Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVIII tema

QUOTE(Olgina @ 2009 12 02, 18:55)
As irgi parsisiunciau apricot butter 100g man labai patiko, ne sau naudojau, o dukrytei, tai odelei jos labai patiko ir tiko, zadu dar uzsisakyti.
Mane vat tos nuosedos labai neramina. Parasyciau Akomai, bet kiek jiems rasiau anksciau del siuntinio, kai negavau patvirtinimo, kol nepaskambinau ir neissiaiskinau, tol ir buvau nezinioj, nelabai jie teikiasi atrasyti doh.gif

sakai tiko g.gif as irgi turiu, bet nebandziau blush2.gif o tu ji irgi iki aliejau islydai g.gif ar taip ir tepi, nes jis toks kaipminkstas sviestas g.gif

QUOTE(lawanda @ 2009 12 02, 21:52)
Olgina kada zadi is Akomos uzsisakinet ta abrikosu alieju? Noreciau prisijungt blush2.gif

aha zadu, bet neapsisprendziu kiek siustis, tai vat ir nezinau ar kooperuotis ar vienai siustis labiau apsimoka, nes ko gero 2 kg siusiuos, tai tada jungtis verta, bet jei maziau, tai man atrodo labai jau siuntimas skiriasi g.gif reikia paziureti... ale sias dienas su migrena kovoju, MB komandiruotej, tai vienai visiems reikalams jegu neuztenka doh.gif vat siandien pusvalandi pagulejau kol pypliai namus tvarke, bet gulejau ausis itempus, nes tai ziurek maziukas i sese lova ilipa, tai ant sofos eina pasivaikscioti, arba bide vandeni paleidzia ir tiurskiasi doh.gif einu liulio 4u.gif rytas uz vakara protingesnis, taip sakant unsure.gif
Atsakyti
Labukas, anksčiau buvau pas jus užsukusi, tačiau jau kuris laikas nesirodžiau. Truputį buvo viskas mums aprimę.Tačiau ir vėl viskas iš naujo. Pradėjau dabar tepti emu aliejuku (tepu kokias penkias dienas ), ir mums labai sparčiai pradėjo blogėti,(ta prasme šiandien) ryte buvo bėrimų, tačiau, vakare labai jie buvo išplitę. Skaičiau pas jus, kad nuo emu gali pablogėti,norėjau sužinoti, ar taip greit gali blogėti. beje, kiek laiko nuo jo blogėja ir maždaug po kiek laiko pradeda gerėti, aišku jei tai įmanoma atsakyti.Mūsų pagrindinės vietos šiuo metu:krūtinė, žandukai, ir kojos.
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2009 12 02, 22:49)
L Pradėjau dabar tepti emu aliejuku (tepu kokias penkias dienas ),  ir mums labai sparčiai pradėjo blogėti,(ta prasme šiandien) ryte buvo bėrimų, tačiau, vakare labai jie buvo išplitę. Skaičiau pas jus, kad nuo emu gali pablogėti,norėjau sužinoti, ar taip greit gali blogėti.

O tai buvo berimu iki emu? Ar pablogejo po emu?
As tai ant berimu tepiau, tai nezinau lyg ir blogiau buvo, bet negaliu tvirtint kad nuo jo. Dabar nebetepu, tepu TS.
Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2009 12 02, 23:27)

aha zadu, bet neapsisprendziu kiek siustis, tai vat ir nezinau ar kooperuotis ar vienai siustis labiau apsimoka,

na jei apsispresi kooperuotis, brukstelk mirksiukas.gif 4u.gif as noriu pabandymui tu persiku aliejaus kokii 100 g blush2.gif Kazin labai skiriasi kaina, jei LT pirkti?
Atsakyti
Tepkit viena koja emu, kita kad it ts, ir isitikinsit - jeigu abi bus vienodai raudonos, vadinasi tiesiog ad pablogejimas. As tai kazkaip netikiu, kad emu galetu kazkam netikti - jie juk tokie neutralus. Va kad ts kazkam netiktu, tai kazkaip lengviau sutikciau. Nu nebent jus ten kokius nekokybiskus emu uzsisakinejat.
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2009 12 01, 16:17)
o kuo tada gydytis? Nes aš labai nenorėčiau antibiotikų  verysad.gif

Stafilokoko bakteriofagu. Antibiotikai turi keleta blogybiu, pirmiausia, kad isnaikina ne tik blogasias, bet ir gerasias bakterijas, na o antra tai, kad gali taip atsitikt, kad stafilokokas pasidaro atsparus antibiotikui ir sustipreja. Bakteriofagas tokiu savybiu neturi. Jis veikia pries konkrecios rusies bakterijas-stafilokokus. Siuo metu, mano ziniomis jau 4 mamos gyde bakteriofagu ir 3 vaikuciams AS nebeliko, o 4 ryt laukiam atsakymo. Nei viena mama kol kas nepastebejo ir jokiu salutiniu poveikiu, apart to, kad pakankamai bjaurus skonis.
Mano sunui sunaikinus AS ir AD nebeliko biggrin.gif Aisku gal del to, kad mes pakankamai anksti susigrbem ir neleidom procesams pazengti i prieki g.gif
Viena beda, kad bakteriofagas lietuvoje neregistruotas schmoll.gif ir vaistinej nenusipirksi. Riekia is rusijos ar baltarusijos vezti.
Papildyta:
QUOTE(Totore @ 2009 12 01, 16:43)
Nomb, jis ne AS, o kazkoks paprastas ir kaip ji sunaikint be antibijotiku?
Papildyta:

