Pirmam puslapyje neradau Emolium Special emulsion[I], ką galvojat apie šį kremą? Dukrytės oda ne tokia išsausėjusi po nakties... Gal kuri pasidalintu savo patirtimi apie šią priemonę?
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 11 20, 18:48)
O aš tik taip ir atrinkau kas tinka . Savaitę tik virtos bulvės (bet ir jos ne visiems tinka) ir vanduo. Paskui po vieną produktėlį...
Tai tu čia sau, ar dukrytei taip atrinkinėjai, nelabai supratau
Nes aš dar tik MP maitinu... tai reakcijas po maitinimų nelabai atseku, bet, žinoma, nebandžiau po 1-ą produktą valgyt.
Labai ačiū už receptėlius, bandysiu ką nors pasidaryt
O tai ką jūs valgot, jei net visokiai mėsytei "nekalatai" alergijos?
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 11 20, 18:48)
O aš tik taip ir atrinkau kas tinka . Savaitę tik virtos bulvės (bet ir jos ne visiems tinka) ir vanduo. Paskui po vieną produktėlį... Mums kažkaip nesiūlė daryti tyrimų, gal dėl to, kad jau buvom daug maž atrinkę kas tikrai netinka. Naujų produktų paieška sunki... bent man labai sunku buvo. Kaip ir tu mėgau daug aštriai, skaniai valgyti, gyvenime nesilaikiau jokių dietų ir bac . Atsidarai šaldytuvą, o ten nieko nėra ką gali suvalgyti... Net nežinojau, kad galiu tokį gyvenime išbandymą ištverti, nes be keptos kiaulienos ir saldainių negalėjau įsivaizduoti meniu . Sunku buvo psichologiškai, nuo vienodo maisto pykino, gėriau kreon.
O kaip tas Kreon, tiko? Nes visur anotacijose, žinoma, rašo, kad maitinančios turi pasitart su gyd. ir bla bla bla.... O aš dėl pagalbinių sudėtinių dalių įsibaiminus esu po paskutinio "bajerio" su apelsininiu Calcigran. Laktozės, kiek supratau, Kreone nėra... Kokių dar sudėtinių dalių bijoti? Juk vaikutis irgi per MP kažką gaus?
O kas dėl gerųjų bakterijų, tai esu skaičius, kad kartais reikia labai daug laiko, kol žarnynas "pasikrauna", gal dėl to mes manom, kad mum nepadeda, norim greitos reakcijos?
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 21, 20:51)
Na kad visiskai sumazetu tai nepasakyciau, bet mes visus homeopatinius geriam kartu, tai gali buti ir del ju. As tai manau kad jie suzadino visus negerumus organizme todel bendra bukle pasunkejo tai laukiam kol apsivalys organizmas. Nes anksciau nebuvo mum ant pilvo nieko ir ant kakliuko o dabar visas pivas pabertas ir nepraeina. O veidukas mum labiausiai nuo pat pradzios kencia
As parasiau i Auksine nelaime, biski geda, nes dar neperskaiciau visos temos tai kai viska pasiskaitysiu tai kas neaisku pasiklausiu tos mamytes.
Dekui Jurate uz rupesti
As parasiau i Auksine nelaime, biski geda, nes dar neperskaiciau visos temos tai kai viska pasiskaitysiu tai kas neaisku pasiklausiu tos mamytes.
Dekui Jurate uz rupesti
Labuks, tikrai nera uz ka. Tiesa, as kai Vaiciulionieniai pasakiau, kuom gydziau AS (nes kaip tik tada ir buvo apsilankymas pas ja), tai ji palaimino visa gydyma bakteriofagu ir net nusirase vaistu pavadinima. Nes as tik informavau vaiko gydytoja ir vaiciulioniene kuom gydysiu. Ir pati apsiprendziau su nomb pagalba kad gydysiu siais vaistais. Nes jos nieko gero, apart geruju bakteriju, nieko daugiau nepasiule.
QUOTE(ausru @ 2009 11 22, 13:51)
Mamos, gal zinot ar buna tokiu skalbimo masinu, kurios perskalbineja siltu vandeniu?
ar tik ne kazkuris Miele modelis?
bent jau tikrai zinau kad yra antialergine programa, kuri naudoja daugiau vandens skalavimui. o kokios tempos vanduo - nezinau...
Apie Emolium, tai isbandem prausimosi emulsija. Man visai patiko. O kremo "stebuklingumo" nepastebejau...
