Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVIII tema

QUOTE(Živilkinas @ 2009 11 23, 10:48)
Mergaitės (aš didžiąja klausinėtoja patapau  smile.gif  ),

AR SKIEPIJATE (SKIEPIJOTE) VAKCINOMIS SAVO ALERGIŠKUS VAIKUČIUS?
(gal buvot jau kurioj temelėj aptarę, vis dar laiko nerandu perskaityt normaliai, atsiprašau, jei kartojasi klausimas)  blush2.gif

Musu paskutinis skiepas buvo 4-to menesio - tuomet galutinai isitikinau, kad i skiepus reaguoja ir daugiau neskiepinau.
Papildyta:
O pas mus atrakcijos - mazius ka tik uogienes prisimatojo doh.gif . I duris paskambino vaikais vedina cigoniuke, su dar 7 menesiu vienu pilve, tai kol as po namus laksciau galvodama, ka jai atiduoti, mazius tuomsyk sveite nuciupes uogiene doh.gif , o po to, aisku, vos neuzsidraske doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Živilkinas @ 2009 11 23, 10:48)
Mergaitės (aš didžiąja klausinėtoja patapau  smile.gif  ),

AR SKIEPIJATE (SKIEPIJOTE) VAKCINOMIS SAVO ALERGIŠKUS VAIKUČIUS?
(gal buvot jau kurioj temelėj aptarę, vis dar laiko nerandu perskaityt normaliai, atsiprašau, jei kartojasi klausimas)  blush2.gif

Mes iki metuku turim visus, nors darem su dideliu velavimu. O vat 15 men, MMr neskiepysim, nes ten yra kiausinio baltymas arba yra isauginta ant visciuko embriono tai bijua bus mum didele reakcija.
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 11 23, 13:19)
Musu paskutinis skiepas buvo 4-to menesio - tuomet galutinai isitikinau, kad i skiepus reaguoja ir daugiau neskiepinau.
Papildyta:
O pas mus atrakcijos - mazius ka tik uogienes prisimatojo  doh.gif . I duris paskambino vaikais vedina cigoniuke, su dar 7 menesiu vienu pilve, tai kol as po namus laksciau galvodama, ka jai atiduoti, mazius tuomsyk sveite nuciupes uogiene  doh.gif , o po to, aisku, vos neuzsidraske  doh.gif

ot gudrutis maziukas smile.gif tikiuosi greit praeis jum reakcija i ta uogiene 4u.gif
O maniske privalge kreideles vaskines, piese piese, o nusisukau ikiso i burna ir pakramte. doh.gif Na bet kad ryskiai sureaguotu nepastebejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 23, 13:24)
ot gudrutis maziukas   smile.gif tikiuosi greit praeis jum reakcija i ta uogiene  4u.gif 
O maniske privalge kreideles vaskines, piese piese, o nusisukau ikiso i burna ir pakramte. doh.gif  Na bet kad ryskiai sureaguotu nepastebejau smile.gif

Ko jie tik neprisivalgo sitie isdykeliai smile.gif . Manasis anasyki rades boruze i burna ir makt - nespejau nei sureaguot biggrin.gif
Papildyta:
Carramele, o jus ir ta Dermasilk kauke veidui pirkotes? Niekaip nenusprendziu sakytis man ja ar ne g.gif . Kazin nelups nuo galvos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 23 lapkričio 2009 - 15:28
Mortela, tu pas mus didzioji kulinare - nebandai duonos kepti? As labai duonkepe susigundziau, ale nezinau ar verta investuoti, ar nebus pinigai i bala. Ka sakot, mamos? Gal kuri turit/kepates?

P.S Kazkur dinge visos - ar tik ne gripas isgulde? smile.gif Mes tai visa seima "ant" profilaktikos programos, tai pakolkas tfu tfu tfu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 24 lapkričio 2009 - 09:26
4u.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
sveikatėlės ligoniukams
QUOTE(ausru @ 2009 11 24, 10:23)
Mortela, tu pas mus didzioji kulinare - nebandai duonos kepti? As labai duonkepe susigundziau, ale nezinau ar verta investuoti, ar nebus pinigai i bala. Ka sakot, mamos? Gal kuri turit/kepates?

aš turiu - ir jau ne kartą minėjau ax.gif ,kad pati kepu viską - nusipirkom, kai pamačiau, kaip reaguoja vaikas į parduotuvinius kepinius rolleyes.gif . Man pasiteisino - šiuo metu duonos ir batonų kepu mažiau, bet labai sėkmingai duonkepę naudoju kitokių tešlų maišymui thumbup.gif (koldūnų tešlai, picos pagrindo tešlai ). mes pirkom paprastą - už 180 lt,jei neklystu rolleyes.gif .
Atsakyti
aš vis su klausimais blush2.gif mano mažiukės oda neberaudona, nors oda nelygi, sausoka. Ar kai praeina raudonumas, čia jau skaitosi, jog gerėja būklė? Ant veiduko nebuvo raudonų dėmių, bet daug smulkių spuogiukų, jie po kurio laiko susiplojo oda buvo tokia šiurkštoka ir nelygi, bet dabar jau praėjo. Tai aš galvoju ar tas turi būti ir su kūneliu? Nes ten kur buvo raudoni plėmai oda sausa ir šiurkšti. Papasakokite kaip vyksta gerėjimo procesas?
Ir dar kai kur atsirado raudonų spuogiukų lyg su skysčiu viduj... aš nuo to bėrimo įvairovės baigiu galvą pamesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 11 23, 15:19)
O pas mus atrakcijos - mazius ka tik uogienes prisimatojo  doh.gif . I duris paskambino vaikais vedina cigoniuke, su dar 7 menesiu vienu pilve, tai kol as po namus laksciau galvodama, ka jai atiduoti, mazius tuomsyk sveite nuciupes uogiene  doh.gif , o po to, aisku, vos neuzsidraske  doh.gif

lotuliukas.gif as taip gabalini cukru vogdavau, nes saldainiu neduodavo...

