne, bet ju jau niekur negaunu, isialergizavo per 2menesius, kaip ir mieziai, morka greiciau-per menesi, l.sunku atpaistyti paskui kas ir kaip. gali ir siaip koks virusas buti, juk dabar roto sezonas, mes pvz para vemem ir viduriavom, o mazoji viena karta nusiveme, nevalge 3 dienas ir viskas, jai pirmai prasidejo, tai pradzioje net nesupratau kas ir kaip, po 1,5 paros man prasidejo, dar po paros MB.
Atsakyti
[quote=jurate_k,2009 12 02, 13:15]
[quote=ausru,2009 12 01, 23:49]
I Tulcina tai ir as skeptiskai ziuriu - nelabai pasitikiu jos paslaugu kokybe (po perskaitytu atsiliepimu). Bet jei tame centre "Gera sveikata" kokybiskai ta tyrima atlieka, tai gal ir verta pasidaryti. O vat nuo kokio amziaus vaikiukams jau verta butu daryti, tai tikrai, kad klausimas? g.gif

Man ta moterele ir kazkaip pasitikejim nekelia g.gif , Bet tas testas, kuris atliekamas isgyde mano kolege nuo zvynelines, o bendradarbes dukra nuo AD. Vaziuosiu as snd su ja pasneketi, ziuresiu, ka patars. Nes jau nebeliko man jokiu vilciu, kad isgysim mes nuo to AD, o reikia isbandyt viska. Papasakosiu, ka Tulcina rekomnduos smile.gif
[/quote]
Bet ne visus, bendradarbės vyrui žvynelynės neišgydė, nors labai laikėsi visų nurodymų. Jie tai labai tuo tyrimu nusivylę.
Man Akoma išsiuntė 11.16, bet dar negaunu, kazin čia normalu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 03 gruodžio 2009 - 13:00
QUOTE(Jokūbo mama @ 2009 12 03, 12:52)
dar norėjau paklausti pas mus odytė labai sausa. Šiuo metu tepu emu aliejuką tris kartus, tačiau odytė reikauja daugiau, labai sausa yra, ką dar galėčiau į tarpus tepti?kad ją labiau sudrėkintų.

Tepkit TS. Lietuvoj irgi galit isigyti kvapu namuose, bet is Akomos kur kas pigiau. Kadangi nelabai galit laukti, tai galit kvapu namuose nusipirkt mazesni buteliuka ir daugiau uzsisakyti is Akomos.
Ir zinot, is savo patirties rekomenduociau pasidaryti ismatu tyrima del auksinio stafilokoko, nes mums AD sukele butent jis doh.gif Panaikinus AS atsisveikinom ir su AD. ax.gif
O zinokit del tu nuosedu, tai as kazkaip taip nesijaudinciau, nes galvoju, kad kai nerafinuotas ir per jokius filtrus TS nevarytas, tai ir nuosedu pasitaiko. Net maistiniam rafinuotam alyvuogiu aliejuje nuosedu kartais pasitaiko. Ir cia nieko tokio. Jei filtruotu, tai is kart is gerosios TS savybes suprastetu. g.gif
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 12 02, 23:11)
Merginos, del ko gali daugiau kakoti mano mergina? Jau siandien 5 kartus ir paskutinius kartus toks i zaluma ir su kvapu  g.gif  Kazkaip nieko ypatingai naujo nevalgem, tik churmos gabaliuka vakar ir siandien daviau. Ant skruostu nieko naujo neatsirado.
Tai ir nezinau ko jai taip skrandukas sustreikavo  g.gif Gal jau agurotis nebetinka  g.gif

LiloSun, gali buti, kas AS suzydejo g.gif doh.gif Nes pas mus irgi taip buvo doh.gif Paskui net kraujuko atsirado doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 03 gruodžio 2009 - 13:12
QUOTE(dautan @ 2009 12 03, 09:10)
Na, netiko mums visai visai. Tepėm būtent taip - vieną koją emu, kitą - TS. Pirkau iš vienos mamytės čia, šioje temelėje. Bet mums ir kpanganas netiko doh.gif

Man atrodo dauguma ne toki kaip mes pirko. Kita vertus, nezinau kodel, pradejus vartoti emu mums buvo didelis pablogejimas - gal sutapo, o gal oda prie jo taikesi, nesuprasi. Bet dabar mums jis thumbup.gif .

Manau, kad gydomosios emu tauku savybes priklauso nuo to, is kokiu pauksciu jie buvo isgauti ir kaip apdoroti. Vertingiausi mano supratimu butu stai tokie:

"100% natural Emu Oil. The products shown on these web pages are derived from farm raised free range Emu birds. To insure quality, no hormones, steroids, antibiotics or animal protein is allowed in feed or is introduced by injection."

O apie apdirbima stai ka raso:
"Refining of the Emu Oil consists of a multi-stage process by which peroxides, free fatty acids and moisture are extracted from the oil. During one stage, the oil is placed under a high vacuum and raised to temperature in excess of 300 degrees F. This insures a high quality, deodorized, sterile oil, free of microbial organisms. After processing, the Emu Oil is transferred to sealed bulk containers containing an inert atmosphere. The bulk containers are then transferred to a temperature-controlled environment for storage. NO harsh chemicals are used to refine the Emu Oil."