QUOTE(Živilkinas @ 2009 11 22, 10:31)
O kaip tas Kreon, tiko? Nes visur anotacijose, žinoma, rašo, kad maitinančios turi pasitart su gyd. ir bla bla bla.... O aš dėl pagalbinių sudėtinių dalių įsibaiminus esu po paskutinio "bajerio" su apelsininiu Calcigran. Laktozės, kiek supratau, Kreone nėra... Kokių dar sudėtinių dalių bijoti? Juk vaikutis irgi per MP kažką gaus?
O kas dėl gerųjų bakterijų, tai esu skaičius, kad kartais reikia labai daug laiko, kol žarnynas "pasikrauna", gal dėl to mes manom, kad mum nepadeda, norim greitos reakcijos?
na suprantu, kad daugiau laiko reikia, bet kai situacija tik pablogina, ir visa savaite vaikas viduriuoja zaliai, nors taip baisiai nebuvo pries pradedant bifolac...jei vaikas nebemiega naktim ir dienom, labai prastai valgo, tai..... nezinau, kiek dar savaiciu reiketu laukti, kol griztu i pradine busena, pries pradedant bakterijas
o apie skalbimo masinas, nesupratau klausimo jei kalba eina apie papildoma perskalavima, tai abi musu masinos turejo ta funkcija, mieles nereikia..buvo beko, dabar elektrolux
QUOTE(kycia @ 2009 11 22, 17:01)
na suprantu, kad daugiau laiko reikia, bet kai situacija tik pablogina, ir visa savaite vaikas viduriuoja zaliai, nors taip baisiai nebuvo pries pradedant bifolac...jei vaikas nebemiega naktim ir dienom, labai prastai valgo, tai..... nezinau, kiek dar savaiciu reiketu laukti, kol griztu i pradine busena, pries pradedant bakterijas
o apie skalbimo masinas, nesupratau klausimo jei kalba eina apie papildoma perskalavima, tai abi musu masinos turejo ta funkcija, mieles nereikia..buvo beko, dabar elektrolux
O nebandėt Gefilus, mums vieni labai tinka, yra jie kelių rūšių. Bet aš tai nebeduočiau , jei jau visa savaitę viduriuoja žaliai. Žiūrėkit rimčiau, kad ko nebūtų. Bet bifolac ne su skoniu?. Mums dar neblogai dar buvo Bionalio firmos probiotikai, pavadinimo tikslaus neatsiminsiu.Aš tikrai keisčiau tą Bifolaką. Šiaip viską reikia žiūrėt pagal situaciją. Belaukiant galima prieiti iki labai rimtų problemų. Turėjom ir disbakteriozę ir auksini stafilokoką ir streptokoką. Ir sulaukėm to, kad užkilo temperatūrą, buvo traukuliai ir paskui ligoninėj 3 savaites prabuvo, o jau sunkiai išsikapstėm, labai sunkiai..............
Nejuokaukit su AD,
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 22, 11:00)
Labuks, tikrai nera uz ka. Tiesa, as kai Vaiciulionieniai pasakiau, kuom gydziau AS (nes kaip tik tada ir buvo apsilankymas pas ja), tai ji palaimino visa gydyma bakteriofagu ir net nusirase vaistu pavadinima. Nes as tik informavau vaiko gydytoja ir vaiciulioniene kuom gydysiu. Ir pati apsiprendziau su nomb pagalba kad gydysiu siais vaistais. Nes jos nieko gero, apart geruju bakteriju, nieko daugiau nepasiule.
Tai mes kai eisim pas ja irgi pasitarsim ka ji siulo ir prasitarsiu apie ta bakeriofaga.
Siandien buvom pas pazystama dermatologe, norejau nuomones apie musu gryba ir stafilikoka, tai kaip sumaise mane su s..., vos ne kad as kalta kad vaikas isbertas. Jokiu grybu nemato, cia tik AD, sako ka jus tikit tom nesamones (cia apie tyrimus musu darytus), cia alergologai tik is jusu kvailumo pinigus uzdirba ir pan.
Jau taip sumautai pasijauciau Gariausia, kad sako duokit pieno produktu ir bulviu, kur mums didiziausias alergenas. O kruopu neduot beveik tik pasiule grikius ir ryzius
Tai susibalamutinau visiskai gal tikrai as kvaila ir visiskai ne taip gydau vaika
Papildyta:
QUOTE(Aliira @ 2009 11 22, 09:17)
Pirmam puslapyje neradau Emolium Special emulsion[I], ką galvojat apie šį kremą? Dukrytės oda ne tokia išsausėjusi po nakties... Gal kuri pasidalintu savo patirtimi apie šią priemonę?
