Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVIII tema

Ausru, skamba kaip panaceja g.gif na bet kaina tai kosmiska..
Bet ar yra garantija kad po kiek laiko nepasikeis tie alergenai?
Siaip uztektu ir 100 produktu, bet kad kaina gazdinanti doh.gif
Atsakyti
http://lt.gera-sveik...age=kainorastis
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 12 01, 20:00)
Ausru, skamba kaip panaceja  g.gif na bet kaina tai kosmiska..
Bet ar yra garantija kad po kiek laiko nepasikeis tie alergenai?
Siaip uztektu ir 100 produktu, bet kad kaina gazdinanti  doh.gif

As tai jokiu budu neagituoju. Radau info, tai ikeliau, o dabar jus mastykit verta ar ne smile.gif
Atsakyti
ausru, suprantu kad neagituoji ax.gif bet dabar pasejai minti ir kankinsiuos ar verta ar ne doh.gif
Idomu butu rasti paprastu zmoniu atsiliepimus ar padejo ar ne...
NEs jei paprasti kraujo yrimai nera tikslus, kodel sitas turetu buti tikslesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 12 01, 19:32)
Sorry, uzversiu jus siandien informacija  hihihi.gif

Super straipsnis bigsmile.gif . Jei iš tiesų taip ir yra ir tas tyrimas tikrai viską parodo tiksliai, tai labai paprasta tuomet išsiaiškinti kas ir kaip bigsmile.gif

Pirmokeli, rašyk viską, ką turi tinkamo šiai temai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 12 01, 20:06)
ausru, suprantu kad neagituoji  ax.gif  bet dabar pasejai minti ir kankinsiuos ar verta ar ne  doh.gif
Idomu butu rasti paprastu zmoniu atsiliepimus ar padejo ar ne...
NEs jei paprasti kraujo yrimai nera tikslus, kodel sitas turetu buti tikslesnis  g.gif

MB darė kraujo tyrimą. Pas mus Ispanijoje kraujo tyrimai daromi tik iš venos ir nagrinėjama labai daug punktų. Tai vat nuėjo vyras atsakymo pas gydytoją sužinoti, o ta pažiūrėjo į atsakymų lapus (atsakymai per 3 lapus, viso 33 punktai išnagrinėti) ir sako - tai ką, turim tulžyje akmenukų? Iš kraujo tyrimo tas matėsi. O kadvyras turi šito "gėrio", tai mes jau senokai žinom.
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2009 12 01, 12:01)
tiesa dar keliose vietose radau parasyta ir gydytoja gastroenteriologe mum yra sakiusi (kai pries metus kazkur pasidarem tyrima del disbakteriozes ir rode stafilokoka) kad stafilokokas auga absoliuciai VISU zmoniu zarnyne..ir gydymo nereikia. zodziu gal kuri isprususi mamyte mane apsviestu placiau, skaiciau ir temute sita ir straipsniu daug tiek apie ad tiek apie as bet vis dar esu pasimetusi, nes gydytoju nuomone gydymas reikalingas tik tada kai yra koks tai stafiloko sukeltas uzdegimas infekcija ir panasiai. o mes turim ad.

(jau rasiau anksciau) na kol mano maziukas "neatkrito" su AS, kakio tyrimas nieko nerode schmoll.gif protingieji daktarai tiek alergologai tiek dermatologai AS nemate ir ant odos, ir sake kam jums tas tyrimas nera AS, o vaikis ziauriai slapiavo, nespedavau tepti meliu verysad.gif finale atsidure infekcinej, kaip pradejo vemti po 4 valandu ir viduriuoti ejom taip blogyn, kad pradejo pilketi... kraujas rode tokia busena, kad turejom reanimacijoj buti, o jis sypsojosi verysad.gif odziu infekcinej AS isaugo ir ant odos ir zarnyne, kiek spratau, tai jei butu tik zarnyne gal antiu ir nebutu, bet ai jau rado ant odos, beje tuo paciu nustate ir kokie antibai AS uzmus, pasirodo antibu tepaliukas kuri turejom, musiskio AS neuzmuse, todel viskas vis atsinaujindavo... po antibu slapiavimas dingo visiems laikams tfux3, bet AD liko, deje... ziauru net pagalvoti kokia tada jo busena buvo, beje ir 4 men kudikis rode, kad jam blogai-nebesisypsodavo, neprogresavo...
As jusu vietoje jei tik itarimu yra, daryciau kompleksiskai tiek odos, tiek kakio AS tyrima

QUOTE(Amica @ 2009 12 01, 20:19)
Super straipsnis  bigsmile.gif . Jei iš tiesų taip ir yra ir tas tyrimas tikrai viską parodo tiksliai, tai labai paprasta tuomet išsiaiškinti kas ir kaip  bigsmile.gif