Tada reikia is tikruju pirma issaiskint kas ten toks negerietis gyvena g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 03 gruodžio 2009 - 00:20
QUOTE(Malinka @ 2009 12 02, 19:17)
as gvau toki zalsvai balta TS  , bet dar nenaudojau , nes turiu dar is praeito siuntinio , katik pabandziau islyditi sita ir jokiu nuosedu  blink.gif svarus mano TS  g.gif , gal i  tavo gabala  kokios dulkes ar purvas pateko ... blink.gif
  O mums isvis "gerai" apmokestino muitinej mano siuntini is Akomos
gun_bandana.gif tai labai '' pigus" gavosi  doh.gif  ot laukiniai negaliuuuu teks dabar gudrauti kazkaip ... Parsisiunciau si karta abrikosu alieju ar bandet? As tai tokio poveikio kaip su TS nepastebejau ...o vyrui vis giriuosi , kad SM ir sau atradau jaunystes eliksyra  4u.gif kaip mat visos rauksles dingo po TS naudojimo , mazylei zinoma irgi labai tinka , tik siuo metu dantys dygsta tai ir AD paumejo... unsure.gif

Sorry , Olgina , pamelavau dabar atidziau paziurejau  blush2.gif yra smulkios juodos nuosedos , bet as asmeniskai ju nepastebeciau , jei neparasytum  g.gif

O tai is kur jus pirkot, kad per muitine siuntinys ejo. Akoma tai is UK siuncia, o kas is ES tai per muitine neina.
Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2009 12 02, 23:27)
sakai tiko  g.gif as irgi turiu, bet nebandziau  blush2.gif o tu ji irgi iki aliejau islydai  g.gif ar taip ir tepi, nes jis toks kaipminkstas sviestas  g.gif

as tai nelydziau jo, jis labai patogiai tepasi, kaip kremas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nomb @ 2009 12 03, 00:43)
O tai is kur jus pirkot, kad per muitine siuntinys ejo. Akoma tai is UK siuncia, o kas is ES tai per muitine neina.

Mes saloj EU nepriklausom unsure.gif , tai cia muitine daro sau ka nori doh.gif

QUOTE(Olgina @ 2009 12 03, 01:17)
as tai nelydziau jo, jis labai patogiai tepasi, kaip kremas smile.gif

O tai tu abrikosu sviesta pirkai ? As alieju uzsisakiau ...gal reiks sviesta pabandyt ... Del tu nuosedu , tai ten tokios jau mikroskopines daleles , kaip tu jas ten iziurejai blink.gif , bet dabar jau paciai nesmagu tepti ant vaiko , o pas mane likutis geltono TS maisytas su kapkanu , tai nepatikrinsiu ,tai tame geltonos spalvos TS tu nuosedu nebuvo ?
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 12 02, 23:24)
Tepkit viena koja emu, kita kad it ts, ir isitikinsit - jeigu abi bus vienodai raudonos, vadinasi tiesiog ad pablogejimas. As tai kazkaip netikiu, kad emu galetu kazkam netikti - jie juk tokie neutralus. Va kad ts kazkam netiktu, tai kazkaip lengviau sutikciau. Nu nebent jus ten kokius nekokybiskus emu uzsisakinejat.

Na, netiko mums visai visai. Tepėm būtent taip - vieną koją emu, kitą - TS. Pirkau iš vienos mamytės čia, šioje temelėje. Bet mums ir kpanganas netiko doh.gif
Atsakyti
Šiaip emu aliejuką pirkau iš šios temelės mamytės. Jis buvo išbertas ir prieš tai, bet vakar labai pablogėjo. Dėl to ir klausiu ar gali nuo jo pablogėti, aišku, gal čia buvo tisutapimas. aš dar taukmedžio sviesto nebandžiau. Norėčiau paklausti o čia Lietuvoje kur jį pardavinėja, ar jis tks pats geras, kaip atsisiuntus iš užsienio?
Atsakyti
QUOTE(Malinka @ 2009 12 03, 03:00)
O tai tu abrikosu sviesta pirkai ? As alieju uzsisakiau ...gal reiks sviesta pabandyt ... Del tu nuosedu , tai ten tokios jau mikroskopines daleles , kaip tu jas ten iziurejai  blink.gif , bet dabar jau paciai nesmagu tepti ant vaiko , o pas mane likutis geltono TS maisytas  su kapkanu , tai nepatikrinsiu ,tai tame geltonos spalvos TS tu nuosedu nebuvo ?

taip, as tai abrikosu sviesta pirkau. Del tu nuosedu, tai pas mane ju itariu daugiau nei pas tave, nes atrodo kaip zemiu butu pripilta, daleles labai mazos, bet nepaprastai daug ju nuseda. blink.gif nu kazkokia nesamone.
Parasiau jiems laiska, laukiu atsakymo g.gif
Atsakyti