Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVIII tema

Alergija nikeliui man nustate Vilniuj alergologijos centre Antakalnio g., kai su mazuoju gulejau ligoninej. Uzdejo nikelio plokstele, liepe dvi paras su ja pabut. Bet siaubingai niezejo, tai gyd. leido po paros nusiimt, o reakcija buvo siaubinga, visas plotas buvo nudegintas, nusetas mazom puslelem. Alergol. centre visos buvo nustebusios nuo tokios umios reakcijos, tai teko ir gerti ir tepti vaistus nuo alergijos. Dave sarasa ko negalima valgyti (pvz. grikiu, obuoliu, nuleisti ryte vandentiekio vandeni, kavos ir arbatos ir aparatu ir t.t.) ir aisku vengti kontaktu su tuo metalu. Man anksciau buvo pavieniai nieztinciu spuogeliu berimai, maniau egzema nerviniu pagrindu, o pasirodo greiciausiai nuo maisto restorane, nes ten valgydavau (kavos aparatas, pl ieno puodai). Dabar turiu labai senus emaliuotus puodus, kuriuos reikia keist ir Bauer puodu mini komplekta, bet ji retai naudoju, tai neplanuoju jo ismesti, nes nuo vieno kito karto nieko nenutiks. Daug aktualiau arbatinukas, nes geriu tik vandeni ir arbata, mat maitinu MP savo mazaji alergiuka. Stai adresiukas tu puodu

http://www.geri-inda...dai/puslapis-3/
Atsakyti
QUOTE(Totore @ 2009 11 26, 18:25)
Mielosios, su jumis esu jau beveik metus ir esu jums be galo dekinga uz sia tema. Semiuosi is jusu zinias ir patirti, kuriuos pritaikau augindama savo mazaji ligoniuka. Nusprendziau i jusu kompanija prisijungti, nes noriu pasidalinti savo patirtimi naudojant krema ir losjona Multilind MIKRO Silber, firmos Stada. Mano mazyliui 7,5 men. jis labai puikiai tinka, tepant juo kyla abejoniu ar jis serga AD. Buvom Alergologijos centre ir Gyd. Astrauskaite sio kremo kaip ir nezinojo, bet jeigu tinka, sako naudokit. Iki siol maitinu MP ir laikausi jusu visu rekomenduotos dietos. Tik va i pipirus nekreipiau demesio, tai man jie tiek rupesciu pridare, maniau, kad mazasis jau viskam alergiskas, o va kai prieskoniu nera ir su AD susidraugauti galima. Turiu alergiskiems receptuka, kur ji parasyt? Cia, ar yra atskira temele?
Papildyta:
As pati esu alergiska nikeliui, tai jokie 10/18 plieno lydiniai netinka, todel nusiziurejau Metalo amziui emaliuotus puodus su storu siluma paskirstanciu padu, gal kuri jau tokius turi?

Sakykit, o kaip jus atrinkot, kad alergiski pipirams?
Atsakyti
Del Multilind mikro silber kremo, tai savajam pradejau naudot nuo keturiu menesiu, nors anotacijoj parasyta tinka ir maziems vaikams. Kas liecia sudeti tai ieina Tocopheryl Acetate, apie kuri suzinojusi sioj temoj ziauriai nusivyliau... Bet manau gal geriau nei Advantanas. Dar jauciasi stiprokas spirito kvapas... Sidabras itepa rubus, bet lengvai isiplauna. Be siu blogybiu yra kita geroji puse: daug alieju ir kam tinka sidabro daleles. Kaip ir kiekvienas produktas vieniem tinka, kitiem ne, reikia bandyt... Jei nuspresit geriau krema - riebesnis ir pigesnis.
Atsakyti
Del alergijos pipirams ir kitiems prieskoniams, tai kai valgai tik kiauliena, kalakutiena, kruopas, bulves, obuolius, agurkus ir cukinijas tai lengviau analizuoti, pastebeti, aiskintis. Buvau pradejus itarineti gliutena, bet padarius alergologinius tyrimus paaiskejo, kad jis nealergiskas. Tai liko prieskoniai, nes nors juos ir ribojau, visgi visu neatsisakiau. Ir berimas toks neintensyvus, bet silpnas ir pastovus, ne toks kaip suvalgius paukstienos ar kiausiniu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Totore @ 2009 11 27, 11:07)
Alergija nikeliui man nustate Vilniuj alergologijos centre Antakalnio g., kai su mazuoju gulejau ligoninej. Uzdejo nikelio plokstele, liepe dvi paras su ja pabut. Bet siaubingai niezejo, tai gyd. leido po paros nusiimt, o reakcija buvo siaubinga, visas plotas buvo nudegintas, nusetas mazom puslelem. Alergol. centre visos buvo nustebusios nuo tokios umios reakcijos, tai teko ir gerti ir tepti vaistus nuo alergijos. Dave sarasa ko negalima valgyti (pvz. grikiu, obuoliu, nuleisti ryte vandentiekio vandeni, kavos ir arbatos ir aparatu ir t.t.) ir aisku vengti kontaktu su tuo metalu. Man anksciau buvo pavieniai nieztinciu spuogeliu berimai, maniau egzema nerviniu pagrindu, o pasirodo greiciausiai nuo maisto restorane, nes ten valgydavau (kavos aparatas, pl ieno puodai). Dabar turiu labai senus emaliuotus puodus, kuriuos reikia keist ir Bauer puodu mini komplekta, bet ji retai naudoju, tai neplanuoju jo ismesti, nes nuo vieno kito karto nieko nenutiks. Daug aktualiau arbatinukas, nes geriu tik vandeni ir arbata, mat maitinu MP savo mazaji alergiuka. Stai adresiukas tu puodu

