Axxa, labai ačiū tau už tai, kad pasidalinai savo meniu
Paskaičiau ir pagalvojau, gal man irgi reik pradėt ramiau į viską žiūrėt, aš gi po paskutinio pabėrimo atsisakiau jogurto, grietinės, sviesto, morkų, avižų, banano, apie KEČUPĄ net ir pagalvot bijojau, net lašiuko "padažymui" nenaudojau, sultinio bijojau kur dėt dėl skonio, pipirų bijojau dėt, kad ir minimaliai...
Dėl burokėlių dabar pradėjau irgi galvot, ar tikrai nieko, kažkaip nė viena man daktarė nepakomentavo, o aš taaaaip juos mėgstu
Bet va šparagines pupeles ir žirnius man nepatarė naudot, nors, kiek supratau, gal labiau dėl pilvo pūtimo, nei alergijos, taigi, klausimas irgi man pačiai lyg ir neatsakytas...
Gal gali patikslint, kokius kukurūzų dribsnius perki, sorry, kad taip smulkmeniškai klausinėju, tiesiog dauguma praturtinti įv. vitaminais, tame tarpe B, be to, dauguma skeptiškai apie tuos kukurūzus atsiliepia, esą labai jau dauguma modifikuoti, nors man iš visų košių tik juos ir ryžius paliko...
Vat ir mąstau, nuo ko pačiai alerginė reakcija, turiu du įtariamuosius-padauginta kukurūzų ir mėsos apskritai...
Dar kartą ačiū.
Mergaitės, jei dar kuri kokį atsiliepimuką parašytumėt, būčiau dėkinga.
Ypač, ką manot apie speltą: dribsnius, miltus...
Dar apie kažkokias balandas košei man eko-parduotuvėj sušnekėjo, teko ką nors girdėt?
[quote=Živilkinas,2009 11 20, 14:04]
Axxa, labai ačiū tau už tai, kad pasidalinai savo meniu
Gal gali patikslint, kokius kukurūzų dribsnius perki, sorry, kad taip smulkmeniškai klausinėju, tiesiog dauguma praturtinti įv. vitaminais, tame tarpe B, be to, dauguma skeptiškai apie tuos kukurūzus atsiliepia, esą labai jau dauguma modifikuoti, nors man iš visų košių tik juos ir ryžius paliko...
Dabar valgiau iš Rimi Hahne firmos, rašo: kukurūzai 91 proc., cukrus, druska, miežių salykinis ektraktas. O šiaip Maxėj kakokius paprastus pasiimu, tiesiog, kad be jokių skonių būtų.
Papildyta:
O per kiek laiko gavot? Man užsakymo patvirtinimą atsiuntė 6 d., o pinigėlius nuo sąskaitos rezervavosi ir nusiskaitė 11 d., tris kartus einu tikrint pašto dėžutę (ryte vyras išeidamas, per pietus eidama į lauką ir vakare vyras grįždamas), bet dar negavau jokio lapelio apie siuntinį... Labai nekantrauju
Axxa, labai ačiū tau už tai, kad pasidalinai savo meniu
Gal gali patikslint, kokius kukurūzų dribsnius perki, sorry, kad taip smulkmeniškai klausinėju, tiesiog dauguma praturtinti įv. vitaminais, tame tarpe B, be to, dauguma skeptiškai apie tuos kukurūzus atsiliepia, esą labai jau dauguma modifikuoti, nors man iš visų košių tik juos ir ryžius paliko...
Dabar valgiau iš Rimi Hahne firmos, rašo: kukurūzai 91 proc., cukrus, druska, miežių salykinis ektraktas. O šiaip Maxėj kakokius paprastus pasiimu, tiesiog, kad be jokių skonių būtų.
Papildyta:
QUOTE(arbuzina @ 2009 11 20, 11:54)
Mamos, klausimas kilo.
Parsisiunciau is akomos TS, kokosu aliejaus. Tik reikes dar siandien iki pasto nukulniuot.
Klausimas butu toks:
Kur laikote TS? Ta prasme jei TS naturalus produktas, tai ar nereikia jo laikyti saldytuve kartais?
Parsisiunciau is akomos TS, kokosu aliejaus. Tik reikes dar siandien iki pasto nukulniuot.
