Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai/maisto papildai

issamu, dekui.
ar galima vietiskai panaudoti aplikacijoms i galvos oda injekcini askorbo rugsties tirpala? gerinti kraujotakai g.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal zinot ar Viviscali galima vartoti nestumo metu? nerandu info.
Atsakyti
QUOTE(edytka @ 2010 03 09, 11:18)
Sveikutes,gal zinot ar Viviscali galima vartoti nestumo metu? nerandu info.

Taip, tai nekenksmingas ir nesukeliantis jokio šalutinio nepageidaujamo poveikio produktas.
Sudėtis:
Vienoje 500 mg tabletėje (paros normos %):
30 mg 50 % Vitaminas C
3 mg 10 % Vitaminas E
200 mcg 15 % Tiaminas
700 mcg 40 % Riboflavinas
6 mg 30 % Niacinas
100 mcg 25 % Folio rūgštis
1,3 mcg 20 % Vitaminas B 12
10 mcg 4 % Biotinas
2 mg 20 % Pantoteno rūgštis
4 mg 25 % Cinkas
300 mg ** Kremzlinių jūros gyvūnų ekstraktas
80 mg ** Acerola ekstraktas
20 mg ** Vynuogių sėklų ekstraktas
Atsakyti
QUOTE(apolonas @ 2010 03 09, 13:54)
Taip, tai nekenksmingas ir nesukeliantis jokio šalutinio nepageidaujamo poveikio produktas.

Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Galiu duot patarimą, kas labai GERAI paskatino plaukų augimą man smile.gif net pati to iškart nesupratau, bet pastebėjau, kad šį mėnesį labai greit ataugo šaknys per nepilną mėnesį. Ir poto suvedžiau viską - gydytoja paskyrė Neurorubino į raumenis 6 ampules, o ten grynas vitaminas B thumbup.gif tai vat, jei adatų ir skausmo nebijot, pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
O padeda kuriai nors nakvisu aliejus? Duoda ko nors plaukams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 03 13, 23:11)
O padeda kuriai nors nakvisu aliejus? Duoda ko nors plaukams? g.gif

Man tikrai padeda, bet reikia jį ilgiau pagert. Pernai gėriau gal pusmetį, tai plaukų galiukų tikrai nereikėjo kirpt, blizgėjo kasos, nors manieji banguoti ir labai sausi smile.gif Dabar vėl kantriai vartoju nakvišas smile.gif
Atsakyti
Aš už viviscal vitaminus. thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 01 27, 10:06)
Tricologic jau senai maciau uzsieny, kazi ar iki varganos lietuveles beatkeliaus

jau
yra

Papildyta:
vartoju nakvišų aliejų, nepadeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sulu: 06 balandžio 2010 - 19:15
Pirkau aš ir šampūną fitoval ir vitaminus.Nieko ypatingo nepajaučiau šampūnas greitai baigėsi kadangi ilgi plaukai, o nuo tų vitaminų jaučiu, kad svoris augti pradėjo.greičiau juos visus išgerti ir pamiršti smile.gif beje draugei taip pat jokio poveikio ir svoris priaugo nors tikrai neryjam ir prisižiūrim.gal dar kam tai pasijautė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2010 06 13, 09:43)
Pirkau aš ir šampūną fitoval ir vitaminus.Nieko ypatingo nepajaučiau šampūnas greitai baigėsi kadangi ilgi plaukai, o nuo tų vitaminų jaučiu, kad svoris augti pradėjo.greičiau juos visus išgerti ir pamiršti smile.gif beje draugei taip pat jokio poveikio ir svoris priaugo nors tikrai neryjam ir prisižiūrim.gal dar kam tai pasijautė?  g.gif

Dabar geriu Fitoval.....joks svoris neauga. Net nesupykciau jei kazkiek ir priaugtu biggrin.gif
Pries Fitovali geriau Futura Silicea...plaukai nebeslenka, nors po gimdymo vienu metu galvojau, kad plika liksiu doh.gif Bet as juos ilgai geriau...6 menesius, bet slinkimas labai greit praejo pradejus juos vartot.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Ar esate vartojusios Nutricap kapsules? smile.gif
Atsakyti