Mes jau senokai naudojame GGS keptuves. Pasidomėjau - pasirodo, kad su titano danga
QUOTE(dautan @ 2009 11 25, 15:33)
Mes jau senokai naudojame GGS keptuves. Pasidomėjau - pasirodo, kad su titano danga
O kur pirkai? Gal gali imest nuoroda
Pala pala,ar cia tik ne is Metalo Amziau pirkai???
Imetu nuoroda
http://www.geri-inda...logas/keptuves/
Ka kitos manot apie sias keptuves???
ausru rezk savo nuomone. Man labai reikia keptuves
Jetus tu mano , tai kokią keptuvę tada pirkti???
O ką manot apie tokius troškintuvus - sunkūs, stori. Net nežinau kaip nuaiškinti. Mes turim nuo senų laikų.
Papildyta:
O kokios tos indukcinės viryklės?
O ką manot apie tokius troškintuvus - sunkūs, stori. Net nežinau kaip nuaiškinti. Mes turim nuo senų laikų.
Papildyta:
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 11 25, 15:42)
Panašu, kad tokia, tik kad aš pirkau gal prieš 4 metus, Senukuose. Tuomet ji panašiai kainavo, kaip ir dabar.
QUOTE(Amica @ 2009 11 25, 15:44)
Ketaus puodai (liaudyje vadinai špižiniais)
QUOTE(Amica @ 2009 11 25, 15:47)
Papildyta:
Papildyta:
va prasom
http://www.neriba.lt...180c31.95299111
Į keptuvių temą , ausru kazkada buvo įmetus nuorodą ir baisiai išgyrus kažkurias keptuves iš šito puslapio http://www.imperija.lt Mes naudojam Amway, kažko ypatingo nepajutau, man jos ir susibraižė, ir nemoku aš be riebalų jose gaminti , bet jei rašo, gal tas subraižymas ir nekenkia . Esu kažkada seseriai padovanojus keptuvę iš ausru minėtojo saito, tai faktas - kad negali atsidžiaugti , jau daugiau nei 2 metai naudoja ir dar ilgai naudos .
QUOTE(Živilkinas @ 2009 11 22, 12:37)
Tai tu čia sau, ar dukrytei taip atrinkinėjai, nelabai supratau
Nes aš dar tik MP maitinu... tai reakcijas po maitinimų nelabai atseku, bet, žinoma, nebandžiau po 1-ą produktą valgyt.
Labai ačiū už receptėlius, bandysiu ką nors pasidaryt
O tai ką jūs valgot, jei net visokiai mėsytei "nekalatai" alergijos?
Nes aš dar tik MP maitinu... tai reakcijas po maitinimų nelabai atseku, bet, žinoma, nebandžiau po 1-ą produktą valgyt.
Labai ačiū už receptėlius, bandysiu ką nors pasidaryt
O tai ką jūs valgot, jei net visokiai mėsytei "nekalatai" alergijos?
Čia aš dukrytei per save atrinkinėjau , nes mažylei alergija pasireiškė pradėjus papildomą primaitinimą. Kol bulvę daviau nieko, įvedžiau morką... ir prasidėjo , ką bandydavau viskas berė, tada gydytoja patarė mėsytę duot, net baisu prisimint reakciją, kai suvalgė 4 g kalakutienos..., tada sako, jei negalit daržovių - bandykit kruopas, išbandėm , visos bėrė (tas kurias bandėm, nes pvz. tokias kaip sorų, tai pirmą kart gyvenime valgiau jau kai nebuvo ką rinktis). Žinau, kad alergija nesusergama per 1 dieną, bet man taip atrodė, nes tik ką valgiau kiaušinienę ir kt., o sekančią savaitę net vandenyje virta košė netiko.
Pasikartosiu , pas mus nėra alergiškų giminėj, net neįtariau... kai gerai vėliau pagalvojau, tai turėjau susiprasti (ar galėjo gydytoja paprotinti), nes barzdelė pradėjo rausti kažkur nuo 5 su puse mėn., kai išaugo pirmieji dantukai labai seilytės bėgo, tai aš galvojau, kad dėl drėgmės, nors ir labai žiūrėjau... į vakarą karts nuo karto užrausdavo. Dar po 2-3 spuogelius kartais būdavo ant kojyčių, rodžiau gydytojai du kart ir abu atsakymas - nieko, viskas gerai.
Vat jei būtų pirmoji alergiška kaltinčiau tik save, nes vis vaidendavosi, kad jai pienelio maža, tai aš rydavau kg chalvą ir po 2 l pieno per dieną išgerdavau, ot protas . Šį kartą nieko panašaus, atrodo taip teisingai maitinausi , bet... yra kaip yra.
Man tiesiog nebuvo kito pasirinkimo (bent aš nesugalvojau), todėl valgiau vieną produktą, bet jums tikrai nebūtina taip daryt.
Mano manymu man reikėjo nutraukti tą primaitinimą dar kokį mėnesį pamaitinti mp, o ne taip vaiką kankinti, nes reakcija mažesnė kai per mp gauna to alergeno, o ne tiesiai pati.