Klausimas butu toks:
Kur laikote TS? Ta prasme jei TS naturalus produktas, tai ar nereikia jo laikyti saldytuve kartais?
O per kiek laiko gavot? Man užsakymo patvirtinimą atsiuntė 6 d., o pinigėlius nuo sąskaitos rezervavosi ir nusiskaitė 11 d., tris kartus einu tikrint pašto dėžutę (ryte vyras išeidamas, per pietus eidama į lauką ir vakare vyras grįždamas), bet dar negavau jokio lapelio apie siuntinį... Labai nekantrauju
pasakysiu savo pastebejimus: HANNE firmos ir as kukuruziukus valgau su pienu be laktozes. Bet va man neskanus jie dar suvalgiau pakeli zemaitiskos varskes, ir...NIEKO. Ir pyrago obuoliu (naminio, obuoliai is sodo), suvalgiau. O juk ten ir kvieciai, ir kiausiniai...ir- NIEKO. Jau laimes kiek...is to dziaugsmo suvalgiau 4 dienas is eiles po kokius 6 sausainius ir vel- NIEKO blogo. Hm. O stai tik kas su ryziais- vaikas raitosi, isberia.... arba cia visai ne nuo maisto.
Mazei labai padeda lakisiaus nuoviras, nors slapiuojanciu zaizdeliu jokiu neturi. Pradejom maudyt kas 1-2 dienas, ir ziuriu, kad po maudyniu zymiai pagereja. IR....nustojau tepti su TS. Isivaizduokit, PAGEREJO! Dabar naudoju tik lakisiu ir ta vitaminini SALTALANKIU krema. Kasdien istepu visa kuneli. O ant galvos kur 1,5 men niekaip luobo/saso nenuvalydavau, tai zinot, kaip padariau? Nusipirkau saltalankiu aliejaus (vaistinej, paprasta), ir istepiau, uzdejau kepuryte ir....lupau....ejo gabali vos ne po centimetra, bet galvyte liko svari beveik iki idealumo, ir svarbiausia- po nakties neatsinaujino. Praejo gal 3 dienos ir "nebeuzauga" tas salmas. Nu padariau isvada, kad musu vaikui itin gerai tinka saltalankis
Gal kas pabandys ir tiks
Papildyta:
Axxa geras meniu jūsų - nebandėt kaliaropės įtraukt? Skanus dalykas - gal tiktų? Aš sviestą štai tokį naudoju - http://www.sveikipro...0-g-1-kg-khanum, tik pati jį gaminuos. Jame nebelikę baltymo, tai ir alergijos nesukelia - ir vaikam,ir sau - skanus toks gaunas (aš virinu, kaip krišnaitai , ankščiau "plaudavau" lietuvišku receptu, bet man jis ne toks skanus buvo). Kas iš draugų ragavo - visi giria - aišku, ne tas pats,kas tikras sviestas,bet bent jau dar vienas papildomas produktas :
o skani ta kaliarope? ar is prekybos centro tinka?
kaip ta sviesta gamini, gal gali papasakot?
Mazei labai padeda lakisiaus nuoviras, nors slapiuojanciu zaizdeliu jokiu neturi. Pradejom maudyt kas 1-2 dienas, ir ziuriu, kad po maudyniu zymiai pagereja. IR....nustojau tepti su TS. Isivaizduokit, PAGEREJO! Dabar naudoju tik lakisiu ir ta vitaminini SALTALANKIU krema. Kasdien istepu visa kuneli. O ant galvos kur 1,5 men niekaip luobo/saso nenuvalydavau, tai zinot, kaip padariau? Nusipirkau saltalankiu aliejaus (vaistinej, paprasta), ir istepiau, uzdejau kepuryte ir....lupau....ejo gabali vos ne po centimetra, bet galvyte liko svari beveik iki idealumo, ir svarbiausia- po nakties neatsinaujino. Praejo gal 3 dienos ir "nebeuzauga" tas salmas. Nu padariau isvada, kad musu vaikui itin gerai tinka saltalankis
Gal kas pabandys ir tiks
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2009 11 20, 11:41)
Axxa geras meniu jūsų - nebandėt kaliaropės įtraukt? Skanus dalykas - gal tiktų? Aš sviestą štai tokį naudoju - http://www.sveikipro...0-g-1-kg-khanum, tik pati jį gaminuos. Jame nebelikę baltymo, tai ir alergijos nesukelia - ir vaikam,ir sau - skanus toks gaunas (aš virinu, kaip krišnaitai , ankščiau "plaudavau" lietuvišku receptu, bet man jis ne toks skanus buvo). Kas iš draugų ragavo - visi giria - aišku, ne tas pats,kas tikras sviestas,bet bent jau dar vienas papildomas produktas :
o skani ta kaliarope? ar is prekybos centro tinka?
kaip ta sviesta gamini, gal gali papasakot?
