Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai/maisto papildai

Aš esu išbandžiusi daug įvairių vitaminų plaukams stiprinti, kadangi, nesumeluojant, plaukai pastoviai slinko septynerius metus. Forume perskaiciau apie vitaminus Priorin. Kadangi praeita vasara vazoavau i Vokietija, juos ten ir nusipirkau (90 tableciu pakuote). Vitaminus pradejau gerti 2009 m. rugjucio menesi, baigiau gruodžio pabaigoje- išgerdavau kai prisimindavau 4u.gif

Plaukai nuo šių vitaminu nustojo slinkti, auga didelis ežiukas. Iš visų ankščiau išbandytų priemonių nuo plaukų slinkimo, šitie vitaminai davė efektą. O jau buvau beprarandanti vilti.

Neigiamas efektas, kurį pastebėjau vartodama vitaminus plaukams (nemanau, kad vien nuo priorin) yra viso kūno palukuotumo padidėjimas... Todėl dabar bent jau kokius metus jokių vitaminų plaukams nebegersiu.

Sėkmės visoms ieškant tinkančių vitaminų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraa @ 2010 01 27, 10:27)
Aš esu išbandžiusi daug įvairių vitaminų plaukams stiprinti, kadangi, nesumeluojant, plaukai pastoviai slinko septynerius metus. Forume perskaiciau apie vitaminus Priorin. Kadangi praeita vasara vazoavau i Vokietija, juos ten ir nusipirkau (90 tableciu pakuote). Vitaminus pradejau gerti 2009 m. rugjucio menesi, baigiau gruodžio pabaigoje- išgerdavau kai prisimindavau  4u.gif

Plaukai nuo šių vitaminu nustojo slinkti, auga didelis ežiukas. Iš visų ankščiau išbandytų priemonių nuo plaukų slinkimo, šitie vitaminai davė efektą. O jau buvau beprarandanti vilti.

Neigiamas efektas, kurį pastebėjau vartodama vitaminus plaukams (nemanau, kad vien nuo priorin) yra viso kūno palukuotumo padidėjimas... Todėl dabar bent jau kokius metus jokių vitaminų plaukams nebegersiu.

Sėkmės visoms ieškant tinkančių vitaminų  drinks_cheers.gif

Olietuvoj ju yra pirkti?Ir kokia kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waja28: 28 sausio 2010 - 09:09
internete skelbimuose radau sita :

"neturintys lygiu Priorin vitaminai plaukams. Pagaminta austrijoje Bayer
kompanijos produktas. Kaina 140lt 90kaps. (vokieciu vaistineje kaina
240lt!) Vartojimas: po 1 kapsule 2-3 kart per diena.
tel. 868118107
860311314
jei telefonai yra isjungti, prasau parasyti sms zinute " 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Birūta @ 2009 12 29, 14:35)
na ka, rasau atsiliepima, kaip ir zadejau. sugeriau VIVISCAL menesio pakuote. geriu toliau. plaukai nebeslenka visai, ir tvirtesni pasidare - perbraukus pirstai tarp ju nepastringa, nebe tokie stagarai (mano plaukai balinti, sviesiai dazyti). del greitesnio augimo efekto nepastebejau. tiesa, plauku galiukai visiskai nebesisakoja, jokiu alieju nenaudoju. stagariuku dar nepridygo  biggrin.gif
vartoju toliau, parasysiu po antros pakuotes, jei kam idomu  mirksiukas.gif

