Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVIII tema

Labas vakaras mamytes ar jus esat gyrdeja ka nors apie BIOPTRONA? g.gif 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 21, 19:31)
Sveikutes.  4u.gif
Buvom mes ketvirtadieni pas alergologa. Tai va isiaiskinau kelis rupimus dalykus.
Del MMR skiepu, nepatare skiepyt.
Del maisto kaip visad nieko nepasake, tik tiek, kad durna musu alergija  lotuliukas.gif
Del odos bukles, tai PIRMA karta per metus apziurejo petuka, kur itariau gryba, ir pasake, kad visai tiketina kad jis ten bus. Kaip ir stafilokokas. Pasakiau kad pasidarem kiekybini ismatu tyrima, bet nuo odeles nepaeme, tai pavadino ta gyd Zolyno gatvej durna boba ir pasake, kad vietoj paims. tai sumokejom 60 Lt  doh.gif
Uzsirasem po 2 sav., nes tada jau viska aptarsim ir musu ir ju tirimus.
Siaip si karta buvo labai maloni, bet... kodel kai buvom metuku nepasiule nei vieno tyrimo?  g.gif Juk kaip kvaila mama galejau ir nesusipratet kad vaikui grybas ar koks velnias  blink.gif Tik savo iniciatyva visi tyrimai padaryti.

Israse Clotrimazolio ir Travokorto tepti.  g.gif
Dabar del kiekybinio ismatu tyrimo.. Gal kas is mamyciu dares ir galetu padeti pasiaiskinti kelis dalykus. Nes noriu pas Vaiciulioniene eit visiskai pasiruosus, kad galeciau padskutuot del gydymo budu.
A. Stafilkokas pas mus 10(5), o turetu but maziau nei 10(3) tai cia labai daug ar nelabai  g.gif Nes kiek skaiciau jei nedaug padidejes tai tik gerosiom bakterijom gydo, o jei daug tai ka tada skyria?
Po to Grybai-Candida irgi daugiau nei nurodyta normoj. Laktobakterijos parasyta kad neauga (tai cia irgi manau blogai?  g.gif ), o Bifidobakteriju irgi maziau nei reikia.
Dar auga Klebsiela enterobakterija, tai ar cia labai blogai ar kazkiek ju turi buti?

Tai va dabar noriu surinkt visa naudinga info, kad nepakenkt begydant. Gal kokioj Ad temoj apie AS diskutavot? Apie grybus atrodo praeitoj kalbejot?

O siaip dabar po biski geriau, nors nemiegianaktys pas mus vis dar, nesutvarkom ritmo.
Papildyta:
Lawanda, sveikatytes tau  4u.gif

Labuks, as vis pagalvodavau, kad pas jus gali buti As. Aplamai, kad ir 10^3 yra normos ribose, geriau, kad jo visai nebutu. Pas mano vaika buvo 10^3, ir tai nekas. O paskum pradejo augtir bujot tas AS. Kiek zinau is literaturos ir is mediku, jis labai pablogina vaikuciu bukle, kurie serga AS. mano drauges vaikas ir turejo as, viskas jam pasireiske per atopini dermatita. Tik kai issigide as, iskart ir tas s... as dingo.... O gydemes mes ir kitos mamas stafilokoko bakteriofagu, kuri parveze is rusijos. Siulau pasiskaityt tema auksine nelaime stafilokokas. ten rasi info. O jei susigundysi del bakteriofago, rasyk i az, pasakysiu kaip jo gaut. Tas vaistas nera skanus tikrai, bet uztat veiksmingas ir mes per dvi savaites nugalejom ji. Salia tu vaistu gerem, dar gerasias bakterijas. Ziuriu, jums tikrai butina jas gerti, nes matomai tas AS nuzude visas gerasias ir isikerojo pas jus. o tai tikrai labai suaktyvina AD.

ir dar, pradzioje mes gydemes gerosiomis bakterijomis, ir nei venio jos mums nepadejo.
O gal galit man kas nors paaiskint, mano vaikui homeopate skyre 200 potencijos vaistus calciumkarbonicum. Ka reiskia ta potencija. Ji vis dvejojo, ar 30 ar 200????
O mums vel ablogejimas, nors nieko naujo nevalgem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate_k: 21 lapkričio 2009 - 18:58
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 21, 18:54)
ir dar, pradzioje mes gydemes gerosiomis bakterijomis, ir nei venio jos mums nepadejo.
O gal galit man kas nors paaiskint, mano vaikui homeopate skyre 200 potencijos vaistus calciumkarbonicum. Ka reiskia ta potencija. Ji vis dvejojo, ar 30 ar 200????
O mums vel ablogejimas, nors nieko naujo nevalgem

pas mus tas pats vaistas, o kas tos potencijos? g.gif ant bonkutes parasyta C 6, C 30.
Pradzioj nuo tu kalciu ir mum buvo paumejimas, bet vistik Koralu kalcis mum labaiu netiko nei sis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiloSun: 21 lapkričio 2009 - 19:13
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 21, 20:11)
pas mus tas pats vaistas, o kas tos potencijos?  g.gif  ant bonkutes parasyta C 6, C 30.
Pradzioj nuo tu kalciu ir mum buvo paumejimas, bet vistik Koralu kalcis mum labaiu netiko nei sis.

