Sveikutes. O kad del aliuminio puodu? Turbut geriausi bus stikliniai indai, bet jei jau orkaite nera gerai tai irgi nelabai?
Del saves tai man nelabai svarbus tie puodai o vat mazulei noretusi nors vieno gero
temoje "Alergiskas vaikas ir suo" uzmaciau nuoroda i reportaza mini, kuriame nieko naujo man nebuvo pasakyta, bet uzkliuvo vienas sakinys, kad neva vienas alergenas (vienas suo) ialergina organizma, ir jis su ta alkergija kovoja, pasireiskia ivairios reakcijos ir t.t., TACIAU jei alergenu yra daug, pvz 5 sunys, tai organizmas "nebekreipia demesio" i toki dideli ju kieki, nes "zino" jog nesusidoros, ir reakcija isnyksta ar bent jau sumazeja.
Kazin, kaip su maistu? gal irgi taip pat?
Mamytės, kurios apie keptuves diskutuojat, o tai negirdėjot apie naują kažkokį neva stebuklą Green Pan keptuves?
http://www.greenpan.lt
http://www.greenpan.lt
Sveikos, mamytes
Maciau, kad jus diskutavote apie keptuves, as tai turiu is senuku pirktas ir keptuves ir puodus Beka firmos, man labai patinka
http://www.senukai.l...antgarde_4.html
http://www.senukai.l...id=000050716348
Maciau, kad jus diskutavote apie keptuves, as tai turiu is senuku pirktas ir keptuves ir puodus Beka firmos, man labai patinka
http://www.senukai.l...antgarde_4.html
http://www.senukai.l...id=000050716348
Mielosios, su jumis esu jau beveik metus ir esu jums be galo dekinga uz sia tema. Semiuosi is jusu zinias ir patirti, kuriuos pritaikau augindama savo mazaji ligoniuka. Nusprendziau i jusu kompanija prisijungti, nes noriu pasidalinti savo patirtimi naudojant krema ir losjona Multilind MIKRO Silber, firmos Stada. Mano mazyliui 7,5 men. jis labai puikiai tinka, tepant juo kyla abejoniu ar jis serga AD. Buvom Alergologijos centre ir Gyd. Astrauskaite sio kremo kaip ir nezinojo, bet jeigu tinka, sako naudokit. Iki siol maitinu MP ir laikausi jusu visu rekomenduotos dietos. Tik va i pipirus nekreipiau demesio, tai man jie tiek rupesciu pridare, maniau, kad mazasis jau viskam alergiskas, o va kai prieskoniu nera ir su AD susidraugauti galima. Turiu alergiskiems receptuka, kur ji parasyt? Cia, ar yra atskira temele?
Papildyta:
As pati esu alergiska nikeliui, tai jokie 10/18 plieno lydiniai netinka, todel nusiziurejau Metalo amziui emaliuotus puodus su storu siluma paskirstanciu padu, gal kuri jau tokius turi?
Papildyta:
As pati esu alergiska nikeliui, tai jokie 10/18 plieno lydiniai netinka, todel nusiziurejau Metalo amziui emaliuotus puodus su storu siluma paskirstanciu padu, gal kuri jau tokius turi?
QUOTE(ausru @ 2009 11 26, 11:17)
Ziurint su kuo lyginsi - pvz Eastcono tokios pacios 2 ar 3 kartus brangesnes, nes ten ne tik firmai uz gamini moki, bet ir visiems "gyviems reklamuotojams" dar reikia susimoketi, nors ju net akyse nebuni maciusi.
Papildyta:
Nu kaip cia tau pasakius ? Salyginai geras - kol niekas nenustate kitaip . Pvz, as galvojau, kad uz zepterius jau nera geresniu, sveikesniu ir visokesniu puodu, o vat vakar skaitau, kad "nerūdijančio plieno medžiagoje yra nikelio alergenų, todėl gali sukelti dermatozę." Nu tai stai tau ir geri . Emiau mastyti dabar, o gal puodai ir yra musu alergijos priezastis? Zodziu... - isnesiau tefloninius prie konteinerio pastaciau, bomzai rade nesesi sokinedami, tai dabar ka ir zepterius reikes nest?