praejo antras menuo. si menesi geriau po 3 tabletes per diena, nes ant pakuotes parasyta, kad jei jusu svoris didesnis nei ... kg - gerti po tris dienoj. neprisimenu kiek ten parasyta, bet mano tikrai didesnis biggrin.gif
taigi. plaukai dar neauga greiciau. dar nera net nauju plauku eziuko... unsure.gif del minkstumo, svelnumo - nulis poveikio. stiprumas, kaip ir buvo - nieko geriau. tik neramina vienas klausimas jau savaite - kodel po sukavimo sukose lieka vis daugiau isslinkusiu plauku? g.gif
geriu po 3 tabletes toliau. jei plaukai nesustos slinkti - nutrauksiu po treciojo menesio - nematau prasmes svaistyti pinigus, jei poveikio nera (po pirmojo jie nustojo slinkti...) doh.gif doh.gif doh.gif
tiesa, bendravau su viena forumiete, tai jai siu vaistu poveikis pasitvirtino 100%
Atsakyti
QUOTE(Melia @ 2010 01 16, 19:16)
Plaukams poveikio nejauciau, bet nagams buvo smile.gif del ilgio ir stiprumo problemu neturiu, bet vienas buvo po traumos nukrites, ir atauges liko lb negrazus(4metus toks ir buvo), o po situ vitaminu, liko grazus, kai nuaugo biggrin.gif
Papildyta:
O del vitaminu, tai kiekvienai truksta skirtingu medziagu, del to skirtingai ir veikia. Ir teisingai kazkuri rase, kad reikia ilgai vartoti, kad poveiki pajausti. Gal geriausia issitirti ko truksta, ir tuomet gerti, bet kazin ar tai imanoma, nzn ar yra tokie tyrimai. As tai kasdien "kalorimetre" suvedu, tai ka ir kiek suvalgiau ir matau ko truksta. Aisku labiausiai ziuriu ko truksta plaukams ir odai ax.gif ir tada valgau tai, kas turi trukstamu medziagu.

plaukams poveikio ir as kolkas nejauciu, tik nagams smile.gif nors plaukams pagelbeti reiktu labiau..
Atsakyti
Keliu temuke i virsu smile.gif Kas dar ka naudojate? Kokie atsiliepimai...Siaip manau kiekvienam skirtingai ir individualiai veikia...
Atsakyti
Kaip tik ir man reikia kokiu vitaminu plaukams nuo slinkimo, beet nezinau net kokius pirkt.. Idomu amway vitaminu poveikis , gal kas naudoja? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif

Kuom skiriasi ? ar tik pakuotes?

user posted image

user posted image

.. . Ir patarkit prasau,kur galima nusipirkt Viviscal pigiau?
Atsakyti
as nusipirkau Fitoval vitaminu
nes siandien issigandau beplaudama plaukus, pradejo smarkiai slinkti ....... doh.gif
ir dar semenu aliejaus nusipirkau, kasryt isgersiu po sauksta, nes girdejau kad irgi padeda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2010 02 07, 21:07)
dar semenu aliejaus nusipirkau, kasryt isgersiu  po sauksta, nes girdejau kad irgi padeda  blush2.gif

Išbandytas reikalas. Plaukai tikrai pradėjo labiau blizgėti, atrodo kur kas sveikesni. Dėl slinkimo tai negaliu nei patvirtinti, nei paneigti, kad padeda, nes mano plaukai ir taip nelabai slenka. Aš bent jau gėriau du mėnesius, po to padariau pertrauką apie mėnesį, bet vat vakar vėl nusipirkau, nors žadėjau daugiau nebegerti dėl nekokio skonio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana Ūke @ 2010 02 07, 23:50)
Išbandytas reikalas. Plaukai tikrai pradėjo labiau blizgėti, atrodo kur kas sveikesni. Dėl slinkimo tai negaliu nei patvirtinti, nei paneigti, kad padeda, nes mano plaukai ir taip nelabai slenka. Aš bent jau gėriau du mėnesius, po to padariau pertrauką apie mėnesį, bet vat vakar vėl nusipirkau, nors žadėjau daugiau nebegerti dėl nekokio skonio  mirksiukas.gif

man skonis dar puse velnio
bet siandien isgeriau ir po kokiu 10 min supykino:)
ryt bijau gert blush2.gif
Atsakyti
As galvoju gal zuvu tauku kapsuliu pagerti g.gif Plaukai sausoki, ypac galiukai. Butu nauda ne tik plaukams, odai, bet ir visam organizmui. Vis del to ten, kaip gydytoja aiskino, yra profilaktine vitaminu paros doze. Tik, kad Mollerio tai kainuoja nepigiai unsure.gif
Atsakyti