QUOTE(Aliira @ 2009 11 24, 12:23)
aš vis su klausimais  

nu tai iseina kad gereja. Gi grazesne pasidare nei buvo? wink.gif

va, o as savaitgali leidau sau puse Late ir 100 g. grudetos varskes... nu ir kugelio su vistiena porcija sukapojau. rezultats pirmadieni aiskus kaip diena. antakiai uzraudonavo, vokai irgi paraudo. kakas suzaliavo ir susiburbuliavo.... vakar kazkaip uzsimirsus cirviniu blynu suvalgiau, tai siandien zaluma zaluma su baltais siulais ir burbulais. Vat pasidziaugiau geltona kosele.... zodziu isitikinau kad dieta veikia!

o del skiepu, tai didzioji gavo skiepus. mazaji pradejo skiepyt, bet nebeduosiu. Ziuresim kaip tie berimai, ir gal paskui... GAL...

o kas yra tas TS? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dresin: 24 lapkričio 2009 - 10:50
QUOTE(Otaip @ 2009 11 24, 10:08)
aš turiu - ir jau ne kartą minėjau  ax.gif ,kad pati kepu viską - nusipirkom, kai pamačiau, kaip reaguoja vaikas į parduotuvinius kepinius  rolleyes.gif . Man pasiteisino - šiuo metu duonos ir batonų kepu mažiau, bet labai sėkmingai duonkepę naudoju kitokių tešlų maišymui  thumbup.gif (koldūnų tešlai, picos pagrindo tešlai ). mes pirkom paprastą - už 180 lt,jei neklystu  rolleyes.gif .

Lyg ir prisimenu dabar, kad kazka rasei g.gif - ale nu bet skleroze uzpuole doh.gif . Tai sakai geras dalykas? Reiks gal tada ir man isigyt. Tik dabar klausimas kiek pinigu tam reikalui atgailet smile.gif , nes ju kainos tai varijuoja nuo ..... iki....
Papildyta:
QUOTE(Aliira @ 2009 11 24, 10:23)
Ir dar kai kur atsirado raudonų spuogiukų lyg su skysčiu viduj... aš nuo to bėrimo įvairovės baigiu galvą pamesti  doh.gif

Pridegink su metileno meliu, nes cia jau stafilokokiniai gali buti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 24 lapkričio 2009 - 10:52
QUOTE(ausru @ 2009 11 24, 11:52)
Lyg ir prisimenu dabar, kad kazka rasei  g.gif - ale nu bet skleroze uzpuole  doh.gif . Tai sakai geras dalykas? Reiks gal tada ir man isigyt. Tik dabar klausimas kiek pinigu tam reikalui atgailet  smile.gif , nes ju kainos tai varijuoja nuo ..... iki....
.

Kaip sakiau, mes mokėjom tarp 180-ir 190 lt (nepamenu tiksliai skaičių) už CLATRONIKą, panaši senukuose dabar yra http://www.senukai.l...-bba2605_4.html - puikiai man tinka ir patinka. mano draugė pirko Tome Philipse paprastesnę už 145 Lt - irgi neatsidžiaugia. brangiausia,nebūtinai bus geriausia ir visas programas naudosi. pas man 12-ka programų - jų per akis man . na, bet kai nežinau "kručiau", gal man ir užtenka dėl to lotuliukas.gif , gal yra kitokių - kurios ne tik tešlą, marmeladą maišo ir kepa, bet gal ir dar ką daro?
Atsakyti
Sveikutes. Na mes dar laikomes. Bet jau naktim duoda mum jazzo blink.gif siandien miegojom nuo3 iki5; nuo7iki11 doh.gif ir ant ranku dabar nuolat.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 24, 12:55)
Sveikutes. Na mes dar laikomes. Bet jau naktim duoda mum jazzo  blink.gif siandien miegojom nuo3 iki5; nuo7iki11  doh.gif ir ant ranku dabar nuolat.

oho blink.gif LiloSun, o pas jus tik zandukai paberti, cia jai sitaip zandukus niezti?
mes tai irgi nemiegame naktim, nu bet per nakti kokias 2 val kasomes, o visa kita miegame, nors blaskosi labai. Gaudysiu kaku is vesiu i zolyna, gal turim koki AS galvoju, kad taip niezulys pas mus sustiprejo, nes anksciau sitaip mergina nesikase.
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 11 24, 12:57)
oho blink.gif LiloSun, o pas jus tik zandukai paberti, cia jai sitaip zandukus niezti?
mes tai irgi nemiegame naktim, nu bet per nakti kokias 2 val kasomes, o visa kita miegame, nors blaskosi labai. Gaudysiu kaku is vesiu i zolyna, gal turim koki AS galvoju, kad taip niezulys pas mus sustiprejo, nes anksciau sitaip mergina nesikase.

Isberti mes beveik visi, tik nugaryte mazdaug svari, o siaip kojos rankos veidukas. Dabar persimete i kojas niezulys, labiausiai jas trina. Nesuprantu kodel g.gif
Tai ir mes nesikasem taip matyt kazkoks paumejimas uzpuole.

Pareikalaukit dar kad nuo odytes paimtu paseli, nes siaip jie turi imti, tik kad ten durna gyd ir atsisako blink.gif
Atsakyti