Pirmokeli, rašyk viską, ką turi tinkamo šiai temai  mirksiukas.gif
Papildyta:
MB darė kraujo tyrimą. Pas mus Ispanijoje kraujo tyrimai daromi tik iš venos ir nagrinėjama labai daug punktų. Tai vat nuėjo vyras atsakymo pas gydytoją sužinoti, o ta pažiūrėjo į atsakymų lapus (atsakymai per 3 lapus, viso 33 punktai išnagrinėti) ir sako - tai ką, turim tulžyje akmenukų? Iš kraujo tyrimo tas matėsi. O kadvyras turi šito "gėrio", tai mes jau senokai žinom.

a as turiu seimos drauga, kuris ta tyrima pasidare, bet ne del alergijos, o dedejusio cholesterolio, ir todel kad vaistu nuo cholesterolio visiskai netoleravo... po mytybos plano-pirmas dalykas, kad tas cholesterolis grizo i vieta ir..... numete 30 kg... o alus pilvuka buvo uzsiaugines nemaza... sake savijauta puiki, kito maisto nelabai ir norisi, nes jaucia diskomforta...
o grupioke dare, nes nelabai suprato kodel pastoviai nosis uzgulusi ir standartiniai testai niekam alergijos nerode... tai vat finale - alergija skalbiamiems milteliams...

nors as i Tulcina skeptiskai ziuriu, bet mane tie artimi pavyzdiai uzkabine yra...

as tik galvoju, ar musu vaikiukai nepermazi g.gif idomu nuo keliu metu jau verta investuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2009 12 01, 21:02)
nors as i Tulcina skeptiskai ziuriu, bet mane tie artimi pavyzdiai uzkabine yra...

as tik galvoju, ar musu vaikiukai nepermazi  g.gif idomu nuo keliu metu jau verta investuoti  g.gif

I Tulcina tai ir as skeptiskai ziuriu - nelabai pasitikiu jos paslaugu kokybe (po perskaitytu atsiliepimu). Bet jei tame centre "Gera sveikata" kokybiskai ta tyrima atlieka, tai gal ir verta pasidaryti. O vat nuo kokio amziaus vaikiukams jau verta butu daryti, tai tikrai, kad klausimas? g.gif

O mums tai is viso kazin ar verta, nes jeigu po alerginiu tyrimu beveik visus produktus isbrauke, tai ka gali po maisto netoleravimo testo pasakyti - kad ir tu keliu likusiu produkteliu negalim valgyti? g.gif
Papildyta:
Mortele, o gal jau kokia duonkepe nuziurejai? As zinok i tave viltis dedu, kad surasi ka nors tinkamo biggrin.gif
Atsakyti
[quote=ausru,2009 12 01, 23:49]
I Tulcina tai ir as skeptiskai ziuriu - nelabai pasitikiu jos paslaugu kokybe (po perskaitytu atsiliepimu). Bet jei tame centre "Gera sveikata" kokybiskai ta tyrima atlieka, tai gal ir verta pasidaryti. O vat nuo kokio amziaus vaikiukams jau verta butu daryti, tai tikrai, kad klausimas? g.gif

Man ta moterele ir kazkaip pasitikejim nekelia g.gif , Bet tas testas, kuris atliekamas isgyde mano kolege nuo zvynelines, o bendradarbes dukra nuo AD. Vaziuosiu as snd su ja pasneketi, ziuresiu, ka patars. Nes jau nebeliko man jokiu vilciu, kad isgysim mes nuo to AD, o reikia isbandyt viska. Papasakosiu, ka Tulcina rekomnduos smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, galvoju ir as apie si testa, galvoju pradziai vyra nusiusti pasidaryti, nes jis irgi kencia nuo AD, jei pasiteisins tai ir maziuke tirsime.
Mamos, as toki negera dalyka pastebejau, TS istirpinus iki aliejaus ir leidus jam pastoveti kokiu 15 min lieka tokios juodos nuosedos blink.gif nu cia tai bent, ko gero nera geras tas Akomos TS, del to ir kaina jo tokia zema, o mes cia kudikius ir mazus vaikus juo tepame istisai. Kazi, ar pas mus imanoma rasti kokia nepriklausoma laboratorija, kuri istirtu ta TS, kazkaip jis man pasitikejimo nebekelia, po to, ka pamaciau verysad.gif Cia kalbu apie zalsva TS, jis man kazkaip nuo pat pradziu nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 12 02, 12:23)
Mamos, as toki negera dalyka pastebejau, TS istirpinus iki aliejaus ir leidus jam pastoveti kokiu 15 min lieka tokios juodos nuosedos blink.gif  nu cia tai bent, ko gero nera geras tas Akomos TS, del to ir kaina jo tokia zema, o mes cia kudikius ir mazus vaikus juo tepame istisai. Kazi, ar pas mus imanoma rasti kokia nepriklausoma laboratorija, kuri istirtu ta TS, kazkaip jis man pasitikejimo nebekelia, po to, ka pamaciau verysad.gif Cia kalbu apie zalsva TS, jis man kazkaip nuo pat pradziu nepatiko.

