Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai/maisto papildai

QUOTE(Žvėriukė @ 2010 06 13, 17:17)
Dabar geriu Fitoval.....joks svoris neauga. Net nesupykciau jei kazkiek ir priaugtu  biggrin.gif
Pries Fitovali geriau Futura Silicea...plaukai nebeslenka, nors po gimdymo vienu metu galvojau, kad plika liksiu  doh.gif Bet as juos ilgai geriau...6 menesius, bet slinkimas labai greit praejo pradejus juos vartot.

FUTURA SILICEA ir as geriau gal kokius 4-5 men del plauku nezinau, nors irgo tad po gimdymo geriau, bet oda tikrai buvo labai grazi, net komplimentu gaudavau. Vel kyla noras ju pagerti.

Nors domina ir Nutricap kas vartojo
Atsakyti
vartoju nakvišų aliejaus kapsules apie tris menesius,jokio poveikio plaukam sad.gif
Atsakyti
as tai kazkaip galvoju kad nakvisa plaukams nelabai koki poveiki turi, ji tik odai, taip moteriskom funkcijom gerinti
Atsakyti
gal wink.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 06 15, 20:53)
as tai kazkaip galvoju kad nakvisa plaukams nelabai koki poveiki turi, ji tik odai, taip moteriskom funkcijom gerinti

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif - nors nakvisu aliejus, o ypac agurkliu aliejus, puikiai veikia oda ir balansuoja hormonus, ypatingo poveikio plaukams neturi.
Plauku strukturai gerinti ir augimui skatinti kur kas svarbesni yra cinkas, B grupes vitaminai (ypac alaus mieles), amino rugstys (L-karnitinas, L-metioninas).
Ypac didelio demesio paskutiniu metu sulaukia maisto papildai nuo plauku slinkimo NOURKRIN. Pati esu maciusi zmoniu, kurie po situ papildu pilnai atsiaugino nuslinkusius plaukus per kelis menesius, o ir plauku struktura atrodo zymiai geriau. Ketinu pati juos isbandyti, nors kainuoja tikrai nemazus pinigus, todel noretusi tiketis geriausio poveikio unsure.gif
Atsakyti
ar yra vartojančių WELLWOMAN Tricologic N60? 4u.gif būtų įdomu sužinoti apie poveikį. smile.gif

http://www.hiperfarm..._tricologic_n60
Atsakyti
Naudojau perfektil, fitoval,
Atsakyti
Man taip pat siaubingai slenka plaukai, blink.gif nebezinau ko griebtis.Skaitau informacija apie vitaminus, sampunus ir jau nebezinau doh.gif kurie vitaminai verti demesio. Esu gerusi Wellwoman ir zuvu taukus ,bet nuo WELLWOMAN labai bloguodavau,o nuo zuvu tauku buvo susitvarkiusi oda,plaukam poveikio nepastebejau,nes tada dar neslinko.Mastau nusipirkti keliu rusiu A,E,B,CINKO ir kitu deriniu reikalingu plaukams ir odai.Na mano draugei padeda nakvisu aliejus,bet taip pat sake padidejo apetitas. ax.gif
Atsakyti
priseidedu irgi ,geriu Fitoval ax.gif
Atsakyti
Fitoval geriu,aisku dar poveikio nematyti
Atsakyti
Iki šiol geriausi, kokius tik teko "sutikti" vitaminai plaukams yra "Priorin'. Anksčiau jau prekiavo Vokiečių vaistinė, nežinau, ar dar ir dabar prekiauja. Aš pirkau per eBay
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2010 09 11, 11:26)
ar yra vartojančių WELLWOMAN Tricologic N60? 4u.gif  būtų įdomu sužinoti apie poveikį. smile.gif

http://www.hiperfarm..._tricologic_n60

Aš vartoju WELLWOMAN Tricologic N60 tik kelios savaitės, tai dar rezultato per anksti tikėtis. Dermatologė patarė vitaminus plaukams gerti mažiausiai 3 mėn.
Atsakyti