Papildyta:
Nu kaip cia tau pasakius ? Salyginai geras - kol niekas nenustate kitaip . Pvz, as galvojau, kad uz zepterius jau nera geresniu, sveikesniu ir visokesniu puodu, o vat vakar skaitau, kad "nerūdijančio plieno medžiagoje yra nikelio alergenų, todėl gali sukelti dermatozę." Nu tai stai tau ir geri . Emiau mastyti dabar, o gal puodai ir yra musu alergijos priezastis? Zodziu... - isnesiau tefloninius prie konteinerio pastaciau, bomzai rade nesesi sokinedami, tai dabar ka ir zepterius reikes nest?
Nu zodziu . As kazkaip niekad nei Zepteriu,nei Baueriu,nei jokiu kitu ale mandru firmu puodais ir keptuvem nesizavejau. Moketi 1000lt. ir daugiau tai man
Jauciu jamsiu is Metalo Amziaus ir nemandravosiu ,nes po keliu metu paaiskes,kad ir lietas aliuminis,titanas blogai
Zodziu aciu visoms
QUOTE(Totore @ 2009 11 26, 18:25)
Nusprendziau i jusu kompanija prisijungti, nes noriu pasidalinti savo patirtimi naudojant krema ir losjona Multilind MIKRO Silber, firmos Stada. Mano mazyliui 7,5 men. jis labai puikiai tinka, tepant juo kyla abejoniu ar jis serga AD. Buvom Alergologijos centre ir Gyd. Astrauskaite sio kremo kaip ir nezinojo, bet jeigu tinka, sako naudokit. Iki siol maitinu MP ir laikausi jusu visu rekomenduotos dietos. Tik va i pipirus nekreipiau demesio, tai man jie tiek rupesciu pridare, maniau, kad mazasis jau viskam alergiskas, o va kai prieskoniu nera ir su AD susidraugauti galima. Turiu alergiskiems receptuka, kur ji parasyt? Cia, ar yra atskira temele?
O tai kas tau tą kremuką rekomendavo, kiek laiko nauoji?
KAŽIN, NUO KOKIO AMŽIAUS GALIMA NAUDOTI?
Kažkaip bijau eksperimentuot savarankiškai ant 3,5 mėn. mažės veiduko, bet taip noris, kad bent kas, ką tepi, pagelbėtų...
Receptukai labai domina...
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 11 26, 18:35)
Nu zodziu . As kazkaip niekad nei Zepteriu,nei Baueriu,nei jokiu kitu ale mandru firmu puodais ir keptuvem nesizavejau. Moketi 1000lt. ir daugiau tai man
Jauciu jamsiu is Metalo Amziaus ir nemandravosiu ,nes po keliu metu paaiskes,kad ir lietas aliuminis,titanas blogai
Zodziu aciu visoms
Zodziu aciu visoms
O tai ko tau reikia - puodu ar keptuves? Nes tos keptuves is Metalo Amziaus, i kurias nuoroda ideta praejusiam psl, tai irgi tokios kaip WOOL - aliuminis dengtas titanu su deimantu dulkemis. Zinai, aliuminio puodai tikrai nera sveiki naudoti, bet cia aliumininis juk padengtas titanu, o tam kad butu atsparesnes, sutvirtinta deimantu dulkemis. Tai jei subraizysi taip, kad praresi ir ta titano sluoksni, tada jau tikrai bus nesveikos, nes pateks aliuminio i maista. Bet sitas keptuves nera taip lengva subraizyti - as naudoju medines menteles, nesveiciu siurksciom kempinelem ir iki siol dar nei vieno ibrezimo.
Papildyta:
QUOTE(Totore @ 2009 11 26, 17:25)
O kaip suzinojot apie alergija nikeliui? Daretes kokius tyrimus?
O esat bande gamintis medicininio plieno puoduose? Kokios firmos? Cia as taip klausineju, nes man, kaip suprantat, labai aktualu
Papildyta:
QUOTE(Totore @ 2009 11 26, 17:25)
Veiziu veiziu po ta Metalo amziu, nu bet niekur tokiu nematau
QUOTE(kycia @ 2009 11 26, 12:30)
temoje "Alergiskas vaikas ir suo" uzmaciau nuoroda i reportaza mini, kuriame nieko naujo man nebuvo pasakyta, bet uzkliuvo vienas sakinys, kad neva vienas alergenas (vienas suo) ialergina organizma, ir jis su ta alkergija kovoja, pasireiskia ivairios reakcijos ir t.t., TACIAU jei alergenu yra daug, pvz 5 sunys, tai organizmas "nebekreipia demesio" i toki dideli ju kieki, nes "zino" jog nesusidoros, ir reakcija isnyksta ar bent jau sumazeja.