( http://www.emuoilsource.com/ )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 03 gruodžio 2009 - 13:21
Aš taipogi pirkausi Akomos TS, bet labai labai jis mums gerulis g.gif Nieka negaliu prikišt.Jau baiginėjam, žadu vėl sakytis.
Žinoma, aš jo netirpinu, tik rankas ant gyvatuko pasišildau, tada tarp delnų pakleckoju, kol išsilydo ir tada tepu. g.gif
Atsakyti
O mes tai uzsisakinejam is stai cia - http://www.emu-oil-w...tegory.php?id=1 - jau trecia 500g banke sakysimes. Siaip tik labai nepigu gaunasi - per menesi ir sunaudojam doh.gif
Papildyta:
QUOTE(nomb @ 2009 12 03, 13:10)
LiloSun, gali buti, kas AS suzydejo  g.gif  doh.gif Nes pas mus irgi taip buvo  doh.gif Paskui net kraujuko atsirado  doh.gif

Matau vis dar su AS kovojat? g.gif O tai kordicepso taip ir nedristat daugiau niekas naudot? Atgrasei Otaip mamas nuo gero dalyko biggrin.gif . O mes jau gal visas menuo geriam ir labai nugrazejom - bijau garsiai sakyt. Aisku, buna, kad uzsialerginam laikas nuo laiko, kai kokia nesamone iskreciam, bet visumoj tai tfu tfu tfu. Taip ir gyvenam su kordicepsu, emu ir druskyte. O buvo laikas, kai be antihistamininiu gyvenimo neisivaizdavau. Galvojau, kaip cia bus? Ka reikes daryt, kai priprasim ir nebeveiks? O dabar stai jau galvoju "kvaila, kad sitiek laiko girdziau" smile.gif .

Papildyta:
Maitinancios mamos, ziurekit kokiu idomiu faktu apie mp zurnale "Tavo vaikas" radau:
"Mokslo tyrimais irodyta, kad kaip tik 15-ta menesi zindyves organizmas ima gaminti tam tikru medziagu, kurios padeda sustiprinti vaiko imunine sistema, virskinamaji trakta."

"Nujunkant dar tenka palaukti 2-3 menesius (ta prasme kai maitinama 1-2 kartus i para) - jie ypac svarbus, mat per si laika moters organizmas tarsi su nauja banga ima gaminti piena, turinti labai daug naudingu medziagu. Savo kokybe jis prilygsta priespieniui, kuri zindo naujagimis. Baigus nujunkyti sis pienas dar puse metu saugo vaiko organizma nuo ligu."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 03 gruodžio 2009 - 13:43
Na, man irgi keista, kad emu netiko mums. Mano anytai, kuriai labai retai kas tinka tai buvo labai geras dalykas.

LiloSun - iš kur Jūs pirkote emu taukus?
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 12 02, 20:33)
Parsisiunčiau ir aš abrikosų sviesto, bet dar nebandžiau...

Parašyk kaip jums tiks 4u.gif . O kodėl ėmei sviesto, o ne aliejaus? Sviestas geriau?

QUOTE(Mortele @ 2009 12 02, 22:27)
aha zadu, bet neapsisprendziu kiek siustis, tai vat ir nezinau ar kooperuotis ar vienai siustis labiau apsimoka, nes ko gero 2 kg siusiuos, tai tada jungtis verta, bet jei maziau, tai man atrodo labai jau siuntimas skiriasi  g.gif reikia paziureti...

ale sias dienas su migrena kovoju, MB komandiruotej, tai vienai visiems reikalams jegu neuztenka  doh.gif

Nelabai supratau g.gif . Mortele, kai galėsi - paaiškink plačiau blush2.gif

unsure.gif 4u.gif

QUOTE(kistex @ 2009 12 03, 12:07)
Dar paklausiu, gal kas atsakysit blush2.gif ? ar buvo akomoj kokosu sviestas, ar tik LT? Ar kas bandet kokosu alieju?

Aš bandžiau kokosų aliejų. Tiko man, labai tiko mano mamai, tiko ir mano mažiui.

QUOTE(dautan @ 2009 12 03, 13:52)
Na, man irgi keista, kad emu netiko mums. Mano anytai, kuriai labai retai kas tinka tai buvo labai geras dalykas.

Eilinį kartą pasitvirtina taisyklė - nėra nieko, kas tiktų absoliučiai visiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 12 03, 15:55)
Eilinį kartą pasitvirtina taisyklė - nėra nieko, kas tiktų absoliučiai visiems  smile.gif

Turiu viena pastebejima i sita tavo posta, arba greiciau pavyzdi: visa vasara (nuo tada kai atsirado) ir rudeni valgem lietuviskas cukinijas ir puikiai tiko, o vat pabaigem musiskes, nusipirkom maksiminiu ir dilgeline ant kaktos vos tik suvalgius. Tai kaip cia dabar man reiketu traktuoti - kad mums isvis cukinijos netinka ar tiesiog, kad netiko butent tos maksimines? Lygiai toks pat atvejis ir su emu gali buti. Noreciau patarti mamoms, kad gal nereiketu suabsoliutinti vienetines patirties mirksiukas.gif .
Atsakyti
Dautan, pirkom is cia http://www.emustore...._oil_eczema.php Vyrui tai labai tiko, o vat mazulei ne
Nezinau del kokybes, galima butu su Ausru turimu palyginti idomumo delei g.gif

Nomb, gali buti kad ir AS kaltas.

Buvom sian pas Vaiciulioniene, grybas ant odos neauga, uztat yra AS. Israse tepti antibiotiku. O del bakteriofago, sake, kad jei galit gauti gerkit smile.gif Gefilusa israse, Daktarina nuo Candidos.
Del ImuPro sake, nepatikimas ir pinigu svaistymas.

Ausru, skaiciau si straipsni ir dabar labai gailiuosi, kad paklausiau Astrauskaites ir stagiai nutraukiau doh.gif
Tavo vaikas zurnale tam paciam numeri gerai aprasytas alergiuku darzelis thumbup.gif
Atsakyti