Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVIII tema

QUOTE(Amica @ 2009 11 19, 18:47)
Aš ne tarp daugumos  schmoll.gif . Net nežinau kas čia per puodai  g.gif . Ir kiek tas gėris kainuoja?

http://www.berghoffb...p...7&Itemid=75 Kaip cia tau pasakyt kiek kainuoja? g.gif Siaip kokius maziausiai 4 kartus pigesni nei zepter ar bauer, bet metalo lydinys, kaip, raso, toks pats (gal tik plonesnis sluoksnis). Ir apdirbimo kokybe, aisku, siek tiek skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 11 20, 04:17)
turim ir mes atliekamo emu, kol kas nelabai mum.
Vel nemiegam  verysad.gif

Vargsiukai jus 4u.gif LiloSun, o jus nebandete pati su delnu jai patrinti kai niezti, kaip nors ja kasyti, bet atsargiai, kad nenukasyti? Mums tai toks budas issigelbejimas, maziuke pati pabunda ir kisa man kojyte, kasyk, sako smile.gif na, aisku, kai jau labai niezti, tai kasosi ir pati, na bent jau laikyti jos nereikia, kad nesikasytu, pati ja kasau, o jei laikau, tai klykia nesavu balsu verysad.gif
Atsakyti
[quote=Živilkinas,2009 11 19, 23:21]

Pasidalinkit, prašau, konkrečiai, ką valgydavot, ką gamindavot?
Bet su receptais, jei galima, ar detaliau, ką pusryčiam, ką vakarienei ir t.t.

Aš pusryčiams valgau ryžiųtrapučius su joduota druska be konservantų arba ekologiški ryžių trapučiai su sezamu ir žalia ar raudona su mėtom arbata (ar šiaip žolelių arbatos: liepukų, mėtų, medetkų, raudonėlių). kartą per sav. leidžiu savu tirpios kavos ir juodos arbatos. Tiesa, dar prieš pat pusryčius suvalgau bananą ar obuolį (dar turiu iš sodo).
Pietums darausi troškinį: bulvė, morka, kalfijoras/brokolis/šparaginės pupelės/briuselio kopūstai/žirneliai (kartais panaudoju kokį 1/4 Gallina Blanca sultinio kubelį, o šiaip visi mano prieskoniai tai druska, pipirai, petražolės, krapai ir kmynai). Dar darau plovą, t.y. ryžiai su kiauliena (aišku tinka jautiena, kalakutiena) ir nedaug klasikinio Heinz kečupo, nes jis vienintelis, kiek radau Maximoj apžiūrėjus visas etiketes, be modifikuotų priedų. Taip pat verdu kotletukus iš kiaulienos su jautiena faršo ir valgau su bulvėm/ryžiais. Arba troškinu (naudoju tik alyvuogių aliejų, sviesto išvis nevalgau) kalakutiena su obuoliais ir šalia išsiverdu ryžių. Dar verduosi sriubytės: bulvė, morka, burokėlis (kol kas viskas iš sodo) su grietine (rūkščių pieno produktų neatsisakiau), ar bulvė, morka ir koks kopūstas. Kepu kugelį su grietine. darau karbonadus (jautiena/kiauliena/kalakutiena) alyv.aliejuj. Vakarienei avižinių dribsnių košė (virta vandeny, su druskyte ir a.š.alyv.aliejaus) ar kukurūzų košė. Dar tarpe kažkuriam vėl suvalgau (ko nevalgiau pusryčiamams) obuolį ar bananą. Taip pat pasidarau kukurūzų dribsnių su natūraliu jogurtu (kartais įsipjaustau bananą, obuolį). Geriu daug arbatų, stengiuosi vis skirtingas; mineralinio negazuoto šaltinio vandens; obuolių sulčių (spaustų iš sode užaugintų obuolių, pati sodo neturiu, tai dėkinga esu vyro močiutei). Dar tokiems pakramsnojimams tai perku kukurūzus be nieko arba su cukrum (bet be saldiklių), moliūgų sėklas.
Aš vartojau Calcigran apelcinų skonio, bet vaikučio nepastebėjau, kad bertų. Bet man gal trečia mėn. rekomendavo gert dėl vaikučio, kad sukaulėtų klubiukų branduoliukai, o antrą mėn. (6-tą mėn.) tai gėriau, nes beveik nevalgau produktų su kalciu. Bet kiekvieną mėn. tikrai nerekomenduojama. Beje, Calcigran yra be cukraus miško uogų skonio, bet kažin ar čia geriau, manau tas pats. Bet va nuo žuvų taukų kaip pabėrė mažajį, kai 3 d. padaviau, tai dar dabar žandukų neužsigydom iki bent vidutinio pabėrimo, nors jau 1,5 mėn. praėjo. Pati irgi nei žuvies (nors jau labai norėčiau), nei žuvų taukų nevartoju.

Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 11 20, 02:51)
http://www.berghoffb...p...7&Itemid=75 Kaip cia tau pasakyt kiek kainuoja?  g.gif Siaip kokius maziausiai 4 kartus pigesni nei zepter ar bauer, bet metalo lydinys, kaip, raso, toks pats (gal tik plonesnis sluoksnis). Ir apdirbimo kokybe, aisku, siek tiek skiriasi.

Ar teisingai suprantu, kad jie netinka dujinei vyryklei (nes pas mane tik orkaitė elektrinė)?
Atsakyti
oi Olgina net lengviau ant dusios pasidare, kad sunaudojot ir nepalikot mums, nes jau gedu geda paprasiau, o neatvaziuoju blush2.gif nes pradejau net "parintis" ar eksperimentuot mums ka naujo, jei i stacionara planuojam g.gif vat net nuo tyrimu susilaikiau ir organizmo valymo rolleyes.gif
grizau is masazu ir mankstos, jetus vos paeinu, kaip bobule sena doh.gif
Atsakyti
4u.gif

LiloSun 4u.gif 4u.gif laikykitės

QUOTE(Olgina @ 2009 11 20, 12:20)
Vargsiukai jus 4u.gif LiloSun, o jus nebandete pati su delnu jai patrinti kai niezti, kaip nors ja kasyti, bet atsargiai, kad nenukasyti? Mums tai toks budas issigelbejimas, maziuke pati pabunda ir kisa man kojyte, kasyk, sako smile.gif  na, aisku, kai jau labai niezti, tai kasosi ir pati, na bent jau laikyti jos nereikia, kad nesikasytu, pati ja kasau, o jei laikau, tai klykia nesavu balsu verysad.gif

drinks_cheers.gif , o mum dar labai padeda paglostymas su vėsiu vandeniu (šalia lovos puodą laikau - aprimsta ilgesniam laikui,nei tik ranka glostyt ar kasyt). 4u.gif

Axxa drinks_cheers.gif geras meniu jūsų - nebandėt kaliaropės įtraukt? Skanus dalykas - gal tiktų? Aš sviestą štai tokį naudoju - http://www.sveikipro...0-g-1-kg-khanum, tik pati jį gaminuos. Jame nebelikę baltymo, tai ir alergijos nesukelia - ir vaikam,ir sau - skanus toks gaunas (aš virinu, kaip krišnaitai biggrin.gif , ankščiau "plaudavau" lietuvišku receptu, bet man jis ne toks skanus buvo). Kas iš draugų ragavo - visi giria - aišku, ne tas pats,kas tikras sviestas,bet bent jau dar vienas papildomas produktas 4u.gif
QUOTE(lawanda @ 2009 11 20, 12:31)
nes pradejau net "parintis" ar eksperimentuot mums ka naujo, jei i stacionara planuojam  g.gif  vat net nuo tyrimu susilaikiau ir organizmo valymo  rolleyes.gif
grizau is masazu ir mankstos, jetus vos paeinu, kaip bobule sena doh.gif

4u.gif . tai guls tavo vyresnėlis? kada užsirašėt? kaip einas su homeopatija? o tie masažai čia privačiai,ar poliklinika paskyrė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 20 lapkričio 2009 - 11:41
[quote=Axxa,2009 11 19, 20:20]
Mamytės, aš vis dar dėl tų tyrimų 7 mėn. vaikiukui.

Mes darėmės kraujo tyrimą, dar nebuvo 6 mėn., nenorėjau laukti visokių siuntimų.
susimokėjau ir pasidariau endemike, Savanorių pr., tik mum nepavyko kraujo paimti dideliai paletei 36 alergenai, tai darėm mišria 27. Nieko nerado, o mažajai pablogėjimas..... nors prieš savaitę buvo žymiai pagerėję. Vėl ieškom kas galėjo sukelti....
Atsakyti
Otaip laukiu kol dickis savo virusus issigydys, tada pas pulmonologa varysim, o tada jau bandysim gultis. Homeopatija tai kol kas ka vilniuj is kompleksiniu gavau nuo virusu-kosuliu ta kol kas naudojam, pirma diena buvo oda uzraudus jam, stiprus niezulys, bet antra diena nurimo, kazkas sureagavo g.gif o siaip kol kas svieciuos ir darau Dautan prasymuka-sarasiuka hom.zirniukams ax.gif
man tai n problemu su kaulais, stuburu, nugara, skydliauke...tai vazineju su siuntimu kol kas i santariskes masazai-kinezioterapija-fizioterapija doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 20 lapkričio 2009 - 12:15
QUOTE(lawanda @ 2009 11 20, 13:10)
Otaip laukiu kol dickis savo virusus issigydys, tada pas pulmonologa varysim, o tada jau bandysim gultis. Homeopatija tai kol kas ka vilniuj is kompleksiniu gavau nuo virusu-kosuliu ta kol kas naudojam, pirma diena buvo oda uzraudus jam, stiprus niezulys, bet antra diena nurimo, kazkas sureagavo  g.gif o siaip kol kas svieciuos ir darau Dautan prasymuka-sarasiuka hom.zirniukams  ax.gif
man tai n problemu su kaulais, stuburu, nugara, skydliauke...tai vazineju su siuntimu kol kas i santariskes masazai-kinezioterapija-fizioterapija doh.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif stiprybės . dareisi osteoporozės skanavimą? - ką skydliaukei skiria? Su visu šiuo komplektuturėtų atkalbinėt tave nuo MP rolleyes.gif ..