Man pažįstamas gydytojas pasakojo, kad jis sau alergiją medui išsigydė kasdien valgydamas medų. Kas rytą suvalgydavo po šaukštą medaus. Iš pradžių ir tino, ir duso, o paskui visa tai mažėjo, mažėjo, mažėjo...ir dingo...
QUOTE(ausru @ 2009 11 26, 11:17)
Parašyk skelbimą prie konteinerio kada neši ten zepterius, tai kai neši, tai įsivaizduoju kokia eilutė bus prie šiukšlyno
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 11 26, 18:35)
Jamk jamk, išbandysi, pasakysi kaip, tada ir aš žinosiu ar verta iš ten pirkti
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 26, 20:16)
Man pažįstamas gydytojas pasakojo, kad jis sau alergiją medui išsigydė kasdien valgydamas medų. Kas rytą suvalgydavo po šaukštą medaus. Iš pradžių ir tino, ir duso, o paskui visa tai mažėjo, mažėjo, mažėjo...ir dingo...
Tai gerai, kad iki anafilaksinio nepriėjo su tokiais eksperimentais . Bet svarbiausia, kad išsigydė
Labas vakaras, mielosios temos senbuvės:)
Labas ir naujoms, kurių nepažįstu.
Senai bebuvom, bet nepamiršom jūsų visų Žiūriu, kad jau tris temas praleidom.
Tai aišku nieko neskaičiau, užėjau aplankyti, paklausti kaip jums sekasi...
O mes galime pasidžiaugti, išaugome visas bėdas Gruodžio pirmąją dukrytei sukaks metukai
O baigėsi visi bėrimai, dėmės septintą mėnesį (tuo metu buvo vasara).Ir tyliai laukiau rudens, šildymo sezono. Niekas neatsinaujino
Ir nežinau , kaip ten būtų buvę, jei aš nebūčiau čia su jumis dalinusis savo rūpesčiais, bet viena galiu pasakyti- dėkui, kad jūs esate, kad tiek žinote, kad dalinatės savo patirtimi. Jūs pakeitėte mano požiūrį į AD ir jo gydymą, vertinu visus jūsų patarimus .
Sveikatytės jums ir jūsų vaikučiams
Užeisiu kada ne kada pas jus
Beje, viduriniajam vis dar puola AD (alkūnės, keliai, sprandas), tačiau man tai nebaisu, drėkinam , drėkinam, drėkinam. Manau dar metai kiti ir išaugs su brendimu.Man didžiausia laimė, kad mano mažoji dukrytė nebeturio to bjaurybės AD (primenu, kad prasidėjo vos trejų savaičių)
tad iki pasimatymo
Labas ir naujoms, kurių nepažįstu.
Senai bebuvom, bet nepamiršom jūsų visų Žiūriu, kad jau tris temas praleidom.
Tai aišku nieko neskaičiau, užėjau aplankyti, paklausti kaip jums sekasi...
O mes galime pasidžiaugti, išaugome visas bėdas Gruodžio pirmąją dukrytei sukaks metukai
O baigėsi visi bėrimai, dėmės septintą mėnesį (tuo metu buvo vasara).Ir tyliai laukiau rudens, šildymo sezono. Niekas neatsinaujino
Ir nežinau , kaip ten būtų buvę, jei aš nebūčiau čia su jumis dalinusis savo rūpesčiais, bet viena galiu pasakyti- dėkui, kad jūs esate, kad tiek žinote, kad dalinatės savo patirtimi. Jūs pakeitėte mano požiūrį į AD ir jo gydymą, vertinu visus jūsų patarimus .
Sveikatytės jums ir jūsų vaikučiams
Užeisiu kada ne kada pas jus
Beje, viduriniajam vis dar puola AD (alkūnės, keliai, sprandas), tačiau man tai nebaisu, drėkinam , drėkinam, drėkinam. Manau dar metai kiti ir išaugs su brendimu.Man didžiausia laimė, kad mano mažoji dukrytė nebeturio to bjaurybės AD (primenu, kad prasidėjo vos trejų savaičių)
tad iki pasimatymo
QUOTE(Amica @ 2009 11 26, 20:34)
Tai gerai, kad iki anafilaksinio nepriėjo su tokiais eksperimentais . Bet svarbiausia, kad išsigydė
Visi žinom posakį: nuo ko susirgai, tuo ir gydykis...