Na mums ir kai paume, pries 3 savaites veidas, tai niekaip neatsitaiso. Vaikui pries tai niekados nebuvo ant veido jukiu demeiu, o dabar doh.gif tai pas jus bus 30 potencija, reiks pabandyt issiaiskint, kas cia per dalykas. per kiek laiko jums sumazejo reakcija i kalci???
Bandziau ir hormonu patept ir fenkaroli geriam vistiek negereja. O jus pabandykit parasyt is auksines nelaimes nomb i az. ji labai gerai issiaiskinus apie ta disbakterioze, nes sunui ad ir buvo sukes AS. ir siulyciau tikrai sutvarkyti mergytes zarnyna, nes matyt didele itaka turi visos sitos bakterijos.
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2009 11 21, 19:45)
Na mums ir kai paume, pries 3 savaites veidas, tai niekaip neatsitaiso. Vaikui pries tai niekados nebuvo ant veido jukiu demeiu, o dabar  doh.gif  tai pas jus bus 30 potencija, reiks pabandyt issiaiskint, kas cia per dalykas. per kiek laiko jums sumazejo reakcija i kalci???
Bandziau ir hormonu patept ir fenkaroli geriam vistiek negereja. O jus pabandykit parasyt is auksines nelaimes nomb i az. ji labai gerai issiaiskinus apie ta disbakterioze, nes sunui ad ir buvo sukes AS. ir siulyciau tikrai sutvarkyti mergytes zarnyna, nes matyt didele itaka turi visos sitos bakterijos.

Na kad visiskai sumazetu tai nepasakyciau, bet mes visus homeopatinius geriam kartu, tai gali buti ir del ju. As tai manau kad jie suzadino visus negerumus organizme todel bendra bukle pasunkejo g.gif tai laukiam kol apsivalys organizmas. Nes anksciau nebuvo mum ant pilvo nieko ir ant kakliuko o dabar visas pivas pabertas ir nepraeina. O veidukas mum labiausiai nuo pat pradzios kencia doh.gif

As parasiau i Auksine nelaime, biski geda, nes dar neperskaiciau visos temos blush2.gif tai kai viska pasiskaitysiu tai kas neaisku pasiklausiu tos mamytes.
Dekui Jurate uz rupesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Živilkinas @ 2009 11 21, 18:33)
Na, aš tai su 3-jų savaičių kūdikiu nulėkiau, kai baisiai išbėrė, bet jokių tyrimų daryt nepatarė, sako, vis tiek nerodys jokios alergijos tokiam mažyčiui, kad ir kokia stipri būtų, kiek supratau, nuo 6 mėn. kažką jau galima daryt ir testuot. Tai gydėmės tradiciškai, tavegyl'iu, dieta ir gausiu drėkinimu. O nuo 6 mėn. tyrimą siūlo (matyt, prieš primaitinimą), kur ant nugarytės mėginius deda ir stebi reakciją odos...

Tai, matau, tu, kaip ir aš-pati esi alergiška, tik skirtumas, kad man testai praktiškai jokių alergijų neparodė, net suabejojau, ar gerai atliko  biggrin.gif

O dėl neužsiciklinimo tai aš irgi supratau, kad su griežta dieta tai NEĮMANOMA, labai jau greit apsisuka produktų ratas...  verysad.gif

Beje, aš tikrai tikiu nuomone, kad dėl prastos žarnyno floros būklės nesuvirškinus gerai maisto, jo dalelės yra puolamos kaip alergenai, nesvarbu, ką valgytum, todėl pati ėmiausi gerinti situaciją probiotikais, dar gavau patarimą ir virškinimo fermentų pavartot, tik nežinau, kurie būtų tinkami ir saugūs maitinančiom mamytėm.
Gal kuri vartojot?

