QUOTE(ausru @ 2009 11 22, 22:41)
Nelabai i ka pasikreipsi. Mums irgi taip buvo - cia jums greiciausiai del ialergizuoto zarnyno. Bandyk su smekta stabdyt. O bakterijas kokias duodi, nepamenu? Mes Bifolac tada gerem.
bifolac tik blogina, kakutis darosi ryskiai zalias, vaikui diegliai ir t.t.... vakar davem Floracare, ziuresim... bet kunelis labai labai grazus jau, neisbertas
QUOTE(Živilkinas @ 2009 11 23, 09:45)
Mergaitės, noriu dėl TS paklausti:
Ar jūs tepat ir kūdikio veiduką?
Nebuvau anksčiau TS bandžius, bet kai ištepiau kūnelį, pradėjo labai akytes trinti.
Ir taip kelis kartus, tai veidulį net pabijojau tept.
Aišku, gal sutapimas-tepiau ryte ir prieš miegą, gal ir taip trynė akytes, bet kad anksčiau to nepastebėdavau...
Ar gali tas TS netikti? Ar buvo kam neigiamų reakcijų. Šiaip odelė po TS patepimo man patinka... Norėčiau naudoti....
maniskei reakcijos gal ir nebuvo nuo TS, bet nuo saltalankiu eme ir visiskai pagerejo, beveik isgijo, sakyciau. Kai pora dienu patepiau TS, gal sutapimas, bet atsirado keliose vietose paberimu, bet cia ir nuo maisto gali but. Tad neaisku... bet TS as pati sau naudoju, nes mane IRGI ISBERE, ir zinau nuo ko. Nuo EKOLOGISKOS duso zele
Anksciau taip nebudavo...
QUOTE(Živilkinas @ 2009 11 23, 10:48)
Mergaitės (aš didžiąja klausinėtoja patapau
),
AR SKIEPIJATE (SKIEPIJOTE) VAKCINOMIS SAVO ALERGIŠKUS VAIKUČIUS?
(gal buvot jau kurioj temelėj aptarę, vis dar laiko nerandu perskaityt normaliai, atsiprašau, jei kartojasi klausimas)
pasikartosiu, kad maniske nuo pirmos dienos NERA gavusi nei vieno skiepo ir ateityje negaus.
QUOTE(lawanda @ 2009 11 23, 12:00)
ausru del skalbiankes as po skalavimo taip pat kaip cia kazkuri mamyte minejo, kycia berods
jungiu ekonomini rezima 30 laipsniu ir tipo skalbiu bet be milteliu
sakykit kraujo ar slapimo tyrimai nerodo grybelio ir stafilokoko?
tik odos meginukai?
eeei, o mum dare ismatu paseli, ir kaip supratau, ten ieskojo stafilokoko, bet NIEKO nerado
QUOTE(ausru @ 2009 11 24, 09:23)
Mortela, tu pas mus didzioji kulinare - nebandai duonos kepti? As labai duonkepe susigundziau, ale nezinau ar verta investuoti, ar nebus pinigai i bala. Ka sakot, mamos? Gal kuri turit/kepates?
P.S Kazkur dinge visos - ar tik ne gripas isgulde?
Mes tai visa seima "ant" profilaktikos programos, tai pakolkas tfu tfu tfu...
as tai ir be kubilo duona kepu
ruginiai miltai, vanduo, cukriuko siek tiek ir druskytes. Tik 5 dienas "kepa",. nes kol rugsta, paskui vis imaisai miltu ir t.t...
Tik man ta duona kartais sukieteja per daug, tenka grauzt
siandien ryte vaika radau visa SLAPIA. Suprakaitavusi. Issigandau, gal rachitas vel paumejo, nes ant padu ir delnu prakaita jau su servetelem valiau, ant koju iki pat uzpakalio- irgi, nes dregnos dregnos buvo....
vakarais neuzmiega, nes matai salta jai, o rytais jau susyla?