Apie 2-3 mėn visai nevalgėm mėsos, paskui išvažiavom prie jūros, grįžom su pagerėjimu ir nuo tada galim, kad ir kasdien triušiuką valgyt
QUOTE(Živilkinas @ 2009 11 22, 13:31)
O kaip tas Kreon, tiko? Nes visur anotacijose, žinoma, rašo, kad maitinančios turi pasitart su gyd. ir bla bla bla.... O aš dėl pagalbinių sudėtinių dalių įsibaiminus esu po paskutinio "bajerio" su apelsininiu Calcigran. Laktozės, kiek supratau, Kreone nėra... Kokių dar sudėtinių dalių bijoti? Juk vaikutis irgi per MP kažką gaus?
Man gydytoja išrašė Kreon 10000, tokį ir gėriau, reakcijos nebuvo, informacinio lapelio nelabai pamenu, man jis tikrai padėjo (nuo to pačio maisto diena dienon taip susierzino skrandis, kad 6 kart iš eilės vėmiau).
Papildyta:
Ausru, gal galėtum įmesti to inhaliatoriaus (kur ne taip seniai buvai įkėlusi) nuorodą, nežinau kur išsisaugojau , nerandu , o jau manau atėjo laikas pirkti, šianakt vyresnioji atėjo, kad labai skauda gerklę, dabar stebiu mažylę
Papildyta:
QUOTE(vasariukė @ 2009 11 25, 19:58)
Į keptuvių temą , ausru kazkada buvo įmetus nuorodą ir baisiai išgyrus kažkurias keptuves iš šito puslapio http://www.imperija.lt Mes naudojam Amway, kažko ypatingo nepajutau, man jos ir susibraižė, ir nemoku aš be riebalų jose gaminti , bet jei rašo, gal tas subraižymas ir nekenkia . Esu kažkada seseriai padovanojus keptuvę iš ausru minėtojo saito, tai faktas - kad negali atsidžiaugti , jau daugiau nei 2 metai naudoja ir dar ilgai naudos .
Aš ir su zepter nelabai moku kept pvz. blynų , tai kepu ant tefal...
O tai ta DIAMAS PRO danga taip kaip teflonas?
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 11 25, 18:21)
Ausru, gal galėtum įmesti to inhaliatoriaus (kur ne taip seniai buvai įkėlusi) nuorodą, nežinau kur išsisaugojau , nerandu , o jau manau atėjo laikas pirkti, šianakt vyresnioji atėjo, kad labai skauda gerklę, dabar stebiu mažylę
http://www.hiperfarm...pairtm_ne-c28-e
O apie kokia cia danga klausi? Kokiu keptuviu? WOOL firmos?
Papildyta:
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 11 25, 15:42)
Imetu nuoroda
Imetu nuoroda
Ieskok, kad butu dengta titanu su deimantu dulkemis. Maniske WOOL firmos tokia - , bet ir kitu firmu tokiu yra.
Papildyta:
Uzmeciau aki i ta nuoroda, tai maniskes dugnas storesnis man regis
QUOTE(ausru @ 2009 11 25, 21:35)
Ieskok, kad butu dengta titanu su deimantu dulkemis. Maniske WOOL firmos tokia - , bet ir kitu firmu tokiu yra.
Papildyta:
Papildyta:
O tai titanas su deimantų dulkėmis tai jau tikrai geras reikalas? Neblogai - iškepiau kotletus su deimantų dulkėmis . Nu reikės ir man tų deimantų ieškoti
QUOTE(ausru @ 2009 11 25, 21:35)
Papildyta:
Papildyta:
Aciu tokios sakyciau brangokos tos WOOL firmos,galetu pries kaledas nuolaidu kokiu padaryt . Oi nu turesiu dabar dideli galvos skausma kokia pasirinkt
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 11 26, 10:56)
Aciu tokios sakyciau brangokos tos WOOL firmos,galetu pries kaledas nuolaidu kokiu padaryt . Oi nu turesiu dabar dideli galvos skausma kokia pasirinkt
Ziurint su kuo lyginsi - pvz Eastcono tokios pacios 2 ar 3 kartus brangesnes, nes ten ne tik firmai uz gamini moki, bet ir visiems "gyviems reklamuotojams" dar reikia susimoketi, nors ju net akyse nebuni maciusi.
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2009 11 25, 22:14)
O tai titanas su deimantų dulkėmis tai jau tikrai geras reikalas? Neblogai - iškepiau kotletus su deimantų dulkėmis . Nu reikės ir man tų deimantų ieškoti
Nu kaip cia tau pasakius ? Salyginai geras - kol niekas nenustate kitaip . Pvz, as galvojau, kad uz zepterius jau nera geresniu, sveikesniu ir visokesniu puodu, o vat vakar skaitau, kad "nerūdijančio plieno medžiagoje yra nikelio alergenų, todėl gali sukelti dermatozę." Nu tai stai tau ir geri . Emiau mastyti dabar, o gal puodai ir yra musu alergijos priezastis? Zodziu... - isnesiau tefloninius prie konteinerio pastaciau, bomzai rade nesesi sokinedami, tai dabar ka ir zepterius reikes nest?