QUOTE(Živilkinas @ 2009 11 20, 15:04)
Dar apie kažkokias balandas košei man eko-parduotuvėj sušnekėjo, teko ką nors girdėt?
Bolivines balandos arba Kynvos kruopos - mes valgem kokia puse metu, bet po to isialergizavom ir joms.
Papildyta:
QUOTE(kytia @ 2009 11 20, 13:49)
Sveiki,
greiciausiai ir mums teks prisijungti i Jusu bureli. Sunyciui (1metukai) isbere smakriuka, siandien vaziuojam pas gydytoja Grusauska i Azuolyno seimos sveikatos centra pasikonsultuoti
greiciausiai ir mums teks prisijungti i Jusu bureli. Sunyciui (1metukai) isbere smakriuka, siandien vaziuojam pas gydytoja Grusauska i Azuolyno seimos sveikatos centra pasikonsultuoti
Ir radot gi pas ka vaziuoti (juokas nepiktas, nepykit - tiesiog isivaizduoju kokios bukles is jo grisit )
Papildyta:
QUOTE(Živilkinas @ 2009 11 20, 15:04)
Ypač, ką manot apie speltą: dribsnius, miltus...
Labai gerai manom , spelta yra
O tiesa, mes esam alergiski kone visoms kruopoms, bet grikiai mums tiesiog idealiai tinka , todel niekaip nesuprantu, kodel ir kas juos priskyre prie labiausiai alergizuojanciu
QUOTE(kycia @ 2009 11 20, 17:03)
pasakysiu savo pastebejimus: HANNE firmos ir as kukuruziukus valgau su pienu be laktozes. Bet va man neskanus jie dar suvalgiau pakeli zemaitiskos varskes, ir...NIEKO. Ir pyrago obuoliu (naminio, obuoliai is sodo), suvalgiau. O juk ten ir kvieciai, ir kiausiniai...ir- NIEKO. Jau laimes kiek...is to dziaugsmo suvalgiau 4 dienas is eiles po kokius 6 sausainius ir vel- NIEKO blogo. Hm. O stai tik kas su ryziais- vaikas raitosi, isberia.... arba cia visai ne nuo maisto.
Kycia, džiaugiuosi ir baltai pavydžiu, kad keletu skanesnių dalykėlių pavyko pasmaguriaut
Aš, tiesa, kažkaip bijau eksperimentuot, nors mano mama sako, nu ko tu nepabandai, tipo, nepabandžius nesužinosi, bet man kažkaip atrodo, kad pas mano lialytę reakcija pasireiškia ganėtinai lėtai, nėr taip kad staigiai užsiliepsnotų, (arba nėra labai stipri AD forma, tfu tfu tfu), tai paskui ir nebeatsirinkčiau, nuo kokio maisto ten kokia reakcija buvo, jaučiu...
Antra vertus, veidai "užsiliepnoja" turbūt tik nuo labai agresyvaus alergeno, nuo kitų, matyt, tik palaikymas, gal visgi ką pavyktų atsirinkti...
Šiaip artaip, klausiau visų trijų daktarių, pas kurias teko lankytis, ar verta ir man, maitinančiai MP valgyt po 1 produktą, tipo, vieną savaitę, stebėt, paskui kitą (čia visai kaip vaikučiams mamos įvedinėja ir stebi, prasidėjus primaitinimui)-netgi tam buvau pasiryžus, bet visos trys daktarės numojo ranka, sako, neprasidėk-neatrinksi...
Kaliaropė ir mane domina, nagi, ką ten su ja darote?
Atkakliai grįžtu prie klausimo apie speltą, hihihi, gal kas ką darot, žinau, kad kepa sausainiukus lyg, bet ten jau kiaušinis dedasi, ko nenorėčiau visiškai...
