Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVIII tema

nu tai pas mus yra funkcija, ekonominis skalbimas, 30 minuciu trunka. Neipili milteliu tiesiog, ir tau dr karta praskalbia su 30 laipsniu, gaunasi kaip perskalavimas.

O del tu viduriuku, gleiviu ir visokiu stafilokoku- mazylei dare, pries menesi (buvo 5 sav), tai Klinikose sake, kad niekas neuzaugo. Tiket ar ne, kartot tyrima kazkur kitur? Ten tada nebuvo ji pakakojus, tik toki grudeli biggrin.gif
dabar spalva chaki- tamsiai zalia tokia, nebe sviesiai. bet gleiviu visada buna, netgi sakyciau, kad vien jos. Ir gydytojai man aiskina, kad cia normalu, tiksliau, kad jei tyrimai geri, vadinasi viskas ok... i ka kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 11 22, 21:41)
nu tai pas mus yra funkcija, ekonominis skalbimas, 30 minuciu trunka. Neipili milteliu tiesiog, ir tau dr karta praskalbia su 30 laipsniu, gaunasi kaip perskalavimas.

O del tu viduriuku, gleiviu ir visokiu stafilokoku- mazylei dare, pries menesi (buvo 5 sav), tai Klinikose sake, kad niekas neuzaugo. Tiket ar ne, kartot tyrima kazkur kitur? Ten tada nebuvo ji pakakojus, tik toki grudeli biggrin.gif
dabar spalva chaki- tamsiai zalia tokia, nebe sviesiai. bet gleiviu visada buna, netgi sakyciau, kad vien jos. Ir gydytojai man aiskina, kad cia normalu, tiksliau, kad jei tyrimai geri, vadinasi viskas ok... i ka kreiptis?

Nelabai i ka pasikreipsi. Mums irgi taip buvo - cia jums greiciausiai del ialergizuoto zarnyno. Bandyk su smekta stabdyt. O bakterijas kokias duodi, nepamenu? Mes Bifolac tada gerem.
Atsakyti
Mergaitės, noriu dėl TS paklausti:

Ar jūs tepat ir kūdikio veiduką?
Nebuvau anksčiau TS bandžius, bet kai ištepiau kūnelį, pradėjo labai akytes trinti.
Ir taip kelis kartus, tai veidulį net pabijojau tept.
Aišku, gal sutapimas-tepiau ryte ir prieš miegą, gal ir taip trynė akytes, bet kad anksčiau to nepastebėdavau...
Ar gali tas TS netikti? Ar buvo kam neigiamų reakcijų. Šiaip odelė po TS patepimo man patinka... Norėčiau naudoti....
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 11 21, 21:48)
as pirkau bifolac, kelis kartus po 5 dienas davem, bet galiausiai supratau, kad nepadeda, o tik kenkia. Bet chaki arba zalia spalva kakuciu- kasdien, garstyciu spalvyte buna nu koki karta per dvi dienas tik.... ir nezinau, ka daryt, gleiviu visada buna, o tyrimai pries menesi daryti buvo geri. Nezinau nei ar reikia kazko kito ieskot, kur ieskot ir kaip greit(lakstyt nesinori po poliklinikas)  g.gif

mum tiko tiktai gefilus plius melynas, bifolac kazkodel ir dabar nelabai tinka, nors visi sako kad jis geras. o viduriai iki tol tai buvo tokie kad su siaubu prisimenu, net kraujo gysleliu budavo, zaliu ir kitokiu gleiviu zodziu tragedija. galiausiai KMU gastroenteriolge nustate alergini proktita, nors tada dar dukrytes visiskai nebere. net neitariau kad auginu alergiska vaikuti, seimoj nei mano nei vyro jokiu alergiju nera ir niekada nera buve... cia paskaitineju, tai daugiausia paveldi vaikuciai is teveliu AD ir alergija o ar yra dar tokiu pas kuriuos alergija nukrito "is dangaus"? ar cia mes vieni tokie? verysad.gif
Atsakyti
Mergaitės (aš didžiąja klausinėtoja patapau smile.gif ),

AR SKIEPIJATE (SKIEPIJOTE) VAKCINOMIS SAVO ALERGIŠKUS VAIKUČIUS?
(gal buvot jau kurioj temelėj aptarę, vis dar laiko nerandu perskaityt normaliai, atsiprašau, jei kartojasi klausimas) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Živilkinas @ 2009 11 23, 10:48)
Mergaitės (aš didžiąja klausinėtoja patapau  smile.gif  ),

(gal buvot jau kurioj temelėj aptarę, vis dar laiko nerandu perskaityt normaliai, atsiprašau, jei kartojasi klausimas)  blush2.gif

