Įkraunama...
Įkraunama...

M.K. Čiurlionio menų gimnazija

Kaip jums remontas patinka g.gif ,vaikas ateina kaip statybininkas ,su dulketais batais,atitinkamais kvapais,cia tai betvarke blink.gif ,tikrai jie susilauks baudu uz toki neatsakingfa poziuri i vaiku sauguma ir sveikata nono.gif
Atsakyti
QUOTE(reikli @ 2010 04 22, 12:40)

reikli, 22 Bal 2010 - 12:40, parašė:

reikli, 22 Bal 2010 - 12:40, parašė:

Kaip jums remontas patinka  g.gif ,vaikas ateina kaip statybininkas ,su dulketais batais,atitinkamais kvapais,cia tai betvarke  blink.gif ,tikrai jie susilauks baudu uz toki neatsakingfa poziuri i vaiku sauguma ir sveikata nono.gif

Kaip jums remontas patinka  g.gif ,vaikas ateina kaip statybininkas ,su dulketais batais,atitinkamais kvapais,cia tai betvarke  blink.gif ,tikrai jie susilauks baudu uz toki neatsakingfa poziuri i vaiku sauguma ir sveikata nono.gif

del dulkiu - nepastebejau. bet va triuksmas tai tikrai trukdo per pamokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2010 04 22, 20:40)

olenka, 22 Bal 2010 - 20:40, parašė:

olenka, 22 Bal 2010 - 20:40, parašė:

del dulkiu - nepastebejau. bet va triuksmas tai tikrai trukdo per pamokas  g.gif

del dulkiu - nepastebejau. bet va triuksmas tai tikrai trukdo per pamokas  g.gif

Tai jei nevaiksto po visa skyriu,sedi klaseje,gal ir nesijaucia dulkiu,mano vaiksto,tai batai balti nuo dulkiu,ir visa uniforma su baisiu statybu kvapu blink.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2010 04 22, 09:18)

san, 22 Bal 2010 - 09:18, parašė:

san, 22 Bal 2010 - 09:18, parašė:

nutariau pasidomėti, kas per dalykas ta "čiurlionkė". kiek permečiau ankstesnę temą, tai nenudžiugino blink.gif bet ten vistiek apie muzikus ir dar šiek tiek apie baletą. o mane domina dailė.
tai kol kas tik supratau, kad konkursas didelis.
o kaip ten krūviai dailininkams? tiesa apie "dieninį" negalvojam, tik apie neakyvaizdinį - nesinorėtų taip iškarto užbrėžti brūkšnio, kad būsi tik menininke ir viskas unsure.gif

ir mokslai dailininkų nuo pirmos klasės ir visus 12 metų trunka?

mum dar ne šiemet pirma klasė, bet galvoju, ar eiti į minimūzą ar ne. nes gautusi, kad lankytu 2 dailės būrelius kitais metais  doh.gif  (dabar lankomo atsisakyti nenorime). bet jei sugalvotume stoti, tai, įsivaizduoju, kad minimūzoj turėtų paruoštą tą "namų darbą" tokį, kokį reikia, priprastų prie reikalavimų egzaminui. ar ne?

pažiūrėjau, kur dar galima dailės mokytis, tai Dvariono muzikos mokykloj (tik internete kažkaip mažai informacijos apie jų dailės skyrių), Vienožinskio mokykloj (nuo 12 metų) ir daugiau "oficialių" neradau (Vilniuje). daugiau jau tik būreliai?

nutariau pasidomėti, kas per dalykas ta "čiurlionkė". kiek permečiau ankstesnę temą, tai nenudžiugino blink.gif bet ten vistiek apie muzikus ir dar šiek tiek apie baletą. o mane domina dailė.
tai kol kas tik supratau, kad konkursas didelis.
o kaip ten krūviai dailininkams? tiesa apie "dieninį" negalvojam, tik apie neakyvaizdinį - nesinorėtų taip iškarto užbrėžti brūkšnio, kad būsi tik menininke ir viskas unsure.gif

ir mokslai dailininkų nuo pirmos klasės ir visus 12 metų trunka?