Dekui 4u.gif , reikes ir mums pasidaryti toki tyrima.
Atsakyti
merginos gal kuri po ranka turit telefono numeri kur skambint tartis del guldymo i Antakalnio alergologini tyrimams, kaip suprantu cia su Astrauskaite reik kalbet?
aciukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 27, 11:25)
Visi žinom posakį: nuo ko susirgai, tuo ir gydykis...

ojojoj as taip nerizikuociau, na nebent intensyvios prieziuros palatoj buciau biggrin.gif

Geguzevasaris dziugu uz jus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 27, 10:25)
Visi žinom posakį: nuo ko susirgai, tuo ir gydykis...

Bijau tik, kad sitas posakis nebutu sugalvotas musu tautos atstovu, kurie daznai vaiksto apdujusiomis akimis ir svyruodami i sonus hihihi.gif . Kaip zinia, tas vaistas daug ka ir visai nugydo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 27 lapkričio 2009 - 15:38
[quote=lawanda,2009 11 27, 15:51]
merginos gal kuri po ranka turit telefono numeri kur skambint tartis del guldymo i Antakalnio alergologini tyrimams, kaip suprantu cia su Astrauskaite reik kalbet?
aciukas 4u.gif

veliau parasysiu tau i a.z., dabar mazoji miega kitam kambari, tai bijau pazadinsiu ziuredama numeri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2009 11 27, 16:51)

4u.gif
kaip jūs augate?trijuose aukseliuose senokai besilankėte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 11 25, 14:17)
Bet turbut, kad ne teflonine duonkepe nelabai rasiu  verysad.gif

as netefkoniniu maciau, kad senukuose internete yra... manirgi kazkaip at neteflonines traukia ax.gif

QUOTE(lawanda @ 2009 11 27, 14:51)

as irgi uz geguzevasaris vaikiukus dziaugiuosi -vat tokis zinutes vistik teikia vilties 4u.gif ir dar uzmaciau, jei teisingai supratau, kad laukiasi ketvirto - siom dienom turetu pasibelst g.gif vaje, kokie drasus zmones wub.gif wub.gif

siandien laisva diena pagal DK 214 str. turiu ax.gif tai vaikai manimi dziaugiasi biggrin.gif
Atsakyti
[quote=lawanda,2009 11 27, 15:51]
aciukas 4u.gif

prasom:

http://aivaweb.com/c...h...6&kur=blank
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 26, 20:16)
Man pažįstamas gydytojas pasakojo, kad jis sau alergiją medui išsigydė kasdien valgydamas medų. Kas rytą suvalgydavo po šaukštą medaus. Iš pradžių ir tino, ir duso, o paskui visa tai mažėjo, mažėjo, mažėjo...ir dingo...

homeopatija, nuo ko susirgai, tuo ir gydykis smile.gif gali buti, bet jei jau dusta zmogus, tai ka zinau, kiek cia eksperimentu gali buti blush2.gif g.gif

nuvezem i infekcine paseli, tai vyras viska supasakojo gydytojai, o anoji pasake, kad greiciausiai bus disbakterioze DEL ALERGIJOS (?). Bet sakem, kad bifolaka gerem, ir tik blogejo, tai ji ispute akis ir sako: "Bifolakas etinka alergiukam, nes jis turi laktozes" blink.gif ar tiesa? info lapelyje nieko panasaus neparasyta 4u.gif
dvi dienas duodu floracare, ir per jas pasikeite kakuciu spalvyte i gera puse, t.y. is zalios tapo garstyciu, bet vis dar vien gleives unsure.gif Antradieni gausim atsakyma, o siaip, infektologe pasiule, ka ir visiem alergiukam siulo, pasidaryti uz 80 lt tyrima mokama, kuris parodys, kiek ir kokiu bakteriju (geruju/bloguju) yra zarnyne.

As pradedu galvoti, kad maistine alergija ne visai "prie ko", gal yra keletas stipriu alergenu, bet va kokias 4 dienas eksperimentavau, ir valgiau daug "negalimu" produktu, is blogojo saraso:
pirktiniu cepelinu su varske
varsketuku (pirktiniu irgi).
lietiniu blynu su varske is pardes
varskes
jogurto naturalaus (to rugstaus).

net grikiu suvalgiau, ir ant kunelio kazkokiu baisiniu spuogu neatsidaro, ant slaunyciu tik nelygumai kyla, bespalviai spuogiukai, bet gal ir nuo sauskelniu g.gif
zodziu, nuolatinis berimo fonas lieka sioks toks, bet staigios reakcijos nepastebiu g.gif 4u.gif
Atsakyti