Buvau radus kazkokia nepriklausoma laboratorija JAV, kuri uzsiima sviestmedzio tyrimu ir jo klases nustatymu, bet dabar neprisimenu kur.

Ziurek ka raso apie sviestmedi http://www.natures-l...viestmedis.html :

"Nerafinuotas reiškia išgautas tradiciniu būdu, nenaudojant tirpiklių, be cheminių konservantų. Išgaunamas tokiu pat būdu kaip prieš tūkstantį metų. Išdžiūvusios sėklos sutrinamos medinėje grūstuvėje. Miltai supilami į vandenį ir jame kaitinami tol, kol gaunama aliejinga masė, plūduriuojanti vandens paviršiuje. Masė išimama iš vandens, keletą kartų perplaunama ir paliekama atvėsti, kol sustingsta.
Toks aliejus išlaiko švelnų riešutų kvapą, vos rusvo, gelsvo ar žalsvo atspalvio ir visas savo gerąsias savybes. "

Gal sakau tau sikart kaip sykis labai jau naturalus pasitaike? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 02 gruodžio 2009 - 12:47
QUOTE(ausru @ 2009 12 02, 13:45)
Buvau radus kazkokia nepriklausoma laboratorija JAV, kuri uzsiima sviestmedzio tyrimu ir jo klases nustatymu, bet dabar neprisimenu kur.

Ziurek ka raso apie sviestmedi http://www.natures-l...viestmedis.html :

"Nerafinuotas reiškia išgautas tradiciniu būdu, nenaudojant tirpiklių, be cheminių konservantų. Išgaunamas tokiu pat būdu kaip prieš tūkstantį metų. Išdžiūvusios sėklos sutrinamos medinėje grūstuvėje. Miltai supilami į vandenį ir jame kaitinami tol, kol gaunama aliejinga masė, plūduriuojanti vandens paviršiuje. Masė išimama iš vandens, keletą kartų perplaunama ir paliekama atvėsti, kol sustingsta.
Toks aliejus išlaiko švelnų riešutų kvapą, vos rusvo, gelsvo ar žalsvo atspalvio ir visas savo gerąsias savybes. "

Gal sakau tau sikart kaip sykis labai jau naturalus pasitaike?  g.gif

Nu bet supranti, toks vaizdas, kad ten zemiu pripilta, taip tos nuosedos atrodo blink.gif nu man tai nenormaliai atrodo, pabandysiu pagooglinti, pasiskambinti i laboratorijas, gal kokia sutiktu istirti to sviesto sudeti, labai man neramu pasidare.
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 12 02, 12:48)
Nu bet supranti, toks vaizdas, kad ten zemiu pripilta, taip tos nuosedos atrodo blink.gif nu man tai nenormaliai atrodo, pabandysiu pagooglinti, pasiskambinti i laboratorijas, gal kokia sutiktu istirti to sviesto sudeti, labai man neramu pasidare.

Nu va atradau kur tiria - http://sheainstitute...er-testing.html
Papildyta:
Oho, bet kiek tai kainuotu tik dabar paziurejau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2009 12 01, 21:02)
a as turiu seimos drauga, kuris ta tyrima pasidare, bet ne del alergijos, o dedejusio cholesterolio, ir todel kad vaistu nuo cholesterolio visiskai netoleravo... po mytybos plano-pirmas dalykas, kad tas cholesterolis grizo i vieta ir..... numete 30 kg... o alus pilvuka buvo uzsiaugines nemaza... sake savijauta puiki, kito maisto nelabai ir norisi, nes jaucia diskomforta...
o grupioke dare, nes nelabai suprato kodel pastoviai nosis uzgulusi ir standartiniai testai niekam alergijos nerode... tai vat finale - alergija skalbiamiems milteliams...

Na va, vadinas tikslingi tyrimai bigsmile.gif . Aš tai norėčiau ir sau, ir vyrui, ir vaikams padaryti, tik kad tų tyrimų kainos doh.gif . Sakė, kad be gydytojo konsultacijos 1100lt blink.gif . Bet šiaip tai labai reikėtų tokių tyrimų, teks turbūt kaiulę taupyklę pirkti biggrin.gif

Mamos, kurios turite tokio pat žalsvo TS, pabandykite truputį ištirpdyti kaip Olgina darė. Įdomu ar pas visas tos nuosėdos gautųsi g.gif . Įdomu kaip jei tiesiai į Akoma parašyti ir užklausti dėl tokio atvejo g.gif
Atsakyti