mum dar ne šiemet pirma klasė, bet galvoju, ar eiti į minimūzą ar ne. nes gautusi, kad lankytu 2 dailės būrelius kitais metais  doh.gif  (dabar lankomo atsisakyti nenorime). bet jei sugalvotume stoti, tai, įsivaizduoju, kad minimūzoj turėtų paruoštą tą "namų darbą" tokį, kokį reikia, priprastų prie reikalavimų egzaminui. ar ne?

pažiūrėjau, kur dar galima dailės mokytis, tai Dvariono muzikos mokykloj (tik internete kažkaip mažai informacijos apie jų dailės skyrių), Vienožinskio mokykloj (nuo 12 metų) ir daugiau "oficialių" neradau (Vilniuje). daugiau jau tik būreliai?

leiskit į "Minimūzą", per pora metų pati susidarysit, ar per metus- koks jau ten tas jūsų amžius nežinau, tą įspūdį, ir pati nuspręsit ką daryt. Pabandrausit su pedagogais, pamatysit ten besimokančius vaikus ir žinosit. O spręsti apie mokyklą iš pasisakymų tų, kurie pilni nuoskaudų- tai kažin ar verta.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2010 04 17, 20:28)

alfija, 17 Bal 2010 - 20:28, parašė:

alfija, 17 Bal 2010 - 20:28, parašė:

tikrai tai netiesa.

tikrai tai netiesa.

Tiesa,nes stojo dukra i neakivaizdini.Karpavicius nusprende biggrin.gif .Ilgai mes ten kalbejom.Man buvo pasakyta-vilnieciams "Mini muza".Kitiems vaikams is Vilniaus-tas pats.Cia as apie daile,jeigu ka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 27 balandžio 2010 - 23:15
QUOTE(due drops @ 2010 04 27, 23:14)

due drops, 27 Bal 2010 - 23:14, parašė:

due drops, 27 Bal 2010 - 23:14, parašė:

Tiesa,nes stojo dukra i neakivaizdini.Karpavicius nusprende biggrin.gif .Ilgai mes ten kalbejom.Man buvo pasakyta-vilnieciams "Mini muza".Kitiems vaikams is Vilniaus-tas pats.Cia as apie daile,jeigu ka

bet kažkaip nelogiška. ar visai dailėj nėr neakyvaizdininkų, ar į neakyvaizdinį turi nevilniečiai po pamokų dar iš kitų miestų atvažinėti - kažko nepagaunu g.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2010 04 28, 08:54)

san, 28 Bal 2010 - 08:54, parašė:

bet kažkaip nelogiška. ar visai dailėj nėr neakyvaizdininkų, ar į neakyvaizdinį turi nevilniečiai po pamokų dar iš kitų miestų atvažinėti - kažko nepagaunu g.gif

Neakivaizdinis yra,bet ten tik nevilnieciams.Vazinet reikia ne istisai,kas kazkiek laiko (nesitikslinau jau sito).Aisku,kad nelogiska-ypac kai tai paaiskeja per egzamina (nors niekur nebuvo mineta,dokumentus irgi normaliai prieme) doh.gif .Kiti tevai vilnieciai irgi bande aiskintis.Atsakymas-dabar taip nusprendem
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 04 28, 00:14)

due drops, 28 Bal 2010 - 00:14, parašė:

due drops, 28 Bal 2010 - 00:14, parašė:

nu labas, kaimynė irgi į neakivaizdinį išleido savo stebuklą- jos priėmė. Nu, kas Karpavičius aš - žinau biggrin.gif . Tai gal kažko nesuterėt iš anksčiau, nežinau. O dukrai kiek metų?
Papildyta:
QUOTE(san @ 2010 04 28, 08:54)

ūna sesijos per moksleivių atostogas , kas iš kitų miestų. Vilniečiai atsiskaito už viską mokslo metų laiku, su savom klasėm.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2010 04 28, 16:19)

alfija, 28 Bal 2010 - 16:19, parašė:

alfija, 28 Bal 2010 - 16:19, parašė:

nu labas, kaimynė irgi į neakivaizdinį išleido savo stebuklą- jos priėmė. Nu, kas Karpavičius aš - žinau biggrin.gif . Tai gal kažko nesuterėt iš anksčiau, nežinau. O dukrai kiek metų?