Dėl žirniukų - aš pastoviai pritrūkstu belladonnos ir aconitum doh.gif ,žiemą jie mum visiem keturiem labai tinka. Ar konsultavaisi su kokiu nors homeopatu dėl dozių ir preparatų ? O pas pulmonologą kokį einat? Savo poliklinikos? Aš ieškau kokio geresnio - mūsiškis man nepatinka g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Mamos, klausimas kilo.
Parsisiunciau is akomos TS, kokosu aliejaus. Tik reikes dar siandien iki pasto nukulniuot.
Klausimas butu toks:
Kur laikote TS? Ta prasme jei TS naturalus produktas, tai ar nereikia jo laikyti saldytuve kartais?
Atsakyti
Otaip na neatkalbineja dar nuo MP, turiu nustatyta jau ir osteop. ir osteochondr., del skydliaukes pirmadieni kazka skirs, laukiam tyrimu rezultatu, ir stebim strumos pokycius, 9 mm jau, jei per pusmeti paaug tai kazka ten darys unsure.gif
del pulmonologes mes eisim i centro pol. pas Pavydiene, siuntima turim, cia jau trecia musu sutikta bus, kol kas rekomenduot neturiu ka doh.gif
del homeopat. tai bandysim derint pas Misiu i Klp. kai pas uosvius vaziuosim, bet kol kas iki to laiko noriu visokiu tyrimu prisidaryt kad info daugiau turet
kokios potencijos vaikams duodi kai virusiukai uzpuola? man homeopatija dar tamsus miskas biggrin.gif uzsisakiau Popovo knyga, bandysiu dometis rolleyes.gif

arbuzina laikau saldytuve, o nedideli kieki, kuri naudoju - tiesiog kambary tamsesnej vietoj, uzbaigiam ir vel lendu i saldytuva, atsipjaunu ir vel ta gabaliuka laikau ant lentynos op ranka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 20 lapkričio 2009 - 13:08
QUOTE(lawanda @ 2009 11 20, 14:05)
Otaip na neatkalbineja ...............

unsure.gif doh.gif doh.gif - jo, stipriai tave suėmę čia ligos,ir dar tokios doh.gif .. .Ką au dėl ost. ligų ? Man kol kas tik kalcį gert siūlo. O su strūma,tai joooo ... pas man mažas guziukas, bet jau hormonus skyrė. Blyn, labai prastos ligos unsure.gif . 4u.gif 4u.gif

tai vat, mes irgi busvom centro poliklinikoc Pylimo g., bet pas vyriškį - rolleyes.gif nepatiko man,kokias tai pievas sukalbėjo ir nieko , išskyrus,kad palaukt tepasakė blink.gif ,kai vaikas dust pradėjęs net buvo. Jei ką gero rasit - 4u.gif brūkštelėk į AZ.

Misius - geras homeopatas, kiek girdėjau thumbup.gif . Vaikam aš naudoju beveik vien trisdešimtukus - papraščiau dozuoti, ypač kai peršalimai, tai patankint reik (pačioj pradžioj kas 15 min. duodu ) - o kitų potencijų, regis ,taip dažnai duot negalima.

TS aš ir tap laikau, arbuzina , ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 20 lapkričio 2009 - 13:17
Sveiki,
greiciausiai ir mums teks prisijungti i Jusu bureli. Sunyciui (1metukai) isbere smakriuka, siandien vaziuojam pas gydytoja Grusauska i Azuolyno seimos sveikatos centra pasikonsultuoti verysad.gif

p.s. pataisau antroje sios temos zinuteje isivelusia klaida - Azuolyno seimos sveikatos centro registraturos numeris yra (37) 200407
nuoroda
Atsakyti