Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai/maisto papildai

QUOTE(LEXUS14 @ 2015 12 13, 12:13)
AŠ tai geriu imuninej sistemai stiprinti maisto papildus

Jei kalbeti apie imuniteto stiprinima, tai as geriu ne vitaminus, ne papildus, o liaudiskas priemones smile.gif Arba musmire, arba sirsiu lizda uzpilta degtine/spiritu 4u.gif
Atsakyti
Po gimdymo issmuko negrazinant puse galvos plauku, kadangi turejau veslias garbanas, niekaa nesiskundziau tokiom bedom. Bet ... kai pamaciau baltus tuscius plotus galvoje, supanikavau. Dabar atauge visur apie 10 cm, suristi negaliu:) Visur plaikstosi antenos. Smukimas apmazejo, bet nesustojo ir bukle plauko tragiska.
Nusipirkau Hairfolic, geriu dar neilgai, bet tikiuosi poveikio.Gal esate kuri vartojusi?
Atsakyti
Grįšiu prie biotino, tai aš jo negaliu gerti pasirodo, nes beria iškart. O va mamai atidaviau, ir nieko jai. Tik nežinau ar padėjo nors kiek.

O dabar aš irgi nusipirkau Wellwoman Hairfollic (tricologic jūsų vadinamą), žiūrėsim ar padės, nes jau jaučiu šviesti galva pradeda. Dar naudoju Nanogen šampūną, tai nežinau, gal sutapimas, bet man rodos kad tuo pačiu metu kai pradėjau jį naudot pradėjo nauji plaukai augti. tik tiek kad tie plaukeliai ploni ir iš jų tiek tos naudos rolleyes.gif
Plaukai tiesa slenka jau žymiai mažiau irgi.

Nanogen

Hairfollic

QUOTE(werda @ 2016 01 10, 03:05)
Nusipirkau Hairfolic, geriu dar neilgai, bet tikiuosi poveikio.Gal esate kuri vartojusi?

Atsakyti
nuostabus dalykas slenkantiems plaukams - rozmarinų eterinis (vienas arba kartu su ricinų aliejumi).
Atsakyti