O kada kaimyne isleido?Tai,kad viskas ten normaliai su tuo sutarimu,tik per stojamuosius bombele numete,kad vilnieciai-i "Mini muza".Mano dabar i 2 kl.eina
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 04 28, 17:09)

due drops, 28 Bal 2010 - 17:09, parašė:

due drops, 28 Bal 2010 - 17:09, parašė:

O kada kaimyne isleido?Tai,kad viskas ten normaliai su tuo sutarimu,tik per stojamuosius bombele numete,kad vilnieciai-i "Mini muza".Mano dabar i 2 kl.eina

Pavasarį. nu dabartiniais mokslo metais mokosi, trečiokė. Mano gi kompani ją pašefuoja, nes ji vis dar pasiklysta toj mokykloj, tai tikrai žinau. Nu bet gi Mūza irgi neblogai, dabar gi jie ją iki aštuntos klasės turi. Žodžiu nutupėtos vietos traukia biggrin.gif Jei gabi įstos. Šiemet kas ten su jais Mini mūzoj dirba- Talmantienė berods? Aistei ji labai patiko, o Rimantas ir ji su Rimantu jaučia antipatiją gilią viens kitam.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2010 04 28, 18:19)

alfija, 28 Bal 2010 - 18:19, parašė:

alfija, 28 Bal 2010 - 18:19, parašė:

Nu bet gi Mūza irgi neblogai, dabar gi jie ją iki aštuntos klasės turi. Žodžiu nutupėtos vietos traukia biggrin.gif Jei gabi įstos. Šiemet kas ten su jais Mini mūzoj dirba- Talmantienė berods? Aistei ji labai patiko, o Rimantas ir ji su Rimantu jaučia antipatiją gilią viens kitam.

Nu bet gi Mūza irgi neblogai, dabar gi jie ją iki aštuntos klasės turi. Žodžiu nutupėtos vietos traukia biggrin.gif Jei gabi įstos. Šiemet kas ten su jais Mini mūzoj dirba- Talmantienė berods? Aistei ji labai patiko, o Rimantas ir ji su Rimantu jaučia antipatiją gilią viens kitam.

Kelios dirba.Maniske pas Karpaviciene-puikiai sutaria.Jeigu bus vietu dieniniam-stosim,nebus-toliau "Mini muzoj" pies.Talmantiene,man paciai,nuo paauglystes dvejopus jausmus kelia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 04 28, 18:58)

due drops, 28 Bal 2010 - 18:58, parašė:

due drops, 28 Bal 2010 - 18:58, parašė:

Kelios dirba.Maniske pas Karpaviciene-puikiai sutaria.Jeigu bus vietu dieniniam-stosim,nebus-toliau "Mini muzoj" pies.Talmantiene,man paciai,nuo paauglystes dvejopus jausmus kelia biggrin.gif

čia matyt nuo vaiko priklauso, kai Aistė buvo tokia nu zanūda, nu tokia senas moralistas- tai jos ten viena kitai kaip tik. Man asmeniškai ta jos Tamantienė jokių simpatijų nekelia. Karpavičiui irgi jokių simpatijų nejaučiu. Rimantas jam patinka, Aistė, nelabai. Va taip va. Reikias dailės skyriuj bendroj sumoj pas mane dvejopa patirtis biggrin.gif . Va muzikoj tnokultūrą Piekurienė dėsto- tai ir vėl Aistė tiesiog alpo nuo jos- jau kokia, o ir mažasis ir Rimantas taip taip sau į ją žiūri. Na Rimantas žiūrėjo, ji jau jam nieko nebedėsto.
Atsakyti