QUOTE(ausru @ 2009 11 13, 18:35)
Duona valgau, bet turbut vaikas butu grazesnis, jei nevalgyciau . Bet su tais keliais produkteliais, kuriuos jam galima, as tikrai koju nepavilkciau. Ir taip jau toki kalcio trukuma prisivariau, kad plaukai nuo galvos kuokstais slinko ir tooks silpnumas kojose buvo ...Laimei atradau Gai-Bao kalci - po savaites naudojimo neatsistebiu, kad sukose vos keli plaukai lieka besisukuojant. O kaip tu istveri su tais keliais produktais? Geri papildomai kokius papildus ar kaip?
Super, kad isigijot zepter filtra - as irgi labai gundausi, tik kaina labai auksta. Kazin nera tokio pacio gero, tik kitos firmos vandens filtro uz zemesne kaina? Gal kas zinot? O kaip su akmenimis baigesi? Istirpo nuo filtruoto vandens ar kaip kitaip tirpinai? As irgi turiu akmenu inkstuose, tai info lb praverstu .
Dėl plaukų slinkimo, tai man atrodo daugumai praėjus kuriam laikui po gimdymo slenka plaukai, bent man tai ir po pirmo gimdymo slinko nors valgiau viską...
Kaip ištveriu su keliais produktais nežinau (tai pirmoji dieta mano gyvenime ir dar tokia ). Matyt man jau visai blogai, bet man niekas neteikia tiek džiaugsmo kaip gražūs dukrytės skruostukai. Vistiek negalėčiau valgyti pačių mėgstamiausių savo produktų. Blogai jaučiausi kai pamaitinus pamatydavau, kad pabėrė, o dar reikdavo maitinti iš kitos (bandydama įvesti naujus maisto produktus pirma pati valgydavau, jei nebūdavo reakcijos duodavau mažylei), dabar pirma ragauna ji. Matyt jau aš tiek daug esu visko privalgiusi... ir kiek dar visko privalgysiu, dėl savęs nesuku galvos, bet kaip padėti mažylei galvoju kiekvieną dieną. Nesusitaikiau ir nesusitaikysiu su jos alergija, negaliu...
Pati esu nusipirkusi kalcį su magniu iš Amway, bet gal dėl to, kad neįpratus kažką vartoti, pamirštu išgerti (išgėriau gal iš vis 4 ar 5 ).
Pati apie tai niekad negalvojau, bet kai homeopatė norėjo sužinoti mūsų ligas aš tegalėjau pasakyti inkstų akmenligę, o MB, kad operavo kelio miniską. Noriu maitinti iki 2-jų, jei iki to laiko nebus geriau, reiks tikriausiai ir man ieškoti ko nors organizmo pastiprinimui.
Dėl filtrų... manau nebūna tokių pačių gerų pigiai . Žinau, kad Amway turi taip pat vandens valymo sistemą ir įsigiją žmonės taip pat labai patenkinti. Pasidomėjau dėl kainos... tai apie 4 tūkstančiai pirkėjams, lyg 3081 Lt jei perka pats konsultantas (vakar dienos kursu), tai tada pigiau zepter šiandien siūlo už 3020 Lt. Man tai tikrai vertas tų pinigų. Net jei nežiūrint sveikatos, vandens skonis pasikeičia, žymiai skanesnis, kai įpratau tai tiesiog negaliu praryti paprasto vandens.
Dėl akmenų, tai nežinau... labai tikiuosi greit neužklups manęs, nes dabar tai būtų tragedija , pernai (kai gulėjau ligoninėj) buvo mergaitei 3 savaitės, šiandien didesnė, bet mamytės reikia labai labai... Tiesiog sumažinau geriamo vandens kiekį, buvau prisiskaičiusi, kad reikia apie 2 l vandens išgerti maitinančiom, tai tiek arba daugiau ir gerdavau, bet tikrai tiek nereikia. Neturiu patirties jokių ligų gydyme, o ir buvo toks priepolis, kad nei gulėt, nei sėdėt, nei stovėt, nu vienu žodžiu jei būtų sakę reikia pjaut - būčiau sutikusi, nes po paros siaubingų skausmų (leidžiama nošpa nepadėjo) buvau. Parašė antibijotikus (homeopatė negalėjo suprast prie ko) ir Rowatinex. Sakė kai nemaitinsiu turiu susirūpinti, nes kiekvienam inkste po 2 akmenėlius . Pas mus jų neskaldo, reiktų važiuot į Vilnių, tai kažin ar prisiruošiu, nebent išveš... Esu nusižiūrėjusi Ajurvedos augalinį preparatą kepenims ir inkstams. Phyllanthus niruri (http://www.nutrasanus.com/phyllanthus-niruri.html). Amazonės indėnų vadinamas "akmenų skaldytoju" ir naudotas akmenims iš inkstų bei tulžies šalinti. Indijoje šis augalas naudojamas, visų pirma, kepenų ligoms gydyti. Taip pat blužnies pažeidimams, kaip diuretikas ir virškinimo sutrikimams gydyti. Reiks bandyt, jei nepamiršiu, nes man jau buvo kartą prieš 12 metų .
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 11 19, 14:59)
Mamos, gripo nebijot? Kaip saugotes? As tai dziaugiuosi nutraukus antihistamininius (lb imuniteta slopina) ir duodu kordicepso ryte vakare - tikiuosi neapsirgsim . Baisu pasidare po to 13-kamecio berniuko mirties
Bijau labai gripo, o ypač dėl mažės. Nesisaugom , nežinom kaip . Tik tiek , kad vyresnėlės mokykloj karantinas, tai savaitėlę bus namie, tai nors ji neparneš..., o vyro darbas su žmonėm, tai nežinia kurią dieną teks su kokiu užsikrėtusiu pabendrauti ir
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 11 19, 17:38)
[size=1][/size]As verdu zepteriniuose ant labai mazos ugnies ir darzoves i puoda sumetu tik uzvirus vandeniui, nes sako, jei sumeti neuzvirus, isplaukia visi vitaminai. Bet vistiek nemanau, kad virtame maiste isliktu daug vitaminu . Jei ne Neocate misinys, prastai mums butu su vitaminais.
O dabar IKI akcija Berghoff puodams (toks pats medicininio plieno lydinys, kaip ir zepter), tai turbut dauguma mamyciu jau susipirko?
O dabar IKI akcija Berghoff puodams (toks pats medicininio plieno lydinys, kaip ir zepter), tai turbut dauguma mamyciu jau susipirko?
Aš ir zepteriniuose gaminu, kartais garuose, kartais paprastai. Šiuometu gal dar yra kiek tų vitaminų , vat pavasarį liūdniau su vitaminais.