Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVIII tema

QUOTE(ausru @ 2009 12 02, 15:42)
Nu va atradau kur tiria - http://sheainstitute...er-testing.html
Papildyta:
Oho, bet kiek tai kainuotu tik dabar paziurejau  blink.gif

As bandysiu Vilniuje rasti kokia laboratorija, kuri tiesiog pasiziuretu kokia ten sudetis, ar grynas TS ar su priemaisom, jei su priemaisom, tai su kokiom, nes tos nuosedos tikrai kazkoks pasalinis dalykas, beje, nupilus virsutini alieju lieka toks grazus geltonas svarus TS, tos nuosedos as kaip suprantu del to, kad tas TS neisvalytas iki galo, o vat neisvalytas nuo ko cia tai klausimas g.gif O as vos ne visa kg tokio aliejaus ant vaiko sutepiau su tom priemaisom blink.gif
Mamos,kurios gavote zalsva TS pabandykite ir jus pasiziureti, ar liks pas jus nuosedu?
Atsakyti
Sveikutes. Mes gavom geltona TS, bet irgi pabandziau atsildyt ir palikti , tai jokiu nuosedu nebuvo.
Olgina, gal vertetu i pacia Akoma parasyt, jei pardave nekokybiska preke tai turetu buti kazkoks ar pinigu grazinimas ar pakeitimas g.gif

Papildyta:
O del tyrimo, kai neradau kol kas patikimu saltiniu, kad veikia sis ImoPro. Tas rusas Popovicius tai nekelia man pasitikejimo, bet jei jis sukurtas Vokietijoje tai gal ir veikia.
Jau kelinta karta gailiuosi kad neturiu medicininio issilavinimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 12 02, 15:26)
As bandysiu Vilniuje rasti kokia laboratorija, kuri tiesiog pasiziuretu kokia ten sudetis, ar grynas TS ar su priemaisom, jei su priemaisom, tai su kokiom, nes tos nuosedos tikrai kazkoks pasalinis dalykas, beje, nupilus virsutini alieju lieka toks grazus geltonas svarus TS, tos nuosedos as kaip suprantu del to, kad tas TS neisvalytas iki galo, o vat neisvalytas nuo ko cia tai klausimas g.gif O as vos ne visa kg tokio aliejaus ant vaiko sutepiau su tom priemaisom blink.gif
Mamos,kurios gavote zalsva TS pabandykite ir jus pasiziureti, ar liks pas jus nuosedu?

as gvau toki zalsvai balta TS , bet dar nenaudojau , nes turiu dar is praeito siuntinio , katik pabandziau islyditi sita ir jokiu nuosedu blink.gif svarus mano TS g.gif , gal i tavo gabala kokios dulkes ar purvas pateko ... blink.gif
O mums isvis "gerai" apmokestino muitinej mano siuntini is Akomos
gun_bandana.gif tai labai '' pigus" gavosi doh.gif ot laukiniai negaliuuuu teks dabar gudrauti kazkaip ... Parsisiunciau si karta abrikosu alieju ar bandet? As tai tokio poveikio kaip su TS nepastebejau ...o vyrui vis giriuosi , kad SM ir sau atradau jaunystes eliksyra 4u.gif kaip mat visos rauksles dingo po TS naudojimo , mazylei zinoma irgi labai tinka , tik siuo metu dantys dygsta tai ir AD paumejo... unsure.gif

Sorry , Olgina , pamelavau dabar atidziau paziurejau blush2.gif yra smulkios juodos nuosedos , bet as asmeniskai ju nepastebeciau , jei neparasytum g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malinka: 02 gruodžio 2009 - 18:23
QUOTE(Malinka @ 2009 12 02, 19:17)
as gvau toki zalsvai balta TS  , bet dar nenaudojau , nes turiu dar is praeito siuntinio , katik pabandziau islyditi sita ir jokiu nuosedu  blink.gif svarus mano TS  g.gif , gal i  tavo gabala  kokios dulkes ar purvas pateko ... blink.gif
gun_bandana.gif tai labai '' pigus" gavosi  doh.gif  ot laukiniai negaliuuuu teks dabar gudrauti kazkaip ... Parsisiunciau si karta abrikosu alieju ar bandet? As tai tokio poveikio kaip su TS nepastebejau ...o vyrui vis giriuosi , kad SM ir sau atradau jaunystes eliksyra  4u.gif kaip mat visos rauksles dingo po TS naudojimo , mazylei zinoma irgi labai tinka , tik siuo metu dantys dygsta tai ir AD paumejo... unsure.gif

Sorry , Olgina , pamelavau dabar atidziau paziurejau  blush2.gif yra smulkios juodos nuosedos , bet as asmeniskai ju nepastebeciau , jei neparasytum  g.gif