Beje, apie kokį kremą su šaltalankiais turi omeny, gal tą vitamininį iš Ąžuolyno vaistinės Kaune?
QUOTE(kycia @ 2009 11 20, 17:03)
pasakysiu savo pastebejimus: .............
o skani ta kaliarope? ar is prekybos centro tinka?
kaip ta sviesta gamini, gal gali papasakot?
o skani ta kaliarope? ar is prekybos centro tinka?
kaip ta sviesta gamini, gal gali papasakot?
- kaip smagu,kad atradot savo priemones
- aš perku turgeliuose.manau,prekybcentrio irgi tiks - ten ir savų ūkininkų turėtų būt, Lietuvoj nemažai kas augina. Aš valgau žalią , o panom - sutarkuoju ir verdu su bulve kartu, pvz., ar dar su kuo - nes viena man nelabai , bet gal kam ir viena super.
- pacituosiu is ajurvedos psl.:
"Lydytas sviestas (Ghi). V↓ P↓ K↓. Trukmė 40 min.
1 kg sviesto
Sviesto lydymo tikslas yra atskirti riebalus nuo baltymų ir vandens. Tada jie (riebalai) sausoje vietoje gali stovėti be jokių šaldytuvų mėnesių mėnesius. Indijoje sakoma, kad šimto metų senumo ghi kainuoja tiek pat kiek auksas, o gydomosios savybės su laiku dar gerėja. Lietuvoje senoliai taip pat (o kai kur dar ir dabar) lydydavo sviestą, tik jie neatskirdavo baltymų ir, kad lydytas sviestas negestų, jį paprasčiausiai pasūdydavo.
Gaminimo laikas priklauso nuo jūsų viryklės, nuo puodo, nuo sviesto kiekio ir kokybinių savybių. Iš 1kg sviesto apytiksliai gauname 800gr lydyto sviesto ghi.
Perkame tikrą sviestą iš parduotuvės, be jokių priemaišų, pagerintojų, konservantų, nesūdytą (šiuo metu ghi gaminti mes naudojame Baltas), arba nesūdytą kaimišką sviestą iš turgaus (jo pasirodo ne taip lengva gauti).
Sudedame sviestą į vidutinį, storu, bei sunkiu dugnu puodą ir kaitiname ant vidutinės ugnies, kol užverda. Kai į paviršių iškyla baltos putos ugnį sumažiname. Retkarčiais pamaišome, kad neprisviltų. Neuždenkite puodo dangčių, nes mums reikia išgarinti vandenį. Po 15 20 min. sviestas pakvips spragintais kukurūzais ir pasidarys auksinės geltonos spalvos.
Kai susidariusi balta putelė sukietėja ir nusileidžia ant dugno būkite pasiruošęs, dabar jau nėra kada nuo puodo atsitraukti. Sekame, kol iškritę pieno tirščiai rusvai pageltonuota, pasklinda specifinis kepintų riešutų kvapas ir tada iš karto nuimame nuo viryklės. Neperkaitinkite, kad tirščiai neprisviltų.
Leidžiame lydytam sviestui ghi truputį atvėsti, kol taps šiltu ir atsargiai perkošiame lydytą sviestą į per iš anksto paruoštą sausą molinę puodynę, uždengta drobe, ar kelis kartus sulenkta marle (mes renkamės drobę, nes ją lengviau išplauti). Kol visi riebalai iš drobulės nepersikošė, neskubėkite pagreitinti košimosi proceso nespaudykite, nes ... teks košti iš naujo. Nuosėdas išmetame. Jei nuosėdų papuls į sviestą ghi, ne tik pablogės jo kokybė, bet ir sutrupės garantinis laikas, gali atsirasti pelėsių.
Neuždengę atvėsinkite iki kambario temperatūros. Vėliau uždenkite, apsaugodami nuo drėgmės. Imdami iš puodynės sviestą ghi naudokite tik sausą šaukštą, nes patekęs vanduo sudarys sąlygas daugintis mikrobams ir sugadins sviestą.
