Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVIII tema

QUOTE(Olgina @ 2009 11 16, 19:49)
Mortele blink.gif laikykites 4u.gif
Mortele, o gal galima tau vienai i poliklinika nuvaziuoti siuntimo, kam be reikalo mergyte tampyti po poliklinikas....as tai kai reik siuntimo viena vaziuoju, gydytoja is mano zodziu paraso kortelej ka reikia ir viskas, maziukes netampau smile.gif

galima mirksiukas.gif bet vesiu ir maziuka, jei nakti tpkia tempa laikysis...
Atsakyti
aciu mergaites uz atsakymus del stacionaro 4u.gif pasveiks dickis nuo virusu ir bandysim tyrimams gultis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2009 11 16, 20:11)
sveikos

Apsilankėm su maže pas homeopatę rolleyes.gif Išvada tokia: nėra alergijos, yra tik stiprus organizmo užteršimas, mažei negaliu duot pieno, visų kruopų  doh.gif , majonezo (jo ir taip neduodu). Kas labiausiai sudomino - maisto tinkamumo tikrinimas su žiedu, kuomet žiedas pakabinamas ant virvutės, maisto produktas padedamas ant stalo, rankytės priešais ir klaust ar tinka. Kažin kas nors naudoja tokį metodą? Gydytoja sakė, kad tai niekad neklystantis metodas  g.gif

mum taip pat sita patare metoda smile.gif bet kad veiktu manau reikia juo labai tiketi, tai mum nelabai veike o ir kantrybes man pritruko:) pas kokia homeopate buvot?
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2009 11 17, 10:06)
mum taip pat sita patare metoda smile.gif bet kad veiktu manau reikia juo labai tiketi, tai mum nelabai veike o ir kantrybes man pritruko:) pas kokia homeopate buvot?

Ar gali kas paaiskinti kokia sio metodo esme? Pagal ka nustato tuos alergenus? Ir kuo cia detas tikejimas? Ar tikesiu ar ne juk vaikas tai vistiek alergiskas produktams blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 17, 10:50)
Ar gali kas paaiskinti kokia sio metodo esme? Pagal ka nustato tuos alergenus? Ir kuo cia detas tikejimas? Ar tikesiu ar ne juk vaikas tai vistiek alergiskas produktams  blink.gif

labas rytas

MB mama labai tiki šiuo metodu... ji net kažkokį tai spec svambaliuką turi..
o aš kažkaip manau kad galima tą svarelį mintimis valdyt... principas kiek aš suprantu toks: jei tinkamos srovės su tuo daiktu/maisto produktu tai juda vienaip, jei ne tai kitaip...
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2009 11 17, 11:10)
labas rytas

MB mama labai tiki šiuo metodu... ji net kažkokį tai spec svambaliuką turi..
o aš kažkaip manau kad galima tą svarelį mintimis valdyt... principas kiek aš suprantu toks: jei tinkamos srovės su tuo daiktu/maisto produktu tai juda vienaip, jei ne tai kitaip...

idomiai cia lotuliukas.gif tai kokias sroves skleisti gali kokia bulve? Gal pavadinima kas zino sito budo? Idomu butu paskaityt koki aprasyma.
Atsakyti
Merginos, per kiek laiko pasireiškia AD pablogėjimas po skiepo? Penktadieni skiepijomės nuo hepatito B, o vakar pablogėjo verysad.gif o taip su vyru džiaugėmės, kad situacija geryn eina doh.gif tai va dabar nežinau ar aš kažką suvalgaiu ar čia tas skiepas kaltas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2009 11 17, 11:46)
Merginos, per kiek laiko pasireiškia AD pablogėjimas po skiepo? Penktadieni skiepijomės nuo hepatito B, o vakar pablogėjo  verysad.gif  o taip su vyru džiaugėmės, kad situacija geryn eina  doh.gif tai va dabar nežinau ar aš kažką suvalgaiu ar čia tas skiepas kaltas  unsure.gif

Mūsų didžiajai AD pablogėjimas prasidėdavo antrą - trečią dieną po skiepo. Tęsdavosi kelias dienas - savaitę, paskui grįždavo oda į pradinę padėtį, tik kiek prastesnę, nei buvo prieš tai. Tiesa, po paskutinės vakcinos dozės jau nepastebėjau pablogėjimo. Gal kad didelė jau buvo. (Pradėjom nuo pusės metų, baigėm virš metukų). Bet ji skiepyta tik aKDS. Kaip veikia hepatito B skiepas, dar nežinom 4u.gif O mažius auga neskiepytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 17 lapkričio 2009 - 12:54
Sveikos, noreciau paklausto Otaip ik kitu mamyciu, kurios savo vaikuciams neriboja maisto...o pagal tyrimus rodo alergija pvz pieno produktams ir jus vistiek duodate? Man jau sitaip atsibodo tos dietos, marini vaika marini, o rezultatas 0. Siandien maziuke pasieme gabaliuka surio ir suvalge, nieko ypatingo nepastebejau, nors yra alergija pieno produktams visiems pagal tyrimus g.gif keista, gal pradeti kartais jai duoti kokio surio...

O kur gi Ausru pradingus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 17, 13:22)
idomiai cia  lotuliukas.gif tai kokias sroves skleisti gali kokia bulve? Gal pavadinima kas zino sito budo? Idomu butu paskaityt koki aprasyma.

Sveikos.
As zinau,kad su situ metodu zuzino,kada istekesi,kiek ir kokius vaikus turesi(mergyte ar berniuka) blush2.gif kiek mes darem,visom issipylde ax.gif bet apie maista negirdejau g.gif bet manau irgi gali parodyt g.gif kaip suprantu,jei pasodini vaika pries kazkoki maista,istiesus rankytes,tarp ju padedi kazkoki produkta ir laikai ziada virs produkto,jei pradeda linguoti i vaika ir atgal,tai tinka,jei i sonus,tai ne blush2.gif Ar ne taip supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2009 11 17, 14:29)
Sveikos.
As zinau,kad su situ metodu zuzino,kada istekesi,kiek ir kokius vaikus turesi(mergyte ar berniuka) blush2.gif kiek mes darem,visom issipylde ax.gif bet apie maista negirdejau g.gif bet manau irgi gali parodyt g.gif kaip suprantu,jei pasodini vaika pries kazkoki maista,istiesus rankytes,tarp ju padedi kazkoki produkta ir laikai ziada virs produkto,jei pradeda linguoti i vaika ir atgal,tai tinka,jei i sonus,tai ne blush2.gif Ar ne taip supratau g.gif

taip supratai
o man kažkaip neveikė šitie "bajeriai"
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2009 11 17, 14:29)
Sveikos.

tai ir sakau kad burimas. As tai tokiais dalykais netikiu, o ir tokio gyd kompetencija tikrai suabejociau g.gif Juk cia tikrai ne mokslinis metodas, labiau panasu i babuciu prietarus biggrin.gif
Atsakyti