As irgi parsisiunciau apricot butter 100g man labai patiko, ne sau naudojau, o dukrytei, tai odelei jos labai patiko ir tiko, zadu dar uzsisakyti.
Mane vat tos nuosedos labai neramina. Parasyciau Akomai, bet kiek jiems rasiau anksciau del siuntinio, kai negavau patvirtinimo, kol nepaskambinau ir neissiaiskinau, tol ir buvau nezinioj, nelabai jie teikiasi atrasyti doh.gif
Atsakyti
Jurate_k laukiam info is Tulcinos 4u.gif

QUOTE(ausru @ 2009 12 01, 22:49)
Mortele, o gal jau kokia duonkepe nuziurejai? As zinok i tave viltis dedu, kad surasi ka nors tinkamo  biggrin.gif

niu zinok as kazkaip uzsikabliavau ant tos panasonic, internete kazkaip ir atsiliepimu geru priskaiciau, o labaiusiai tai mane uzkabliavo ten tiek gluten free, high fibre in speltos/ryziu miltu kepiniai..., keli kepalu dydziai... tik vat galva krapstau ar is vis jos reikia, ir ar kaina "tinkama" g.gif
buvau vakar Ogminoj, kitas kiek paziurejau... nepatiko nieks -kepalai tik 1 kg, kaina su riesutu imetimo gelimybe jau berods apie 600 Lt kenwood, paprasta kazkokia turejo...

tai kolkas tiek ir ziniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 12 02, 18:55)
As irgi parsisiunciau apricot butter 100g man labai patiko, ne sau naudojau, o dukrytei, tai odelei jos labai patiko ir tiko, zadu dar uzsisakyti.
Mane vat tos nuosedos labai neramina. Parasyciau Akomai, bet kiek jiems rasiau anksciau del siuntinio, kai negavau patvirtinimo, kol nepaskambinau ir neissiaiskinau, tol ir buvau nezinioj, nelabai jie teikiasi atrasyti doh.gif

Parsisiunčiau ir aš abrikosų sviesto, bet dar nebandžiau...

Kiek rašiau Akomai - atsakymus gadavau akimirksniu (rašiau 3 kartus). rolleyes.gif
Atsakyti
Mamos, vis kreipiuosi pas jus su klausimais, nes viska jus cia zinot, is Akomos ar bandet kas kokosu alieju, ir ar man rodos, ar anksciau buvo kokosu sviestas?
Papildyta:
QUOTE(Malinka @ 2009 12 02, 19:17)

gun_bandana.gif tai labai '' pigus" gavosi  doh.gif  ot laukiniai negaliuuuu teks dabar gudrauti kazkaip ...

O LT neapmokestina?
Atsakyti
QUOTE(kistex @ 2009 12 02, 21:39)
Mamos, vis kreipiuosi pas jus su klausimais, nes viska jus cia zinot, is Akomos ar bandet kas kokosu alieju, ir ar man rodos, ar anksciau buvo kokosu sviestas?
Papildyta:

O LT neapmokestina?

Mes bandem tik ne is Akomos, O kazkuri mamyte buvo nurodzius parduotuve Vilniuj, ir mes uz 5 Lt 30ml man atrodo pabandymui emem, bet nelabai tiko mums schmoll.gif
Atsakyti
Olgina kada zadi is Akomos uzsisakinet ta abrikosu alieju? Noreciau prisijungt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2009 12 02, 22:52)
Olgina kada zadi is Akomos uzsisakinet ta abrikosu alieju? Noreciau prisijungt blush2.gif

kol kas tai daug visko turiu is ten prisisiuntus, tai negreitai, zinau, kad Mortele zadejo siustis neuzilgo is Akomos, gal su ja pavyktu susikooperuoti, nes as tau uz kokio menesio zadu daryti uzsakyma.
Atsakyti
Merginos, del ko gali daugiau kakoti mano mergina? Jau siandien 5 kartus ir paskutinius kartus toks i zaluma ir su kvapu g.gif Kazkaip nieko ypatingai naujo nevalgem, tik churmos gabaliuka vakar ir siandien daviau. Ant skruostu nieko naujo neatsirado.
Tai ir nezinau ko jai taip skrandukas sustreikavo g.gif Gal jau agurotis nebetinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 12 02, 21:33)
Parsisiunčiau ir aš abrikosų sviesto, bet dar nebandžiau...

Kiek rašiau Akomai - atsakymus gadavau akimirksniu (rašiau 3 kartus). rolleyes.gif

Sakai g.gif bandysiu jiems laiska siandien parasyti...
Atsakyti