Tai viskas, gintarinės spalvos lydytas sviestas Ghi yra paruoštas. "
O naminis lietuviškas: aš darau tai, išlydau dideliame puode, nugraibau baltas putas, užpilu dideliu kiekiu vandens ir paverdu ant silpnos ugnies . Kai atvėsta, nuimu sviesto(riebalų plutą) nuo viršaus ir sudedu kokian indan, vanduo puode būna toks labai drumzlinas.galima taip "plaut" sviestą kelis kart. Mano bobutė taip darydavo. Bet va, kad nelabai skanus man toks, skaniau,kai "krišnaitiškai" darau - tada tokį, lyg riešuto kvapą jis įgauna
Tokį sviestą laikau ne šaldytuve. Jis labai ilgaamžiškas.
Dėl grikių. Mum dermatologė labai stipriai tvirtino - "nuo grikių nieko negali alergizuoti!!!!", о alergologiniam padarius lopo mėginį -rodė reakciją , maniškės reakcija į grikius apskritai būdavo labai staigi - pora šaukščiukų - ir užsiliepsnoja žandai. Paprasčiausių, ant vandens virtų grikių - taigi,kam kaip
QUOTE(Živilkinas @ 2009 11 20, 19:21)
Šiaip artaip, klausiau visų trijų daktarių, pas kurias teko lankytis, ar verta ir man, maitinančiai MP valgyt po 1 produktą, tipo, vieną savaitę, stebėt, paskui kitą (čia visai kaip vaikučiams mamos įvedinėja ir stebi, prasidėjus primaitinimui)-netgi tam buvau pasiryžus, bet visos trys daktarės numojo ranka, sako, neprasidėk-neatrinksi...
Atkakliai grįžtu prie klausimo apie speltą, hihihi, gal kas ką darot, žinau, kad kepa sausainiukus lyg, bet ten jau kiaušinis dedasi, ko nenorėčiau visiškai...
O aš tik taip ir atrinkau kas tinka . Savaitę tik virtos bulvės (bet ir jos ne visiems tinka) ir vanduo. Paskui po vieną produktėlį... Mums kažkaip nesiūlė daryti tyrimų, gal dėl to, kad jau buvom daug maž atrinkę kas tikrai netinka. Naujų produktų paieška sunki... bent man labai sunku buvo. Kaip ir tu mėgau daug aštriai, skaniai valgyti, gyvenime nesilaikiau jokių dietų ir bac . Atsidarai šaldytuvą, o ten nieko nėra ką gali suvalgyti... Net nežinojau, kad galiu tokį gyvenime išbandymą ištverti, nes be keptos kiaulienos ir saldainių negalėjau įsivaizduoti meniu . Sunku buvo psichologiškai, nuo vienodo maisto pykino, gėriau kreon. Bet kai vieną dieną pamačiau tikrai nelaimingą vaiką (baisus apsigimimas) ir labai stiprius jo tėvus, pasidarė gėda, kad esu tokia silpna. Dabar aš į dukrytės alergiją žiūriu kaip į laikiną dalyką, man taip lengviau. Nesusitaikiau su tuo ką dabar valgau, bet po mėnesio dietos jau taip nekankino alkis.
Dėl speltos. Mums tinka. Susigundžiau kai paskaičiau aprašymą http://www.sveikipro...-1-kg-bauck-hof ir pirkau vokiškus, bet dabar neseniai lyg Mortele atrado, kad ir Ustukių malūnas gamina spelta miltus, bet lietuviškų dar nebandžiau, nes turiu užsipirkusi , tikrai bandysiu lietuviškus, nes kaina tai labai skiriasi.
Su šiais miltais darau koldūnus (su triušiena), į virtų bulvių cepelinus truputį įmaišau, lazankas (nežinau kaip lietuviškai ), sausainius tikrai be kiaušinio , trupininį pyragą, duoną, blynus (miltai, vanduo, alyvuogių aliejus, dar dedu pieno miltelių neocate advance, nes mažoji jo negeria tai "gardinu" juo ir košes ir sausainius). Nėra tie blyneliai tokie gardūs kaip paprasti lietiniai, bet... visai neblogi.
Trupininis pyragas greičiausias, mano dukrytė tikras neramumas, tai labai aktualu :
400 g miltų (mum tinka spelta arba miežių)
150 g sviesto (naudoju tik rūgščios grietinėlės "smetonišką", bet retai) dažniausiai keičiu alyvuogių aliejum
1 šaukštas cukraus, galima nedėti, bet kadangi mano organizmas išsiilgęs cukraus dedu.