Mum netiko Buvom gave meginukus ir nusipirkom, bet kazkaip raudonesne oda pasidarydavo, bet va mamai mano sako ranku odai neblogai tinka
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 11 22, 11:51)
Mamos, gal zinot ar buna tokiu skalbimo masinu, kurios perskalbineja siltu vandeniu?
su papildomu skalavimu tai dauguma modeliu manau daug yra, o kodel klausi del silto vandens? Kazkaip niekad man tokio klausimo nekildavo
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 22, 19:48)
Siandien buvom pas pazystama dermatologe, norejau nuomones apie musu gryba ir stafilikoka, tai kaip sumaise mane su s..., vos ne kad as kalta kad vaikas isbertas. Jokiu grybu nemato, cia tik AD, sako ka jus tikit tom nesamones (cia apie tyrimus musu darytus), cia alergologai tik is jusu kvailumo pinigus uzdirba ir pan.
Gal tu jau bek kuo toliau nuo sitos gydytojos, nes akivaizdi kompetensijos stoka.
O del grybu ir stafilokoku isbandykit Dermasilk.
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 22, 19:48)
su papildomu skalavimu tai dauguma modeliu manau daug yra, o kodel klausi del silto vandens? Kazkaip niekad man tokio klausimo nekildavo
Tai musu skalbianke turi papildomo skalavimo funkcija ir kai baigia skalbti as dar papildomai antra karta vien ant perskalavimu uzsuku, bet kas is to - saltas vanduo visvien neisskalbia skalbiklio.
Papildyta:
QUOTE(kycia @ 2009 11 22, 16:01)
Dauguma skalbimo masinu sildo vandeni tik pagrindiniam skalbimui, o perskalauja saltu vandeniu, ko pasekoje drabuziuose lieka daug skalbiklio. O kadangi man jau nusibodo po skalbiankes dar perskalaudineti rankomis, tai dabar domiuosi, gal yra masinu, kurios ir perskalaudamos sildo vandeni. Gal kuri is mamu tokia turit? Isduokit kokios firmos ir koks modelis
[quote=LiloSun,2009 11 22, 20:48]
Tai mes kai eisim pas ja irgi pasitarsim ka ji siulo ir prasitarsiu apie ta bakeriofaga.
Jau taip sumautai pasijauciau Gariausia, kad sako duokit pieno produktu ir bulviu, kur mums didiziausias alergenas. O kruopu neduot beveik tik pasiule grikius ir ryzius
Tai susibalamutinau visiskai gal tikrai as kvaila ir visiskai ne taip gydau vaika
Papildyta:
Niu zinok as su Vaiciulioniene nieko nesitariau, o tik informavau. nes ji nei velnio apie ta bakteriofaga nezinojo. Kai viska isaiskinau, kas ir kaip pati net anaotacija nusirase rusisko bakteriofago. O tu zinok, nelauk. greiciau gydyk. cia tikrai nejuokas tas AS. Ziurek, kad isgydzius ta As pagerse bendra bukle ir AD.
O del grybu, tai ir visokiu cia ale "protingu " buvo. Sako, cia tikrai nebus grybo, o tik AD. Ka tu manai, paememe paseli, o ten stafilokokas auksinis augo. paskum ir grybas isaugo. Aisku, mes bakteriofagu ir grybeliniais vaistukais greitai viska isgydem.
Papildyta:
Niu zinok as su Vaiciulioniene nieko nesitariau, o tik informavau. nes ji nei velnio apie ta bakteriofaga nezinojo. Kai viska isaiskinau, kas ir kaip pati net anaotacija nusirase rusisko bakteriofago. O tu zinok, nelauk. greiciau gydyk. cia tikrai nejuokas tas AS. Ziurek, kad isgydzius ta As pagerse bendra bukle ir AD.
O del grybu, tai ir visokiu cia ale "protingu " buvo. Sako, cia tikrai nebus grybo, o tik AD. Ka tu manai, paememe paseli, o ten stafilokokas auksinis augo. paskum ir grybas isaugo. Aisku, mes bakteriofagu ir grybeliniais vaistukais greitai viska isgydem.
Jurate_k
o kokius antigrybelinius naudojot? o su bakteriofagu ar daret kompresiukus? Kaip daret? nes mum ant odos irgi jauciu bus.
Tai mes lauksim kol uosvis vaziuos i baltarusija ir parves, tikiuosi greit susiruos.
o kokius antigrybelinius naudojot? o su bakteriofagu ar daret kompresiukus? Kaip daret? nes mum ant odos irgi jauciu bus.
Tai mes lauksim kol uosvis vaziuos i baltarusija ir parves, tikiuosi greit susiruos.