QUOTE(Double Swallow @ 2014 08 02, 22:56)
teko pradėt gert kontraceptikus, nes turiu per daug vyriško hormono, dėl to turėjau labai baisius spuogus ir padidėjusį plaukuotumą, ginekologės klausiau, ar tai neturės įtakos mano galvos plaukam, ji tik nusijuokė ir sako ne ne. bet po dviejų metų KT vartojimo,matau kad yra ...Plaukai neeauga ( kai buvau blondinė ,plaukai per du metus nuo žemiau raktikaulio iki vos ne užkalio užaugo, dėl to žinau,kad turiu greitą augimą), o dabar esu tamsi du metus, plaukai per tuos du metus nepaaugo, manau galai lūžinėja ar kas, plaukai prarado apimtį ir baisiai aš nepatenkinta,
Uoj, su tais kontraceptikais...
Aš daugiau nei tris metus naudojau. Viskas buvo labai gerai, kol nusprendžiau nutraukti, tada prasidėjo plaukų slinkimas, apimtis sumažėjo... Po pusmečio vėl pradėjau naudoti kontraceptikus, tai tik oda pasitaisė, o plaukai slinkti nenustojo...
Tai neseniai sunaudojau paskutinę pakuotę ir mečiau galutinai
Bandysiu gerti vitaminus ir žiūrėsiu kas bus, gal atsigaus
Papildyta:
QUOTE(ritinelis1 @ 2014 08 20, 21:38)

As perfecteli naudojau ilgokai 3-4 men bet jokio zymaus poveikio nepastebejau. Dar naudojau kazkokius grazvita vitaminus irgi jokio poveikio
Papildyta:
O kiek laiko reikia gerti maxi - hair?
Aš geriu Maxi hair plus ir žadu gerti tris mėnesius be pertraukos
Jau gausis 5 iš viso, nes du mėnesius geriu, bet su daugiau nei dviejų dviejų savaičių pertraukom (iherb dėka)
Tai dabar bandysiu tris mėnesius, sąžiningai kasdien visas keturias susimesti