KOKIUS PROBIOTIKUS DUODATE VAIKUČIAMS, NUO KADA IR KAIP?
MANO MERGYTEI 3,5 mėn., dažnai tuštinasi žaliai, gleivingai, gal pagerintų situaciją?
Ar pakanka kiek aš geriu ir per pieniuką gauna?
Man kažkodėl alergologės nesiūlė probiotikų vaikui, gal, sakau, dar per maža?
Žinau, kad kažkur temoje ir apie juos diskutuvate, bet gal atsakysit?  4u.gif

P.S. labai įdomi info apie cinamoną+medų, bet alergiukam medus?  g.gif

as pirkau bifolac, kelis kartus po 5 dienas davem, bet galiausiai supratau, kad nepadeda, o tik kenkia. Bet chaki arba zalia spalva kakuciu- kasdien, garstyciu spalvyte buna nu koki karta per dvi dienas tik.... ir nezinau, ka daryt, gleiviu visada buna, o tyrimai pries menesi daryti buvo geri. Nezinau nei ar reikia kazko kito ieskot, kur ieskot ir kaip greit(lakstyt nesinori po poliklinikas) g.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 11 21, 20:48)
as pirkau bifolac, kelis kartus po 5 dienas davem, bet galiausiai supratau, kad nepadeda, o tik kenkia. Bet chaki arba zalia spalva kakuciu- kasdien, garstyciu spalvyte buna nu koki karta per dvi dienas tik.... ir nezinau, ka daryt, gleiviu visada buna, o tyrimai pries menesi daryti buvo geri. Nezinau nei ar reikia kazko kito ieskot, kur ieskot ir kaip greit(lakstyt nesinori po poliklinikas)  g.gif

Mes geriam Mega Acidofilus apie menesi. Su kakuciais nera bedos pas mus, bet tyrimas tai vistiek rodo kad ruksta tu bakteriju. Tai nezinau per kiek laiko turi padeti ar jis neveiksmingas mum g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 21, 19:31)
Lawanda, sveikatytes tau  4u.gif

aciu labai 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(katiusa20 @ 2009 11 21, 19:47)
Labas vakaras mamytes ar jus esat gyrdeja ka nors apie BIOPTRONA? g.gif  4u.gif

esam ax.gif ir girdejom ir bandem smile.gif
Atsakyti
Skaitineju AS temele ax.gif Gal is cia esanciu mamyciu kas bande ka bakteriofaga ir padejo? Kaip po jo su AD reikalai? gal irgi pagerejo?
Atsakyti
QUOTE(katiusa20 @ 2009 11 21, 21:47)
Labas vakaras mamytes ar jus esat gyrdeja ka nors apie BIOPTRONA? g.gif  4u.gif

Turim, bet mažylei nebandžiau, jai beria veidelį, o ji gyvas sidabras, tikrai neišlaikyčiau jos rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
prisijungiu prie jusu... Mano vaikuciui 9 menesiai. Labai sausa odele, buvom pas alergologa tai sake, kad tai paveldima (mes abu su teveliu sausos odos). O dabar ties rankyciu ir kojyciu linkiais labai raudona ir sausa. Net nezinau kuo tepti. Ant vienos rankytes (kuria labiau kisa i burnyte) tai net ziasdele pasidare. Kuo tepti...?
Atsakyti
Čia dar šiek tiek info apie cinamoną ir medų iš Ajurvedos

CINAMONAS - turi stimuliuojanciu, antiseptiniu ir valomuju savybiu, daro silumini poveiki kunui.
Geras antitoksinis augalas:atgaivina, stiprina ir duoda audiniams energijos, veikia kaip skausmamalsinantis vaistas.
Palengvina esant VATA ir KAPHA sutrikimams, gali buti vartojamas ir PITA ligoms, taciau tik mazomis dozemis.Panaudojus pernelyg daug - PITA sutrinka.
Cinamonas uzdega AGNI, padeda virskinimui ir turi naturalu valymo poveiki.AGNI - centrine ugnis kune, gerinanti maisto virskinima ir isisavinima.Cinamonas stimuliuoja prakaitavima, gerai veikia gydant persalimus, uzakimus ir kosuli.
Jei i arbatos stikline idesime cinamono,kardamono, imbiero ir gvazdikeliu - palengves kosulys, pralaisves uzakimai, pageres virskinimas.Taciau juos reikia vartoti MAZOMIS dozemis - po viena ziupsneli vienam kartui.

MEDUS - sis produktas sukuria kune siluma, todel jo poveikis silpnina VATA ir KAPHA. Medus tinka vidaus ir isores opu gydymui.
Kaip ir GHI ,medus pernesa gydomasias augalu savybes i kuno audinius ir todel vartojamas kaip tarpininkas daugeliui medziagu.Jis nuostabiai isvalo krauja, gerai veikia akis ir dantis, gydo persalima, kosuli ir uzakimus.Ivyniotas i audekla ir uzdetas kaip pavilgas ant zaizdu padeda joms gyti.
Medus drauge su vandeniu duoda kunui energijos ir padeda praplauti inkstus, mazina riebalus ( vartojamas nedideliais kiekiais).Medaus negalima virinti, nes verdamas kaicia savo savybes ir organizmui gali buti nepriimtinas.Karstas medus gali uztersti zarnyna ir sukurti toksinus.
Atsakyti