QUOTE(Olgina @ 2009 12 02, 18:55)
As irgi parsisiunciau apricot butter 100g man labai patiko, ne sau naudojau, o dukrytei, tai odelei jos labai patiko ir tiko, zadu dar uzsisakyti.
Mane vat tos nuosedos labai neramina. Parasyciau Akomai, bet kiek jiems rasiau anksciau del siuntinio, kai negavau patvirtinimo, kol nepaskambinau ir neissiaiskinau, tol ir buvau nezinioj, nelabai jie teikiasi atrasyti
Mane vat tos nuosedos labai neramina. Parasyciau Akomai, bet kiek jiems rasiau anksciau del siuntinio, kai negavau patvirtinimo, kol nepaskambinau ir neissiaiskinau, tol ir buvau nezinioj, nelabai jie teikiasi atrasyti
sakai tiko as irgi turiu, bet nebandziau o tu ji irgi iki aliejau islydai ar taip ir tepi, nes jis toks kaipminkstas sviestas
QUOTE(lawanda @ 2009 12 02, 21:52)
Olgina kada zadi is Akomos uzsisakinet ta abrikosu alieju? Noreciau prisijungt
aha zadu, bet neapsisprendziu kiek siustis, tai vat ir nezinau ar kooperuotis ar vienai siustis labiau apsimoka, nes ko gero 2 kg siusiuos, tai tada jungtis verta, bet jei maziau, tai man atrodo labai jau siuntimas skiriasi reikia paziureti... ale sias dienas su migrena kovoju, MB komandiruotej, tai vienai visiems reikalams jegu neuztenka vat siandien pusvalandi pagulejau kol pypliai namus tvarke, bet gulejau ausis itempus, nes tai ziurek maziukas i sese lova ilipa, tai ant sofos eina pasivaikscioti, arba bide vandeni paleidzia ir tiurskiasi einu liulio rytas uz vakara protingesnis, taip sakant