Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVIII tema

QUOTE(ausru @ 2009 11 27, 19:13)
Duok zinot, jei ka gero suziuresi  smile.gif ir dekui uz info del straipsnio  4u.gif

Ausru randu viena varianta, kozkodel uzkabino (paboldinau kuri dalis uzkabino) blush2.gif tik niekur nerandu koks gi viduje puodas (nei pas pardavejus nei panasonic psl, speju teflonas) g.gif

Panasonic SD255 Breadmaker with Raisin/Nut Dispenser

With its new modern styling finished in white with cool-touch housing, this breadmaker is an ideal addition to your home. An angled, easy to use control panel offers simplicity of design ensuring ease of operation. The SD255 gives you the convenience of having fresh bread at anytime from fresh basic ingredients and can cater for particular dietary requirements (gluten free, low salt, high fibre).
The SD255 has a Raisin Nut Dispenser that automatically adds additional ingredients to your recipe and can also bake gluten free loaves on the Gluten Free Program, using a wide range of gluten free bread mixes and flours. The new Rye Bread program together with its unique mixing blade can create a range of tasty loaves using Rye and Spelt flours.

The SD255 has a Super Rapid Option to produce a white or brown loaf in only 1 hour 55 minutes and a Sandwich Option to bake softer bread with a thinner crust - ideal for making perfect sandwiches. This model also features a versatile Dough Option to make dough from white, brown or wholemeal flour for rolls, buns, croissants etc and a French Dough Option for crusty French sticks
Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2009 11 27, 17:53)

as irgi uz geguzevasaris vaikiukus dziaugiuosi -

blush2.gif skubu pasakyt, kad ne ketvirto laukiu, bet pataikauju sau dar kartą "laukdama" savo dukrytės kaip prieš metus blush2.gif kiek dienų iki jos gimtadienio, tiek aš atseit iki gimdymo laukiu blush2.gif

Bet visvien ačiū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 27, 10:25)
Visi žinom posakį: nuo ko susirgai, tuo ir gydykis...

Kartais net nežinai nuo ko susergi biggrin.gif . O ir nesakyčiau, akd 100proc. tokį posakį galima pritaikyti. Yra įvairių situacijų.

Gegužėvasaris, kaip džiugu skaityti tavo postą thumbup.gif . Taip ir toliau laikykit mirksiukas.gif 4u.gif

Tai kas dėl puodų, tai kaip supratau tinka bet kurios firmos, svarbiausia, kad būtų dengtas titanu ir deimanto dulkėmis? Laiskriste, ar jau nuspirkai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Totore @ 2009 11 27, 19:07)

Nors Bifolaco anotacijoj nera parasyta, kad yra laktozes, bet esu internete geruju bakteriju palyginime skaicius, kad jis ju turi  blink.gif  tai as savajam duodu Geofilus PLUS dvi isardytas kapsules vienu metu, vis kiek iki zarnyno pateks. O maziaus kakutis tada tampa zymiai grazesnis.

o floracare turi?
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 11 27, 22:39)

Gegužėvasaris, kaip džiugu skaityti tavo postą  thumbup.gif . Taip ir toliau laikykit  mirksiukas.gif  4u.gif

dėkui, jūms irgi kuo geriausių 4u.gif

nugi liko pas mane puiklapių aliejaus, tai tepu mažei galvą po maudynių. nežnau ar sutapimas ar ne, bet ėmė augt plaukučiai, o šiaip tai plikė pas mus buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 11 27, 20:57)
dėkui, jūms irgi kuo geriausių 4u.gif

nugi liko pas mane puiklapių aliejaus, tai tepu mažei galvą po maudynių. nežnau ar sutapimas ar ne, bet ėmė augt plaukučiai, o šiaip tai plikė pas mus buvo biggrin.gif

Tikrai? O tai reikes ir man isitrint, nes jau beveik plike biggrin.gif . Nu baisu zinokit - puses plauku netekau doh.gif . Jei nemaitinciau, tai Alpicortu trinciau (nuo jo net vyrams plikes atzelia), o dabar tai neismanau ka daryt.
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2009 11 27, 20:39)
Tai kas dėl puodų, tai kaip supratau tinka bet kurios firmos, svarbiausia, kad būtų dengtas titanu ir deimanto dulkėmis? Laiskriste, ar jau nuspirkai?  smile.gif

Zinok ten tu dulkiu tai nesimato, nera taip, kad kotletus iskepi, o jie deimantais inkrustuoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mortele @ 2009 11 27, 20:34)
Ausru randu viena varianta, kozkodel uzkabino (paboldinau kuri dalis uzkabino) blush2.gif tik niekur nerandu koks gi viduje puodas (nei pas pardavejus nei panasonic psl, speju teflonas) g.gif

Ko gero, kad teflonas. Skambinau i viena parduotuve (Epolis), tai pardaveja visas kokias turejo duonkepes istikrino - visur teflonas arba aliuminis. Sudetinga jauciu bus rasti kitokia, jeigu isvis imanoma.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 11 27, 20:39)
Tai kas dėl puodų, tai kaip supratau tinka bet kurios firmos, svarbiausia, kad būtų dengtas titanu ir deimanto dulkėmis? Laiskriste, ar jau nuspirkai?  smile.gif