Susmulkinu sviestą peiliu ir dar su miltais papjaustau, tada jau su rankom mynkau, bet reikia trupučio vandens, tada atskiriu gabaliuką, o kitą į kepimo formą, aš tai rankomis ištampau iki kraštų, patepu mėlynių ar spanguolių uogiene ir ant viršaus mažais gabaliukais pamėtau likusią tešlą. Kepu 170 C t, bet nežinau kiek laiko , gal apie 20 min, kažkaip viską iš akies darau.
Sausainių receptuką buvo neseniai įdėjusi kažkuri mamytė su obuoliu (mums netinka ) ir mineraliniu.
Labiausiai man patinkantis sausainių receptukas, tai kur lyg Amica buvo įkėlusi tokių šuniukų receptuką, bet nerandu nuorodos tai perrašysiu kas įeina:
200 g miltų (aš naudoju spelta) kokių galit-turit
25 g kukurūzų miltų
25 g pieno miltelių
3 v. šaukštai cukraus pudros
180 g. kambario temperatūros sviesto (dažniausiai keičiu į alyvuogių aliejų)
3 v. šaukštai grietinės (ne visada dedu)
Padarau mažus kamuoliukus ir suploju tarp delnų, kepu 170 laipsnių t., apie 15-20 min.
Pagal receptą reikia padaryti kamuoliukus iš sausų pusryčių ausytes, o nosytėm imti tą pačią tešlą su kakava ir padaryti mažytį rutuliuką. Mano mažylei dar grožis nerūpi smile.gif , tai darau, kad greitai ir skanu būtų ax.gif
P.s. kavos negaliu gerti, jau bandžiau.
Dar kas įstrigo, tai burokėliai... mano mažę tai labai alergizuoja. Pabandymui viriau triušienos mėsos kukulius barštelių sriuboj, tai nereikėjo nei buroko ragaut, užteko ir mėsos . Čia su maistu tai tikrai labai individualu... pvz. mes negalim ryžių nei avižų visiškai, iš visų mėsų mums blogiausia kalakutiena, kitos ir ne kas, bet nuo kalakuto tai stipri reakcija.
Sausų pusryčių negalim valgyt. Matai pas mus vienodas meniu . Manęs neerzina kai man kas prieš akis valgo, bet jei kas valgo prieš dukrytę, o ji visko nori... labai supykstu.
Labai daug prirašiau , dabar jau bėgu. Laikykis, viskas bus gerai, reikia laiko.
QUOTE(Otaip @ 2009 11 20, 14:16)
[size=1][/size]
- jo, stipriai tave suėmę čia ligos,ir dar tokios
beveik vien trisdešimtukus - papraščiau dozuoti, ypač kai peršalimai, tai patankint reik (pačioj pradžioj kas 15 min. duodu ) - o kitų potencijų, regis ,taip dažnai duot negalima.
- jo, stipriai tave suėmę čia ligos,ir dar tokios
beveik vien trisdešimtukus - papraščiau dozuoti, ypač kai peršalimai, tai patankint reik (pačioj pradžioj kas 15 min. duodu ) - o kitų potencijų, regis ,taip dažnai duot negalima.
nu nieko neduoda gert, kol maitinu, tik kalci, magni, na ziuresim ka hormonu tyr.parodys... nenori mano merga MP atsisakyt, negeria jokio misinuko, noreciau nuo metuku jau nebemaitint, savo sveikata pasirupint, bijau problemu turesiu
del pulmonol.jei ka parasysiu
o 30 potencija nera per didele? as kazkaip link 6 ir 12 linkstu
QUOTE(lawanda @ 2009 11 20, 19:24)
nu nieko neduoda gert, kol maitinu, tik kalci, magni, na ziuresim ka hormonu tyr.parodys... nenori mano merga MP atsisakyt, negeria jokio misinuko, noreciau nuo metuku jau nebemaitint, savo sveikata pasirupint, bijau problemu turesiu
del pulmonol.jei ka parasysiu
o 30 potencija nera per didele? as kazkaip link 6 ir 12 linkstu
del pulmonol.jei ka parasysiu
o 30 potencija nera per didele? as kazkaip link 6 ir 12 linkstu
dėl potencijų -nea, nėr - mum nuo 2 mėnesiukų mažei trisdešimtukus skiria. Ir kiek skaičiau - dažniausiai būtent tokios potencijos tokiem atvejams naudojama. Tuos pačius geriam ir mes, ir vaikai - tik mes su B po 6 vnt. vienu kartu, o mažės po 1 ir 3 (čia, pagal amžių). Mes pas homeopatus vaikštom visa šeima, daugmažkas pora mėn, ar kas mėnesį. Visad tokias potencijas skyrė, kad ir kaip kokia peršalimo liga prasidedinėjo. O va kitom ligom - tai jau įvairesnių potencijų turim.