Skiepijome pagal planą, papildomai nuo erkinio encefalito. Reakcijų nebuvo. ax.gif
Atsakyti
ausru del skalbiankes as po skalavimo taip pat kaip cia kazkuri mamyte minejo, kycia berods rolleyes.gif jungiu ekonomini rezima 30 laipsniu ir tipo skalbiu bet be milteliu ax.gif

sakykit kraujo ar slapimo tyrimai nerodo grybelio ir stafilokoko? blush2.gif tik odos meginukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 23 lapkričio 2009 - 12:01
QUOTE(jurhea @ 2009 11 23, 11:21)
mum tiko tiktai gefilus plius melynas, bifolac kazkodel ir dabar nelabai tinka, nors visi sako kad jis geras. o viduriai iki tol tai buvo tokie kad su siaubu prisimenu, net kraujo gysleliu budavo, zaliu ir kitokiu gleiviu zodziu tragedija. galiausiai KMU gastroenteriolge nustate alergini proktita, nors tada dar dukrytes visiskai nebere. net neitariau kad auginu alergiska vaikuti, seimoj nei mano nei vyro jokiu alergiju nera ir niekada nera buve... cia paskaitineju, tai daugiausia paveldi vaikuciai is teveliu AD ir alergija o ar yra dar tokiu pas kuriuos alergija nukrito "is dangaus"? ar cia mes vieni tokie?  verysad.gif

Mums ji nukrito is dangaus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Živilkinas @ 2009 11 23, 11:48)

(gal buvot jau kurioj temelėj aptarę, vis dar laiko nerandu perskaityt normaliai, atsiprašau, jei kartojasi klausimas)  blush2.gif

jei kas grazintu laika atgal, neskiepyciau ne vieno vaiko, o dabar tik maziuke neskiepiuke ir vidurinelis sustabdyta pries MMR

gripuoja maziuke, tempa 39 verysad.gif dickis beveik sveikas, vel ligos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 23 lapkričio 2009 - 12:07
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 22, 22:18)
Jurate_k
o kokius antigrybelinius naudojot? o su bakteriofagu ar daret kompresiukus? Kaip daret? nes mum ant odos irgi jauciu bus.
Tai mes lauksim kol uosvis vaziuos i baltarusija ir parves, tikiuosi greit susiruos.

antigrybelinius tai mes gaminom, vaiciulioniene su nystatinu israse ir klatrimozoli. O bakteriofagu gydziau ir gentamizinu as, nes grybeliniai neima as.
Jei skaitei auksine nemaime , ten nomb padeda per kazkokia moteri gaut bakteriofago ir jis yra daug pigesnis negu baltarusijoje. ji veza is kaliningrado. ir labai greitai gaunamas.
Atsakyti
QUOTE(Živilkinas @ 2009 11 23, 10:48)

Mano vyresnėlis buvo skiepytas nuo tuberkuliozės. Po to labai greitai prasidėjo AD ir pediatrė pati uždraudė skiepus iki metų laiko. Tad iki metukų augome be skiepų. Dar neturint pilnai metų AD ėmė trauktis ir tada atsargiai pradėjom skiepyti. Reakcijų nebuvo (tik nežymios). Suskiepytas pilnai visomis privalomomis vakcinomis. Mažiukas skiepytas privalomomis iki 15mėn. Sustojom ties MMR ir toliau nebesiskiepijam, bet čia jau mano pačios iniciatyva, kai pradėjau plačiau domėtis skiepais, pasiklausiau įvairių nuomonių ir pan.

Lawanda 4u.gif , sveikite greičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2009 11 23, 12:21)
mum tiko tiktai gefilus plius melynas, bifolac kazkodel ir dabar nelabai tinka, nors visi sako kad jis geras. o viduriai iki tol tai buvo tokie kad su siaubu prisimenu, net kraujo gysleliu budavo, zaliu ir kitokiu gleiviu zodziu tragedija. galiausiai KMU gastroenteriolge nustate alergini proktita, nors tada dar dukrytes visiskai nebere. net neitariau kad auginu alergiska vaikuti, seimoj nei mano nei vyro jokiu alergiju nera ir niekada nera buve... cia paskaitineju, tai daugiausia paveldi vaikuciai is teveliu AD ir alergija o ar yra dar tokiu pas kuriuos alergija nukrito "is dangaus"? ar cia mes vieni tokie?  verysad.gif

Sveikos.
Ir mum nukrito is dangaus tas AD verysad.gif Niekas niekada nieko panasaus neturejo g.gif O ca vat doh.gif
Atsakyti