Nea as dar nepirkau. As is tu kur neskuba,noriu nuvaziuoti i parduotuve apziureti,paciupineti,paklausyti ka pardavejos paburs lotuliukas.gif . Na zodziu,tai dar kokia 1 savaite uztruks manyciau mirksiukas.gif

QUOTE(ausru @ 2009 11 27, 21:15)
Tikrai? O tai reikes ir man isitrint, nes jau beveik plike  biggrin.gif . Nu baisu zinokit - puses plauku netekau  doh.gif . Jei nemaitinciau, tai Alpicortu trinciau (nuo jo net vyrams plikes atzelia), o dabar tai neismanau ka daryt.

ausru mano dar iki dabar plaukai ziauriai slenka doh.gif doh.gif doh.gif ,tai geriu dabar tuos koloidinius mineralus. Girdejau daug geru atsiliepimu apie juos, tai va ziuresiu ar pades man,ar bus ismesti pinigai i bala g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 27, 20:10)
o gal gali nuoroda ikelt kur tas geruju bakteriju palyginimas?

Isseivinus nesu, o bandziau vakar ieskot - nerandu .... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kycia @ 2009 11 27, 21:49)
o floracare turi?

Tu tai nebandziau, bet daviau ErceFlora duo, tai baisiai vaipes ir viska purksdavo lauk. Reiks Floracare pasidomet ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 11 27, 21:15)
Jei nemaitinciau, tai Alpicortu trinciau (nuo jo net vyrams plikes atzelia), o dabar tai neismanau ka daryt.

Zinok ten tu dulkiu tai nesimato, nera taip, kad kotletus iskepi, o jie deimantais inkrustuoti  biggrin.gif

O kas čia per stebuklas Alpicortas? bigsmile.gif

Nu va unsure.gif , o aš taip tikėjausi biggrin.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 11 28, 10:55)
Nea as dar nepirkau. As is tu kur neskuba,noriu nuvaziuoti i parduotuve apziureti,paciupineti,paklausyti ka pardavejos paburs lotuliukas.gif . Na zodziu,tai dar kokia 1 savaite uztruks manyciau mirksiukas.gif

ausru mano dar iki dabar plaukai ziauriai slenka doh.gif  doh.gif  doh.gif ,tai geriu dabar tuos koloidinius mineralus. Girdejau daug geru atsiliepimu apie juos, tai va ziuresiu ar pades man,ar bus ismesti pinigai i bala g.gif

Parašyk, kai nusipirksi mirksiukas.gif

O po kurio laiko turi pasijausti ir pasimatyti poveikis?
Atsakyti
Aviziniu dribsniu apkepas su mesa

2 stiklines aviziniu dribsniu (stambiu)
1 stikline vandens
200 g kiaulienos farso
svogunas
siek tiek aliejaus
druskos

Dribsnius uzpilti saltu vandeniu ir palikti, kad isbrinktu. Farsa kartu su smultintu svogunu pakepinti aliejuje. Mesa sudeti i dribsnius, iberti druskos ir ismaisyti. Mase sudeti i aliejumi istepta skarda ir kepti orkaiteje 180 c/ 40 min. Skanu su raugintais agurkais ar kopustais (be morku).

Pyragas be kiausinio ir pieno produktu

1 stiklinė miltų
1 stiklinė manų kruopų
0,5 stiklinės cukraus
5-6 obuoliai
200g sviesto tauku
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
truputėlis druskos

miltus, manus, cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir druską gerai išmaišyti ir padalinti į dvi dalis. Vieną dalį supilti į formą, sudėti nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius (NEPAGAILETI), užpilti likusius miltus ir ant viršaus sutarkuoti sviesto taukus, tolygiai paskirstyti ant visų miltų (sviesto taukus tarkuoti sukietejusius). Kepti 200 laipsnių orkaitėje kol viršus gražiai paruduos.Pjaustyti kai atvės.
Skanaus!
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 11 28, 10:55)
ausru mano dar iki dabar plaukai ziauriai slenka doh.gif  doh.gif  doh.gif ,tai geriu dabar tuos koloidinius mineralus. Girdejau daug geru atsiliepimu apie juos, tai va ziuresiu ar pades man,ar bus ismesti pinigai i bala g.gif

Tai neskaitei mano ikeltu nuorodu apie mineralus? Ten ir apie koloidinius raso.
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2009 11 28, 11:30)
O kas čia per stebuklas Alpicortas?  bigsmile.gif

Yra toks stebuklas tongue.gif - praradusiems vilti - net vyru plikes ataugina. Bet jei yra kitu budu sustabdyti slinkima Alpicorto geriau nenaudoti, nes jo stebuklingo veikimo paslaptis - hormonai. Plike gali atauginti, bet kazka kita organizme isbalansuoti. Be to, manau, kad siuo metu vaistines jo nesiveza, norint reiketu Vokieciu vaistinej uzsisakyti. Ir yra skirto moterims ir skirto vyrams, tai tik nenusipirkit vyrisko netycia, jei susidomejot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 28 lapkričio 2009 - 16:29
QUOTE(ausru @ 2009 11 28, 16:29)
Tai neskaitei mano ikeltu nuorodu apie mineralus? Ten ir apie koloidinius raso.

Nugi skaiciau ir labai susimeciau po tu straipsniu g.gif ,bet vis tik nusprendziau viena buteliuka isgert g.gif . Negi ir juos pilt lauk doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 28 lapkričio 2009 - 18:36