QUOTE(Živilkinas @ 2009 11 20, 16:21)
Šiaip artaip, klausiau visų trijų daktarių, pas kurias teko lankytis, ar verta ir man, maitinančiai MP valgyt po 1 produktą, tipo, vieną savaitę, stebėt, paskui kitą (čia visai kaip vaikučiams mamos įvedinėja ir stebi, prasidėjus primaitinimui)-netgi tam buvau pasiryžus, bet visos trys daktarės numojo ranka, sako, neprasidėk-neatrinksi...
Man dar mintis kilo - valgyt įvairų (kiek dieta leidžia) maistą, vienodai kiekvieną dieną, kažkurį vieną komponentą vis pakeičiant kas kelias dienas.
sveikos
mes buvom pas pulmonologe Migle Klimantaviciene Santariskiu konsultacineje poliklinikoje. labai patiko poziuris, labai isiklauso, neskuba su hormonais. Mums ja rekomendavo mano drauge-naturaliste, sakyciau, kurios dukra turi astma. o po to ir musu pediatre ja parekomendavo. galiausiai ir patys kol kas labai patenkinti. tik eiles ilgokokos pas ja.
man su burokeliais buvo "atradimas" - lankome "Aitvaro" darzelio alergiuku grupe, tai ten burokeliai yra vienas is produktu, kuriu niekam neduoda. kaip ir pieno bei zuvies. del kitu produktu jau kiekvienas suraso,ko negali. o sitie trys niekam nebuna i meniu itraukiami
QUOTE(Otaip @ 2009 11 20, 13:16)
[size=1][/size]
- jo, stipriai tave suėmę čia ligos,ir dar tokios .. .Ką au dėl tai vat, mes irgi busvom centro poliklinikoc Pylimo g., bet pas vyriškį - nepatiko man,kokias tai pievas sukalbėjo ir nieko , išskyrus,kad palaukt tepasakė ,kai vaikas dust pradėjęs net buvo. Jei ką gero rasit - brūkštelėk į AZ.
- jo, stipriai tave suėmę čia ligos,ir dar tokios .. .Ką au dėl tai vat, mes irgi busvom centro poliklinikoc Pylimo g., bet pas vyriškį - nepatiko man,kokias tai pievas sukalbėjo ir nieko , išskyrus,kad palaukt tepasakė ,kai vaikas dust pradėjęs net buvo. Jei ką gero rasit - brūkštelėk į AZ.
mes buvom pas pulmonologe Migle Klimantaviciene Santariskiu konsultacineje poliklinikoje. labai patiko poziuris, labai isiklauso, neskuba su hormonais. Mums ja rekomendavo mano drauge-naturaliste, sakyciau, kurios dukra turi astma. o po to ir musu pediatre ja parekomendavo. galiausiai ir patys kol kas labai patenkinti. tik eiles ilgokokos pas ja.
QUOTE(Živilkinas @ 2009 11 20, 15:04)
Dėl burokėlių dabar pradėjau irgi galvot, ar tikrai nieko, kažkaip nė viena man daktarė nepakomentavo, o aš taaaaip juos mėgstu
man su burokeliais buvo "atradimas" - lankome "Aitvaro" darzelio alergiuku grupe, tai ten burokeliai yra vienas is produktu, kuriu niekam neduoda. kaip ir pieno bei zuvies. del kitu produktu jau kiekvienas suraso,ko negali. o sitie trys niekam nebuna i meniu itraukiami
QUOTE(kietute @ 2009 11 20, 21:10)
mes buvom pas pulmonologe Migle Klimantaviciene Santariskiu konsultacineje poliklinikoje.
O sita gyd turbut tik astmatikus konsultuoja? Su AD vargu ar verta pas ja eit?